2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Eminim öyledir :)
Tatlı olacak tabii anasını benzediyse
Rabbim yuvamin huzurunu, tadını bozmasinda bende erkek çocuk istiyorum
Benim yerime de öp koklaa.
Valka dayanamıyorum artık :)
Bizim kizda hayırlısıyla dogsada bense öpüp koklasam.

1 + 1 = İdil ♥

Vakti zamanı gelince sağlıklı gelsin gülüm, az daha sabır. Sonra opmelere doyamayacaksin kuzunu

Vakti zamanı gelince sağlıklı gelsin gülüm, az daha sabır. Sonra opmelere doyamayacaksin kuzunu

Kendime söz geçiremiyorum ki :)
Kime benziyor kerem cancağızım.
Belki erken ama yine birine benzetmissinizdir :)

1 + 1 = İdil ♥

İyi geceler kizlar, gecmisi okuyamadim insallah guzel haberlerle doludur gecmis :) ben pazartesi aksam saat 21.30 da 4 dk da bir gelen 45-55 sn lik sancilarla hastaneye yattim. Sanci siddeti dusuk olmasina ramen acilma iyi gidiyordu fakat bebegim catiya yerlesmedi. Doktorum su kesesini patlatti bu yolla bebegin catiya girmesini bekledik. Derken NST de kalp atislari azaldi. Ve de iste boyle bir deneyimle 1 nisan gunu saat 00.30 da kizim sezeryan ameliyatla dunyamiza girdi. 51 cmlik 3550 gr lik kocaman bir mutluluk. Allah herkese nasip etsin, gercrkten tsrifsiz bir ask.

VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyyyyyyyy BrujaV canım :)
Hayırlı olsun ♥♥♥
Demedim mi ben sana 1 nisan da gelecek senin kuzu diye
Allah analı babalı büyütsün canım...
Maşallah size.
Çok sevindim senin adına...

1 + 1 = İdil ♥

Kendime söz geçiremiyorum ki :)
Kime benziyor kerem cancağızım.
Belki erken ama yine birine benzetmissinizdir :)

1 + 1 = İdil ♥

Babasının kopyası Kocamda oğlumu, oğlumda kocamı görüyorum; ikisine de aşığım

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Ikinize de maşallah. Tahmin ettik doğum olduğunu, iyi haberini aldığıma çok sevindim

Seven bir kadının eşinden başka aşık olacağı tek erkek oğludur zaten :)
Ağzınızin tadı hiç bozulmasın cancağızım.
Hep böyle aşkla bakın birbirinize ♥

1 + 1 = İdil ♥

Seven bir kadının eşinden başka aşık olacağı tek erkek oğludur zaten :)
Ağzınızin tadı hiç bozulmasın cancağızım.
Hep böyle aşkla bakın birbirinize ♥

1 + 1 = İdil ♥

Aminnnnnn:

Hepimizin evi huzur mutlulukla dolsun inşallah.

Oh senden de haber geldi,rahatladım valla,gözün aydın,sağlıkla büyüsün

ayy ne güzell. canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin maşallah bebeğine.

BrujaV gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bende pazartesi sabah 11 de kızımı kucağıma aldim.Bugunde taburcj olduk ögleden beri evdeyim.Ağrı durumun nasıl? Ben sirt üstü uyuyamuyorum artik belimin ağrısından

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Hayirli olsun canim ikinize de masallah:) Allah saglikli mutlu omurler versin ..darisi biz hamislerin basina :)

Merhaba nisan 2014 anneleri
Ben de sizlerden biriyim , foruma epeydir göz atıyorum, ilgiyle takip ediyorum ama ilk defa yazabiliyorum. Kızımız için normalde beklenen tarih 21 nisan . Bastan beri normal dogum istiyorum. Yalnız epeydir ters konumda idi. ayın 14üne kadar baş aşagı dönmezse o tarihte doktor sezeryan dusunuyor. :44:
Sizlere sorum. Sezeryan olmuş olanlar ya da olacaklar genel anestezi mi yoksa epidural ya da spinal anestezi mi sezeryanda daha iyi olabilir. Yorumlarınızı paylaşmanız mumkun mu

Sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…