Günaydın kızlar =)
1 + 1 = İdil ♥
herkese günaydıınnn :)))
ya artık son haftalar sıkıldım yaw vakit geçmiyor artık doğursam da oyy
Gunaydin sekerler :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar =)
1 + 1 = İdil ♥
herkese günaydıınnn :)))
ya artık son haftalar sıkıldım yaw vakit geçmiyor artık doğursam da oyy
Çok üzüldüm gülüm, doktorun haklıdır inşallah geçici bur sıkıntıdir. Sariliginizin geçmesine çok sevindim. Rabbim korusun yavrularimizi.
Allah kolaylık versin gülüm. Inşallah kolay bir doğum olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun gülüm, sıkma canini lütfen.
Doğum yaptı sanirim, inşallah ikisi de iyidir.
Allah kolaylık versin canım. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Dün gece de mesaj yazmamisti, gece tekrar hastaneye gitti sanirim. Inşallah yavrusunu sağlıkla kucağına almıştır.
Devam ederse hastaneye git canım, açıklık kontrolü yaparlar ve nst çekerler. Kafan rahat olur.
canım sancı saatlerini yaz bir yere bence,düzenli aralıklarla gelip şiddeti artıyomu bak.pozisyon değiştirince geçiyosa yalancıdır,düzensizse de yalancıdır.zaten hemen hastaneye gitmek de iyi değil,suni sancı veriyolar falan zor oluyo,sen bak,düzenliyse eşine de haber verirsin,haberdar et bizi de.
04.04.2014 ü bekliyorum
İyi geceler kizlar, gecmisi okuyamadim insallah guzel haberlerle doludur gecmis :) ben pazartesi aksam saat 21.30 da 4 dk da bir gelen 45-55 sn lik sancilarla hastaneye yattim. Sanci siddeti dusuk olmasina ramen acilma iyi gidiyordu fakat bebegim catiya yerlesmedi. Doktorum su kesesini patlatti bu yolla bebegin catiya girmesini bekledik. Derken NST de kalp atislari azaldi. Ve de iste boyle bir deneyimle 1 nisan gunu saat 00.30 da kizim sezeryan ameliyatla dunyamiza girdi. 51 cmlik 3550 gr lik kocaman bir mutluluk. Allah herkese nasip etsin, gercrkten tsrifsiz bir ask.
VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hissi doğum olcekSende mi doğumun nasıl olcak
hissi doğum olcek
öyle hissediyorum ve istiyorum inş ama bakalım şuanda gidişat normal görünüyor, dr da 8-15 arası diyor hayırlısı canm
hissi doğum olcek
öyle hissediyorum ve istiyorum inş ama bakalım şuanda gidişat normal görünüyor, dr da 8-15 arası diyor hayırlısı canm
Ay ay ay maşallah suphanallahİyi geceler kizlar, gecmisi okuyamadim insallah guzel haberlerle doludur gecmis :) ben pazartesi aksam saat 21.30 da 4 dk da bir gelen 45-55 sn lik sancilarla hastaneye yattim. Sanci siddeti dusuk olmasina ramen acilma iyi gidiyordu fakat bebegim catiya yerlesmedi. Doktorum su kesesini patlatti bu yolla bebegin catiya girmesini bekledik. Derken NST de kalp atislari azaldi. Ve de iste boyle bir deneyimle 1 nisan gunu saat 00.30 da kizim sezeryan ameliyatla dunyamiza girdi. 51 cmlik 3550 gr lik kocaman bir mutluluk. Allah herkese nasip etsin, gercrkten tsrifsiz bir ask.
VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de 2 Nisan da gelecek diyordum ama tık yok ) hadi hakkımıza hayırlısı insallahbenim oğluşum da bu cuma geliyor....
Maşallah canım tebrikler guzellikle saglikla büyütün meleğinizi insallahBrujaV gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bende pazartesi sabah 11 de kızımı kucağıma aldim.Bugunde taburcj olduk ögleden beri evdeyim.Ağrı durumun nasıl? Ben sirt üstü uyuyamuyorum artik belimin ağrısından
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi Allah gönlüne gire versin insallahsağlıklı olsunda canım mühim olan o :) 4üne gel dedi ama suni sancımı vercek napcak bilmyorum tırsmaya başladım :18: epidural normal istiyorum kısmetse
ne zaman yapıcaz bunu sancılar baslayınca mı yoksa sımdıden mı baslamalı
Kiz sargi bezini oraya nasil koycan :)
uyuyakaldım bütün acıyı macıyı unuttum doğum sancısı olsaydı uyutmazdı sanırım gecen nst cektiklerinde cok sancım cıktı hissetmiyodum ama bunda gitseydim alır mıydı ki
Kızlar dün çok sancım vardı ama doktora gitmedim.dogum sancısı degilmişki uyuya kaldım.şimdi çok yorgun hissediyorum kendimi.ilk defa dün akşamki gibi agrılar çektim.yalancısı böyleyse gerçegi nasıl olur acaba.iyi dilekleri için herkese teşekkürler.bu arada ben şuana kadar 10kg aldım ama yaklaşık 3 haftadır aynı kilodayım hatta zayıflamışım 200 gr.kızım kilo alıyo ama.38+ 2 de 3700 dü.
Ay ay ay maşallah suphanallah
Meleğini guzelliklerle saglikla büyütün insallah
Gözünüz aydin canım
Kalan biz hamislere de dua edin ))
ben de 2 Nisan da gelecek diyordum ama tık yok ) hadi hakkımıza hayırlısı insallah
Saglikla kolaylıkla gelsinler de tarih önemli degil ))
Maşallah canım tebrikler guzellikle saglikla büyütün meleğinizi insallah
Canım belin neden ağrıyor
Dogum oncesinde de var miydi bel ağrın
Tez zamanda geçsin insallah
Hadi Allah gönlüne gire versin insallah
Canımı hiç sıkma meleklerimiz nasıl gelmek isiyorlarsa basımızın istinde yerleri var
Birşey soracağım ben de epidural normal dogum istiyorum doktorun sancılarını hisseder hissetmez mı gel dedi hastaneye gitme zamanını nasıl ayarlayacaksınız canım bir de epidural icin ac mı olmak gerekiyor nasıl ayarlıyorlar acaba lavman da yapiliyordur herhalde degil mı?
Benim belim cok ağrıyor acaba epiduralde hissetmeden cok zorlar miyim
Bilgisi olan varsa yazabilir mı acaba???
Selamlar, keyifler iyidir inşallah
Phloxin ve aysunay'in dogumlari bugündu. Inşallah güzel geçmiştir ve kuzularini kucaklarina almışlardır.
Gerçek sancı değilmiş demek canım. Nst'de çıksa idi bile düzenli olmadığı için seni yine evine gönderirdi.
Maşallah tosununa canım. Inşallah ggerçek sancıları daha kolay anlatırsın.
muhakkak öyledir :) azcık yürüyüş yapayım diyorum faydası olur dimi
Elbette faydası olur canım. Hiçbir fiziksel etkisi olmazsa bile, moralini düzeltir