2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın kızlar... ben grip oldum :KK43: çok öksürüyorum ve burun akıntım ve boğaz ağrım var. dün tatildi bol bol limonlu ihlamur içtim ama banamısın demiyo... doktora gitsemmi acaba ? belki bogazımı rahatlatacak bişeyler verir :2: :2:

Bu hastaneyi seçmenin özel bir nedeni var mı? Ben Balcalı'ya bile başkentten daha fazla güvenirim. Doğum için en çok tercih edilen hastaneler Metro, Ortadoğu ve Universal bildiğim kadarıyla. Onları bir dene gülüm.

Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın:107:

Başkent hastanesinin büyük ve her bölüm olmasından dolayı, sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum, bir de açıkcası eğer orayı seçersem doğum ücretsiz olacak bu da büyük bir avantaj benim için en azından 1000 TL doğum parasından kurtulacam

Günaydın kızlar... ben grip oldum :KK43: çok öksürüyorum ve burun akıntım ve boğaz ağrım var. dün tatildi bol bol limonlu ihlamur içtim ama banamısın demiyo... doktora gitsemmi acaba ? belki bogazımı rahatlatacak bişeyler verir :2: :2:

Ben gitmedim rezil oldum, çok feci ağır geçirdim, bence hemen git,,,
Acil doktoruna gittim en son dayanamadım bir haftanın sonunda bana Forza diye bir ilaç verdi soğuk algınlığı için,
Doktorumu aradım kullanabilirsin dedi. sabah akşam kullandım, minosette kullandım günde 2 Tane
o kadar rahatladım ki keşke hiç çekmeseydim o kadar ağrıyı dedim...

Günaydın canlar nasılsınız çok şükür 2014 e girdik ve Allah nasip etsin inşallah bebişlerimize kavuşmamıza daha da az kaldı.

31 Aralık akşamı ana kucağını internetten sipariş verdim bekliyorum inşallah güzeldir canım.

Gunaydin Nisan anneleri ve tekmeci bebisleri :) gri ve islak bir sabahtan hepinize sevgilerrr :KK66: yeni yilin ilk gunlerini hasta geciriyoruz, burun bogaz kulaklar iptal bizde :KK66: aman, kendinize dikkat edin...

kızlar günaydın, pazartesi görünümlü perşembe gününden hepinize selamlar:)

yarın şeker yüklememiz var umarım her şey yolunda geçer. anladığım kadarıyla kan ve idrar tahlilleri de yapılıyor rutin kontrol olarak değil mi? off bir de tetenoz aşım var 2. doz, delik deşik olacağım yarın:KK43:

evet çok sıkıcı bir gün
ben de yarın gidicem şeker yüklemesine...kan tahlili yapılıyor da idrarı bilmiyorum..aşım da var 2. doz...hayırlısı bakalım

Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Rutin mi bilmiyorum ama bana idrar ve kan tahlili de yapılmıştı.

evet çok sıkıcı bir gün
ben de yarın gidicem şeker yüklemesine...kan tahlili yapılıyor da idrarı bilmiyorum..aşım da var 2. doz...hayırlısı bakalım

hepsini bir arada yaptırma balım... Sonra vücut yorgun ve bitkin düşüyor hasta felan olursun
bende senin gibi hepsini bir arada çıkardım sonra hastalıktan yataktan kalkamadım...
özellikle şeker yüklemesi yapılırken aç ve hastane koridorunda beklerken sakın üşütme üzerine bol bişe al giyersin
Benim kaban biraz dar idi, koluma takdıkları canımı yakmasın diye giymedim beklerken üzerimi örtmem de işe yaramadı
Aşı'ya da gelince ilk aşı beni hiç ama hiç etkilememişti, şişlik bile olmamıştı kolumda ama ikinci aşıdan mıdır yoksa üşüttüğümden midir nedir bilmiyorum, çok hastalandım... aşınında etkisi vardır diye düşünüyorum çünkü ateş ve halsizlik yapıyormuş diye okumuştum... sen dikkat et.. umarım şeker de çıkmaz güzel haberlere gel inşallah

Günaydın kızlar.Salı günü eminönüne gittik.A'dan Z'ye bebeğimin bütün alışverişini yaptık çok şükür.Kapı süsüne kadar yaptırdım.Fotoları çekicektim ama o kadar eşyayı açıp serip uğraşmayı gözüm yemedi.İnşallah odası geldiğinde yerleştirip çekerim.Dün de tatildim.Öğlene kadar uyudum.Bol bol oğlumla dinlendik.Şimdi işe gelmek zor geldi.1 ayım kaldı.Şu zaman geçse de artık izne ayrılıp bol bol evde yatsam.:KK55:

Merhaba arkadşalar çook uzun zamandır yazmıyorum buralara ama hergun okuyorum yazdıklarınızı takıbdeyim yani :KK34: Bugün tatil olması güzel oldu bizde eşimle bebeğimizi görmeye gidelim dedik. 25+3 çıktık ultrasyonda kilomuz 780 gram sanırım ortalama olarak iyi. Doktorumuzda kılosunun ıyı oldugu söyledı keyfı yerındeydı bebişimin. Zaman geçsede, En kısa zamanda kavuşsak yavrularımıza :KK16: Buarada ben hergun 1 tane haşlanmış yumurta yıyordum doktorum haftada 3 taneden fazla yememek gerektiğini söyledi sizinde aklınızda bulunsun eğer benım gıbı hergun yıyen varsa haftada 3 e ındırsın :KK9:

bana da hergün mutlaka süt+ceviz+1 yumurta yiyceksin dedi doktorum... :26:

Günaydın kızlar.Salı günü eminönüne gittik.A'dan Z'ye bebeğimin bütün alışverişini yaptık çok şükür.Kapı süsüne kadar yaptırdım.Fotoları çekicektim ama o kadar eşyayı açıp serip uğraşmayı gözüm yemedi.İnşallah odası geldiğinde yerleştirip çekerim.Dün de tatildim.Öğlene kadar uyudum.Bol bol oğlumla dinlendik.Şimdi işe gelmek zor geldi.1 ayım kaldı.Şu zaman geçse de artık izne ayrılıp bol bol evde yatsam.:KK55:

hayırlı uğurlu olsun Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin görmüş kadar olduk yorma kendini ilerde giydirirsin oğluna resmini çeker paylaşırsın bizimle :KK16:

bende dun aksamdan berı grıp oldum olucam belırtıler başladı gece nane lımon ıctım bıraz ıyıyım şimdisanada gecmıs olsun

evet çok sıkıcı bir gün

seker yuklemesı yaptırmadım işten sureklı ızın alıp hastaneye gıtmekte olmuyor yaptırmasam olur mu aceba

bana da hergün mutlaka süt+ceviz+1 yumurta yiyceksin dedi doktorum... :26:

canım arkadaşa katılıyorum her gün yumurta yemek karaciğeri yorar zaten bebek organlara baskı yaptığı için normaldede karaciğerin ağrıyabilir bide bu şekilde yorarsan cilt hastalıkları vs başlayabilir örneğin aşırı kaşıntı

Günaydıın

Ya aklımdayken bişey sorcam kızlar size.

Sizin de koltuk altınızın rengi koyulaştı mı? Benim bu hafta çok koyulaştı :26:

Günaydıın

Ya aklımdayken bişey sorcam kızlar size.

Sizin de koltuk altınızın rengi koyulaştı mı? Benim bu hafta çok koyulaştı :26:

koltuk altı değilde vajinada koyulaşma oldu ben beyaz tenliyim koyulaşma dediğim koyu pembe oldu esmerler ne alemde :KK1:

X