- 20 Mart 2014
- 294
- 367
yaa kaynanan duymasın ama bunlar çok çirkin olmuş sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım belli değil benim doktor normal doğumda ısrarcı. ben normal doğum istemiyorum çatışmadayız doktorumla. bebek zamanını beklerse 4 kiloyu geçecek doktora göre zamanından önce gelirmiş. salı günü gideceğiz tekrar bakalım. plt için bezelyeyi haşla taze bulabilir misin bilmiyorum bulamazsan dondurulmuşta olabilir ama konserve olmaz. pekmezle karıştır hergün 1-2 kaşık ye. birde c vitamini önemliymiş. benim plt 162bindi 152bine indi en son 142bine inmişti. 100binin altına inerse tıp fakültesine yönlendiriyorlar sanırım. kan takviyesi falan daha rahat olur diye. inşallah düşmez canım dua et bol bol. Allah yardımcı olur endişe etme[/Q
canım bezelye konserve dışında cok zor bu mevsımde helekı bulamam benımde 142 bıne ınmıstı 143 oldu sonra 127 bıne ınmıs ondan 10 gun sonrada 122 bın cıktı bende korkuyorum ınsallah düşmez dr tıp fakultesıne gonderırım 100 bın altına ınerse dedı c vitamını ıyı mı gelıomus demek
başka bir yerde yaptırsana birde testi. benim kan sayımının birinde 48bin çıkmıştı. doktor hematolojiye yönlendirdi. ben ağla ağla bir hal oldu. sonra başka bir yere yaptırdık 160 bin çıktı ertesi gün başka bir yere yaptırdım orda da 161 bin çıktı.
Düşük trombosit oranını (PLT) yükseltmek için 14 gün , günde 2 kere öğle öncesinde ve öğle sonrasında olmak üzere her seferde 15-20 tane Antep Fıstığı tüketmelisiniz. İbrahim saraçoğlunun önerisi bu canım. denemekte fayda var
uzun bı alıntı oldu canım ama bu lıstede daha cok merak ettıqım tahmını dogum tarıhlerı neydı ve sezryanmı normalmı:)tabı bunlarla ugrasmakta kolaydegıl ama dusunmeden edemıyorum:)
2014 NiSAN ANNELERi DOĞUM YAPANLAR LİSTESİ
Sıra Nisan annelerimiz Bebiş İsimlerimiz Bebiş Doğum Tarihlerimiz
1 filizfff Ali Kenan 14-01-2014 2 yapraksızyonca Ahmet Tuna 04-03-2014 3 filologum Ahmet 05-03-2014 4 pixes28 Ata 5 aylin06 Kız-Erkek 6 anneoluyor 7 suay82 Aybüke 10-03-2014 8 secret_88 14-03-2014 9 celibonnn 14-03-2014 10 kry İpek Asya 15-03-2014 11 melek1992 16-03-2014 12 kuzey16 Tunç 20-03-2014 13 sevinc007 20-03-2014 14 dilemek ?-03-2014 15 ebraremel Sadık 21-03-2014 16 GIZLEM30 21-03-2014 17 rengarenk55 24-03-2014 18 fefilifa Hatice Büşra 25-03-2014 19 moma 25-03-2014 20 dilemek 25-03-2014 21 anar Poyraz 26-03-2014 22 avare34 Yusuf 26-03-2014 23 nhnchn 26-03-2014 24 Snowyy Kerem 28-03-2014 25 slavemasterr 29-03-2014 26 priori Yağız 29-03-2014 27 kubizm 30-03-2014 28 ven 31-03-2014 29 BrujaV Dolunay 01-04-2014
Günaydın kızlar ...
Ya şu göbeğimin küçülmesi beni çok tedirgin ediyor
Sabah sabah kalkıp taktım kafayı bu duruma...
Hareketleri normal kızımın.
Aynı eskisi gibi.
Lakin göbeğim neden bu şekil yanlardan falan küçüldü anlam veremiyorum.
Kontrolümüz yarın.
