ş
öldük resmen korku ne kelime. rahim büyümesi imiş inşallah öledir bir daha ben de kimse de bu korkuyu yaşamasın
Çokomel canım nerelerdesin sen?
Gözükmüyorsun son 1 aydır...
Mrb kızlar bugun seker yuklemesı sonucum cok sukur ıyı cıktı bebısımde 642 gr ve 30 cm olmus dr gayet normal dedı bakalım ınsallah hep boyle gıder cok sevındımmmm
valla cnm cok yoğunum yorgunum annem ameliyat oldu onunla ilgilenmeye calışıyorum.. bebiş beni gece hiç uyutmuyorr şimdiden alıştırma yapıyo galıba :)))) inanırmısın kaşımı alacak vaktım yok :)
Selam kızlar.bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.çok şükür herşey yolunda.bebişimin hiçbir sıkıntısı yokmuş.doktor sadece ileride hamilelik tansiyonum olabileceğini söyledi.bebekle ilgili bir şey değil dedi.sadece seninle alakalı dedi.hiçbirşeyini kısıtlamana gerek yok dedi.bu sadece bi olasılıkmış.şu ana kadar tansiyon sorunu yaşamadım.inşallah bundan sonra da yaşamam.
Masallah bebisine :) insallah bi sorun olmaz canim, hepimiz icin ayni risk gecerli. Doktorun onlem amacli bilgilendirmis, kafana takma senSelam kızlar.bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.çok şükür herşey yolunda.bebişimin hiçbir sıkıntısı yokmuş.doktor sadece ileride hamilelik tansiyonum olabileceğini söyledi.bebekle ilgili bir şey değil dedi.sadece seninle alakalı dedi.hiçbirşeyini kısıtlamana gerek yok dedi.bu sadece bi olasılıkmış.şu ana kadar tansiyon sorunu yaşamadım.inşallah bundan sonra da yaşamam.
Gecmis olsun canim. Canini sikma, gebelik sekeri biraz dikkatle halledilebilir bir meseleslm kızlar bugün şeker yüklemem vardı malesef biraz fazla çıktı pazartesi tekrar yapılacak diyet verilcek ona göre bu arada kanımda düşmüş artık kan ilacınada başlayalım dedi bakalım hayırlısı...
Ayyy, bende de aynii. Duz yatinca oluyo. Ben de korkuyodum bende bi problem mi var die. 3 gundur gece hareketlenio benim kuzum da, sanki karnimin icinde geriniyo, dönüyo. Kendi kendine coşuyo. Pozisyon degistiriyorum, bi sure daha devam edip oyle duruyo da uyuyabiliyoruz anca. Yalniz degilmisim, sevindim ;Dya kızlar benımde bebısım cok hareketlı öyle ki gece yatarken benımde onunda kalbı mı atıyor artık anlamadım benı cok sarsıyor düz yatınca...
Günaydın, keyifli hafta sonları. Açık öğretim sınavları var, eşim yok ben yalnızım. Kardeşimin nişanı var gidemedim. Hobbit geldi sinemalara, eşim korkarsın bağırırsın diye onay vermedi; ona da gidemeyeceğim. Bana da keyifli hafta sonları
Kardesinin nisani hayirli olsun canim, uzulme gidemedin diye. Sagliginiz yerinde olsun daha cok guzel gunler gorursunuz birlikte
günaydın koca göbeklilerr.
bu gün eşim gececi yani evde yalnızım...cumartesi akşamı keyfi yapacaktım...sabahta yatak keyfi..sonra tv karşısında uzun bir kahvaltı...gazete...kv gelecekmiş akşam .yarında kalır bizde...
yani erkenden yatıcam demektir bu...yani başımın üstünde yeri var ama..her pazar olmaz ki böyle ...
ya sadece 1 pazarım var 1 tanecik....
