günaydın güzel anneler güzel bir gün olur inş. brujaV ve ven canlarım gözünüz aydın olsun aklım hep sizdeydi allah analı babalı büyütsün yavrularınızı darısı bizlere inş. fefilifa gülüm sıkma sen canını doktoru dinle fizyoterapi ile geçiyor allahın izni ile senin meleğinde düzelicek dualarım sizlerle canlarım
İyi geceler kizlar, gecmisi okuyamadim insallah guzel haberlerle doludur gecmis :) ben pazartesi aksam saat 21.30 da 4 dk da bir gelen 45-55 sn lik sancilarla hastaneye yattim. Sanci siddeti dusuk olmasina ramen acilma iyi gidiyordu fakat bebegim catiya yerlesmedi. Doktorum su kesesini patlatti bu yolla bebegin catiya girmesini bekledik. Derken NST de kalp atislari azaldi. Ve de iste boyle bir deneyimle 1 nisan gunu saat 00.30 da kizim sezeryan ameliyatla dunyamiza girdi. 51 cmlik 3550 gr lik kocaman bir mutluluk. Allah herkese nasip etsin, gercrkten tsrifsiz bir ask.
VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
BrujaV gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bende pazartesi sabah 11 de kızımı kucağıma aldim.Bugunde taburcj olduk ögleden beri evdeyim.Ağrı durumun nasıl? Ben sirt üstü uyuyamuyorum artik belimin ağrısından
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BrujaV gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bende pazartesi sabah 11 de kızımı kucağıma aldim.Bugunde taburcj olduk ögleden beri evdeyim.Ağrı durumun nasıl? Ben sirt üstü uyuyamuyorum artik belimin ağrısından
gözün aydın güzelimmmİyi geceler kizlar, gecmisi okuyamadim insallah guzel haberlerle doludur gecmis :) ben pazartesi aksam saat 21.30 da 4 dk da bir gelen 45-55 sn lik sancilarla hastaneye yattim. Sanci siddeti dusuk olmasina ramen acilma iyi gidiyordu fakat bebegim catiya yerlesmedi. Doktorum su kesesini patlatti bu yolla bebegin catiya girmesini bekledik. Derken NST de kalp atislari azaldi. Ve de iste boyle bir deneyimle 1 nisan gunu saat 00.30 da kizim sezeryan ameliyatla dunyamiza girdi. 51 cmlik 3550 gr lik kocaman bir mutluluk. Allah herkese nasip etsin, gercrkten tsrifsiz bir ask.
İyi geceler kizlar, gecmisi okuyamadim insallah guzel haberlerle doludur gecmis :) ben pazartesi aksam saat 21.30 da 4 dk da bir gelen 45-55 sn lik sancilarla hastaneye yattim. Sanci siddeti dusuk olmasina ramen acilma iyi gidiyordu fakat bebegim catiya yerlesmedi. Doktorum su kesesini patlatti bu yolla bebegin catiya girmesini bekledik. Derken NST de kalp atislari azaldi. Ve de iste boyle bir deneyimle 1 nisan gunu saat 00.30 da kizim sezeryan ameliyatla dunyamiza girdi. 51 cmlik 3550 gr lik kocaman bir mutluluk. Allah herkese nasip etsin, gercrkten tsrifsiz bir ask.
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim? Dogumlar olmus masaallah
Allah anali babali buyutsun İnşallah
Biz sarilik olduk teyzeleri hastanelerde yattikcok sukur degerlerimiz normale dondu ama simdi de kolu ve omzuyla sıkıntımız var dogumda hasara ugramis minigimin omuzu fizyoterapist hareketler verdi onlari yapiyoruz masaj yapiyoruz kavramasi var ama irkilmesi yok kolunu tutamiyor bebegim ((( cok uzuldum cok agladim internette bu sekilde kalabilir yaziyordu kahroldum kac gun ama doktorumuz 20 gun ila 2 ay icinde duzelir dedi Allahima cok sukur ki kolu var kizimin diye avunuyorum dua edin teyzeleri benim savunmasiz yavruma
Melegime bakiyorum suan oyle guzel bisey ki dogum yapmamis olan butun annelere hayirlisiyla bu duyguyu bir an once yasamasi icin dua ediyorum
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar Allah nasip ederse yarın sabah 11 gibi doğuma gidiyorum ...
Epidural sezeryan olucam bir aksilik çıkmazsa ...
Dua edin olmaz mı
Sağlıkla kavuşalım bebekimize
pamuğa biraz zeytinyağı dök onu vajinana koy gece yatarken dedi. ben sargı bezi almıştım bide pamuğu ona sarıp koyacaktım ama daha yapmadım işte..
kizlar tam bir saattir evde sanci cekiyorum.dogum sancisimi bilmiyorum.beklicem bakalim
Nisan ayına girdik, doğumlar durdu :)
1 + 1 = İdil ♥
benim oğluşumda bu cuma geliyor....
benim oğluşumda bu cuma geliyor....