2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın kızlar uzun bir süredir nete giremiyordum müjdeli haberimi vereyim bebeğime spinal anestezi sezeryanla kavuştum ..allah sizlere de bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin ...21 martta doğum oldu o gündür bugündür uykusuzum :) tatlı yorgunluk :) ...evimiz çok kalabalık bütün ailem kayınvalidem herkes burda hiç dinlenemiyorum ..internete de giremedim sizlere haber veremedim ..misafirler gelip gidiyor ..ilk defa şu an nete girdim sizlere haber vereyim dedim ....bebek uyurken sizlerde dinlenin çok yorucu oluyor ...1 günü 3 gün gibi yaşıyorum ...gece ayrı bir gün sabahtan öğlene ayrı bir gün öğleden akşama ayrı bir gün gibi :) :) :)

arkadaşlarım ara ara girmeye çalışacağım sizleri de çok merak ediyorum

sezeyanı kendim istedim bu arada...

herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum allahın izniyle sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı allah nasip etsin

dün gittiğim doktor 3800den sonrası normal doğum için zorlu dedi. buradaki doktorlar genelde normal doğum yaptırdıkları için samimiyetlerine de inanıyorum açıkçası. omuz takılması falan oluyormuş iri bebekte. benim doktorum duruma göre değerlendirirz diyor ama ben oyuncakmıyım önce normali dene olmazsa sezeryan. normale uygunsa uygundur değilse değildir. sancı çıkıyor artık nstde benim ama bazen sancıya rağmen bebek haftasını bekliyormuş

canım gözün aydın,sağlıkla büyüsün,spinalden memnun kaldın mı peki? Ağrın oldu mu çok?

Canim bende akdeniz anemisi tasiyicisiyim kan degerlerim oldukça dusuk ancak dr um normal yapamazsin demedi henuz...cumartesi kontrol um var sirarim tekrar

dodo nun annesi

pekmezi soğuk suyla içerseniz kan yapmaz arkadaşlar ılık suyun içine koyacaksınız pekmezi 1 çay bardağı ılık su pekmez karışımına yarım çay kaşığı nar ekşisi koyup içersen kan yapıyor. bende demir eksikliği anemisi var eskiden boşyere soğuk suya pekmez karıştırıp içimişim. nezamanki ılık suyla içmeye başladım kansızlıktan kurtuldum. gebelik şekerimi yükselttiği için pekmez içemiyorum şuan o nedenle benim kan değeride 12 den fazla yükselmiyor. birde aklına geldikçe kuru üzüm ye.

dün bende aynı şikayetle doktora gittim nstye girdim sancı çıkmadı. geçen gün sancı çıktığında hafif bişey hissetmiştim. bu kez şiddetliydi ancak sancı değilmiş. doktor bunlar son haftalarda normal dedi. bebek kilo aldıkça ağırlık arttıkça olabiliyormuş

bende 2 gün önce sizin gibi gece boyu sancı çektim. meğer gaz sancısıymıs. hemeroid kabızlık var bende. ondan demişti doktor.

canım aşağı inmiştir belki bebeğin kafası
yni çatıya yerleşinde karın küçülüyor okumuştum ben kilon nasıl tartılıyormusun stres yapma bence benimde bazen oluyor ama bı bakıyorum bebek top gibi yukarı toplanmış ertesi gün eskisi gibi geliyor gözüme yrnda varsa zaten kontrolün sorun olmaz
bol su tüketmeyi unutma canım benım bebeğin artık suyuda azalmaya başlamıs olabilir hareketleri iyiyse zaten hiç endişe etme

Selamlar, moraller yerindedir inşallah.

Göğüs kalkanı kullan gülüm. Ben eve gelir gelmez krem+ kalkan kullandım. Her emzirme sonrası göğüs ucunu temizledikten sonra krem kullanıp kalkanı taktim. Üçüncü güne kadar hassaslik oldu o kadar. Ne çatlama ne ağrı, hiçbir sıkıntı yok şükür.

Kerem elimde kalacak, opmelere doyamiyorum kuzuyu

Senin prensesinin ismi ne oldu canim?

