2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın güzel anneler güzel bir gün olur inş. brujaV ve ven canlarım gözünüz aydın olsun aklım hep sizdeydi allah analı babalı büyütsün yavrularınızı darısı bizlere inş. fefilifa gülüm sıkma sen canını doktoru dinle fizyoterapi ile geçiyor allahın izni ile senin meleğinde düzelicek dualarım sizlerle canlarım

burjva gözünaydın camım Allah analı babalı buyutsunn ve diğer doğum yapan tüm arkadaşlkar darısı bizlere

kızlaarr çok sevindim her ikinizimn adına da Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı ağrınız sızınız da tez zamanda geçsin inş

kızlar bebişi ortalama 3 3.5 olanlar bebişlerinize aldığınız kıyafetlerden 50 cm olanlarmı yoksa 56 cmlik olanlar mı uyuyor ben genelde 50 cmliklerden aldım çok küçük geliyor gözüme olmazsa diye düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorummm

Son düzenleme:

canım günaydıın,sen sancıyla gitmiştin,normal mi doğum yaptın,niye öyle ağrın oldu

gözün aydın güzelimmm
şimdi o ne tatlı ve kokuludur yaaa evin her yeri cennet kokuyordur

Hayırlı olsun Cnm bebeğin bende ilk zamanlar öyleydim şimdi daha iyiyim çok şükür

Çok geçmiş olsun Cnm benim sonunda olmuş bebeğin Allah sana bağışlasın

Coook gecmis olsun cnm gormemise donsun ins

Allah anali babali buyutsun cnm vurdun mu totise artik :) :)

Gozun aydin tatlim Allahim anali babali buyutsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…