Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
32den itibaren izne hak kazanıldığı için dilekçe yeterli oluyor çalışmamak için. Tekrar rapora ihtiyaç yok kanunen. Aksi halde doktorun çalışamaz demesi için tıbbı ve hukuken geçerli bir sebebi olması lazım. Meb’de nasıl işliyor bilmiyorum ama ben de kamu görevlisiyim, biz dilekçe ile 32de sonra istediğimiz zaman ayrılabiliyoruz.
Bana kendi doktorum 32 de çalışabilir aldıktan sonra hani olurda mesela 35 de ayrılmak istersen gel demişti bende onun söylemi işe biliyorum detaya hakim değilim açıkçası 🤷‍♀️

Bana kendi doktorum 32 de çalışabilir aldıktan sonra hani olurda mesela 35 de ayrılmak istersen gel demişti bende onun söylemi işe biliyorum detaya hakim değilim açıkçası 🤷‍♀️
Evet 32 den sonra istediğiniz an çalışmama hakkımız var doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta olmak üzere doğum öncesi 8 haftadan düşüyor çıktınız süre ben mesela 37. Haftaya kadar bu sebeple çalısarak devam ettim

Bu hafta sonu medipolde de gebelik eğitimi var gelmek isteyen kayıt yaptırabilir dolmadıysa. Ben de eşimi koluma takıp gideceğim bakalım kaş saat dayanabilecek😊😊

Prilam stoğum bitmiş, şu anda fark ettim. Yatmadan önce iki tane içiyordum. En son 1 tablete düşürdüğümde öğlen olmadan kusmaya başlamıştım, bakalım yarın kahramanımızı neler bekliyor ahflakkss
Nasılson canım? Ben de 37. Haftada evdeyken bırakmaya çalışsam mı diyorum veya bu hafta evdeyım bu gece içmesem mı acaba 🙄 bakalım senin bugünün nasıl geçecek.

Doğum izinleri yeterli olsa bizde keyfimizden gelmeyiz herhalde 😭 benimde son günüm yarın valla bugün kendimi sürükleyerek getirdim otururken bile rahatsız ediyor karnım
Allah kolaylık versin hepimize. Doğum izinleri yetersizliğin ötesinde. Daha rahim yeni toparlanmış bebek gözünü yeni açmış gel çalış diyorlar. Tabi ki her şey tercih durumunu ayarla ücretsiz izne ayrıl diyenler olabilir. Ekonominin durumunu geçtim hadi ben memurum döndüğümde işim olacak yine ama özelde bunu kabul eden kaç şirket var? Çoğunlukla ücretsiz izne ayrılayım demek işsiz kalmak demek kadınlar için. Sonra da doğum hızı düştü düşer tabi.

Nasılson canım? Ben de 37. Haftada evdeyken bırakmaya çalışsam mı diyorum veya bu hafta evdeyım bu gece içmesem mı acaba 🙄 bakalım senin bugünün nasıl geçecek.
Çok nahoş ve iştahsızım bebişim, şimdilik kusma yok ama açlıktan midem kazınsa da bir şey yiyemiyorum. Zaten az yiyordum Prilam sayesindeymiş onu anladım. Benim bulantılarım akşam oluyor genelde, güncellerim seni 🫠

Ya biberon kullancağına emin olsam net alırdım herhalde ama belki kullanmazsak düşüncesi oluştu. Gerçi ben emmemişim mama çocuğuyum bana çekerse emmez diyebilir miyiz acaba emme de genetik bişey mi 😁
Ben de 6 ay bile emmemişim benim kızlar ilki 2yıl 15 gün ikincisi 2.5 sene emdi😂 hatta görüyor ve arttırıyorum annemin hiç açılma olmamış biz tüm kardeşlerim sezaryan dogmusuz benim ilk dogumum cok güzel ilerlemişti😀 değişiyor yani😀

Çok nahoş ve iştahsızım bebişim, şimdilik kusma yok ama açlıktan midem kazınsa da bir şey yiyemiyorum. Zaten az yiyordum Prilam sayesindeymiş onu anladım. Benim bulantılarım akşam oluyor genelde, güncellerim seni 🫠
Aaa senin bulantılar geçmedi mi ? en son bıraktığım yerde kalmışsın Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 önemli olan başka sorunlar olmasın

Kan sulandırıcı hiç kullanmadım. Şimdiye kadar kullanmamı gerektirecek bir şey de olmadı açıkçası. Sebebi sadece planlı sezaryan (ben gün almak istediğim için yani onun da bir sebebi yok) ve vücut kitle endeksinin 31 olması.
Ameliyat sonrası onlem olsun diye kan sulandırıcı iğne kullandırıyor doktorlar bazı hastalarda pıhtılaşma problemi olma ihtimali varsa önüne gecmek için o dur. Trdirgin olacak birsey yok bence

Ben de 6 ay bile emmemişim benim kızlar ilki 2yıl 15 gün ikincisi 2.5 sene emdi😂 hatta görüyor ve arttırıyorum annemin hiç açılma olmamış biz tüm kardeşlerim sezaryan dogmusuz benim ilk dogumum cok güzel ilerlemişti😀 değişiyor yani😀
Nasılsın canım? İlk şoku atlattın mı, daha iyi misin? 🤍

Doğuran sancısı olan hastaneye giden var mı ya okumadım konuşmaları hiç 🙏🏻
Ben diil ama dün gece direkten döndüm sandım 😂1-2 saat işe gtmek zorunda kaldım dönerken başladı agrı kasılma tüm akşam baya bir kasılma yasadım bel ve karın agrım da oldu allahm cok uykum var bari sabaha kadar uyuyayım diye yattım😀 Bugün evde dinleniyorum gündüz daha iyiyim cok sükür. Hayır sezaryan planladık da planlıdan plansıza gecmesek bari pztyi beklesin oğluş da oyle apar topar hastanelere düşmesek😀

X