canım merhaba
önemli olan senin ne istediğin insan ne düşünürse o olurmuş korkuyla normal doğum yapmaktansa bence sezeryan yapılabilir.
benim bebekte iri aynen 36 +3 te 3300 doktorum erken gelir bebek
açılman var biraz dedi ama son günü beklerse en az 4200 olur buda seni normal doğumda zorlar dedi ama sezeryan yapmak durumunda kalırız demedi bakacağız duruma göre
mesela ben çok korktum kesinlikle normal yaptırmam derse diye çünkü normal doğuma karşı acayip isteğim var kendimi çok hazırladım her sancıya hazırım sezeryan denince tüğlerim ürperiyor şimdi doktor bana dese mecbur sezeryan die naparım bilmem umarım benimki erkenci çıkarda gelir
tabi önemli olan bebeklerin ve bizim sağlımız
Bilgi için tesekkuler. Sana da hayırlı doğumlar dilerim.
günaydın kızlar uzun bir süredir nete giremiyordum müjdeli haberimi vereyim bebeğime spinal anestezi sezeryanla kavuştum ..allah sizlere de bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin ...21 martta doğum oldu o gündür bugündür uykusuzum :) tatlı yorgunluk :) ...evimiz çok kalabalık bütün ailem kayınvalidem herkes burda hiç dinlenemiyorum ..internete de giremedim sizlere haber veremedim ..misafirler gelip gidiyor ..ilk defa şu an nete girdim sizlere haber vereyim dedim ....bebek uyurken sizlerde dinlenin çok yorucu oluyor ...1 günü 3 gün gibi yaşıyorum ...gece ayrı bir gün sabahtan öğlene ayrı bir gün öğleden akşama ayrı bir gün gibi :) :) :)
arkadaşlarım ara ara girmeye çalışacağım sizleri de çok merak ediyorum
sezeyanı kendim istedim bu arada...
herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum allahın izniyle sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı allah nasip etsin
Canim bende akdeniz anemisi tasiyicisiyim kan degerlerim oldukça dusuk ancak dr um normal yapamazsin demedi henuz...cumartesi kontrol um var sirarim tekrar
dodo nun annesi
günaydın kızlar dün gece ilk defa öyle bi sancı çektimkiiii ilk başta 1 saatte bir geldi gece 3:30dan sonra sancı girdi ve sabah 8 e kadar araara şiddetlendi kalkıp yürüdüm evin içinde banamısın demedi ve karnım hep sertti şimdide öyle ama dün nts de sancım varken girdiğim halde hersey normal dedi doktorum bende akıntı felanda yok sizce normal mi böyle uzun süre sancı çekmem
Günaydın kızlar ...
Ya şu göbeğimin küçülmesi beni çok tedirgin ediyor
Sabah sabah kalkıp taktım kafayı bu duruma...
Hareketleri normal kızımın.
Aynı eskisi gibi.
Lakin göbeğim neden bu şekil yanlardan falan küçüldü anlam veremiyorum.
Kontrolümüz yarın.
1 + 1 = İdil ♥
Tesekkur ederim canimmmmm :) sabirsizlikla bekledigim kadar varmis, oyle guzel bisey ki taze annelik :) her turlu aciya katlanirim. Ameliyat degil de gogus agrilari daha cok zorluyo beniyaraliiiiyiiiimmmmm yaraliii keremi op benim icin
Gecmis olsun tatlosumm :)
Amiiin inşallah vaktinde sağlıklı sıhhatli aklı fikri yerinde eli ayağı düz bi şekilde gelir fındık kurdum..
