canım benimde geçen hafta 121 di bu hafta 116 ya düşmüş doktor 100 altına düşmemesi lazım dedi. neden düşüyor bi bilgin var mı ben doktoruma sormayı unuttum
nişanın gelmedi değil mi?
Kesinlikle stres yapmayin bebekte strese giriyo.Elinizden geldigince sanciyi evde cekin.Ben 7 saat evde cektim.Sonra hastaneye gittim.Suni sanci taktilar.Oyle olcagini bilseydim evde daha fazla beklerdim.Dogum bebegin keyfi geldigi an gerceklesiyo :) guzel dualarin icin allah razi olsun.Rabbim kolay dogum nasip etsin.Canım ya ama Allah in yardımıyla sag salim ikiniz de kurtulmussunuz
Bir de bebegin maşallah 4 kilo ustu doğmuş bazı doktorlar 3800den sonra normal yaptırmıyor
Sen maşallah normal gerceklestirmissin helal olsun
Ama bize olumlu guzel seyler yaz az gunümüz kaldı umutla gidel doğumlarımıza insallah)))
Sana da bebeğine de sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum
4150 gr. Dogdu canim.Rcanim.Rabbim sanada kolay dogumlar nasnasip etsin insallah4400 gr demiştin,zaten bu kiloyu normal doğurman bence süper,başarı,çok düşüncelisin de valla,korkutmiyim diyosun,sağlıkla büyüsün
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim? Dogumlar olmus masaallah
Allah anali babali buyutsun İnşallah
Biz sarilik olduk teyzeleri hastanelerde yattikcok sukur degerlerimiz normale dondu ama simdi de kolu ve omzuyla sıkıntımız var dogumda hasara ugramis minigimin omuzu fizyoterapist hareketler verdi onlari yapiyoruz masaj yapiyoruz kavramasi var ama irkilmesi yok kolunu tutamiyor bebegim ((( cok uzuldum cok agladim internette bu sekilde kalabilir yaziyordu kahroldum kac gun ama doktorumuz 20 gun ila 2 ay icinde duzelir dedi Allahima cok sukur ki kolu var kizimin diye avunuyorum dua edin teyzeleri benim savunmasiz yavruma
Melegime bakiyorum suan oyle guzel bisey ki dogum yapmamis olan butun annelere hayirlisiyla bu duyguyu bir an once yasamasi icin dua ediyorum
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar Allah nasip ederse yarın sabah 11 gibi doğuma gidiyorum ...
Epidural sezeryan olucam bir aksilik çıkmazsa ...
Dua edin olmaz mı
Sağlıkla kavuşalım bebekimize
Biz sarilik olduk teyzeleri hastanelerde yattikcok sukur degerlerimiz normale dondu ama simdi de kolu ve omzuyla sıkıntımız var dogumda hasara ugramis minigimin omuzu fizyoterapist hareketler verdi onlari yapiyoruz masaj yapiyoruz kavramasi var ama irkilmesi yok kolunu tutamiyor bebegim ((( cok uzuldum cok agladim internette bu sekilde kalabilir yaziyordu kahroldum kac gun ama doktorumuz 20 gun ila 2 ay icinde duzelir dedi Allahima cok sukur ki kolu var kizimin diye avunuyorum dua edin teyzeleri benim savunmasiz yavruma
Melegime bakiyorum suan oyle guzel bisey ki dogum yapmamis olan butun annelere hayirlisiyla bu duyguyu bir an once yasamasi icin dua ediyorum
Kızlar Allah nasip ederse yarın sabah 11 gibi doğuma gidiyorum ...
Epidural sezeryan olucam bir aksilik çıkmazsa ...
Dua edin olmaz mı
Sağlıkla kavuşalım bebekimize
Cnm nasil koyuluyor ki??
Ahh canım aynı seyleri ben de hayal edip duruyorum artık bel ağrımdan ayağa kalınca midem bulanıyor rahmim sanki aşağı düşecek gibi baskilaniyor dun gece ağlaya ağlaya uyudum Rabbim bizi de tez zamanda kavuştursun diye... Hep icimde kalsın isterim diye düşünüyordum ama artık cok zorlanıyorum
Zeytinyagini ne yapiyorsunuz tam anlayamadim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben medicana da suleyman akarsuya gidiyorum canım sakın ve cok soğukkanlı bir doktor şimdiye kadar endişe, panik hiç hisettirmedi sagolsun sadece haftasonları kalabalık oluyor çabuk bitiyor görüşmeler.ben memnunum normal dogum istediğimi biliyor ve destekliyor insallah süreç guzel gider.lokman hekim Etlik e hamileligimin basında gitmiştim onu da Sebahat Duran icin gittim hipnozla dogum uzmanı ahh aslında o hastanede çalışmasa ona devam etmeyi isterdim cok ilgili ve doğal dogum icin aromaterapi masaj telkin yapıyormuş dogum esnasında.ama son ana kadar doğal dogum icin uğraşıyor yani ben normal epidural istiyorum. Biz mafre sigorta ile suleyman beye güvendik insallah hepimizin kolay ve sağlıklı geçer tum süreci)
pamuğa biraz zeytinyağı dök onu vajinana koy gece yatarken dedi. ben sargı bezi almıştım bide pamuğu ona sarıp koyacaktım ama daha yapmadım işte..
Ne ilginç yöntemler var
zeytinyağını vajinana koyunca orayı yumuşatıp doğumun kolaylaşmasını sağlıyormuşaçılmayı falan kolylaştırıyormuş