2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
15 nisan bdt ama ne zaman gelir kızım kim bilir :)

1 + 1 = İdil ♥
Benimki de 13-14 nisanı gösteriyor BDT.
Doktorum artık hersey tamam bugun bile gelebilir demişti ama bende hiçbir belirti yok.Son birkaç haftadır normal akıntı gibi akıntım var ama bir anlama gelir mi bilmem ;p
Bakalım hangi gun gelecek prenseslerimiz )

Bilgi için tesekkuler. Sana da hayırlı doğumlar dilerim.

Sevil ve simca tesekkur ederim. Asansorde o halde bile espiri yapabilio insan komikti bi yandan sezeryan konusunda bisey konusmadik doktorumla haftaya kontrole cagirdi herhLde o zaman konusur belirleriz... Kordon konusunda endiseli degilim hatta normal dogumda bile duzeltebildiklerini biliyorum ama doktorlar risk almak istemiyorlar. Hakkimiza hayirlisi insallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kız artık yerine sığmıyor
Resmen kemik kuvvetini hissediyorum ittiği zaman kendini
Şafak 13
Sabırsızlanmanın kimseye faydası yok demi?

kızlar merhaba telefondan mesaj gondermıstım ama gitmedı sanrım.
27 Mart ta dogum yaptım.sat a gore 36-0 dı. Sezeryan oldu acılmada problem vardı. Hersey yolunda bebegıme kavustum darısı basınıza . Inanılmaz bır duyguymus. Tarıf etmek guc.

Dogum hıkayem: kısaca bagırsak bozulmasına benzer bır sancı bagırsaklarım bozuldu dıyerek gıttım tuvalete ıkıncı sancının ardından hıc ıhtımal bıle vermedım dogum basladı dıye nısan geldı ve su gelmeye başladı . Bu ararda esım ıste bu nedenle araba yok taksı cagırdım ama taksı evı bulamadı acemı oldugu ıcın.Bende bua arada dısarı cıktımtaksı hemen gelır dıye suyum dısarda gelmeye devam ettı sıtenın guvenlıgı bıle taksı bulmaya calıstı Neyse taksı geldı hastane cok yakın zaten hemen yatıs yapıldı catı muaneyesı yapıldı. Ve dogum gerceklestı.

canım gözün aydın.. tebrik ederim.darısı başımıza..epidural mi oldun acaba?? dikiş konusu çok sıkıntılı mı sezeryanı?

kızlar geçmişi çok okuyamadım şöyle bir göz attım. doğum yapanları tebrik ediyorum. adam olacak kız'ın babası mı vefat etmiş, doğru mu? çok üzüldüm, Allah sabır versin. ümran da doğum yapmış sanırım, hayırlı olsun bebeği.

Bugün senin günün şeker
Senden güzel haberler bekleyeceğim
Malum bugün 1 Nisan...
Senin doğum için içimden geçen tarih
sen bunu yazdığında ben 13 saatlik anneymişim

Oh senden de haber geldi,rahatladım valla,gözün aydın,sağlıkla büyüsün

ayy ne güzell. canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin maşallah bebeğine.
kzılar çok teşekkür ederim
canım ameliyat yeriyle ilgili problem yaşıyorum ağrı konusunda. hareketlerim çok yavaş. ama şükür. ben de sırtüstü yatamıyorum, yan da yatamıyorum
Hayirli olsun canim ikinize de masallah:) Allah saglikli mutlu omurler versin ..darisi biz hamislerin basina :)
inşallah canım, çok rahat geçti ameliyat. ahmet bey de çok ilgili sağolsun, ama illa ki ağrı var ameliyattan.

burjva gözünaydın camım Allah analı babalı buyutsunn ve diğer doğum yapan tüm arkadaşlkar darısı bizlere

kızlaarr çok sevindim her ikinizimn adına da Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı ağrınız sızınız da tez zamanda geçsin inş
teşekkür ederim kızlar
canım oluyo 50 cm ler. ben de olmaz mı demiştim ama oluyo merak etme
gözün aydın güzelimmm
şimdi o ne tatlı ve kokuludur yaaa evin her yeri cennet kokuyordur

Çok geçmiş olsun Cnm benim sonunda olmuş bebeğin Allah sana bağışlasın
teşekkkür ederimmmm
Allah anali babali buyutsun cnm vurdun mu totise artik :) :)
kıyamadımmmmmmm, öpüp kokladım totişe vurmak yerine
Geçmiş olsun . Gözün aydın canım . Allah analı babalı büyütsün

Ay ay ay maşallah suphanallah
Meleğini guzelliklerle saglikla büyütün insallah
Gözünüz aydin canım
Kalan biz hamislere de dua edin ))
???

teşekkür ederiz herkese. darısı tüm hamilelerin başına

Allah analı babalı büyütsün canım benim...
Ikinizde iyiyseniz daha ne olsun ♥
Rabbim sağlıklı büyütmeni nasip etsin inşallah.