Eşim evde yalnız kalmamı istemiyo ve hastane annemlere 5 dakikalik uzaklıkta..
evimi salı günü temizletiyorum komple iş bitiyo..
sanırım haftasonuna doğru annemlere geçmiş oluruz..
senin minik korsanın nasıl yerim ben onu yaaa
günaydın kızlar uzun bir süredir nete giremiyordum müjdeli haberimi vereyim bebeğime spinal anestezi sezeryanla kavuştum ..allah sizlere de bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin ...21 martta doğum oldu o gündür bugündür uykusuzum :) tatlı yorgunluk :) ...evimiz çok kalabalık bütün ailem kayınvalidem herkes burda hiç dinlenemiyorum ..internete de giremedim sizlere haber veremedim ..misafirler gelip gidiyor ..ilk defa şu an nete girdim sizlere haber vereyim dedim ....bebek uyurken sizlerde dinlenin çok yorucu oluyor ...1 günü 3 gün gibi yaşıyorum ...gece ayrı bir gün sabahtan öğlene ayrı bir gün öğleden akşama ayrı bir gün gibi :) :) :)
herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum allahın izniyle sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı allah nasip etsin
Selamlar, moraller yerindedir inşallah.
Göğüs kalkanı kullan gülüm. Ben eve gelir gelmez krem+ kalkan kullandım. Her emzirme sonrası göğüs ucunu temizledikten sonra krem kullanıp kalkanı taktim. Üçüncü güne kadar hassaslik oldu o kadar. Ne çatlama ne ağrı, hiçbir sıkıntı yok şükür.
Kerem elimde kalacak, opmelere doyamiyorum kuzuyu
Senin prensesinin ismi ne oldu canim?
Anladım canım, elbette yalnız kalma. Gerçi sen zaten evde durmuyorsun
Kuzum iyi, ilk kontrolümüze gittik bugün, işitme testi yaptılar. Topuk kanı alındı. Iyiymiş herşeyi şükür, yiyip içip yatıyor yaramaz
canım gözün aydın,sağlıkla büyüsün,spinalden memnun kaldın mı peki? Ağrın oldu mu çok?
iğne yaparken pek bi ağrı olmadı belden uyuştururken ...kalçama yaptıkları ağrı kesici daha çok acıttı :) :) spinal sezeryan olduğum için sonrasında bacaklarımı hareket ettiremedim 4 5 saat sonra uyuşukluğu geçti .....bilincim açıktı o kısmı iyi oldu ..genel anestezi istemedim bebeğimi de çıktığı andan itibaren gördüm ....yanağıma getirdiler öptüm pamuktan daha yumuşak bir teni vardı sizlerde bu duyguyu yaşayacaksınz inşallah ...evlat kokusu miiiiiiiiiiissssss missssss .....
sezeryandan dolayı ilk gün iki büklüm yürüdüm ikinci günü ayaklandım ..çok ayakta durunca ağrım oluyordu yavaş yavaş geçti
canım aşağı inmiştir belki bebeğin kafası
yni çatıya yerleşinde karın küçülüyor okumuştum ben kilon nasıl tartılıyormusun stres yapma bence benimde bazen oluyor ama bı bakıyorum bebek top gibi yukarı toplanmış ertesi gün eskisi gibi geliyor gözüme yrnda varsa zaten kontrolün sorun olmaz
bol su tüketmeyi unutma canım benım bebeğin artık suyuda azalmaya başlamıs olabilir hareketleri iyiyse zaten hiç endişe etme
çalışmaya alışkınım bi de evde hepden çıldırıyorum sıkıntıdan yaa, anacığımda var ama garibim napsın bekliyo işte
güzelim sıkma canını bebişi de üzme aman diimm
benimki de hafiften küçüldü dr a sormuştum normal demişti, son ay kilo kaybı ve su kaybı oluyormuş o yüzdenmiş.
bi de sona geldikçe bebek aşağı doğru kayıyor sanki benim yukarısı bomboş kaldı aşağıda kuzumm, bu da göbeği ufaldı gösterebilir.
