2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

saol canımbenım artık seker yuklemesıme 25 gun sonra sızlerı cook optum canımm

höyyyttttt yine yeniden sınıf öğretmeni mi oldum ne :) her ne kadar köy de olsa no problem :) bi uyanıyorum zihin engelliler öğretmeniyim bi uyanıyorum, sınıf öğretmeni bizim ülkemiz gerçekten çok garip :)

canım çok geçmiş olsun demek sende de şeker çıktı bende de çıktı napalım dayanacağız..
imşallah evdeki ölçümlerin iyi çıkar ben 140 altına pek düşüremiyorum...c.tesi kontrolüm var bakalım inş iyidir meleğim.

dahiliye uzmanıyla da görüşeceğim..Ha1c değerime (geçmiş 3 aylık şeker orranı)bakılacak eğer yüksekse insülün başlarız dedi dr..
hayırlısı olsun...

maşalalh bebişine cnm..

ya bu çocuğu bakıcıya emanet etmek değil işkence aletine bağlamak gibi bişey..
böyle insanlarda anne sıfatıyla ortalıklarda geziyolar yaa gerçekten kadınlığımdan utanıyorum..

hayırlı bir yıl olsun arkadaşlar inşallah bu yıl hepimiz için.. YAVRULARIMIZ hayır ve sağlıkla gelsinler..
ANNELİK.. ne garip ya .. okula giderken kitaplarımızı göğsümüze yaslayarak tutmamız bile annelik içgüdümüzden geliyormuş.. bazen diyorum bunlar nasıl anne.. şaşılacak şey doğrusu..
benim annem bakıyor kızıma.. şimartmak bir yana uyguladığı disiplin paha biçilmez.. kırmadan dökmeden bağırıp azarlamadan öyle güzel eğitiyorki.. şükürler olsun.. tabiki anne olarak zor benim için çok isterdim kendim bakmayı ama olmadı.. hoş iki yaşına kadar kendim baktım ama çalışmak zorundayım.. annemden yanada yüreğim çok rahat..
ama nasıl bir anne isteyerek bilerek keyfine evladını bırakır bilmiyorum..
halam 22 yaşında vefat etti 2 yaşını yeni doldurmuş bi oğlu kaldı.. annem baktı 3 yıl.. 3 yıl.. bir kere of dediğini hatırlamam annemin.. nasıl bir sabır nasıl bir sevgiyle baktı..
terbiyesi ile herkesi hayran bırakırdı..
sevgiyle baktı çünkü..
düşünüyorum.. insanlar başkasının çocuğunu evlat edinmek bakmak için yıllarca mahkeme kapılarında bekliyor.. ama öz çocuğuna bakmayan bir yığın insan.. RABBİM yüreklerimizden senin sevgini şefkatini esirgeme ki biz doğru insanlar olalım

merhaba nisan anneleri! yeni yılın ilk gününde nasılsınız? biz iyiyiz oğlumla:) yeni yıla uyuyarak girdik artık dayanamadık uykuya yenik düştük. bugün de tatil bana cumartesi gibi geliyo yarın gene mesaiye başlıcaz bakalım az kaldı tatileee!

Selam kızlar
Herkesin yeni yılını sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle kutluyorum...
Çocuklarımızlar, sevdiklerimizle, büyüklerimizle nice güzel yıllara inşallah...

Maşallah 3 gündür misafirlerim vardı bakamadım alıp başını gitmiş iletiler =)
Herkes çok iyidir inşallah.
Geçmişe bakamadım.
Bir şey kaçırdıysam affola..
Bugün hala misafirim var ve ben fena yorgunum uyumak istiyorum.
Kızımda maşallah 3 gündür sanırım ev kalabalık diye hiç durmadı tepindi durdu içimde
Bu sene kucağıma alacağım için, Rabbimin en güzel hediyesi bana...
İnşallah güzel bir yıl geçireceğiz hayatımızda ki, yeni nefeslerle.
Kocaman öpüyorum sizleri ve meleklerinizi ...
Kendinize iyi bakın şu misafirleri bugünde atlatayım aranıza döneceğim =)

aynen aynennn bu arada aldıklarınızı da güzel günlerde kullanın. bebiş güle güle yatsın o yatak yorganların içinde

canım geçmiş olsun. inşallah kremler rahatlatır da sıkıntına dur dersin artık

Merhaba arkadşalar çook uzun zamandır yazmıyorum buralara ama hergun okuyorum yazdıklarınızı takıbdeyim yani Bugün tatil olması güzel oldu bizde eşimle bebeğimizi görmeye gidelim dedik. 25+3 çıktık ultrasyonda kilomuz 780 gram sanırım ortalama olarak iyi. Doktorumuzda kılosunun ıyı oldugu söyledı keyfı yerındeydı bebişimin. Zaman geçsede, En kısa zamanda kavuşsak yavrularımıza Buarada ben hergun 1 tane haşlanmış yumurta yıyordum doktorum haftada 3 taneden fazla yememek gerektiğini söyledi sizinde aklınızda bulunsun eğer benım gıbı hergun yıyen varsa haftada 3 e ındırsın

arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese bu gelen yeni yıl huzur mutluluk başarı en önemlisi bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde getirmesini dilerim... çok sık yorum yapıp yazmasamda sık sık takip ediyorum burayı... bende sizler gibi nisan annesi olucam inşallah. 25 haftalık bir paşa bu aralar nedense bacak arasında inanılmaz ağrılar hissediyorum yatarken kalkarken oturuken yürürken yaşayan varmı? doktoruna soran varmı? kontrolume daha 2 hafta var ama endişeleniyorum, canım acıyor! nedir bileniniz varsa Allah rızası için yazsın... birde şu iki gündür çarpıntım da var sanırım ben epeyi nazlı bir hamilelik geçiriyorum...

Son düzenleme:

Benimde oturup kalkarken belimin altında bizde pöçük derler o bölgeye, orada ağrı oluyor. ilk hamileleğimde benimde senin bahsettiğin bölgede ağrılarım oluyordu. sanırım vücut kendini doğuma hazırlıyor. herşey son günlerde olup bitmiyor. Bacağımda bugün ilk kez kramp oldu buda bana kalsiyum eksikliğini işaret ediyor. hem kalsiyum alımına, hemde demirden zengin besinlerle süt ürünlerini birarada tüketmemeye çalışmak gerekiyor.

Son düzenleme:

Aynen cnm biz de oglusumda uyuyayarak girdik :)

Nedenki ne zarari varmis?
Canan Karatay yiyebildiginiz kadar yiyin diyor hatta :)

Günaydın güzeller... Rüyamda paşam doğmuş banyo yaptırıyordum Onu yatağına yerleştirip sarıp sarmalarken, 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu geldi, "anne ben de banyo yapmak istiyorum" dedi. "Peki hadi gir geliyorum" dedim. Beyin ne kadar güçlü bir yapı, birkaç dakika içinde iki çocuğum oldu; o kadar gerçekti ki

Geçmiş olsun canım, diyetle düzelir diye umuyordum ben... İnsülin kullanmak zorunda kalırsan da üzülme lütfen, birkaç ay kaldı; rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine Doktorun kolesterol sorunu olmasın diye uyarmış olabilir seni gülüm. Yumurtanın sarısı kolesterol içerir, beyaz kısmı ise bilinen en saf protein kaynağıdır. Kolesterol sorunu olanlar günde 1 sarıyı geçmemeli; dolayısıyla sarısını birine havale edip beyazını yersen sorun kalmaz Benim omletlerim genelde 2 yumurtalıdır; bir bana bir yaramaza

Gözün aydın canım, maşallah paşana Pelvik ağrıları az çok hepimiz yaşıyoruz canım. Vücut kendini doğuma hazırlıyor, bağ dokular yumuşayıp pelvik kemikler açılıyor. Bacaklarının arasına yastık alarak uzanmak, sırt üstü yatarken bacak arasındaki yastığı sıkmak, ağrıyan kısımlara ısı uygulamak ve pelvik kaslarını güçlendiren egzersizler yapmak seni geçici olarak rahatlatır.

günaydın herkese
herkes iyidir umarım...
dün başımı bile kaldıramadım ağrısından ..sürekli yattım...
snowy..rüyan hayr olsun...doktorun ilk kız dediği için belki içinde bir kız istediği kalmıştır...
canım bebeğine maşşallah
şekerin içinde dikkat edince bir tehlike olmuyor inşşallah
hemoroid içinde krem gerçekten işe yarıyor.damarları sıkılaştırıyor...hamileliğinden sonra kendiliğinden geçer inşallah ...geçmiş olsun tekrar...

banada bacak krampları giriyor ertesi gün ayakta durmakta zorlanıyorum ah annecim düşünüyorumda sen de böyle çektiysen...gerçektende bizi dokuz ay zahmetle taşıyan analarımızdan Allah razı olsun demek lazım. onları kırmamak lazım insan yaşadıkça öğreniyor ya

kızlar günaydın, pazartesi görünümlü perşembe gününden hepinize selamlar:)

yarın şeker yüklememiz var umarım her şey yolunda geçer. anladığım kadarıyla kan ve idrar tahlilleri de yapılıyor rutin kontrol olarak değil mi? off bir de tetenoz aşım var 2. doz, delik deşik olacağım yarın

evet çok sıkıcı bir gün
ben de yarın gidicem şeker yüklemesine...kan tahlili yapılıyor da idrarı bilmiyorum..aşım da var 2. doz...hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…