Yeni yılın ilk sabahından sımsıcak bir günaydın:119:
Gözün aydın canım, maşallah paşana
Tosununa maşallah canımYeterince protein vermişse doktorun, kolayca doyarsın gülüm. Ama hamile olduğunu göz ardı edip standart kalorili bir diyet verdiyse, proteini arttır. Hem doyarsın hem de şeker için sorun olmaz. İnşallah diyet ile üstesinden gelirsin. Hemoroid sorununun da en azından hamilelik süresince kremler ile yatıştırılabilir olmasını dilerim; çok geçmiş olsun.
selam kizlar.bizden muthis haberler yok.seker yuklemesinde sekerimiz cok yuksek cikti.endokrine sevk edildik.bugunde oraya gittik seker ölçüm cihazı ve kontrolü verildi.sonra da diyetisyenden ac kalmayacak ve doyamiycaknkadar yemek listemizi aldik.sonrada cerraha gittik.hemoroidimin gercekten de ameliyat lik oldugunu ama uyusmayacagi icin şimdilik böyle idare edecegmizi ogrenip iki krem aldik geldik...oglusum 25+5 günlük. ve 860 gramdi..xok şükür rabbime o ii görünüyor. hepinizi kocaman öpüyoruz ve mutlu bebeklerimizle saglikli yillarimiz olsun ins..
ya bu çocuğu bakıcıya emanet etmek değil işkence aletine bağlamak gibi bişey..
böyle insanlarda anne sıfatıyla ortalıklarda geziyolar yaa gerçekten kadınlığımdan utanıyorum..
Bakıcıyı bırak ben anneye ya da kv'ye de çocuk bırakmaya karşıyım en iyi ihtimalle şımartıyolar çocuğu, ikinci durumda şu oluyo bunu eşimle de konuşmuştum, mesela bebeğime kv bakıyo kazara bebeği düşürdü ya da başına bi iş geldi ben gönül koyarım arıza çıkarırım acaba yeterince ilgilenmedi mi naptı diye aynı şekilde empati yapıyorum bebeğe annem baksa ve benzer bi durum olsa eşimde diş bileyebilir neticede evlat bu, ondan sonra al sana nur topu gibi senin annen benim annem kavgasını, bu duruma mahal vermemek için Ankaradada olsam anneme ya da kv'ye bıramazdım, tabi bu tercihi yaparken borç harç durumu iş durumu iyice düşünülmeli özelde çalışan annelerin işi çok zor halbuki anneliğin özeli kamusu olmamalı kamuda çalışan annelere ne hak veriliyosa özeldeki annelere de aynı haklar verilmeli
ne yazıkki öyle insanlar var bende çok duyuyorum. halbuki annelik duygusu bambaşka bişi...benim yakınlarımda bir bayan var eczacı sözde ama diplomasını çalıştırıyo...ama kendisi çalışmıyo çocuğu bakıcıya bırakıyor. üniv.deki arkadaşlarıyla vakit geçiriyomuş...düşün eve akşam geliyomuş saat olmuş 23:00 bu evde bi eksiklik var ama ne diyomuş kocasına.sonra oğlunu hatırlayıp gidip bakıcının evinden alıyomuş. Bazen geceleri uyutmuyo diye bakıcıyı arayıp gel şunu al öldürdü beni diyomuş. kadında gecenin geç saati gidip annesini uyandırmadan yanından alıyomuş. keyfine düşkündü biraz... sıkıntıya gelemezdi diyor anlatan komşum...böyleleride var işte
bizimde başımızda, kardeşimin eşi 2 yeğenimide bırakıp gitti. görmek bir yana aramıyor bile..1 sene olacak nerdeyse...
insana evladından bile hayır yok diyormuş...2 ve 4 yaşında erkek çocukları bu yaştaki çocuğun ne hayrını görmek istiyormuş anlamadım...
geçenlerde ana okuluna giden yeğenimin tiyatro gösterisi vardı... ablam götürmüş veli olarak...öğretmenleri annelerinizin elini bırakmayın demiş...bizim yeğen bağırmış benim annem yok bilmiyor musunuz diye...öğretmeni özür dilemiş unuttum demiş...unutmayacaksın küstüm demiş ...çok ağlamıştım...küçümsemek gibi değilde hayvanlar bile nasıl düşkün yavrularına...çocukların psikolojisi bozuldu...gece uyanıp annemi bekliyorum diyor rüyalarında ne görüyolarsa...içimde hissediyorum onların acılarını...
daha küçüktüm annemi pazarda kaybettim 5 dakikalığına... o 5 dakika içinde neler yaşadığımı bir ben bilirim...anne eli gibisi yok...ki orada ben annemin elini bırakmıştım...bu çocukların elini anneleri bıraktı...minnacık yüreklerinde neler hissediyorlar kim bilir...
iki gündür kk ya bakamadım netin yoktu malesef:) herkes iyidir umarım. biz de bebişimle iyiyiz. tatil yapıcaz artık inş yarın... bugün akşam da eşimin görevi olmazsa beraber geçiririz olursa da artık bebeğimle yeni yıla gireriz:) bütün nisan annelerine mutlu, sağlıklı, bol kazançlı ve bebekleriyle güzel bi sene geçirmelerini diliyorummm
cnm ben de ikesdan bakmıştım beşiklere. güzellerdi ama sallanmıyorlar diye vazgeçtim gibi bişey oldu.
