2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın güzel anneler güzel bir gün olur inş. brujaV ve ven canlarım gözünüz aydın olsun aklım hep sizdeydi allah analı babalı büyütsün yavrularınızı darısı bizlere inş. fefilifa gülüm sıkma sen canını doktoru dinle fizyoterapi ile geçiyor allahın izni ile senin meleğinde düzelicek dualarım sizlerle canlarım:KK16:

günaydın güzel anneler güzel bir gün olur inş. brujaV ve ven canlarım gözünüz aydın olsun aklım hep sizdeydi allah analı babalı büyütsün yavrularınızı darısı bizlere inş. fefilifa gülüm sıkma sen canını doktoru dinle fizyoterapi ile geçiyor allahın izni ile senin meleğinde düzelicek dualarım sizlerle canlarım:KK16:

burjva gözünaydın camım Allah analı babalı buyutsunn:KK16: ve diğer doğum yapan tüm arkadaşlkar darısı bizlere:nazar::KK16:En Büyük TÜRKİYE

İyi geceler kizlar, gecmisi okuyamadim insallah guzel haberlerle doludur gecmis :) ben pazartesi aksam saat 21.30 da 4 dk da bir gelen 45-55 sn lik sancilarla hastaneye yattim. Sanci siddeti dusuk olmasina ramen acilma iyi gidiyordu fakat bebegim catiya yerlesmedi. Doktorum su kesesini patlatti bu yolla bebegin catiya girmesini bekledik. Derken NST de kalp atislari azaldi. Ve de iste boyle bir deneyimle 1 nisan gunu saat 00.30 da kizim sezeryan ameliyatla dunyamiza girdi. 51 cmlik 3550 gr lik kocaman bir mutluluk. Allah herkese nasip etsin, gercrkten tsrifsiz bir ask.

VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi :KK66:

BrujaV gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bende pazartesi sabah 11 de kızımı kucağıma aldim.Bugunde taburcj olduk ögleden beri evdeyim.Ağrı durumun nasıl? Ben sirt üstü uyuyamuyorum artik belimin ağrısından:KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlaarr çok sevindim her ikinizimn adına da Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı ağrınız sızınız da tez zamanda geçsin inş :KK16::KK16::KK16:

kızlar bebişi ortalama 3 3.5 olanlar bebişlerinize aldığınız kıyafetlerden 50 cm olanlarmı yoksa 56 cmlik olanlar mı uyuyor ben genelde 50 cmliklerden aldım çok küçük geliyor gözüme olmazsa diye düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorummm:KK3::KK3::KK3:

Son düzenleme:
BrujaV gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bende pazartesi sabah 11 de kızımı kucağıma aldim.Bugunde taburcj olduk ögleden beri evdeyim.Ağrı durumun nasıl? Ben sirt üstü uyuyamuyorum artik belimin ağrısından:KK43:

canım günaydıın,sen sancıyla gitmiştin,normal mi doğum yaptın,niye öyle ağrın oldu

İyi geceler kizlar, gecmisi okuyamadim insallah guzel haberlerle doludur gecmis :) ben pazartesi aksam saat 21.30 da 4 dk da bir gelen 45-55 sn lik sancilarla hastaneye yattim. Sanci siddeti dusuk olmasina ramen acilma iyi gidiyordu fakat bebegim catiya yerlesmedi. Doktorum su kesesini patlatti bu yolla bebegin catiya girmesini bekledik. Derken NST de kalp atislari azaldi. Ve de iste boyle bir deneyimle 1 nisan gunu saat 00.30 da kizim sezeryan ameliyatla dunyamiza girdi. 51 cmlik 3550 gr lik kocaman bir mutluluk. Allah herkese nasip etsin, gercrkten tsrifsiz bir ask.

gözün aydın güzelimmm :KK16:
şimdi o ne tatlı ve kokuludur yaaa evin her yeri cennet kokuyordur :KK49:

Hayırlı olsun Cnm bebeğin bende ilk zamanlar öyleydim şimdi daha iyiyim çok şükür

Çok geçmiş olsun Cnm benim sonunda olmuş bebeğin Allah sana bağışlasın

Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim? Dogumlar olmus masaallah
Allah anali babali buyutsun İnşallah :KK16:
Biz sarilik olduk teyzeleri hastanelerde yattik :KK43: cok sukur degerlerimiz normale dondu ama simdi de kolu ve omzuyla sıkıntımız var dogumda hasara ugramis minigimin omuzu fizyoterapist hareketler verdi onlari yapiyoruz masaj yapiyoruz kavramasi var ama irkilmesi yok kolunu tutamiyor bebegim :KK43:((( cok uzuldum cok agladim internette bu sekilde kalabilir yaziyordu kahroldum kac gun ama doktorumuz 20 gun ila 2 ay icinde duzelir dedi Allahima cok sukur ki kolu var kizimin diye avunuyorum dua edin teyzeleri benim savunmasiz yavruma :KK43:
Melegime bakiyorum suan oyle guzel bisey ki dogum yapmamis olan butun annelere hayirlisiyla bu duyguyu bir an once yasamasi icin dua ediyorum :KK16:

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Coook gecmis olsun cnm gormemise donsun ins

Allah anali babali buyutsun cnm vurdun mu totise artik :) :)

Gozun aydin tatlim Allahim anali babali buyutsun ins

X