2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
BrujaV sanırım bugün doğum yaptı
Haberi olan var mı kızlar?

1 + 1 = İdil ♥

Canım Allah bi avazda kurtarsın, sağ salim kavuşun bebişinize, dualarımız sizinle

Sağol canım ya bakalım bu gece uyku var mı
Zaten bugün kayınvalidem sağolsun geldi temizlik yaptı ve yaptırdı çok yorgun hissediyorum
Hayırlısı bakalım inşallah yarına geçer de sağ salim kavuşurum dediğin gibi

Canımmmmm aynısını hem de senin haftandan daha önce yaşadım 30da falandım ben ...
Aynen bana da öyle dendi hatta bir doktor hastahaneye yatıralım dedi ...
Kendi doktorum çok su iç dedi ben de onu dinledim ...
Dinlendim ilk zamanlar bol bol su içtim ...Bi de armut yedim günde bi tane belki komik gelecek ama işe yarıyor demişlerdi
Sonra yavaş yavaş arttı canım benim canını sıkma ...Ama 6 litre su içtiğim olmuştu azaldı dedikleri haftalarda ...
Şimdi yarın doğuma gidicem Allah izin verirse ...
İnşallah senin de öyle olacak ...
Bollllll bolllll suuuuuuuuuu ...Ve çok yorma kendini

kızlar ben 2 gündür yine wc ye cıkamıyorum incir yedim sebze yiyorum zaten katı birseyde yemiyorum ne yapayım varmı öneriniz ya bıktım artık bu sorundan((( :2:

sabahları aç karnına 1-2 adet kuru kayısıda iyi gelebilir..bide tavuğun deriside bağırsak çalışımını hızlandırıyo..pişirdikten sonra onuda bolca tüket bakalım faydasını görebilecekmisin canım..

Güzel anneler hepinize merhaba,

2 gündür giremiyordum sayfalar almış başını gitmiş. Doğum yapan yada yapacak olan arkadaşlar varsa hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebişleri. Bende p.tesi doktora gittim. Bebek biraz aşağıya inmiş. İlk doğumum sezeryan olduğundan bebeğin sezeryan dikişine kadar inmesi gerekiyor dedi biraz daha beklememiz gerekecek dedi ve perşembe yeniden çağırdı. Perşembe indiyse ona göre perşembe yada cuma doğuma alacak.

selammm kızlar oğlum cumayı beklemicek heralde sancım var sürekli ama suyum falan yok eşimde evde değil bilemedim napsam

selammm kızlar oğlum cumayı beklemicek heralde sancım var sürekli ama suyum falan yok eşimde evde değil bilemedim napsam

canım sancı saatlerini yaz bir yere bence,düzenli aralıklarla gelip şiddeti artıyomu bak.pozisyon değiştirince geçiyosa yalancıdır,düzensizse de yalancıdır.zaten hemen hastaneye gitmek de iyi değil,suni sancı veriyolar falan zor oluyo,sen bak,düzenliyse eşine de haber verirsin,haberdar et bizi de.

Kızlar Allah nasip ederse yarın sabah 11 gibi doğuma gidiyorum ...
Epidural sezeryan olucam bir aksilik çıkmazsa ...
Dua edin olmaz mı
Sağlıkla kavuşalım bebekimize

Canım ağrısız sancısız güzel bir doğum diliyorum sana...
İnşallah güzel geçer ve minigine sağlıklı bir şekilde kavuşursun...
Dualarimiz seninle.

1 + 1 = İdil ♥

Çok üzüldüm gülüm, doktorun haklıdır inşallah geçici bur sıkıntıdir. Sariliginizin geçmesine çok sevindim. Rabbim korusun yavrularimizi.

kizlar tam bir saattir evde sanci cekiyorum.dogum sancisimi bilmiyorum.beklicem bakalim

Allah kolaylık versin gülüm. Inşallah kolay bir doğum olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar bugün 40 haftam doldu; doktora gittik maalesef hala açılmam sancım fln yok bi gelişme olmazsa cumartesi sezeryan dedi (

Hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun gülüm, sıkma canini lütfen.

