Kızlar Allah nasip ederse yarın sabah 11 gibi doğuma gidiyorum ...
Epidural sezeryan olucam bir aksilik çıkmazsa ...
Dua edin olmaz mı
Sağlıkla kavuşalım bebekimize
canım sağlıkla doğsun,sonra bize de anlat olur mu,epidural sezeryandan memnun kalıp kalmadığını
Canım Allah bi avazda kurtarsın, sağ salim kavuşun bebişinize, dualarımız sizinle
Nisan anneleri hepinize merhaba ...Allah nasip ederse ben de mayıs annesi olcam , 32+5 günlük hamileyim geçen hafta dr um suyun sınırda dedi , bu şekilde olupta sonuna kadar devam hamilelik oldu mu , ya da bu durumu yaşayıpta kaçıncı hafta doğum yaptınız ,
kızlar ben 2 gündür yine wc ye cıkamıyorum incir yedim sebze yiyorum zaten katı birseyde yemiyorum ne yapayım varmı öneriniz ya bıktım artık bu sorundan((( :2:
selammm kızlar oğlum cumayı beklemicek heralde sancım var sürekli ama suyum falan yok eşimde evde değil bilemedim napsam
Dua edin olmaz mı
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim? Dogumlar olmus masaallah
Allah anali babali buyutsun İnşallah
Biz sarilik olduk teyzeleri hastanelerde yattikcok sukur degerlerimiz normale dondu ama simdi de kolu ve omzuyla sıkıntımız var dogumda hasara ugramis minigimin omuzu fizyoterapist hareketler verdi onlari yapiyoruz masaj yapiyoruz kavramasi var ama irkilmesi yok kolunu tutamiyor bebegim ((( cok uzuldum cok agladim internette bu sekilde kalabilir yaziyordu kahroldum kac gun ama doktorumuz 20 gun ila 2 ay icinde duzelir dedi Allahima cok sukur ki kolu var kizimin diye avunuyorum dua edin teyzeleri benim savunmasiz yavruma
Melegime bakiyorum suan oyle guzel bisey ki dogum yapmamis olan butun annelere hayirlisiyla bu duyguyu bir an once yasamasi icin dua ediyorum
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar tam bir saattir evde sanci cekiyorum.dogum sancisimi bilmiyorum.beklicem bakalim
Kızlar bugün 40 haftam doldu; doktora gittik maalesef hala açılmam sancım fln yok bi gelişme olmazsa cumartesi sezeryan dedi(
BrujaV dan hala ses yok doğurdu sanırım:) umarım herşey yolundadır.
Dua edin olmaz mı
BrujaV sanırım bugün doğum yaptı
Haberi olan var mı kızlar?
1 + 1 = İdil ♥
selammm kızlar oğlum cumayı beklemicek heralde sancım var sürekli ama suyum falan yok eşimde evde değil bilemedim napsam
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim? Dogumlar olmus masaallah
Allah anali babali buyutsun İnşallah
Biz sarilik olduk teyzeleri hastanelerde yattikcok sukur degerlerimiz normale dondu ama simdi de kolu ve omzuyla sıkıntımız var dogumda hasara ugramis minigimin omuzu fizyoterapist hareketler verdi onlari yapiyoruz masaj yapiyoruz kavramasi var ama irkilmesi yok kolunu tutamiyor bebegim ((( cok uzuldum cok agladim internette bu sekilde kalabilir yaziyordu kahroldum kac gun ama doktorumuz 20 gun ila 2 ay icinde duzelir dedi Allahima cok sukur ki kolu var kizimin diye avunuyorum dua edin teyzeleri benim savunmasiz yavruma
Melegime bakiyorum suan oyle guzel bisey ki dogum yapmamis olan butun annelere hayirlisiyla bu duyguyu bir an once yasamasi icin dua ediyorum
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok üzüldüm gülüm, doktorun haklıdır inşallah geçici bur sıkıntıdir. Sariliginizin geçmesine çok sevindim. Rabbim korusun yavrularimizi.
Canım eltinin oğluydu sanırım,bilinci açıldı mı,nasıllar?
Çok üzüldüm gülüm, doktorun haklıdır inşallah geçici bur sıkıntıdir. Sariliginizin geçmesine çok sevindim. Rabbim korusun yavrularimizi.
Allah kolaylık versin gülüm. Inşallah kolay bir doğum olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun gülüm, sıkma canini lütfen.
Doğum yaptı sanirim, inşallah ikisi de iyidir.
Allah kolaylık versin canım. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Dün gece de mesaj yazmamisti, gece tekrar hastaneye gitti sanirim. Inşallah yavrusunu sağlıkla kucağına almıştır.
Devam ederse hastaneye git canım, açıklık kontrolü yaparlar ve nst çekerler. Kafan rahat olur.
Maalesef gülümdoktorlar hala uyutuyorlar ve aileyi her türlü neticeye hazırlıyorlar. Anne olunca anladım çocuk sevgisini, rabbim yardım etsin çok zor bur imtihandayiz ailece.
Tesekkur ederim ilgine canım.
Maalesef gülümdoktorlar hala uyutuyorlar ve aileyi her türlü neticeye hazırlıyorlar. Anne olunca anladım çocuk sevgisini, rabbim yardım etsin çok zor bur imtihandayiz ailece.
Tesekkur ederim ilgine canım.
Dediğin gibi cancağızım :)
Ses seda yok bugün kesin doğum yaptı
Siz nasılsınız küçük korsan keremle ♥
Geceleri uyutuyor mu sizi :)
1 + 1 = İdil ♥
off çok üzüldüm,ben de iyileşmiştir diye düşünmüştüm,Kerem güç verir aileye inşallah,Allah yardımcınız olsun hepinizin,çok zor
Çok üzüldüm olumlu bir gelişme olmamasına...
Kendi derdimizden heyecanimiZdan unuttuk
Sormayı, kusura bakma cancağızım.
İnşallah bilinci açılır.
Dualarim onunla.
Rabbim en kisa sürede inşallah iyi eder.
Ailesi için sabır diliyorum.
1 + 1 = İdil ♥