Selam güzel annişler..
Bugün akşam çaya yine misafirm var..
Bıktım artık hazırlık yapmaktan..
Zaten tansiyonum düştü sanırım şuan yatıyorum yoksa az kalsın düşecektim mutfakta..
Aldıklarınız ne güzeller gule güle kullanın inşallah..
Bizde dün otribebe nazal Aspiratör
Bebedor cam biberon
Bebedor tırnak manası
Chicco saç taragi aldik..
Emzikte karar veremedik henüz. .
Eki Görüntüle 905491
bu park beşikten alıcam kısmetse arkadaşımda bundan aldı çok memnun 60x120, büyüyen beşik de aklımda onu da annemler alıcak
Uzaniyorum su an. Garip bise oldu, normalde tansiyonum hic boyle olmazdi benim. Daha hafta sonu doktor gayet iyi dedi. Basim o kadar agir ki, koparip masaya koyasim var, sanki gulle. Bacaklarim da uyustu resmen, yuruyemiyorum sanki. Gitmiicem okula, esimi aradim bana rapor alsin diye. Coktan cikmam lazimdi evden ama kalkacak halim yok
Ben de calistigim okulu sevmiyorum, ama ogrencilerime kiyamiyorum. Ulasimim da zor, yogunum da cok. Oyle ahim sahim ogrenciler de yok, aslinda hepsi vasatin da altinda akademik olarak ama kiyamiyorum iste. İdare ediyoruz, boyle boyle guzel yerlere gelcez Anarcimgeldigimiz zaman da kiymetini bilcez, buraya gelmeden once boyle zorluklar cektik diyebilcez biz buraya gelmeyi hakettik diyecez. Sıkalim disimizi, naapalim
Ben bilmiyorum kiiiiKızlar,
şeker yüklemesi hakkında bilginiz var mı kaça kadar sınır kabul ediliyor?
Gule gule kullan hepsi cok guzel :)Biberon
Eki Görüntüle 905393
Emzik
Eki Görüntüle 905394
Göğüs pedi
Eki Görüntüle 905395
Kızlar bugün e bebek den bunları sipariş ettim.
Gidemedik bugun, ama ben kendimi sekerli su iccem, tansiyonum duscek, bayilcam filan die kosullandirmisim heralde, tansiyonum sabahtan beri yerlerdesaol cnm. bana şeker yükleme testi çok zor geldi. of aç karnına bi kan aldılar. sonra şekerli su içtim. ondan bi saat sonra gene aldılar. sonra bi saat sonra tekrar. yani 12 buçuğa kadar açtımilk şekerli suyu içince miden bulanıyo ama sonra geçiyo ben de çok korkmuştum kusarım diye bişey olmadı cnm...
ben de gitmek isteniyorum bak öğle arası buralarda dolanıyorum hala gitmem lazım. patlayacak gibiyim zaten karnım bomba gibi duruyo:)
Sen de gule gule kullan canim ama bence biberon al kesinlikle. 125 ml liklerden bi tane hastane cantana koy. Ne olur ne olmaz. Dogum sirasinda ne olcak bilmiyoruz, insallah hersey gonlumuzce olur da bebislerimiz biberonla hic tanismaz ama tedbirli olmakta da fayda var. Cok bilmis gibi yazdim da yazdim, sanki daha once dogurdum :))gaza geldim göğüs pedi ve emzikten ben de sipariş ettim ama şimdilik biberon almayı düşünmüyorum
Ben bilmiyorum kiiiikeske yardim edebilsem ama henuz yaptirmadim.
Gule gule kullan hepsi cok guzel :)
Gidemedik bugun, ama ben kendimi sekerli su iccem, tansiyonum duscek, bayilcam filan die kosullandirmisim heralde, tansiyonum sabahtan beri yerlerdeokula da gidemedik. Artik yarina kaldi, bakalim nolcak. Bise olmaz bana yaaaa
Sen de gule gule kullan canim ama bence biberon al kesinlikle. 125 ml liklerden bi tane hastane cantana koy. Ne olur ne olmaz. Dogum sirasinda ne olcak bilmiyoruz, insallah hersey gonlumuzce olur da bebislerimiz biberonla hic tanismaz ama tedbirli olmakta da fayda var. Cok bilmis gibi yazdim da yazdim, sanki daha once dogurdum :))
26+6 haftadayim. Soranlara 6 aylik diyorum. Doktorum da cumartesi gunu son 4 ayimiz dedi, ama 7 aylik oldugum yonunde bazi spekulasyonlar da varcanım 20.hafta 5 aylık olduğuna göre sen 6 aylık hamilesin sanırım
canım ben normalde (S-XS) GİYİYORUM BUNUDA (M-MEDİUM) ALDIM SATAN KIZ TAVSİYE ETTİ EVE GELİNCE TABI GÖBİŞLİ HALIMLE GİYDİM COK GÜZEL OLDULAR EEE ŞİMDİ DOĞUMDAN SONRADA BU KADAR GÖBİŞİM YA KALIR YA KALMAZ ZATEN LİKRALIERKEN DEĞİL ALLAH NASİP EDERSE BEN MARTIN 2-YADA 3 HAFTASI DOĞUM YAPARIM KISMETSE EEE ZATEN ŞUBATDA BÜYÜK TEMIZLIKLERLE UĞRASILACAK MOBILYA SIL YERLEŞTİR ÜTÜLE ZAMAN SU GİBİ GEÇİP GİDİYORUM KUZUM
Selam güzel annişler..
Zaten tansiyonum düştü sanırım şuan yatıyorum yoksa az kalsın düşecektim mutfakta..
Bebedor cam biberon
Bebedor tırnak manası
Seni becerikli buldular, ben beceriksizim diye kendimiSelam güzel annişler..
Bebedor cam biberon
Bebedor tırnak manası
İnşallah güzel yerlerdede görev yaparız, bende var halsiLik ikinci tetenoz aşımı oldum müdürdende izin aldım eve geldim dinlenecemm boğazım çok ağrıyor başımda öyle offf hastalanmak istemiyorummm
hmmm 125 ml yeterli midir ki
İnsallahh canim. Gecmis olsun, yat dinlen tabi. Dusunecek en onemli sey sagligimiz su an, direk bebeklerimizi etkiliyo cunku. Tetanozdan sonra ateslenme halsizlik oluyomus. Benim de yarin var, ama surunsem de yarin izin alamam artik, ustuste mudur beni keser valla :)
Selam güzel annişler..
Bebedor cam biberon
Bebedor tırnak manası
süt sagma makinesini de tavsiye ederim.ben 1 yıl tepe tepe kullandım
Eki Görüntüle 905491
bu park beşikten alıcam kısmetse arkadaşımda bundan aldı çok memnun 60x120, büyüyen beşik de aklımda onu da annemler alıcak
canım benım dıkkat et müsait değilim de rahatsız olduğunu söyle sonuçta sen gebesın yada yardım edecek bırı varsa gelsın yada hazır bırseyler al sende yat dınlen canım benım
bu arada aldıklarını güle güle kullan
Wala misafire iyi dayanıyorsun kırk bir kere maşallahhh tansiyonun düşmeside normal yoruluyorsun zorsunuyorsun çünkü
Aldıklarında hayırlı olsun güzel günlerde kullan