2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

her dişi anne olsaydı cami avlularında çöplerde bebekler bulunmazdı canım çok nadirde olsa bazı kadınlarda annelik içgüdüsü olmuyo demek ki, minicik yavrularını nasıl bırakır bi kadın yaa, biz daha elimize almadık koklamadık sırf ultrasonda görmek bile ağlatmaya yetiyo bizi tövbe Yarabbim çok üzüldüm o bebeklere

Merhaba guzel anneler, kizimla okulda bos bos oturuyoruz, dersimiz yok. Cok yogunum 2 gundur, dogru durust girip takip edemedim burayi. Bayaa konu ilerlemis, selam verdikten sonra soyle bi gecmise goz atacagim. İnsallah herkes ve bebisler iyidirler veeeee hepinize mutluluk, huzur, saglik dolu bir yeni yil diliyorum. 2013 u aratmasin insallah :) 2014 un en guzel yani da ailelerimize katilacak yeni bireyler herhalde. Hele benim gibi ilk bebegini bekleyenler icin daha heyecanli sanirsam :) Yeni yili evde tocamla basbasa gecirecegiz, ben disarda gecirmek cok istemistim. Gecen yil da evdeydik, seneye de malum :) bu sene biseyler yapalim istedim ama burda eglence yapilan mekanlar 200 tl den aciyolar agizlarini :S bebisime harcarim ben o paralari. Bizde durumlar boyle. Simdiden herkese keyifli aksamlar ve musmutlu yillaaar

Kızlar bugün 12ye kadar çalışıcam.Sonra da annem ve ablamla eminönüne gidicez.Bebeğimin alışverişini yapmaya.Çok heyecanlıyım.

bende izne ayrılınca şubat tatilinde ailemin yanına gidip annem ve ablamla herşeyi alıcam onlarda eminönü diyordu sen başka nerelerden yaptın yapacaksın tavsiyen varmı canım?

Kızlar az önce memlekete gittiğimde doğum yapmak istediğim hastaneyi aradım, internetten araştırdığım herhangi bir doktordan randevu ve bilgi almak için, ama; doktor ileri gebelik takibi yapmıyormuş hastanelerinde sadece bir doktor kabul ediyormuş, ne garip bir şey yaaa

aaa hangi il canım, benim arkadaşım Iğdırdan Ankaraya gelmişti sanırım 30.haftasında falan gayette muayene oldu doğumunu yaptı Iğdırdaki tüm testlerini falanda yanında getirmişti

aaa hangi il canım, benim arkadaşım Iğdırdan Ankaraya gelmişti sanırım 30.haftasında falan gayette muayene oldu doğumunu yaptı Iğdırdaki tüm testlerini falanda yanında getirmişti

bende dosya tutuyorum bütün sonuçlarım dosyanın içinde, doğum izni başlayınca gidecem 32. haftada ama işte
Adana Başkent Hastanesi

bende dosya tutuyorum bütün sonuçlarım dosyanın içinde, doğum izni başlayınca gidecem 32. haftada ama işte
Adana Başkent Hastanesi

ne kadar saçma yaa, başka ile gitmeyi geçtim velev ki ben Batmanda 32.haftaya kadar bi doktorla devam ettim sonra atıştım ya da frekansım tutmamaya başladı doktor değiştiremicem mi

ayy canlarım benim Allah bağışlasın onları....ben çok duygulandım

kızlar aranızda ankara da sincan koru hastanesine giden var mı? Bizim doktor Murat Bey. haftaya kontrol var doğumhaneyi gezmeyi düşünüyorum :)

ben dün ilk defa gittim Murat Bey'e bi arkadaşım bu hafta doğum yapacak o tavsiye etti,
bi de gerek kalmaz inşallah da Korunun yenidoğan yoğun bakımı var o yüzden tercik ettim
eryamanda oturuyorum evime yakın
bakalım hayırlısı daha bir kere gittim ama içim rahat

