- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
bizimde başımızda, kardeşimin eşi 2 yeğenimide bırakıp gitti. görmek bir yana aramıyor bile..1 sene olacak nerdeyse...
insana evladından bile hayır yok diyormuş...2 ve 4 yaşında erkek çocukları bu yaştaki çocuğun ne hayrını görmek istiyormuş anlamadım...
geçenlerde ana okuluna giden yeğenimin tiyatro gösterisi vardı... ablam götürmüş veli olarak...öğretmenleri annelerinizin elini bırakmayın demiş...bizim yeğen bağırmış benim annem yok bilmiyor musunuz diye...öğretmeni özür dilemiş unuttum demiş...unutmayacaksın küstüm demiş ...çok ağlamıştım...küçümsemek gibi değilde hayvanlar bile nasıl düşkün yavrularına...çocukların psikolojisi bozuldu...gece uyanıp annemi bekliyorum diyor rüyalarında ne görüyolarsa...içimde hissediyorum onların acılarını...
daha küçüktüm annemi pazarda kaybettim 5 dakikalığına... o 5 dakika içinde neler yaşadığımı bir ben bilirim...anne eli gibisi yok...ki orada ben annemin elini bırakmıştım...bu çocukların elini anneleri bıraktı...minnacık yüreklerinde neler hissediyorlar kim bilir...
her dişi anne olsaydı cami avlularında çöplerde bebekler bulunmazdı canım çok nadirde olsa bazı kadınlarda annelik içgüdüsü olmuyo demek ki, minicik yavrularını nasıl bırakır bi kadın yaa, biz daha elimize almadık koklamadık sırf ultrasonda görmek bile ağlatmaya yetiyo bizi tövbe Yarabbim çok üzüldüm o bebeklere