2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

uyuyakaldım bütün acıyı macıyı unuttum doğum sancısı olsaydı uyutmazdı sanırım gecen nst cektiklerinde cok sancım cıktı hissetmiyodum ama bunda gitseydim alır mıydı ki

sağ ol canım :) iyiyim çok şükür uyuyunca bir şeyim kalmadı şimdide çok enerjik uyandım hadi hayırlısı bakalım cumayı beklesin istiyorum

Geçmiş olsun . Gözün aydın canım . Allah analı babalı büyütsün

Kızlar dün çok sancım vardı ama doktora gitmedim.dogum sancısı degilmişki uyuya kaldım.şimdi çok yorgun hissediyorum kendimi.ilk defa dün akşamki gibi agrılar çektim.yalancısı böyleyse gerçegi nasıl olur acaba.iyi dilekleri için herkese teşekkürler.bu arada ben şuana kadar 10kg aldım ama yaklaşık 3 haftadır aynı kilodayım hatta zayıflamışım 200 gr.kızım kilo alıyo ama.38+ 2 de 3700 dü.

hissi doğum olcek
öyle hissediyorum ve istiyorum inş ama bakalım şuanda gidişat normal görünüyor, dr da 8-15 arası diyor hayırlısı canm

benim hissi doğum ölçeğim 8 nisan sabaha karşı olacak diyor öyle hissediyorum bakalım :)
yarın kontrolüm var benim oğlan çok kg almamıştır inşallah

Selam kızlar!! Doğum yapan tüm guzellere hayırlı uğurlu olsun allah en kısa zamanda bize de nasip etsin.

Benden başka tarıhı dolup hala doguramayan var mı yoksa turumun tek örneği miyim merak ediyorum:18::18::18:

hissi doğum olcek
öyle hissediyorum ve istiyorum inş ama bakalım şuanda gidişat normal görünüyor, dr da 8-15 arası diyor hayırlısı canm

sağlıklı olsunda canım mühim olan o :) 4üne gel dedi ama suni sancımı vercek napcak bilmyorum tırsmaya başladım :18: epidural normal istiyorum kısmetse

slm kızlar ılk zamanlarda hem cok okur hem yazardım ama bı ara koptum,smdı yıne okumaya basladımda bakıyorum benden sonra olanlardan doqum yapanlar olmus,bendeyse hala ne aqrı ne sızı ne de hamılelık belırtısı hayırlısı:))hepınıze Allah hayırlı dogumlar versın,doguranlarada hayırlı saqlıklı omurler ınsallah:)

Ay ay ay maşallah suphanallah
Meleğini guzelliklerle saglikla büyütün insallah
Gözünüz aydin canım
Kalan biz hamislere de dua edin ))

benim oğluşum da bu cuma geliyor....
ben de 2 Nisan da gelecek diyordum ama tık yok ) hadi hakkımıza hayırlısı insallah
Saglikla kolaylıkla gelsinler de tarih önemli degil ))

Maşallah canım tebrikler guzellikle saglikla büyütün meleğinizi insallah
Canım belin neden ağrıyor
Dogum oncesinde de var miydi bel ağrın
Tez zamanda geçsin insallah

sağlıklı olsunda canım mühim olan o :) 4üne gel dedi ama suni sancımı vercek napcak bilmyorum tırsmaya başladım :18: epidural normal istiyorum kısmetse
Hadi Allah gönlüne gire versin insallah
Canımı hiç sıkma meleklerimiz nasıl gelmek isiyorlarsa basımızın istinde yerleri var
Birşey soracağım ben de epidural normal dogum istiyorum doktorun sancılarını hisseder hissetmez mı gel dedi hastaneye gitme zamanını nasıl ayarlayacaksınız canım bir de epidural icin ac mı olmak gerekiyor nasıl ayarlıyorlar acaba lavman da yapiliyordur herhalde degil mı?
Benim belim cok ağrıyor acaba epiduralde hissetmeden cok zorlar miyim
Bilgisi olan varsa yazabilir mı acaba???

bugün kontrolüm vardı yeni geldim.. bebeğim 3100 olmuş boyu 49 cm doğana kadar 51i bulur dedi. 2-3 haftaya kadar da gelir dedi iyiymiş çok şükür beyfendi NST'de normal çıktı her şey binlerce şükür bu duruma.. yalnız bugün doğuracağımı hissettim desem yeridir rahmime doğru aşırı bir baskı vardı acıyordu doktora dedim bende normal istiyorsan bu durum çok iyi dedi.. ultrasonda daha kanala girmemiş dedi.. sen burda doğum yapmayacaktın değil mi dedi evet dedim o zaman biran önce git yoksa yolda doğurursun bak dedi bana :) cumartesi günü gidiyorum dedim bende.. çatı muayenesi olacaktım aslında doktorumda ben şimdi yapmayayım ben doğurursun derim ordaki doktorun doğuramazsın der arada kalırsın hiç kafanı karıştırmayalım dedi... iyi dedim bende..

ama bugün çocuğun hep orda kalacağı düşüncesinden çıktım Allah sonumuzu hayır etsin sağlıklı bir şekilide doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize (AMİN)

Selamlar, keyifler iyidir inşallah

Phloxin ve aysunay'in dogumlari bugündu. Inşallah güzel geçmiştir ve kuzularini kucaklarina almışlardır.

uyuyakaldım bütün acıyı macıyı unuttum doğum sancısı olsaydı uyutmazdı sanırım gecen nst cektiklerinde cok sancım cıktı hissetmiyodum ama bunda gitseydim alır mıydı ki

Gerçek sancı değilmiş demek canım. Nst'de çıksa idi bile düzenli olmadığı için seni yine evine gönderirdi.

Maşallah tosununa canım. Inşallah ggerçek sancıları daha kolay anlatırsın.

canım benim de çok belim ağrıyor önceden beridir var bu bel ağrısı illet cumadan önce suyun gelirse hemen gel dedi sancıyıda hissedersen gel dedi başkada bşiy dmedi bizim doktor

muhakkak öyledir :) azcık yürüyüş yapayım diyorum faydası olur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…