Benimki de 13-14 nisanı gösteriyor BDT.15 nisan bdt ama ne zaman gelir kızım kim bilir :)
1 + 1 = İdil ♥
çevremde genel anestezi olanlar ilerleyenlerden bir şikayet duymadım ama epidural olan arkadaşlarım bana tavsiye etmediler. doğum anında kolaylık sağlıyor ancak aylar geçtikçe geçmeyen bel ağrıları yaşıyorsun dediler. hatta birtanesi episural normal yapmıştı. adet dönemlerinde çok kötü sancı çekiyorum sakın epidural olma dedi. ben kürtajda genel anestezi yaptırmıştım. uyanmakta bir sorun yaşamamıştım. hatta en günceli demet akalın doktoruna dava açmış sanırım uyuşma yaşıyormuş hala. ne bileyim sonuçta omuriliğe iğne vuruyorlar. ben genel anestezi tercih edeceğim
kızlar merhaba telefondan mesaj gondermıstım ama gitmedı sanrım.
27 Mart ta dogum yaptım.sat a gore 36-0 dı. Sezeryan oldu acılmada problem vardı. Hersey yolunda bebegıme kavustum darısı basınıza . Inanılmaz bır duyguymus. Tarıf etmek guc.
Dogum hıkayem: kısaca bagırsak bozulmasına benzer bır sancı bagırsaklarım bozuldu dıyerek gıttım tuvalete ıkıncı sancının ardından hıc ıhtımal bıle vermedım dogum basladı dıye nısan geldı ve su gelmeye başladı . Bu ararda esım ıste bu nedenle araba yok taksı cagırdım ama taksı evı bulamadı acemı oldugu ıcın.Bende bua arada dısarı cıktımtaksı hemen gelır dıye suyum dısarda gelmeye devam ettı sıtenın guvenlıgı bıle taksı bulmaya calıstı Neyse taksı geldı hastane cok yakın zaten hemen yatıs yapıldı catı muaneyesı yapıldı. Ve dogum gerceklestı.
sen bunu yazdığında ben 13 saatlik anneymişimBugün senin günün şeker
Senden güzel haberler bekleyeceğim
Malum bugün 1 Nisan...
Senin doğum için içimden geçen tarih
Oyyyyyyyy BrujaV canım :)
Hayırlı olsun ♥♥♥
Demedim mi ben sana 1 nisan da gelecek senin kuzu diye
Allah analı babalı büyütsün canım...
Maşallah size.
Çok sevindim senin adına...
1 + 1 = İdil ♥
Babasının kopyasıKocamda oğlumu, oğlumda kocamı görüyorum; ikisine de aşığım
Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Ikinize de maşallah. Tahmin ettik doğum olduğunu, iyi haberini aldığıma çok sevindim
Oh senden de haber geldi,rahatladım valla,gözün aydın,sağlıkla büyüsün
kzılar çok teşekkür ederimayy ne güzell. canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin maşallah bebeğine.
canım ameliyat yeriyle ilgili problem yaşıyorum ağrı konusunda. hareketlerim çok yavaş. ama şükür. ben de sırtüstü yatamıyorum, yan da yatamıyorumBrujaV gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bende pazartesi sabah 11 de kızımı kucağıma aldim.Bugunde taburcj olduk ögleden beri evdeyim.Ağrı durumun nasıl? Ben sirt üstü uyuyamuyorum artik belimin ağrısından
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım, çok rahat geçti ameliyat. ahmet bey de çok ilgili sağolsun, ama illa ki ağrı var ameliyattan.Hayirli olsun canim ikinize de masallah:) Allah saglikli mutlu omurler versin ..darisi biz hamislerin basina :)
günaydın güzel anneler güzel bir gün olur inş. brujaV ve ven canlarım gözünüz aydın olsun aklım hep sizdeydi allah analı babalı büyütsün yavrularınızı darısı bizlere inş. fefilifa gülüm sıkma sen canını doktoru dinle fizyoterapi ile geçiyor allahın izni ile senin meleğinde düzelicek dualarım sizlerle canlarım
burjva gözünaydın camım Allah analı babalı buyutsunnve diğer doğum yapan tüm arkadaşlkar darısı bizlere
teşekkür ederim kızlarkızlaarr çok sevindim her ikinizimn adına da Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı ağrınız sızınız da tez zamanda geçsin inş
canım oluyo 50 cm ler. ben de olmaz mı demiştim ama oluyo merak etmekızlar bebişi ortalama 3 3.5 olanlar bebişlerinize aldığınız kıyafetlerden 50 cm olanlarmı yoksa 56 cmlik olanlar mı uyuyor ben genelde 50 cmliklerden aldım çok küçük geliyor gözüme olmazsa diye düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorummm
gözün aydın güzelimmm
şimdi o ne tatlı ve kokuludur yaaa evin her yeri cennet kokuyordur
teşekkkür ederimmmmÇok geçmiş olsun Cnm benim sonunda olmuş bebeğin Allah sana bağışlasın
kıyamadımmmmmmm, öpüp kokladım totişe vurmak yerineAllah anali babali buyutsun cnm vurdun mu totise artik :) :)
Geçmiş olsun . Gözün aydın canım . Allah analı babalı büyütsün
Ay ay ay maşallah suphanallah
Meleğini guzelliklerle saglikla büyütün insallah
Gözünüz aydin canım
Kalan biz hamislere de dua edin))
???
27 Mart ta dogum yaptım.sat a gore 36-0 dı. Sezeryan oldu acılmada problem vardı. Hersey yolunda bebegıme kavustum darısı basınıza . Inanılmaz bır duyguymus. Tarıf etmek guc.