Anladım canım, elbette yalnız kalma. Gerçi sen zaten evde durmuyorsun

Kuzum iyi, ilk kontrolümüze gittik bugün, işitme testi yaptılar. Topuk kanı alındı. Iyiymiş herşeyi şükür, yiyip içip yatıyor yaramaz

gözün aydın canım..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

aslında haklısın evde durmuyorum pek
ama yinede hastane yakınında olmak daha emniyetli gibi geliyo bana :18::18:
oyyyy yerim ben onun ayaklarını ellerini..nasılda güzel kokuyodur şimdi o
Allah nazarlardan saklasın

canım gözün aydın,sağlıkla büyüsün,spinalden memnun kaldın mı peki? Ağrın oldu mu çok?

iğne yaparken pek bi ağrı olmadı belden uyuştururken ...kalçama yaptıkları ağrı kesici daha çok acıttı :) :) spinal sezeryan olduğum için sonrasında bacaklarımı hareket ettiremedim 4 5 saat sonra uyuşukluğu geçti .....bilincim açıktı o kısmı iyi oldu ..genel anestezi istemedim bebeğimi de çıktığı andan itibaren gördüm ....yanağıma getirdiler öptüm pamuktan daha yumuşak bir teni vardı sizlerde bu duyguyu yaşayacaksınz inşallah ...evlat kokusu miiiiiiiiiiissssss missssss .....

sezeryandan dolayı ilk gün iki büklüm yürüdüm ikinci günü ayaklandım ..çok ayakta durunca ağrım oluyordu yavaş yavaş geçti

Gözün aydın canım, rabbim anali&babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

İyi senin 4,5 saat sürmüş uyuşukluk,8 saat süren var.Gerek kalırsa benim dr da spinal önerdi de,ondan merak ediyorum ben,baş ağrısını çok duydum,epidural daha iyi diyen de çok,insanın kafası karışıyo,anestezi uzmanı karar veriyomuş gerçi,benim tek bildiğim sezeryan olursam genel istemediğim,bakalım bizimki ne zaman gelicek.

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
İyi ki varsınız !
Yorumlarınızla nasıl rahatladım anlatamam.
Doktorum zaten kafayı kanala soktuğunu 2 hafta önce söylemişti.
Sanırım iyice yerleşme aşamasında kızım.
Hareketleri de çok şükür iyi...
Şimdi 15 dk yürüdüm.
5 katta merdiven çıktım.
Resmen tek kale maç yapıyor benim kız içerde
Yarın kontrolümüz var zaten, hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim inşallah.

Canım Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin...
Maşallah size

Merhaba kızlar
Doğuran doğurana biz nisan sonu anneleri kaldık bîrtek sanırımcumartesi çatı kontrolüm var yusuf yusufum dün ağda yaptım sandımki doğuruyorumhala acıyo yahu artık hayatta yapmam üstten alırım artık napayım çok sinîr bozucu bi durum

Hergun başka bir akraba arkadas arıyor var ki degisiklik dogum olmadı mı diye ben gerilmeye başladım sadece bana mı oluyor yani bu Allah in sırrı doğru ve hayırlı zaman nezamansa o zaman nasip olsun.nedir bu ikidebir aramalar sizi de böyle sıkıştıran var mı ???

2014 NiSAN ANNELERi DOĞUM YAPANLAR LİSTESİ

SıraNisan annelerimizBebiş İsimlerimizBebiş Doğum Tarihlerimiz
1filizfffAli Kenan14-01-2014
2yapraksızyoncaAhmet Tuna04-03-2014
3filologumAhmet05-03-2014
4pixes28Ata
5aylin06Kız-Erkek
6anneoluyor
7suay82Aybüke10-03-2014
8secret_8814-03-2014
9celibonnn14-03-2014
10kryİpek Asya15-03-2014
11melek199216-03-2014
12kuzey16Tunç20-03-2014
13sevinc00720-03-2014
14dilemek?-03-2014
15ebraremelSadık21-03-2014
16GIZLEM3021-03-2014
17rengarenk5524-03-2014
18fefilifaHatice Büşra25-03-2014
19moma25-03-2014
20dilemek25-03-2014
21anarPoyraz26-03-2014
22avare34Yusuf26-03-2014
23nhnchn26-03-2014
24SnowyyKerem28-03-2014
25slavemasterr29-03-2014
26prioriYağız29-03-2014
27kubizm30-03-2014
28ven31-03-2014
29BrujaVDolunay01-04-2014

Var tatlım olmaz mı =)
Hiç ummadığım insanlar arıyor, soruyor...
Eşimin de arkadaşları senin çocuk bir doğmadı gitti diyorlarmış
Eşim benden dertli oldu...
Ne zaman doğacak bu deyip duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…