Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Kızlar sabah yazmıştım şükür az önce bebiş hareket etti 🥰🙏🏻🧡 demekki dediğiniz gibi o da yorulmuş 🥱

Bu arada sanırım rapor için tam 32 hafta olması gerekiyor . Benim sat 9 Nisan doktor hesapladı 19 kasımda o gün gel al gün geçerse raporda sıkıntı çıkabilir hafta kaybın olur demişti ben dün aldım tam 32 de 🌹

Ben birazdan ayakkabı almaya gidicem parmaklarım acımış önceki ayakkabılarla .
Sizler ne giyiyorsunuz kızlar var mı tavsiyeniz ?
Terlik giyesim var valla utanmasam 😅🫠

Canım sen sezaryan olmayacak mısın ? Serklaj dikişşni önden mi alacaklar ?
Yok canım zorunlu bir sebep olmazsa sezaryen olmayacağım, en son hala makat gelişti, döner inşaAllah 🤲
Eğer döner de sıkıntıda olmazsa 37. Haftada dikişi alıp doğumu bekleyeceğiz dedi doktor😊
Ay canim kolunun neresine vuruyorsun fiti atabilirmisin acaba benim cok aciyor
Canım şu bölgeye vurmaya çalışıyorum genelde, ama neresi şiş değilse orayı seçiyorum 😁 hala şişebiliyor bazı bölgeler anlayamıyorum
Az kaldı inşaAllah bitsede rahatlasak 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_20241120_120101_503.webp
    314 KB · Görüntüleme: 6
Günaydın kızlar 👧 ☀️
Benim dün dersim full dü çok yorulmuştum . Akşam 12 de bir yattım sabah 7 de kalktım . Normalde gece en az 4 kere uyanırdım ya WC ya da bebiş tekmelerdi . Bu gece hiç uyanmamışım ben . Bebiş de haşa hareket etmiyor 😞
bir şey olmamıştır değil mi kızlar ?
Yorgunluktan mı oldu acaba .
Canım yorulmuşsundur hareket etti mi sonradan.Yemek yiyip sola yatın diyorlar hareketlenirmiş o zaman.Ama muhtemelen sen yoruldun bebiş de yoruldu.
Yarın kontrolümüz var. Bakalım belki çıkmıştır. Ama ben kordonu pek dert etmiyorum şu an. Kafa çevresi büyük dediler. 2 hafta önde. O daha çok kaygılandırıyor
Benim de kafasına 1 hafta önde demişlerdi son kontrolde haftasıyla uyumlu çıktı.Babasının da kafası büyük genetik derdim benimkine.
İlk defa doğum yapacak arkadaşlar doğum tarihi belli oldu mu bebeğinizin benim daha net değil konuşmak için erken ocak ortası gibi hazırlıklı ol dedi sadece doktor :KK43:
Tarihi net konuşmadık 38 de çatı muaynesi yaparız durumuna göre sen de istersen normal doğum yaparız dedi doktorum.

Senin tercihin ne peki canım
Aslında normal istiyorum ama onda da etrafımda çok dikişi olanlar falan var sezeryanla doğuranlardan daha geç ayağa kalktılar, normal olup kesi dikiş olması korkutuyor beni öyle olcaksam direk sezeryan olayım kafasına giriyorım bazen ama karar vermedim belki çatı muayenesinde belli olur artık🤦🏼‍♀️

Kızlar sabah yazmıştım şükür az önce bebiş hareket etti 🥰🙏🏻🧡 demekki dediğiniz gibi o da yorulmuş 🥱

Bu arada sanırım rapor için tam 32 hafta olması gerekiyor . Benim sat 9 Nisan doktor hesapladı 19 kasımda o gün gel al gün geçerse raporda sıkıntı çıkabilir hafta kaybın olur demişti ben dün aldım tam 32 de 🌹
Evet canım tam 32 hafta olması gerekiyor bende öyle biliyorum bebisler bazn bişi teleaslandiriyor bende şuan bebo beni gece tekmeyle neden uyandirmiyor diye dertlendim 😂

Ya bu UGG model ayakkabı varya onun onu kapalı terlik modeli mi ne var birinde gördüm çok hoşuma gitti 😂

Ben artık herşeyin altına ugg giyiyorum bi numara büyük almıştım ona alıştım rahat oluyor😁

