2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ş

öldük resmen korku ne kelime. rahim büyümesi imiş inşallah öledir bir daha ben de kimse de bu korkuyu yaşamasın

Çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun hepimizi çok dikkatli ol yorma kendini, iş yapma, uzan sürekli, istersen bir üçüncü drda görün önlem açısından çok çok geçmiş olsun

kızlar benim için ayetel kürsi okur musunuz? okuyan mesajımı beğenirse sevinirim
inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
darısı bize inşallah

Çokomel canım nerelerdesin sen?
Gözükmüyorsun son 1 aydır...

valla cnm cok yoğunum yorgunum annem ameliyat oldu onunla ilgilenmeye calışıyorum.. bebiş beni gece hiç uyutmuyorr şimdiden alıştırma yapıyo galıba :)))) inanırmısın kaşımı alacak vaktım yok :)

Çok geçmiş olsun...
Allah acil şifalar versin anneciğine ellerinden öpüyorum...
Bebişin uyutmadığına göre gayet iyisiniz =)
Yorgunluk gelip geçici.
Senin meleğin gececi, benim ki gündüzcü =)
2 gündür sabah 8 de uyandırıyor beni tekmeleriyle...
Anne kalk tembellik yapma diye sanırım
İnşallah şu yoğunluğunda, yorgunluğun da en kısa zamanda geçer kendine vakit ayırırsın canım
Fazla özletme kendini girdiğinde 2 kelime de olsa yaz emi.
Öptüm kocaman iyi bak kendine.

Maşallah bebeğine de, sana da canım
İnşallah yaşamazsın tansiyon sorunu.
Dikkat et birşeycik olmaz Allahın izniyle.

Kızlar buldunuz tatil gününü dolu dolu geçiriyorsunuz demi =)
Bende burada yalnızlıktan patlıyorum...
Kendimi örgüye vurdum bu sefer de
Zaman öyle böyle geçiyor bari elim boş durmasın demi..

Masallah bebisine :) insallah bi sorun olmaz canim, hepimiz icin ayni risk gecerli. Doktorun onlem amacli bilgilendirmis, kafana takma sen

Gecmis olsun canim. Canini sikma, gebelik sekeri biraz dikkatle halledilebilir bir mesele sıkariz disimizi biraz artik

ya kızlar benımde bebısım cok hareketlı öyle ki gece yatarken benımde onunda kalbı mı atıyor artık anlamadım benı cok sarsıyor düz yatınca...
Ayyy, bende de aynii. Duz yatinca oluyo. Ben de korkuyodum bende bi problem mi var die. 3 gundur gece hareketlenio benim kuzum da, sanki karnimin icinde geriniyo, dönüyo. Kendi kendine coşuyo. Pozisyon degistiriyorum, bi sure daha devam edip oyle duruyo da uyuyabiliyoruz anca. Yalniz degilmisim, sevindim ;D

Kizlar, dun bebegimin oda takimi geldi. Adamlar aksam getirdiler, ben yerlerini tarif ettim, onlar da tarif ettigim yerlere kurdular ama benim hayal ettigim gibi olmadi. Sonra sabah kalktik, hem o esyalari sildik kardesimle, hem de yerlerini degistirdik. Sonuc guzel oldu ama ben bittim. Hem de karnim sanki asagi sarkmis gibi, kasiklarimda bir baski ve gri oldu, odum koptu Ustune bi de aksamina yemekli misafir var diye ortaligi yuzeysel temizledim, yemekti sofraydi, salataydi derken belim kolum dalim kirildi resmen. Ustelik kardesimin yardimlarina ragmen. Tek basima olsam asla altindan kalkamazdim. Simdi de o kadar yorgunum ki, uyumaya mecalim yok bence kuzucum da su an tepis tepis icimde, hic yorulmamis anlasilan :) tavani seyredip, hayal kuruyoruz. Bi de dans ediyoruz tabi, hatta bu kelebekler gibi bir dans degil halay herhalde

Mrb kızlar bugun seker yuklemesı sonucum cok sukur ıyı cıktı bebısımde 642 gr ve 30 cm olmus dr gayet normal dedı bakalım ınsallah hep boyle gıder cok sevındımmmm
Masallah masallahh :) hep boyle iyi haberler alman dilegiyle
Caliskan ve becerikli anne adaylari is basinda ben de niyet ettim biseyler ormeye, henuz icraate gecmedi ;D bakalim kismet. İzine ayrilinca artik

Taam buğun 24 hafta doldu benim öne doğrumaldımbaşını gidio nie böle bilmiom bi sıkıntı olmasında gitsin artık :)

yok canm bişey yoktur sen içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme ne güzel iştee meleğin büyüyoki senin göbişte büyüyo

