2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aynen canım az kaldı kızıma kavuşmama rabbim hayırlısıyla bir çırpıda hepimizi kurtasın canım bi an önce kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıcakla

saol cnm. bana şeker yükleme testi çok zor geldi. of aç karnına bi kan aldılar. sonra şekerli su içtim. ondan bi saat sonra gene aldılar. sonra bi saat sonra tekrar. yani 12 buçuğa kadar açtım ilk şekerli suyu içince miden bulanıyo ama sonra geçiyo ben de çok korkmuştum kusarım diye bişey olmadı cnm...

Off artık işe gitmek istemiyorum.doğum izni için 9 haftam var daha.2haftası yarı yıl tatiline denk geliyor.geceleri bebişe zarar vereceğim diye uyuyamıyorum.sabah erken kalkmak çok zor.

ben de gitmek isteniyorum bak öğle arası buralarda dolanıyorum hala gitmem lazım. patlayacak gibiyim zaten karnım bomba gibi duruyo:)

slm kızlar okuldayız ama birmerhaba diyelim dedik oglumla..cicilerinizi gördük begendik.güle güle kullanın saglıkla inş..biz hala ocagı beklioz bakalım:)tatilde hallederiz inş..

selam güzel anneler nasılsınız bayadır takip ediyorum uzaktan uzağa ama yazamıyordum. biz kızımla iyiyiz şükür havalar soğudu baya soğuk algınlığı var hafifte olsa insanı halsiz bırakıyo rabbim beterinden saklasın inşallah herkes iyidir

günaydın güzel nisan anneleri
biz bebişimle evde yatıyoruz dinleniyoruz bu hafta izinliyiz grip oldum öksürükte var ama sanki bugün biraz daha iyiyiz bebişimde sabah kıpırdadı maşallah inşallah birşey olmasın
Bugün kendimizi iyi hissedince biraz toz aldık ama yorulduk şimdi teyzelerimize yazalım da hem dedinlenelim dedik

slm hamiş arkadaşlarım...herkesler iyidir umarım... öğle arası yemeğimizi yedik karnımızı doyurduk tekrar büroya geldik...

Bende park Yatak var canım Odamızda onu kullancam..
Ama odasıda hazır olsun istiyorum..zaten yüksek ihtimal eşim yapacak..
Baston travel sistemlerde var..daha araştırma aşamasındayim..

soğuktada su hiç gitmiyo yahu genede içiyorum, kabanlarınızın içine sığabiliyo musunuz bu arada

ben günde 2 lt geçemiyorum kabanıma sığıyorum da ön düğmelerimi kapatamıyorum bende önce atkımı takıp karnımı örtüyorum sonra kabanımı giyiyorum sadece bir düğme üstten kapatıyorum

bende 2-2.5 içmeye çalışıyorum işyerinde şişem var sebilden doldurup dldurup içiyorum ama işyerinde alaturka tuvalet kullanmak sıkıntı oluyo, cumarteside gittim kaban aldım robadan kesimli kış sonuna kadar gider bana

canım 20.hafta 5 aylık olduğuna göre sen 6 aylık hamilesin sanırım

aslında 20 hafta değil 22 hafta 5 aylık oluyor
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-30 = 7. Ay
31-34 = 8. Ay
35-38 = 9. Ay
39-40 = 10 gün sayılıyor
ama tabi bizler 4 haftayı 1 ay hesapladığımız için böyle oluyor

Selam güzel annişler..
Bugün akşam çaya yine misafirm var..
Bıktım artık hazırlık yapmaktan..
Zaten tansiyonum düştü sanırım şuan yatıyorum yoksa az kalsın düşecektim mutfakta..
Aldıklarınız ne güzeller gule güle kullanın inşallah..
Bizde dün otribebe nazal Aspiratör
Bebedor cam biberon
Bebedor tırnak manası
Chicco saç taragi aldik..
Emzikte karar veremedik henüz. .

süt sagma makinesini de tavsiye ederim.ben 1 yıl tepe tepe kullandım

bu park beşikten alıcam kısmetse arkadaşımda bundan aldı çok memnun 60x120, büyüyen beşik de aklımda onu da annemler alıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…