ben de hep aynı düşüncedeyim. yani boşa para gitmesin bebeğime harcarım düşüncesindeyim hep. hamilelikle beraber çook tutumlu olmaya başladım:)
selam kizlar.bizden muthis haberler yok.seker yuklemesinde sekerimiz cok yuksek cikti.endokrine sevk edildik.bugunde oraya gittik seker ölçüm cihazı ve kontrolü verildi.sonra da diyetisyenden ac kalmayacak ve doyamiycaknkadar yemek listemizi aldik.sonrada cerraha gittik.hemoroidimin gercekten de ameliyat lik oldugunu ama uyusmayacagi icin şimdilik böyle idare edecegmizi ogrenip iki krem aldik geldik...oglusum 25+5 günlük. ve 860 gramdi..xok şükür rabbime o ii görünüyor. hepinizi kocaman öpüyoruz ve mutlu bebeklerimizle saglikli yillarimiz olsun ins..
arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese bu gelen yeni yıl huzur mutluluk başarı en önemlisi bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde getirmesini dilerim... çok sık yorum yapıp yazmasamda sık sık takip ediyorum burayı... bende sizler gibi nisan annesi olucam inşallah. 25 haftalık bir paşabu aralar nedense bacak arasında inanılmaz ağrılar hissediyorum yatarken kalkarken oturuken yürürken yaşayan varmı? doktoruna soran varmı? kontrolume daha 2 hafta var ama endişeleniyorum, canım acıyor! nedir bileniniz varsa Allah rızası için yazsın... birde şu iki gündür çarpıntım da var sanırım ben epeyi nazlı bir hamilelik geçiriyorum...
merhaba nisan anneleri! yeni yılın ilk gününde nasılsınız? biz iyiyiz oğlumla:) yeni yıla uyuyarak girdik artık dayanamadık uykuya yenik düştük. bugün de tatil bana cumartesi gibi geliyo yarın gene mesaiye başlıcaz bakalım az kaldı tatileee!
Merhaba arkadşalar çook uzun zamandır yazmıyorum buralara ama hergun okuyorum yazdıklarınızı takıbdeyim yaniBugün tatil olması güzel oldu bizde eşimle bebeğimizi görmeye gidelim dedik. 25+3 çıktık ultrasyonda kilomuz 780 gram sanırım ortalama olarak iyi. Doktorumuzda kılosunun ıyı oldugu söyledı keyfı yerındeydı bebişimin. Zaman geçsede, En kısa zamanda kavuşsak yavrularımıza Buarada ben hergun 1 tane haşlanmış yumurta yıyordum doktorum haftada 3 taneden fazla yememek gerektiğini söyledi sizinde aklınızda bulunsun eğer benım gıbı hergun yıyen varsa haftada 3 e ındırsın
yeni yılımız kutlu olsun 2014 bebeklerimizle huzurlu sağlıklı mutlu geçsin inşallah...
canım çok geçmiş olsun demek sende de şeker çıktı bende de çıktınapalım dayanacağız..
imşallah evdeki ölçümlerin iyi çıkar ben 140 altına pek düşüremiyorum...c.tesi kontrolüm var bakalım inş iyidir meleğim.
dahiliye uzmanıyla da görüşeceğim..Ha1c değerime (geçmiş 3 aylık şeker orranı)bakılacak eğer yüksekse insülün başlarız dedi dr..
hayırlısı olsun...
maşalalh bebişine cnm..
Merhaba arkadşalar çook uzun zamandır yazmıyorum buralara ama hergun okuyorum yazdıklarınızı takıbdeyim yaniBugün tatil olması güzel oldu bizde eşimle bebeğimizi görmeye gidelim dedik. 25+3 çıktık ultrasyonda kilomuz 780 gram sanırım ortalama olarak iyi. Doktorumuzda kılosunun ıyı oldugu söyledı keyfı yerındeydı bebişimin. Zaman geçsede, En kısa zamanda kavuşsak yavrularımıza Buarada ben hergun 1 tane haşlanmış yumurta yıyordum doktorum haftada 3 taneden fazla yememek gerektiğini söyledi sizinde aklınızda bulunsun eğer benım gıbı hergun yıyen varsa haftada 3 e ındırsın
arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese bu gelen yeni yıl huzur mutluluk başarı en önemlisi bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde getirmesini dilerim... çok sık yorum yapıp yazmasamda sık sık takip ediyorum burayı... bende sizler gibi nisan annesi olucam inşallah. 25 haftalık bir paşabu aralar nedense bacak arasında inanılmaz ağrılar hissediyorum yatarken kalkarken oturuken yürürken yaşayan varmı? doktoruna soran varmı? kontrolume daha 2 hafta var ama endişeleniyorum, canım acıyor! nedir bileniniz varsa Allah rızası için yazsın... birde şu iki gündür çarpıntım da var sanırım ben epeyi nazlı bir hamilelik geçiriyorum...
canım bebeğine maşşallahselam kizlar.bizden muthis haberler yok.seker yuklemesinde sekerimiz cok yuksek cikti.endokrine sevk edildik.bugunde oraya gittik seker ölçüm cihazı ve kontrolü verildi.sonra da diyetisyenden ac kalmayacak ve doyamiycaknkadar yemek listemizi aldik.sonrada cerraha gittik.hemoroidimin gercekten de ameliyat lik oldugunu ama uyusmayacagi icin şimdilik böyle idare edecegmizi ogrenip iki krem aldik geldik...oglusum 25+5 günlük. ve 860 gramdi..xok şükür rabbime o ii görünüyor. hepinizi kocaman öpüyoruz ve mutlu bebeklerimizle saglikli yillarimiz olsun ins..
evet çok sıkıcı bir günkızlar günaydın, pazartesi görünümlü perşembe gününden hepinize selamlar:)
yarın şeker yüklememiz var umarım her şey yolunda geçer. anladığım kadarıyla kan ve idrar tahlilleri de yapılıyor rutin kontrol olarak değil mi? off bir de tetenoz aşım var 2. doz, delik deşik olacağım yarın