Güneşli ve sıcak bir pazar günü, hepinize günaydın

Çok geçmiş olsun canım, inşallah çözümünü bulursun. Aksi halde haftalar ilerledikçe daha da zorlar seni; mutlaka doktoruna danış gülüm. Canım benim lekelenmem en son sinemaya gittiğimiz akşam olmuştu. Açlık oyunlarına gitmiştik, altı astarı bir kez bağırmıştım Ben her ne kadar bugün çok yürüdük ondan oldu desem de, paşayı ikna edemedim. Sinemada gürültüden korktu çocuk dedi durdu. O yüzden doğuma kadar bana sinema yok. Ama film de çok güzel, tam sinemada izlenecek tarz. Gidebilene iyi seyirler:107: Kardeşim için güzel temennine ben de teşekkür ederim, darısı senin kardeşlerinin başına

Mrb kızlar bugun seker yuklemesı sonucum cok sukur ıyı cıktı bebısımde 642 gr ve 30 cm olmus dr gayet normal dedı bakalım ınsallah hep boyle gıder cok sevındımmmm

Gözün aydın canım, maşallah tosun olmuş senin bebiş Hamilelik takvimi de eklersen biz de haftasını görebiliriz gülüm:107:

Annene geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir sıkıntısı yoktur; çabuk toparlanır. Yaramazlar da iyice aktifleşti artık, benimki de gece çok aktif. Kırk yılda bir kaçamak yapıp şekerli birşey yesem, değmeyin keyfine. O kadar zıplıyor ki korkuyorum dışarı çıkacak diye

oh hamarat arkadaşım benim...ben örgü biliyorum desem mi acaba.düz falan örebiliyorum ama hiç bişe örmedim bir iki arkı dışında keşke bilsemde patik örsem oğluşuma...

Merhaba kızlar, ya ben esneyince karnıma anlık bir ağrı giriyor...sizlerdede varmı acaba ?

Ben hapşırınca oluyor canım. Orta değil ama sağ-sol kasık kısmında dediğin gibi anlık bir sızı oluyor. Gerilmedendir bence endişe etme:107:

Kardesinin nisani hayirli olsun canim, uzulme gidemedin diye. Sagliginiz yerinde olsun daha cok guzel gunler gorursunuz birlikte

Teşekkürler güzel temennilerin için canım. Hayırlı olsun bebeğinin odası, güzel günlerde kullanın inşallah O heyecanla kendini unutup çok koşturmuşsun ama dikkat et lütfen. İşler yapılır&yetişir nasılsa:107:

kızlar dün gece çook kötü bir gece geçirdim.çok zor geçti.dün bütün gün aksilikler buldu bizi..arabamız çalışmadı soğuktan donmuş akü bitmiş..sonra güneş enerji sistemimiz patladı evde tektim...öğleden sonrada bir akrabamın manyakça tavırlarına sıkıldım...neyse akşam babamız geldi ve yorgun du erken den yattık saat 10 gibi.bende biraz yatakta telefonla oynadım uyumuşum..dahası uyudum sandım gece 12 de bir uyandık ki sormayın kızlar midem bulanıyor karnım ağrıyor.gece üçe kadar dolandım ve daha dayanamadım eşimi kaldırdım lavaboda zor aldık soluğu..istifar istifar...çok kötüydü.ben ilk iki ay bile bukadar çıkarmamıştım..sonra da söylemesi ayıp isal gibiydim.. ve yattık sabah 4.30 gibi uyumuşum 6,30 dada babamızı işe göndermek için uyandık..bişeyler yedik.şimdide ogluşum oynuyor ama ben hala kendimi tuhaf hissediyorum...Allahtan ogluşum oynuyor...ve yarında prof dan randevu almıştım oğlumu görmenin heyecanıyla unutmazsam sorarız dra..

günaydın herkese! umarım herkeste herşey yolundadır. biz de dün endokrine kontrole gittik. doktor ilacın dozu çok gelmiş biraz düşürelim dedi. o arada da kadın doğumdan randevu aldık bebeğimi 3 boyutlu resimli olarak görememiştim. bu gittiğimiz hastanede yapılıyormuş. oğlumu gördük ama yandan poz verdi:) çoook tatlı minik kuzum:) bebekte herşey normal dedi ama plasenta hala önde yakın dedi bu doktor. benim her zaman gittiğim doktor ayrıntılı usgnin sonucuna göre normal yerinde gözüküyo demişti. kendine de bi bakın dedim yerinde mi diye o da ayrıntılı usgye göre konuştu. sinir oldum sonra ya... en son gittiğim kadın doğumcu da erken doğum riskin olabilir dedi. valla korktum ben. böyle şeyleri çok kafaya takan bi insanım bakalım hayırlısı...

cnm son zamanları dinlenerek geçiririz inş bişey olmaz kuzularımızda tam vaktinde gelirler inş..sen üzülme sadce dikkat edecez cnm..

Çok geçmiş olsun canım. Yediğin birşey mi dokundu acaba, şimdi nasıl hissediyorsun?

Maşallah paşana Aslında iyi araştırıp tek bir doktora devam etmek; sürekli aynı doktorun kontrolünde olmak lazım. Böyle kafa karışıklığı da çok can sıkıcı. Sen yeniden çalışmaya başladın yanılmıyorsam, kaç hafta daha çalışmak zorundasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…