Bu hastaneyi seçmenin özel bir nedeni var mı? Ben Balcalı'ya bile başkentten daha fazla güvenirim. Doğum için en çok tercih edilen hastaneler Metro, Ortadoğu ve Universal bildiğim kadarıyla. Onları bir dene gülüm.
Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın:107:
Günaydın kızlar... ben grip oldumçok öksürüyorum ve burun akıntım ve boğaz ağrım var. dün tatildi bol bol limonlu ihlamur içtim ama banamısın demiyo... doktora gitsemmi acaba ? belki bogazımı rahatlatacak bişeyler verir :2: :2:
kızlar günaydın, pazartesi görünümlü perşembe gününden hepinize selamlar:)
yarın şeker yüklememiz var umarım her şey yolunda geçer. anladığım kadarıyla kan ve idrar tahlilleri de yapılıyor rutin kontrol olarak değil mi? off bir de tetenoz aşım var 2. doz, delik deşik olacağım yarın
evet çok sıkıcı bir gün
ben de yarın gidicem şeker yüklemesine...kan tahlili yapılıyor da idrarı bilmiyorum..aşım da var 2. doz...hayırlısı bakalım
evet çok sıkıcı bir gün
ben de yarın gidicem şeker yüklemesine...kan tahlili yapılıyor da idrarı bilmiyorum..aşım da var 2. doz...hayırlısı bakalım
Merhaba arkadşalar çook uzun zamandır yazmıyorum buralara ama hergun okuyorum yazdıklarınızı takıbdeyim yaniBugün tatil olması güzel oldu bizde eşimle bebeğimizi görmeye gidelim dedik. 25+3 çıktık ultrasyonda kilomuz 780 gram sanırım ortalama olarak iyi. Doktorumuzda kılosunun ıyı oldugu söyledı keyfı yerındeydı bebişimin. Zaman geçsede, En kısa zamanda kavuşsak yavrularımıza Buarada ben hergun 1 tane haşlanmış yumurta yıyordum doktorum haftada 3 taneden fazla yememek gerektiğini söyledi sizinde aklınızda bulunsun eğer benım gıbı hergun yıyen varsa haftada 3 e ındırsın
Günaydın kızlar.Salı günü eminönüne gittik.A'dan Z'ye bebeğimin bütün alışverişini yaptık çok şükür.Kapı süsüne kadar yaptırdım.Fotoları çekicektim ama o kadar eşyayı açıp serip uğraşmayı gözüm yemedi.İnşallah odası geldiğinde yerleştirip çekerim.Dün de tatildim.Öğlene kadar uyudum.Bol bol oğlumla dinlendik.Şimdi işe gelmek zor geldi.1 ayım kaldı.Şu zaman geçse de artık izne ayrılıp bol bol evde yatsam.
Günaydın kızlar... ben grip oldumçok öksürüyorum ve burun akıntım ve boğaz ağrım var. dün tatildi bol bol limonlu ihlamur içtim ama banamısın demiyo... doktora gitsemmi acaba ? belki bogazımı rahatlatacak bişeyler verir :2: :2:
evet çok sıkıcı bir gün
bana da hergün mutlaka süt+ceviz+1 yumurta yiyceksin dedi doktorum... :26:
seker yuklemesı yaptırmadım işten sureklı ızın alıp hastaneye gıtmekte olmuyor yaptırmasam olur mu aceba
Günaydıın
Ya aklımdayken bişey sorcam kızlar size.
Sizin de koltuk altınızın rengi koyulaştı mı? Benim bu hafta çok koyulaştı :26:
Günaydıın
Ya aklımdayken bişey sorcam kızlar size.
Sizin de koltuk altınızın rengi koyulaştı mı? Benim bu hafta çok koyulaştı :26:
bence olmaz işyerinden mecbur izin verecekler sana vermeme gibi bi lüksleri yok şeker şakaya gelmez
kaçıncı haftada yaptırdın canım sen ben 25. haftama gırdım