2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım benım dıkkat et müsait değilim de rahatsız olduğunu söyle sonuçta sen gebesın yada yardım edecek bırı varsa gelsın yada hazır bırseyler al sende yat dınlen canım benım
bu arada aldıklarını güle güle kullan

Eki Görüntüle 905491

bu park beşikten alıcam kısmetse arkadaşımda bundan aldı çok memnun 60x120, büyüyen beşik de aklımda onu da annemler alıcak

park yatak şart çünkü bebekler çok seviyor orasını burasını vurma derdi yok.ben içine normal yatak yaptırmıştım.kızım 5 yaşında hala yatarıyor arada bu yatakta

İnşallah güzel yerlerdede görev yaparız, bende var halsiLik ikinci tetenoz aşımı oldum müdürdende izin aldım eve geldim dinlenecemm boğazım çok ağrıyor başımda öyle offf hastalanmak istemiyorummm

Kızlar,

şeker yüklemesi hakkında bilginiz var mı kaça kadar sınır kabul ediliyor?
Ben bilmiyorum kiiii keske yardim edebilsem ama henuz yaptirmadim.

Biberon
Eki Görüntüle 905393
Emzik
Eki Görüntüle 905394
Göğüs pedi
Eki Görüntüle 905395

Kızlar bugün e bebek den bunları sipariş ettim.
Gule gule kullan hepsi cok guzel :)

Gidemedik bugun, ama ben kendimi sekerli su iccem, tansiyonum duscek, bayilcam filan die kosullandirmisim heralde, tansiyonum sabahtan beri yerlerde okula da gidemedik. Artik yarina kaldi, bakalim nolcak. Bise olmaz bana yaaaa

gaza geldim göğüs pedi ve emzikten ben de sipariş ettim ama şimdilik biberon almayı düşünmüyorum
Sen de gule gule kullan canim ama bence biberon al kesinlikle. 125 ml liklerden bi tane hastane cantana koy. Ne olur ne olmaz. Dogum sirasinda ne olcak bilmiyoruz, insallah hersey gonlumuzce olur da bebislerimiz biberonla hic tanismaz ama tedbirli olmakta da fayda var. Cok bilmis gibi yazdim da yazdim, sanki daha once dogurdum :))

hmmm 125 ml yeterli midir ki

canım 20.hafta 5 aylık olduğuna göre sen 6 aylık hamilesin sanırım
26+6 haftadayim. Soranlara 6 aylik diyorum. Doktorum da cumartesi gunu son 4 ayimiz dedi, ama 7 aylik oldugum yonunde bazi spekulasyonlar da var karisik bu isler kizlar, hic bulasmayin. Hafta hafta gidelim, ii boyle :)))

Evet senin doğumun mart sonu görünüyor mart başından itibaren tetikte olmak lazım bayağıı zayıfsın sen o zaman bnde şimdilik öyle kilo almadım ama ilerde çok alırım die hiç gecelik felan bakmıorum

Wala misafire iyi dayanıyorsun kırk bir kere maşallahhh tansiyonun düşmeside normal yoruluyorsun zorsunuyorsun çünkü
Aldıklarında hayırlı olsun güzel günlerde kullan

Seni becerikli buldular, ben beceriksizim diye kendimi
Hic uzmiim en iisi ;p Cayin yanina koy petibör, bi de cekirdek :) artar bile. Ttansiyonum benim de dustu, bak ben okula bile gitmedim evde yatiyorum.

İnsallahh canim. Gecmis olsun, yat dinlen tabi. Dusunecek en onemli sey sagligimiz su an, direk bebeklerimizi etkiliyo cunku. Tetanozdan sonra ateslenme halsizlik oluyomus. Benim de yarin var, ama surunsem de yarin izin alamam artik, ustuste mudur beni keser valla :)

Benim iş yerinde yoğunluğumda yok ama yine utanıp alamıyorum biliomusun normalde yarım gün gitsem işimi halledip gelirim yarım gün dinlenebirim ama olmuyor işte :)

Kizlar bence benim kizim karnimi yirtip disari cikmak icin ugrasiyo. Yoksa sabahin 6 sindan beri kendi kendine giristigi mucadelenin haala bitmemis olmasinin baska ne gibi bi sebebi olabilir? Bu gun bu kadar hareketli olmasi da tansiyonumu etkilemis olabilir mi? Kafamda deli sorular...

yenidoğan için 125 ml biberon yeterli mi cam mı plastik mi, doğal akış vs dedikleri ne ola ki :26: kafamda deli sorular

Güle güle kullanın balım...
Senin şu misafirlerden bana gına geldi artık.
Bula bula hamilelik dönemini mi buluyorlar.
Bari çayın yanına hazır şeyler koy canım yorma kendini...
Allah sabır versin valla zor.

süt sagma makinesini de tavsiye ederim.ben 1 yıl tepe tepe kullandım

Cancazım hangi marka kullandın?

Eki Görüntüle 905491

bu park beşikten alıcam kısmetse arkadaşımda bundan aldı çok memnun 60x120, büyüyen beşik de aklımda onu da annemler alıcak

Çok güzel gerçekten güle güle kullanın

Evlendigimiz den beri gelmek istediler kac kere iptal. Etmek zorunda kaldık..
Bu seferde hamileyim ii değilim gelmeyin diyemedim..
Anneme kiyamiyorum arabayla 15dk sürüyo ama otobüsle 2vesait..
Kv me hayatta söylemem Kraliçe dir kendileri herkese yardıma gider ama bana 1kere yardıma gelir kv geline yardim ediyo tam tersi olmasi der durur benimde antenlerim çıkar..
Amiiiiinnn inşallah sağlıkla kullanalım hepimiz. .

Wala misafire iyi dayanıyorsun kırk bir kere maşallahhh tansiyonun düşmeside normal yoruluyorsun zorsunuyorsun çünkü
Aldıklarında hayırlı olsun güzel günlerde kullan

Ayyy napayım bitanem kizimdan güç alıyorum..
Daha eşime kalsa yemekli alsaydin dedi bende artık altından kalkamiyorum yemekli misafirin aşkım dedim sağolsun anlayışla karsilayabildi sonunda..
Çok teşekkür ederim canım gönül neler almak istiyo ama bu ay çok açıldık önümüzde kj maçlara bakicaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…