1 + 1 = İdil ♥

Maşallah tosun paşana :) ♥
Az daha kalsa cidden tosun olacak annesi :)
Bu hafta mi ilk defa bu kadar önde çıktı gelişimi?
Yoksa normalde önde miydi?

1 + 1 = İdil ♥

Amin canım :)
Bizim zilliler keyif yapıyor ne zaman isterlerse o zaman gelecekler sanırım :)

1 + 1 = İdil ♥

Bundan sonra 1 nisanlar senin için daha anlamlı olacaktır
Okulda öğrencilerin, evde minigin ♥
Her yerde süprizlerle dolu bir gün :) :) :)

1 + 1 = İdil ♥

kızlar benım akıntı cok arttı ya birde beyaz artık cok yogun gelıyor neden böyle oldu
bu dogum belirtisi mi geçmişi okudum biraz abow biz daha küçüğüz 37 de gelsin gelecekse

canım merhaba
önemli olan senin ne istediğin insan ne düşünürse o olurmuş korkuyla normal doğum yapmaktansa bence sezeryan yapılabilir.
benim bebekte iri aynen 36 +3 te 3300 doktorum erken gelir bebek
açılman var biraz dedi ama son günü beklerse en az 4200 olur buda seni normal doğumda zorlar dedi ama sezeryan yapmak durumunda kalırız demedi bakacağız duruma göre
mesela ben çok korktum kesinlikle normal yaptırmam derse diye çünkü normal doğuma karşı acayip isteğim var kendimi çok hazırladım her sancıya hazırım sezeryan denince tüğlerim ürperiyor şimdi doktor bana dese mecbur sezeryan die naparım bilmem umarım benimki erkenci çıkarda gelir

tabi önemli olan bebeklerin ve bizim sağlımız

Eskisi açılmadı canım,ama hatırladığıma göre azıcık küçüğü gibi,suyumuz azalıcakmış ya ondan mı acep,kilo da vermiştin,doktoruna sormak lazım cuma.

Gözün aydıın,sağlıkla büyüsün,ben de sancıyı merak ediyodum,ne güzel tarif etmişsin,bakalım ne zmn gelicek

ayy ne güzel bi mutluluk tüm çekilen acılara değiyo gercekten . Rabbim beni de tüm bekleyenleride kavuştursun

Maşallah tosun paşana :) ♥
Az daha kalsa cidden tosun olacak annesi :)
Bu hafta mi ilk defa bu kadar önde çıktı gelişimi?
Yoksa normalde önde miydi?

1 + 1 = İdil ♥

Evet tatlim ilk defa bu kadar onde normalde son zamanlarda 1 bilemedin 2 hafta onde cikiyordu ama bu sefer radyolog 3 hafta onde cikardi haftasini okadar kafama takmiyorum ne zaman isterse o zaman gelsin :) ama yoruldum resmen sanki yillardir tasiyorum son zamanlar yuruyemiyorum bile sonumuz hayir olsun insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben yarın sabah sezeryanla doğuma giriyorum çok ani oldu bugün anca hazırlık yapmayla geçti zamanım dualarınızı eksik etmeyin bulabildiğim ilk fırsatta size haber vericem

merhaba annişler bizde bugün doktora gittik nts ye girdik karnımda sertlik ve sancım vardı ama herşey normal dedi doktor bebeğimin kilosu 2800 civarı cıktı 3 haftadır aynı çok moralim bozuldu:2:doktorada söyledim oda yanılmalar oluyo ama bence 3000 olmuştur dedi inşallah öyledir doğumuda konuştuk ve benim doktorumda normal doğum yanlısı bende öyle olsun istiyorum sezeryanada doğuma geldiğin zaman zor durumda kalırsak olr dedi şimdi herşey normal doğum yolunda gidiyo 3 haftadırda 72 kilo civarındayım bide son aylarda çok kilo alırsın diyorlardı hiçde öyle olmadı valla

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben yarın sabah sezeryanla doğuma giriyorum çok ani oldu bugün anca hazırlık yapmayla geçti zamanım dualarınızı eksik etmeyin bulabildiğim ilk fırsatta size haber vericem

Hadi bakalim Allah saglikla kavuştursun yavruna, güzel haberlerini bekliyoruz. Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…