Adana Başkent Hastanesi

evet canım başkentin öyle bir programı var Allah korusun sorunlu olunca kabul var ama olmayınca yok metroyu ara orası kabul eder sanırım başkentte tanıdık araştır yada belki öyle kabul ederler bilemiyorum

iki gündür kk ya bakamadım netin yoktu malesef:) herkes iyidir umarım. biz de bebişimle iyiyiz. tatil yapıcaz artık inş yarın... bugün akşam da eşimin görevi olmazsa beraber geçiririz olursa da artık bebeğimle yeni yıla gireriz:) bütün nisan annelerine mutlu, sağlıklı, bol kazançlı ve bebekleriyle güzel bi sene geçirmelerini diliyorummm

yollada lınkını bakayım canım ben ahşap ıstyorum aslında ama ıkeadan sıparıs verebılırım karar vermıs degılım

cnm ben de ikesdan bakmıştım beşiklere. güzellerdi ama sallanmıyorlar diye vazgeçtim gibi bişey oldu.

ben de hep aynı düşüncedeyim. yani boşa para gitmesin bebeğime harcarım düşüncesindeyim hep. hamilelikle beraber çook tutumlu olmaya başladım:)

kızlar bu arada english homedan bebek yastığı bebek yorganı ve nevresim takımı şipariş etmiştim e- mağazasından dün geldi kargom. çok beğendim ürünlerini. bebek yorganı da yün yıkanabilir yorgan. güle güle kullanalım inş

Adana Başkent Hastanesi

Bu hastaneyi seçmenin özel bir nedeni var mı? Ben Balcalı'ya bile başkentten daha fazla güvenirim. Doğum için en çok tercih edilen hastaneler Metro, Ortadoğu ve Universal bildiğim kadarıyla. Onları bir dene gülüm.

Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın:107:

saol cnm teşekkür ederiz inş...

kızlarr herkese merabaaa dun detaylım vardı cook sukur bı sorunumuz yok alla sukur olusum cok salıklı 24.4 gunluk haftası ıle uyumlu 714 grm dedı doktorumuz yuzunu gordum olusumun masallh yakısklı olcak ama yuzune gordon bagı gelmıs doktor cok ugrastı karnıma salldı vurdu ama gıtmedı bırturlu bende 6 kılo almısım kızlarr ehh ıyı bıraz fazl ama dıkat edıcez bızden bu kadar

selam kizlar.bizden muthis haberler yok.seker yuklemesinde sekerimiz cok yuksek cikti.endokrine sevk edildik.bugunde oraya gittik seker ölçüm cihazı ve kontrolü verildi.sonra da diyetisyenden ac kalmayacak ve doyamiycaknkadar yemek listemizi aldik.sonrada cerraha gittik.hemoroidimin gercekten de ameliyat lik oldugunu ama uyusmayacagi icin şimdilik böyle idare edecegmizi ogrenip iki krem aldik geldik...oglusum 25+5 günlük. ve 860 gramdi..xok şükür rabbime o ii görünüyor. hepinizi kocaman öpüyoruz ve mutlu bebeklerimizle saglikli yillarimiz olsun ins..

Iyi aksamlar Güzel Anne adaylariHepinizin yeni yilini simdiden kutluyor bebeklerimizi hayirlisiyla saglikla kucaklarimiza alip mutlu huzurlu bir yil gecirmenizi diliyorum.....

Eklentiler

• $images (3).jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

Bu konuda ben sansliyim.annemle ayni yerdeyiz ben bakacam diyo kimseye vermiyo torununu :)

Yeni yılın ilk sabahından sımsıcak bir günaydın:119:

Gözün aydın canım, maşallah paşana

Tosununa maşallah canım Yeterince protein vermişse doktorun, kolayca doyarsın gülüm. Ama hamile olduğunu göz ardı edip standart kalorili bir diyet verdiyse, proteini arttır. Hem doyarsın hem de şeker için sorun olmaz. İnşallah diyet ile üstesinden gelirsin. Hemoroid sorununun da en azından hamilelik süresince kremler ile yatıştırılabilir olmasını dilerim; çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…