Canım senin doğuma ne kadar az kalmış kendime bakıyorumda neredeyse sen çocuğu büyütürsün ben doğurana kadarHayırlısıyla vaktinde gelsinler de önce sonra farketmz tabiki ama insan biran önce kucağına almak istiyor hayırlısı ile o başka
Hadi gozun aydin. Bebisine de masallah :) insallah ilerleyen gunlerde plasentayla ilgili bi problem yasamazsin canim, sen yine de dikkat et kendine. Darisi basima artik, ben de yarin yaptircam seker yuklememi. Sekerimin cikmasindan cok ac karna midem bulanirsa naapcam diye korkuyorum. Kahvalti yapmayinca midem bulaniyo ve kusuyorum benn
Off artık işe gitmek istemiyorum.doğum izni için 9 haftam var daha.2haftası yarı yıl tatiline denk geliyor.geceleri bebişe zarar vereceğim diye uyuyamıyorum.sabah erken kalkmak çok zor.
Biberon
Eki Görüntüle 905393
Emzik
Eki Görüntüle 905394
Göğüs pedi
Eki Görüntüle 905395
Kızlar bugün e bebek den bunları sipariş ettim.
ben baston puset düşünüyorum.diğerleri çok kaba oluyor arabaya sığmıyor.bastonu katla koy arabaya her yere götür.ana kucağınıda pahalısından düşünmüyorum çünkü 4-5 aylıktan sonra yaramazları ana kucağında falan durmuyor. Mobilya beşik düşünmüyorum.alan arkadaşlar pişman.park yatak düşünüyorum.bebeğimi 2 yaşına kadar ayırmam yanımızdan.zaten babasıda küçücük çocuk tek başına bırakılmaz diyor. 2 yaşında oğlumla çocuk odasını birlikte seçeriz inş.
soğuktada su hiç gitmiyo yahu genede içiyorum, kabanlarınızın içine sığabiliyo musunuz bu arada
Kızlar yaa benim son adet tarihim 09.07.2013 şimdi ben ay olarak kaç aylık hamileyim :):):)
ben günde 2 lt geçemiyorum kabanıma sığıyorum da ön düğmelerimi kapatamıyorum bende önce atkımı takıp karnımı örtüyorum sonra kabanımı giyiyorum sadece bir düğme üstten kapatıyorum
bu arada gecelik gögüs hizasına kadar düğmeli rahat emzirmek ıcın pijamalarda gögüs hizasına kadar
çok güzeller canım rabbim iyi günlerde sağlıkla giymeyi nasip eder inşallah
Biberon
Eki Görüntüle 905393
Emzik
Eki Görüntüle 905394
Göğüs pedi
Eki Görüntüle 905395
Kızlar bugün e bebek den bunları sipariş ettim.
canım 20.hafta 5 aylık olduğuna göre sen 6 aylık hamilesin sanırım
gaza geldim göğüs pedi ve emzikten ben de sipariş ettim ama şimdilik biberon almayı düşünmüyorum