Dogum hıkayem: kısaca bagırsak bozulmasına benzer bır sancı bagırsaklarım bozuldu dıyerek gıttım tuvalete ıkıncı sancının ardından hıc ıhtımal bıle vermedım dogum basladı dıye nısan geldı ve su gelmeye başladı . Bu ararda esım ıste bu nedenle araba yok taksı cagırdım ama taksı evı bulamadı acemı oldugu ıcın.Bende bua arada dısarı cıktımtaksı hemen gelır dıye suyum dısarda gelmeye devam ettı sıtenın guvenlıgı bıle taksı bulmaya calıstı Neyse taksı geldı hastane cok yakın zaten hemen yatıs yapıldı catı muaneyesı yapıldı. Ve dogum gerceklestı.
Dun gece sirt agrisi ve bacagim agriyor diye yataga uzandim. Agri belime vurdu karnim sertlesti acaba mi dedik kalktik hastaneye gitmeye karar verdik. Annem babam esim ve ben asansörde kaldikyarim saat kurtarilmayi bekledik neyse hastaneye vardik ultrason nst hersey normal dediler alttan bakalim dedi acildeki doktor esim gerek yok dedi hastaneden ayrildik eve geldik...
Bugun kendi doktoruma gittim dun boyle oldu diye bi bakalim dedi sikayetler hosuna gitmedi bide renkli ultrason ve dopler yapalim dedi oraya gectik sat a gore 36+2 olmam gerekirken 38 hatta radyolog 39 dedi 😳 dahasi bebegimin boynuna kordon dolanmis. Gecen haftalara kadar plasenta asagida dogum yolunu kapatmis yukari ciksin normal dogum yolunu acsin diye dua ettim cok istiyordum normal dogumu ama doktorum artik mumkun degil sezeryan yapicaz dedi ;( bunda da vardir bir hayir dedik... Bu arada 3600 olmus pasa yiyip icip yatio 2 haftada yaklasik 600 gr almis...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki de 13-14 nisanı gösteriyor BDT.
Doktorum artık hersey tamam bugun bile gelebilir demişti ama bende hiçbir belirti yok.Son birkaç haftadır normal akıntı gibi akıntım var ama bir anlama gelir mi bilmem ;p
Bakalım hangi gun gelecek prenseslerimiz)
kızlar geçmişi çok okuyamadım şöyle bir göz attım. doğum yapanları tebrik ediyorum. adam olacak kız'ın babası mı vefat etmiş, doğru mu? çok üzüldüm, Allah sabır versin. ümran da doğum yapmış sanırım, hayırlı olsun bebeği.
sen bunu yazdığında ben 13 saatlik anneymişim
kzılar çok teşekkür ederim
canım ameliyat yeriyle ilgili problem yaşıyorum ağrı konusunda. hareketlerim çok yavaş. ama şükür. ben de sırtüstü yatamıyorum, yan da yatamıyorum
inşallah canım, çok rahat geçti ameliyat. ahmet bey de çok ilgili sağolsun, ama illa ki ağrı var ameliyattan.
teşekkür ederim kızlar
canım oluyo 50 cm ler. ben de olmaz mı demiştim ama oluyo merak etme
teşekkkür ederimmmm
kıyamadımmmmmmm, öpüp kokladım totişe vurmak yerine
teşekkür ederiz herkese. darısı tüm hamilelerin başına
kızlar kafam allak pullak oldu yine. sanım artınca doktora gittim. bu doktorda diyor ki normal doğum senin için zor olur. şuan sata göre 36+4 bebeğin kilosu 3300 boyu 50 cm görünüyormuş. normal doğum genelde 39. haftada oluyormuş. 3800ün üzeri normal doğum için elverişli değil ama sizin ne istediğiniz önemli dedi. bende ben sezeryan istiyorum dedim. o zaman olay bitmiştir dedi diğer doktoru da anlayabiliyorum benim iyiliğimi istiyor ama sağlık bakanı bile normal doğumu öneriyoruz ama gebe korkuyorsa normalde ısrar edilmemeli diyor. eğer bebeğim 3 kilo falan olsaydı korkmazdım normal doğumdan ama bebek 40. haftayı beklerse 4 kiloyu geçecek. kafam karışıyor. herşeye yakınım bugün doğum senaryoları yazmaktan uyuyamadım örneğin. panik başladı bende. sancılara gelince sancılar erken doğum habercisi değil diyor. sancılar doğuma hazırlık diyor. vücudun ne zaman hazır olacağını bilemeyiz her vücudun provası farklı diyor. ben sanırım önce dokuz doğuracağım sonra oğlumu doğuracağım. Rabbim bizim için hangisi hayırlıysa onu versin inşallah. kolay doğumlar nasip etsin bize
Kızlar bu 2 hafta önce ki göbeğim...
Eki Görüntüle 1049563
Bu da şimdi çektiğim.
Eki Görüntüle 1049571
Çok mu küçülmüş benim göbek bana mı öyle geliyor?
1 + 1 = İdil ♥
Herkesin değişik oluyor demekki. Ben yaklaşık 2 saat aktif sancı çektim ama tüm ağrı karın-kasikta idi, hiç belim agrimamisti. Allah kolaylık versin canım.
Benim kuzum iyi şükür, adaptasyon sürecinde. Evimize taze kan getirdiinşallah sizler de sağlıkla kucaklarsiniz yavrularinizi
Maşallah tosun paşana :) ♥
Az daha kalsa cidden tosun olacak annesi :)
Bu hafta mi ilk defa bu kadar önde çıktı gelişimi?
Yoksa normalde önde miydi?
1 + 1 = İdil ♥
herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben yarın sabah sezeryanla doğuma giriyorum çok ani oldu bugün anca hazırlık yapmayla geçti zamanım dualarınızı eksik etmeyin bulabildiğim ilk fırsatta size haber vericem