2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
doğru sölüyosun . hiç kesilmeyen bi bel ağrım var ki çok fena bu arada senin bebiş nasıl

Herkesin değişik oluyor demekki. Ben yaklaşık 2 saat aktif sancı çektim ama tüm ağrı karın-kasikta idi, hiç belim agrimamisti. Allah kolaylık versin canım.

Benim kuzum iyi şükür, adaptasyon sürecinde. Evimize taze kan getirdi inşallah sizler de sağlıkla kucaklarsiniz yavrularinizi

kızlar günaydın ıkı gundur doğum ıznıne ayrıldım ama evde durmak bı tuhaf gelıo :) kendıme iş arıyorum resmen bos durmak bana gore degıl hiç dolaba pasta çörek borakmı yapımm napımm ...yada bebek dogsun artıkk :)

ne kadar güzel bir zamanda geliyor bebeklerimiz nisan bebekleri şanslı bebekler bence bahar çocukları olacak hepsi doğa ile birlikte uyanışa geçiyorlar.............

Kızlar benim göbek küçüldü gibi.
Kilo da vermisim.
Kızım hep bir tarafa toplanıyor sertleştiriyor iyice göbeğimi.
4-5 gündür sarı mukuslu bir akıntı geliyor.
Hareketlerimizde azaldı.
Yarın kontrolümüz var.
Bakalım ne diyecek doktorumuz.

1 + 1 = İdil ♥

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. Dualarim seninle

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. Dualarim seninle

doğum öncesi içen var mı bu tür içeceklerden??? Varsa hangi markadan ve ne kadar içiyorsunuz??? sezeryanda süt hemen gelmiyormuş bu içecekler fayda sağlar mı acaba?doğum yapan anneler önerirmisiniz acaba???

kızlar kafam allak pullak oldu yine. sanım artınca doktora gittim. bu doktorda diyor ki normal doğum senin için zor olur. şuan sata göre 36+4 bebeğin kilosu 3300 boyu 50 cm görünüyormuş. normal doğum genelde 39. haftada oluyormuş. 3800ün üzeri normal doğum için elverişli değil ama sizin ne istediğiniz önemli dedi. bende ben sezeryan istiyorum dedim. o zaman olay bitmiştir dedi diğer doktoru da anlayabiliyorum benim iyiliğimi istiyor ama sağlık bakanı bile normal doğumu öneriyoruz ama gebe korkuyorsa normalde ısrar edilmemeli diyor. eğer bebeğim 3 kilo falan olsaydı korkmazdım normal doğumdan ama bebek 40. haftayı beklerse 4 kiloyu geçecek. kafam karışıyor. herşeye yakınım bugün doğum senaryoları yazmaktan uyuyamadım örneğin. panik başladı bende. sancılara gelince sancılar erken doğum habercisi değil diyor. sancılar doğuma hazırlık diyor. vücudun ne zaman hazır olacağını bilemeyiz her vücudun provası farklı diyor. ben sanırım önce dokuz doğuracağım sonra oğlumu doğuracağım. Rabbim bizim için hangisi hayırlıysa onu versin inşallah. kolay doğumlar nasip etsin bize

Sultan tatlım nedrn bu kadar stres yapıyorsun tercih senin dediğin gibi.
Korkuyorsan normal doğumdan yapacak bir sey yok.
Konuş doktorunla.
Doğum Öncesi bu kadar stres yapman bebeğini ve seni çok yorar.
Lohusalikta çabası.
Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım.

1 + 1 = İdil ♥

canim ayni durumdayiz.bizde 35+3 3200 gram 51 cm dik. 37+3 3600 53,5 cm dik suan 39+2 yim yarn kontrol var.doktor benim icin cok zor olcagni soyledi normal dogumun..suan iki haftqda yine 400 aldiysa yarin ultrasonda 4 kilo ve 54-55 cm ckcak buyuk ihtimal bebegim..bende normal mi sezeryan mi arada kaldm cok..inan oyle stres yaptmki sabahlara kadar don dur uyuyamiorm..allah yardmcmz olsun..ama sanirim 4 kilo olduysa yarin cumaya sezeryan isticem ben

valla canım benim doktor inatçı çıktı. adam normal diyor başka bir şey demiyor. eşimde kızıyor böyle şey mi olur hastanın önceliğine saygı duyulması gerekli diyor. 34. haftadaki kontrolde konuştum. bende panik atak var dedim kürtaj öncesinde acıdan değil stresten bayıldım sezeryan istiyorum dedim. bakarız diye geçiştirdi. şimdide önce normal doğum esnasında gerekli görürsem sezeryan diyor. ben o kadar stresi yaşadıktan sonra doğum anında sezeryana dönmesi nekadar mantıklı ki. eğer salı günü ikna olmazsa başka hastaneye gideceğim.

canım her sabah 1 incir 2 kuru kayısı yiyorum yok bir işe nasıl yaramıyor anlamıyorum hiç böyle olmazdı tavuk derisi ilk kez duydum ıy nefret de ederim iyimi:18: ama deneyeyim zaten denemediğim bişi kalmadı cok sagol
canım ben ne zaman kuru kaysı yesem iyi geliyo
ah canım yıyorum her sabah bir işe yaramıyor artık cok yordu bu konu birde agrı yapıyor ki sorma ama yanıt için cok tesekkurler
canım benimde en büyük sıkıntımdı duphalac tek kurtarıcım kayısı salatalık denemediğim şey kalmadı yok bana mısın demiyordu doktor duphalac verdi çok iyi geldi.
canım duphalac evde var korkumdan bişey olurmu diye içmemiştim bende içeyim bari aç karnına.dün yürüyüş vs yaptım ıyı geldı sıcak su yaptım birde cagla badem yedim üstüne su içtim artık her yolu deniyorum
bende de 2 haftadir var.komposto ic bol bol birde portakal ye cok
aynen ya 2 artık 3 hafta olacak boyleyım sanırım son demler olduğu içinmi böyle anlamadım ama valla hepimiz düzeliriz biran önce inşallah zira sancıdan daha cok yordu benı cok sagol cnm yanıt için

canım eskiden doğuruyorlarmış normal evet ama o kadınlar sıkıntı çekmemiş mi sanki belki o an sezeryan olsa normal doğum istemeyeceklerdi. annem mesela normal doğum esnasında rahimde yırtık olmuş geçmişte mayıs gibi ameliyat olacak rahimden. sezeryan olsaydı sezeryan yapardım diyor. doktorunda iknaysa bu konuda normal doğum diye diretme. eğer 4 kilo çocuğu normal doğurursam alttan dikişli olur o da iyi bir şey değilki. 3800 ve üstü sıkıntılı normal doğumda diyor bu doktor. bende uyuyamadım dün hiç. hatta genel anestezi istiyorum ben.epidural olursam yine paniklerim. epidural olan tüm arkadaşlarım bundan memnun değil. tamam o an rahat geçiyormuş ama bel ağrısı bırakıyormuş kalıcı olarak. demet akalın dava açtı doktoruna bu nedenle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…