- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
Sinem canim iyi olmana çok sevindim...
Ağrılar artık öyle normal geliyor ki gözüme geçmiş olsun demek yerine genel sağlığını soruyorum
Kac gün kaldi dogumuna?
Telden girdiğim için göremiyorum.
1 + 1 = İdil ♥
Iyi olmanıza sevindim canım. Tosununa da maşallah, vaktinde sağlıkla gelsin inşallah
Annenlere neden gidiyorsunuz, aynı şehirde değil miydiniz?
Kendini beklenti içine sokma gülüm, bak be güzel doğal sürecin ilerliyor; bedenin kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor. Tadını çıkar bu sürecin
Tesekkur ederim canimmmmm :) sabirsizlikla bekledigim kadar varmis, oyle guzel bisey ki taze annelik :) her turlu aciya katlanirim. Ameliyat degil de gogus agrilari daha cok zorluyo beniyaraliiiiyiiiimmmmm yaraliii keremi op benim icin
Gecmis olsun tatlosumm :)
simca712499 .!.:sağlıkla doğsun,kolayca atlat inşallah.Bize de anlat sezeryan etkilerini vaktin olunca olur mu
Simca nasılsın? Uzun zamandir Giremiyorum topige. Dogum yapmamıssin sanırım. Biz 25 martta kontrol icin hastaneye gittik. Suyumuz bittiği için acil sezeryana girdik. Hastaneden cok memnun kaldım. Hele doktorumdan acayip memnun kaldim iyiki değiştirmemisim cok ilgilendi benle.
Bende çarşamba sezeryan olacam kızlar ölüyorum korkudan :-(
günaydın kızlaarrrr
iyice sabırsızlanıyorum bi an önce kucağıma alsam gül kokulumuuu
geceleri gündüzleri hep aklımda artık yaaa
günaydıın,aynen katılıyorum,gelsinler artık
güzelim sıkma canını bebişi de üzme aman diimmGünaydın kızlar ...
Ya şu göbeğimin küçülmesi beni çok tedirgin ediyor
Sabah sabah kalkıp taktım kafayı bu duruma...
Hareketleri normal kızımın.
Aynı eskisi gibi.
Lakin göbeğim neden bu şekil yanlardan falan küçüldü anlam veremiyorum.
Kontrolümüz yarın.
1 + 1 = İdil ♥
Günaydın kızlar ...
Aynı eskisi gibi.
Kontrolümüz yarın.
1 + 1 = İdil ♥
Sabirsizlanmakta o kadar haklisiniz ki....günaydın kızlaarrrr
iyice sabırsızlanıyorum bi an önce kucağıma alsam gül kokulumuuu
geceleri gündüzleri hep aklımda artık yaaa
Katiliyorummmmkorkma canım,bak herkes sezeryan oluyo,bebişlerine kavuşuyo,onu görünce hepsi geçicek
Günaydın kızlar ...
Aynı eskisi gibi.
Kontrolümüz yarın.
1 + 1 = İdil ♥
gebelik psikolojisi diyelim buna :) artık havadan nem kapar olduk gerçekten, ama haklısın pozisyon önemli benim ki de sürekli ayağını emiyor gibi duruyormuş dr a ne zaman gitsem hep aynıbence öbeğin küçük falan değil. bebeğinin pozisyonundan kaynaklı. doğumdan önce göbek küçüldüğünü ilk burada duydum ben canım. öevremde kimsenin göbeği küçülmedi. benim bebişin mesela hep ayakları da başına yakın top gibi yapıyor kendini. o nedenle 3 kilo 300gr çocuk buraya nasıl sığıyor ilginç. artık doğumun yaklaştı Allahın izniyle hareketleri normalse diğer durumları stres yapma
kızlar bir de kafama birşey takılıyor..
benim kan değerlerim sınırda çıkıyor, hatta bazen düşüyor bazen çıkıyor.
geçen ay 8.8 çıkmıştı. geçen hafta 9.9 çıktı. pekmez fln içiyorum yükseltiyor :)
normal ya da sezeryan kan değeri şu olması lazım gibi bir durum var mı acaba?
mesela normal için en az 11 olması şart gibisinden... :26:
yaa inş yoktur uff
Tatlım bazen gaz sancısı da aynı semptomları gösteriyorgünaydın kızlar dün gece ilk defa öyle bi sancı çektimkiiii ilk başta 1 saatte bir geldi gece 3:30dan sonra sancı girdi ve sabah 8 e kadar araara şiddetlendi kalkıp yürüdüm evin içinde banamısın demedi ve karnım hep sertti şimdide öyle ama dün nts de sancım varken girdiğim halde hersey normal dedi doktorum bende akıntı felanda yok sizce normal mi böyle uzun süre sancı çekmem
Günaydın kızlar ...
Aynı eskisi gibi.
Kontrolümüz yarın.
1 + 1 = İdil ♥
gebelik psikolojisi diyelim buna :) artık havadan nem kapar olduk gerçekten, ama haklısın pozisyon önemli benim ki de sürekli ayağını emiyor gibi duruyormuş dr a ne zaman gitsem hep aynı
ben de diyorum nasıl sığıyor oraya yavrum :)
hormonlar tavan yapıyor bu dönemde kızlarrr