1 + 1 = İdil ♥
Valla cesaret ettim ama bi daha yemez tamsa alamadım zaten ufak tefek rötüşlar gerekliama yok hayatta el sürmem çıkarsajilerle artık böyle işkence olmaz olsun
salı günü dr a gittik artık doğum yapacağımız yerin kararını vermiş olduk 3. hastanem bu sefer içime sindi Allah pişman etmesin
ilk kez nst ye bağlandım o da normaldi şükür bebiş 3 kilo oldu artık ne zaman keyfi gelirse buyursun gelsinnn nst de 4 bayan vardı benden ayrı herkes ne yaptın çatlak oluşmaması için diye sordu ama aynı şeyleri yapmıiışız zaten liearac bebeyağı genetik mi onu da bilmiyorum ablamda var
doğum yapan anneler vücudunuz nasıl oldu bakın merak ettim şimdi doğumda ne kadar kilo gitti kendinizi nasıl hissediyosunuz
dün bende aynı şikayetle doktora gittim nstye girdim sancı çıkmadı. geçen gün sancı çıktığında hafif bişey hissetmiştim. bu kez şiddetliydi ancak sancı değilmiş. doktor bunlar son haftalarda normal dedi. bebek kilo aldıkça ağırlık arttıkça olabiliyormuş
Tatlım bazen gaz sancısı da aynı semptomları gösteriyor
Dun ben de acaba sancilaniyor muyum diye düşündüm ara ara geldi acaba kalkıp dk mı tutsam dedim ama dayanılmayacak boyuta hiç ulaşmadı ve lavaboya gittikçe rahatladım anladım ki gaz sancısı
Kendini kontrol ettin mi gaz sancısı olmasın????
salı günü dr a gittik artık doğum yapacağımız yerin kararını vermiş olduk 3. hastanem bu sefer içime sindi Allah pişman etmesin
ilk kez nst ye bağlandım o da normaldi şükür bebiş 3 kilo oldu artık ne zaman keyfi gelirse buyursun gelsinnn nst de 4 bayan vardı benden ayrı herkes ne yaptın çatlak oluşmaması için diye sordu ama aynı şeyleri yapmıiışız zaten liearac bebeyağı genetik mi onu da bilmiyorum ablamda var
doğum yapan anneler vücudunuz nasıl oldu bakın merak ettim şimdi doğumda ne kadar kilo gitti kendinizi nasıl hissediyosunuz
açık renkliler dışarda giydirilebilir aslında , koyu renklileri de evde giydirrsin canım zaten sende almışsındır bana da kırmızı kurbağa yeşili vs gelen bişeyler var eşim çok özensizce hediye deyip bi kenara kaldırttı gerçi çok güzel şeyler de var aman alan almayan hepsi saolsun ben alırım oğluşuma
canım bu saatten sonra kilo bile verebiliyomuşuz ben de aşırı şişkindim bi ara şimdi sadece karnım kaldı eşim 9 aylık hamile olarak çok iisin deyip duruyor karnımda aşağı indi o yüzden bana da artık daha küçük geliyo önceden gögüs altından başladığı için çok şişkin görünüyodu kaburgalarım bi nebze rahatladı ama şimdi de aşağıda sancı var o da normal artık
başka bir yerde yaptırsana birde testi. benim kan sayımının birinde 48bin çıkmıştı. doktor hematolojiye yönlendirdi. ben ağla ağla bir hal oldu. sonra başka bir yere yaptırdık 160 bin çıktı ertesi gün başka bir yere yaptırdım orda da 161 bin çıktı.
Düşük trombosit oranını (PLT) yükseltmek için 14 gün , günde 2 kere öğle öncesinde ve öğle sonrasında olmak üzere her seferde 15-20 tane Antep Fıstığı tüketmelisiniz. İbrahim saraçoğlunun önerisi bu canım. denemekte fayda var
evet antep fıstığını duydum ve plt dusuklugunu ogrendıgımden berı alıyorum sureklı aksam gunduz yıyorum sureklı canım bende 10 günde 5bın dusunce korktum açıkçası
uzun bı alıntı oldu canım ama bu lıstede daha cok merak ettıqım tahmını dogum tarıhlerı neydı ve sezryanmı normalmı:)tabı bunlarla ugrasmakta kolaydegıl ama dusunmeden edemıyorum:)
hepsi çok güzel olmuş .çeşit çeşit giydirirsin prensesine .benim annem örmedi ben de örgü işini ço k severim .başkalarına ördürmüş hep o da .daha görmedim .merak ediyorum ben de. kayınvaliden çok düşünceliymiş maşallah ,torunu için ne kadar çok şey örmüş .