bence öbeğin küçük falan değil. bebeğinin pozisyonundan kaynaklı. doğumdan önce göbek küçüldüğünü ilk burada duydum ben canım. öevremde kimsenin göbeği küçülmedi. benim bebişin mesela hep ayakları da başına yakın top gibi yapıyor kendini. o nedenle 3 kilo 300gr çocuk buraya nasıl sığıyor ilginç. artık doğumun yaklaştı Allahın izniyle hareketleri normalse diğer durumları stres yapma
Canım gayet normal, sona yaklaştığın için bebek aşağı iniyor kanala giriyor ve iki büklüm durduğu için kuzucuk göbeğin daha küçük görünüyor. Benim de aynı şu anda,40.haftadayım bebeğim hep hareketliydi 9 sy beklemez diye düşündüm ama hala bir belirti yok bende, yürüyüş, bitki çayları, pilates topunda ziplamalar vs yapmadığım kalmadı ama yok olmayınca olmuyo
Karnının küçülmesiyle ilgili hiç kafana takacağın birşey yok. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşursun prensesine
doğum kanalına giriyordur bebişin . bebeğin pozisyonu karnının şeklini değiştirmiştir canım. hareketleri varsa bebeğin sorun değğildir .biz anneler her şeyi kafamıza takmayı seviyoruz .:44: sen gönlünü ferah tut. bişi olmazinş.
Hergun başka bir akraba arkadas arıyor var ki degisiklik dogum olmadı mı diye ben gerilmeye başladım sadece bana mı oluyor yani bu Allah in sırrı doğru ve hayırlı zaman nezamansa o zaman nasip olsun.nedir bu ikidebir aramalar sizi de böyle sıkıştıran var mı ???Merhaba kızlar
Doğuran doğurana biz nisan sonu anneleri kaldık bîrtek sanırımcumartesi çatı kontrolüm var yusuf yusufum dün ağda yaptım sandımki doğuruyorum hala acıyo yahu artık hayatta yapmam üstten alırım artık napayım çok sinîr bozucu bi durum
Sıra | Nisan annelerimiz | Bebiş İsimlerimiz | Bebiş Doğum Tarihlerimiz |
1 | filizfff | Ali Kenan | 14-01-2014 |
2 | yapraksızyonca | Ahmet Tuna | 04-03-2014 |
3 | filologum | Ahmet | 05-03-2014 |
4 | pixes28 | Ata | |
5 | aylin06 | Kız-Erkek | |
6 | anneoluyor | ||
7 | suay82 | Aybüke | 10-03-2014 |
8 | secret_88 | 14-03-2014 | |
9 | celibonnn | 14-03-2014 | |
10 | kry | İpek Asya | 15-03-2014 |
11 | melek1992 | 16-03-2014 | |
12 | kuzey16 | Tunç | 20-03-2014 |
13 | sevinc007 | 20-03-2014 | |
14 | dilemek | ?-03-2014 | |
15 | ebraremel | Sadık | 21-03-2014 |
16 | GIZLEM30 | 21-03-2014 | |
17 | rengarenk55 | 24-03-2014 | |
18 | fefilifa | Hatice Büşra | 25-03-2014 |
19 | moma | 25-03-2014 | |
20 | dilemek | 25-03-2014 | |
21 | anar | Poyraz | 26-03-2014 |
22 | avare34 | Yusuf | 26-03-2014 |
23 | nhnchn | 26-03-2014 | |
24 | Snowyy | Kerem | 28-03-2014 |
25 | slavemasterr | 29-03-2014 | |
26 | priori | Yağız | 29-03-2014 |
27 | kubizm | 30-03-2014 | |
28 | ven | 31-03-2014 | |
29 | BrujaV | Dolunay | 01-04-2014 |
Hergun başka bir akraba arkadas arıyor var ki degisiklik dogum olmadı mı diye ben gerilmeye başladım sadece bana mı oluyor yani bu Allah in sırrı doğru ve hayırlı zaman nezamansa o zaman nasip olsun.nedir bu ikidebir aramalar sizi de böyle sıkıştıran var mı ???