BrujaV dan hala ses yok doğurdu sanırım:) umarım herşey yolundadır.

Doğum yaptı sanirim, inşallah ikisi de iyidir.

Kızlar Allah nasip ederse yarın sabah 11 gibi doğuma gidiyorum ...
Epidural sezeryan olucam bir aksilik çıkmazsa ...
Dua edin olmaz mı
Sağlıkla kavuşalım bebekimize

Allah kolaylık versin canım. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

BrujaV sanırım bugün doğum yaptı
Haberi olan var mı kızlar?

1 + 1 = İdil ♥

Dün gece de mesaj yazmamisti, gece tekrar hastaneye gitti sanirim. Inşallah yavrusunu sağlıkla kucağına almıştır.

Devam ederse hastaneye git canım, açıklık kontrolü yaparlar ve nst çekerler. Kafan rahat olur.

Canım çok ama çok geçmiş olsun...
Lütfen Salma kendini.
Bak sarılığı anlatmışsiniz bunu da inşallah anlayacaksınız♥
Rabbim kızına uzun uzun ömürler versin.
Kaç sene sonra kavustun yavruna, derdini veren dermanini da verir unutma tatlım.
Doktorun dediği gibi inşallah düzelecek rahatsızlığı da...

1 + 1 = İdil ♥

Canım eltinin oğluydu sanırım,bilinci açıldı mı,nasıllar?

Maalesef gülüm doktorlar hala uyutuyorlar ve aileyi her türlü neticeye hazırlıyorlar. Anne olunca anladım çocuk sevgisini, rabbim yardım etsin çok zor bur imtihandayiz ailece.

Tesekkur ederim ilgine canım.

Dediğin gibi cancağızım :)
Ses seda yok bugün kesin doğum yaptı
Siz nasılsınız küçük korsan keremle ♥
Geceleri uyutuyor mu sizi :)

1 + 1 = İdil ♥

Maalesef gülüm doktorlar hala uyutuyorlar ve aileyi her türlü neticeye hazırlıyorlar. Anne olunca anladım çocuk sevgisini, rabbim yardım etsin çok zor bur imtihandayiz ailece.

off çok üzüldüm,ben de iyileşmiştir diye düşünmüştüm,Kerem güç verir aileye inşallah,Allah yardımcınız olsun hepinizin,çok zor

Çok üzüldüm olumlu bir gelişme olmamasına...
Kendi derdimizden heyecanimiZdan unuttuk
Sormayı, kusura bakma cancağızım.
İnşallah bilinci açılır.
Dualarim onunla.
Rabbim en kisa sürede inşallah iyi eder.
Ailesi için sabır diliyorum.

1 + 1 = İdil ♥

Selam kizlar☺️!dogum yapan anneler!gozunuz aydin.bize de moral oldunuz.sizi gordukce sabirsizlaniyorum.😁benim bdt 29 nisan.ayni tarih kim var?tek kalcam gibi sanki 🙈

AzAy

Dediğin gibi cancağızım :)
Ses seda yok bugün kesin doğum yaptı
Siz nasılsınız küçük korsan keremle ♥
Geceleri uyutuyor mu sizi :)

1 + 1 = İdil ♥

Iyiyiz çok şükür canım. Bebeğim sakin, ben yalnız birakamiyorum. Sesini duyamamaktan korktugumdan hep başındayım. Ama çok tatli

off çok üzüldüm,ben de iyileşmiştir diye düşünmüştüm,Kerem güç verir aileye inşallah,Allah yardımcınız olsun hepinizin,çok zor

Teşekkürler, sürekli dua ediyorum. Artık hamile değilim ama lohusanin da duası kabul olur inşallah, yavrumuz gözünü acar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…