Aslında normal istiyorum ama onda da etrafımda çok dikişi olanlar falan var sezeryanla doğuranlardan daha geç ayağa kalktılar, normal olup kesi dikiş olması korkutuyor beni öyle olcaksam direk sezeryan olayım kafasına giriyorım bazen ama karar vermedim belki çatı muayenesinde belli olur artık🤦🏼‍♀️
Benim etrafımda da hiç normal doğum yok hep sezeryan onlarda ondan şikayetçi acısı hep oluyomus kışın sızlıyormuş falan 😬 eşimde normal doğum istiyor kendisi yapcakmis gibi 😂doktorda bizim normal doğumu destekleyinxe iyice bana yuklendiler 😂 en sağlıklısı bizim için nasıl olacaksa öyle olsun ☺️

Benim etrafımda da hiç normal doğum yok hep sezeryan onlarda ondan şikayetçi acısı hep oluyomus kışın sızlıyormuş falan 😬 eşimde normal doğum istiyor kendisi yapcakmis gibi 😂doktorda bizim normal doğumu destekleyinxe iyice bana yuklendiler 😂 en sağlıklısı bizim için nasıl olacaksa öyle olsun ☺️
öyle hayırlısı neyse öyle olsun tabi de ben etraftaki doğum hikayelerini çok dinlememeye çalışıyorum kuruluyorum sonra😂 Benim komşum ağustosta sezeryanla doğum yaptı ikinci gün ayaktaydı kadın şimdi kilosuda gitti eski haline hemen döndü öyle görüncede sezaryene kayıyorum bazen😁

öyle hayırlısı neyse öyle olsun tabi de ben etraftaki doğum hikayelerini çok dinlememeye çalışıyorum kuruluyorum sonra😂 Benim komşum ağustosta sezeryanla doğum yaptı ikinci gün ayaktaydı kadın şimdi kilosuda gitti eski haline hemen döndü öyle görüncede sezaryene kayıyorum bazen😁
Bende en başından beri sezeryan istiyorum ya nedense bilmiyorum 😂bide ailelerden uzaktayiz annem vefat etti.babam çalışıyor gelemez herhalde.kv ve kayinperder gorumceler hepsi gelecekler okadar rahatsızım ki nasıl rahat edicem o halde bide onu düşünüyorum😤sizin ailelerden kimler gelecek

Bende hantallaştım bence ya yorgun hissediyorum ve canım hiç bir şey yapmak istemiyor 🥲 yani zaten bir şey yapmıyorum sürekli yatıyorum da dün mesela elime telefon bile almak istemedim 🤷🏼‍♀️ böyle bi bezmişlik var nedense
Aynıyım ben de canım , o kadar sıkıldım ki
Hiç birşey yapasım yok, yemek yiyesim yok, şekerim çıkıyor
Ay bir çığlık atmak istiyorum 😁
Sağ salim günümüz dolsada doğursak🤪

Bende en başından beri sezeryan istiyorum ya nedense bilmiyorum 😂bide ailelerden uzaktayiz annem vefat etti.babam çalışıyor gelemez herhalde.kv ve kayinperder gorumceler hepsi gelecekler okadar rahatsızım ki nasıl rahat edicem o halde bide onu düşünüyorum😤sizin ailelerden kimler gelecek
Ayy çok kalabalık iyi olmaz ya lohusa halimizle çekemeyiz gibi geliyor😁 Benimde herkes şehir dışında onun için planlı bi tarih olması daha iyi olur banada herkes çalışıyor çünkü ona göre izin alıp gelecekler görümce elti falan yok bnde hepsi yurtdışında👌🏻 kv gelcek annemde 2 hafta kalabilcek babamla kardeşimde kalabalık yapmayalım diyorlar doğumdan bi kaç gün sonra gider onlar. ama sıkıntı şu ki ewde 3 kadın olcaz tehlikeli bi durum😂 kv annem gidince gelse iyi olcak ama nasıl söylicez onun derdindeyiz bizde

Canım yorulmuşsundur hareket etti mi sonradan.Yemek yiyip sola yatın diyorlar hareketlenirmiş o zaman.Ama muhtemelen sen yoruldun bebiş de yoruldu.

Benim de kafasına 1 hafta önde demişlerdi son kontrolde haftasıyla uyumlu çıktı.Babasının da kafası büyük genetik derdim benimkine.

Tarihi net konuşmadık 38 de çatı muaynesi yaparız durumuna göre sen de istersen normal doğum yaparız dedi doktorum.
2 saat önce hareket etti şükür canım 😊🌹🙏🏻 uzun zamandır ilk defa sabaha kadar kalkmadan uyuyunca korktum .

Ya bu UGG model ayakkabı varya onun onu kapalı terlik modeli mi ne var birinde gördüm çok hoşuma gitti 😂
Ben oldum olası kaba bulurum onları .😊Ama şimdi pofuduk gözüme güzel geliyor . Ancak onlarla rahat ederim sanırım . Bugün bakıcam onlara da

X