2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

öğünleri bölüştürmek lazım tabi..çünkü bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor,reflü yapıyor..bende normal yediğimden biraz daha az yiyorum 1-2 saat sonra bir şey daha yiyorum ..böyle midem de çok dolmuş olmuyor rahatsızlık vermiyor .....geceleri wc ye ilk zamanlar çok çıkıyordum şu an hiç kalkmıyorum ,ancak birşeyden dolayı uyanırsam ozaman kesinlikle wcye de gidiyorum ..uyanmazsam gitmiyorum :)

Ahhhh kızlarrr çok heyecanlıııı
Ocak annelerindende doğumu başlayanlarrr varrr
Ayy rabbimm çok heyecanlanıyorumm sabırsızlanıyorummm

Bugün pazarrrrr sonra 5 gün iş var benim kalkıpp evii temizlemem lazımmmmm öpüyorummm sizlerii
Şimdilik gidiyorummmm ama gelecemmm en yakın zamandaaaaaa

Sabırsızlığından dimi,ii :)) gerçi sezaryan olursa benimde öyle olur gibiii :))))

Bugün pazarrrrr sonra 5 gün iş var benim kalkıpp evii temizlemem lazımmmmm öpüyorummm sizlerii
Şimdilik gidiyorummmm ama gelecemmm en yakın zamandaaaaaa

Yok canım sabırsızlıktan değil dediğin gibi sezaryan olma ihtimaliyle mart diyorum =)
Normal doğum başından beri tercihim ama kısmet bakalım...

Bizde seni öpüyoruz kızımla teyzesi
Kendini fazla yorma dikkat et.
Kolay gelsin.

İnşallah doktorundan güzel haberler alırsın canım. "Az" kalmış iznine, rabbim güç kuvvet versin, bebeğin vaktinde zamanında sağlıkla gelsin inşallah:107:

Maşallah paşana canım, tosun olmuş İnşallah senin tahlillerin de güzel çıkar, kafan rahat eder:107:

Maşallah, maşallah&maşallah, o nasıl bir poz öyle

Öncelikle maşallah bebeğine, rabbim nazarlardan saklasın Teorik olarak 26. hafta deniyor ama 24. haftamda benimkinin de gözler açıktı. Doktorun bir sıkıntı yok dedikten sonra hiç sıkıntı yapma gülüm. Kilosu-boyu zamanla haftasını yakalar, belki ölçümde hata vardır. Sana çıktı verdi ise, FL değerine bak onu 7 ile çarp. O sana toplam boyu verir canım:107:

Ben martta doğururum =))

Yok canım sabırsızlıktan değil dediğin gibi sezaryan olma ihtimaliyle mart diyorum =)
Normal doğum başından beri tercihim ama kısmet bakalım...

Sezaryen de olsan sanırım 39. hafta alıyorlar gülüm, Nisan içi olur yine büyük ihtimalle. Tabi vaktinde ve sağlıklı olarak gelsin, tarihin bir önemi yok:107:

Masallahh, o yanaklari isirmak icin daha 3 ay bekliycek olmak cok acı

geçmiş olsun canım inşallah şuan iyisindir bizi habersiz bırakma kendi doktorundan başkasına gitmemeye çalış bol bol dinlen.

şuan nasılsın canım inşallah iyisindir geçmiş olsun misafirlerin gittimi birazda sıkıntı stres senin başını ağrıtıyor dinlen biraz birdaha da misafir hele hele yemekli misafir kabul etmemeye çalış canım

Kızlar dünden beri sağ kasığımda ağrı var ve sağ diz kapağıma kadar vuruyor ağrı...
Elimi göbeğimde gezdiriyorum tam kasık üstümde sertlik var.
Bebeğim sanırım kasığımın üstünde ama dünden beri bu ağrı var ve dünden beri çok az hareketlerini hissettim.
Hazırlanıp doktora gideceğim.
Poliklinikler kapalı ama nöbetçi doktor vardır diye umuyorum.

Bir sıkıntı yoktur diye umuyorum gülüm, habersiz bırakma.

vardır nöbetçi doktor. geçmiş olsun, güzel haberlerle dönersin inşallah haber bekliyoruz, meraklandırma bizi :18::18:

Gecmis olsun canim umarim önemli birsey degildir...Güzel haberlerini bekliyorum....

Bir sıkıntı yoktur diye umuyorum gülüm, habersiz bırakma.

vardır nöbetçi doktor. geçmiş olsun, güzel haberlerle dönersin inşallah haber bekliyoruz, meraklandırma bizi :18::18:

Gecmis olsun canim umarim önemli birsey degildir...Güzel haberlerini bekliyorum....

Iyi dileklerini için teşekkür ederim kızlar.
Alttan muayene etti doktor şükürler olsun ki bebeğim iyi yine idrar enfeksiyonu çıktı
Bi kurtulamadım şundan zaten.
Kan ve idrar verdim sonuçları bekliyorum hastanedeyim hala.
Sonuçları doktora gösterip eve gideceğim.

Sancı için nts ye bağladılar birde dışkı örneği vermem istendi anlaşılan daha buradayım

ne oldu canıımm gecmiş olsunn çok iyi haberler veerr :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…