2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Doğuma 17 gün kaldı canım..
doktorumuz şimdilik açılma ve sancı görmediğini söylüyo fakat ben yakın zamanda göreceğimizi düşünüyorum.
Aslında haklısın bende ağrılarla bütünleştim..
çoğu zaman ağrı olmayınca acaba bi terslik mi var diyorum kendi kendime

Amiiin inşallah vaktinde sağlıklı sıhhatli aklı fikri yerinde eli ayağı düz bi şekilde gelir fındık kurdum..
Eşim evde yalnız kalmamı istemiyo ve hastane annemlere 5 dakikalik uzaklıkta..
evimi salı günü temizletiyorum komple iş bitiyo..
sanırım haftasonuna doğru annemlere geçmiş oluruz..
senin minik korsanın nasıl yerim ben onu yaaa

Teşekkür ederim canimm

simca712499 .!.:
sağlıkla doğsun,kolayca atlat inşallah.Bize de anlat sezeryan etkilerini vaktin olunca olur mu

Simca nasılsın? Uzun zamandir Giremiyorum topige. Dogum yapmamıssin sanırım. Biz 25 martta kontrol icin hastaneye gittik. Suyumuz bittiği için acil sezeryana girdik. Hastaneden cok memnun kaldım. Hele doktorumdan acayip memnun kaldim iyiki değiştirmemisim cok ilgilendi benle.

Kod:

aaa canım gözün aydın,kavuştun yani ne güzel,genel mi oldun,ağrın çok oldu mu,ne ödedin peki,sorun olmadı inşallah duyduklarımız gibi.

ben bekliyorum,bebiş 4 kg'ya yakın,son 2 haftamızmış karar için..

günaydın kızlaarrrr

iyice sabırsızlanıyorum bi an önce kucağıma alsam gül kokulumuuu

geceleri gündüzleri hep aklımda artık yaaa

Günaydın kızlar ...
Ya şu göbeğimin küçülmesi beni çok tedirgin ediyor
Sabah sabah kalkıp taktım kafayı bu duruma...
Hareketleri normal kızımın.
Aynı eskisi gibi.
Lakin göbeğim neden bu şekil yanlardan falan küçüldü anlam veremiyorum.
Kontrolümüz yarın.

1 + 1 = İdil ♥

günaydıın,aynen katılıyorum,gelsinler artık

çalışmaya alışkınım bi de evde hepden çıldırıyorum sıkıntıdan yaa, anacığımda var ama garibim napsın bekliyo işte

güzelim sıkma canını bebişi de üzme aman diimm
benimki de hafiften küçüldü dr a sormuştum normal demişti, son ay kilo kaybı ve su kaybı oluyormuş o yüzdenmiş.
bi de sona geldikçe bebek aşağı doğru kayıyor sanki benim yukarısı bomboş kaldı aşağıda kuzumm, bu da göbeği ufaldı gösterebilir.

bence öbeğin küçük falan değil. bebeğinin pozisyonundan kaynaklı. doğumdan önce göbek küçüldüğünü ilk burada duydum ben canım. öevremde kimsenin göbeği küçülmedi. benim bebişin mesela hep ayakları da başına yakın top gibi yapıyor kendini. o nedenle 3 kilo 300gr çocuk buraya nasıl sığıyor ilginç. artık doğumun yaklaştı Allahın izniyle hareketleri normalse diğer durumları stres yapma

Hic korkma canim. Sezerysndan odu kopan biri olarak sezeryan oldum. İlk gunden itibaren brbegimle kendim ilgilendim. Agri oluyo ama bebegini kollarinda tuttugun surece seni parcalayip yeniden birlestirseler umrunda olmaz

günaydın kızlaarrrr

iyice sabırsızlanıyorum bi an önce kucağıma alsam gül kokulumuuu

geceleri gündüzleri hep aklımda artık yaaa
Sabirsizlanmakta o kadar haklisiniz ki....
korkma canım,bak herkes sezeryan oluyo,bebişlerine kavuşuyo,onu görünce hepsi geçicek
Katiliyorummmm

Canım gayet normal, sona yaklaştığın için bebek aşağı iniyor kanala giriyor ve iki büklüm durduğu için kuzucuk göbeğin daha küçük görünüyor. Benim de aynı şu anda,40.haftadayım bebeğim hep hareketliydi 9 sy beklemez diye düşündüm ama hala bir belirti yok bende, yürüyüş, bitki çayları, pilates topunda ziplamalar vs yapmadığım kalmadı ama yok olmayınca olmuyo
Karnının küçülmesiyle ilgili hiç kafana takacağın birşey yok. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşursun prensesine

gebelik psikolojisi diyelim buna :) artık havadan nem kapar olduk gerçekten, ama haklısın pozisyon önemli benim ki de sürekli ayağını emiyor gibi duruyormuş dr a ne zaman gitsem hep aynı
ben de diyorum nasıl sığıyor oraya yavrum :)

hormonlar tavan yapıyor bu dönemde kızlarrr

kızlar bir de kafama birşey takılıyor..
benim kan değerlerim sınırda çıkıyor, hatta bazen düşüyor bazen çıkıyor.
geçen ay 8.8 çıkmıştı. geçen hafta 9.9 çıktı. pekmez fln içiyorum yükseltiyor :)

normal ya da sezeryan kan değeri şu olması lazım gibi bir durum var mı acaba?
mesela normal için en az 11 olması şart gibisinden... :26:

yaa inş yoktur uff

Canim bende akdeniz anemisi tasiyicisiyim kan degerlerim oldukça dusuk ancak dr um normal yapamazsin demedi henuz...cumartesi kontrol um var sirarim tekrar

dodo nun annesi

günaydın kızlar dün gece ilk defa öyle bi sancı çektimkiiii ilk başta 1 saatte bir geldi gece 3:30dan sonra sancı girdi ve sabah 8 e kadar araara şiddetlendi kalkıp yürüdüm evin içinde banamısın demedi ve karnım hep sertti şimdide öyle ama dün nts de sancım varken girdiğim halde hersey normal dedi doktorum bende akıntı felanda yok sizce normal mi böyle uzun süre sancı çekmem

Tatlım bazen gaz sancısı da aynı semptomları gösteriyor
Dun ben de acaba sancilaniyor muyum diye düşündüm ara ara geldi acaba kalkıp dk mı tutsam dedim ama dayanılmayacak boyuta hiç ulaşmadı ve lavaboya gittikçe rahatladım anladım ki gaz sancısı
Kendini kontrol ettin mi gaz sancısı olmasın????

doğum kanalına giriyordur bebişin . bebeğin pozisyonu karnının şeklini değiştirmiştir canım. hareketleri varsa bebeğin sorun değğildir .biz anneler her şeyi kafamıza takmayı seviyoruz .:44: sen gönlünü ferah tut. bişi olmaz inş.

aynen her şeyi kafaya takıyor insan.ama bebişlerinde sabrı kalmadı bence :) maşallah benimkine bir haller oldu bugünlerde. akşamları tırnaklıyor, tekmeliyor, çıkarın beni buradan diyor gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…