O da sen yalniz kalma diye geliyodur, hamile halinle icine sinmiyodur kadinin. Birakayim da rahat etsin diye dusunemiyodurbenim kv torun bakiyo diye gelemiyo beni cagiriyo hep. Ben de gitmiyorum
Masallah oglusunaa :) kramplar basliyo yavas yavas topigimizde. Hadi hayirlisigünaydın kızlar dün oğlumu görmeye gittim maşallah tosun gibi 27 cm boyu 570 gr kilosu olmuş.. utangaç şirinim benim elleriyle yüzünü kapadı göremedik yüzünü sadece burnunu gördük... perşembe şeker yüklemesi ve tetenoz aşım vardı... şükür hiçbirşey çıkmadı ama tetenoz aşısı kolumu çok ağrıttı... bide dün sabaha karşı ayağıma bi kramp girdi çok canım acıdı olabiliyomuş dr öyle söyledi magnezyum verdi onun içinde... geçmişi okuyacağım şimdi hepinize iyi hafta sonları
yüzüm dedin de aklıma geldi önceki gün aynaya bakıyorum ve eşime hayatım benim yüzüm çok mu şiş bugün diyorum ve cevap cnm sen uzun zamandır aynaya bakmıyorsun herhalde böyleydin zaten diyor ve ben dumur olmuş bir vaziyette oğluma bakarak yürüyorum...
Benim kocam da ayniii, yuvarlak suratim var zaten. hep dolunay surat diye severdi beni. Simdi tepsi surat diyo :/ her halimizle guzeliz biz, bosver kocalari.
Tünaydın güzel annisler ve mis kokulu bebişler..
Kızlar bi sorum olacak..
Dün akşam üzeri bi baş ağrısı girdi inat ettim akşam dayanamadım bi parol aldım..
Ama banamısın demedi..
Eşim masaj yaptı ben enseme buz koydum cixx yine geçmedi. .
Yattım 4.30 gibi ağrıyla yine uyandım bi parol daha aldım ve başımı tulbentle bağladım..
Hala ağrıyo başım..bu arada bende sinüzit var Majezik alınca geçiyo sadece..
Bugün gün içinde yada akşam tekrar parol alsam mı?:26:
Canim mumkun oldugunca ilac kullanmamaya calis. Bi arkadasim bana nane yagi onerdi. Cok iyi geldigini soyledi. O cok kullanmis hamileliginde ama ben daha hic kullanmadim. Yine de aklinda bulunsun. Kaslarinin ortasina alnina ve burnunun kenarlarina nane yagiyla masaj yapip dinlenince bas agrisi geciyomus. En azindan dogal bi yontem denemeye deger
Masallah masallahh :) hep boyle iyi haberler alman dilegiyleMrb kızlar bugun seker yuklemesı sonucum cok sukur ıyı cıktı bebısımde 642 gr ve 30 cm olmus dr gayet normal dedı bakalım ınsallah hep boyle gıder cok sevındımmmm
Caliskan ve becerikli anne adaylari is basindaKızlar buldunuz tatil gününü dolu dolu geçiriyorsunuz demi =)
Bende burada yalnızlıktan patlıyorum...
Kendimi örgüye vurdum bu sefer de
Zaman öyle böyle geçiyor bari elim boş durmasın demi..
Size de bebeklerinize de maşallah arkadaşlar
Hoş geldin canımMaşallah paşana, sağlıkla gelsin inşallah
Taam buğun 24 hafta doldu benim öne doğrumaldımbaşını gidio nie böle bilmiom bi sıkıntı olmasında gitsin artık :)
Valla o mide yanmasından dolayı saat 3 oldu neredeyse ben hala açım...
Dışarıdan söyledim artık.
Mutfağa gidiyorum ne elim gidiyor birşeye ne de midem kaldırıyor.
İnşallah geçer başından beri yakama yapıştı şu mide sorunu bırakmıyor.
Evet balım gıdalar tetikliyor dikkat ediyorum ama yine bana mısın demiyor midem =(
Aç kalıyorum yine bir kaç gündür.
Dışarıdan söylüyorum artık yapacak birşey yok...
Hobbit çok korkunç değildir diye umuyorum eşini ikna edebilirsin..
Kardeşinin nişanı hayırlı olsun, tebrik ediyorum.
Darısı bekarların başına =)
Mrb kızlar bugun seker yuklemesı sonucum cok sukur ıyı cıktı bebısımde 642 gr ve 30 cm olmus dr gayet normal dedı bakalım ınsallah hep boyle gıder cok sevındımmmm
valla cnm cok yoğunum yorgunum annem ameliyat oldu onunla ilgilenmeye calışıyorum.. bebiş beni gece hiç uyutmuyorr şimdiden alıştırma yapıyo galıba :)))) inanırmısın kaşımı alacak vaktım yok :)
oh hamarat arkadaşım benim...ben örgü biliyorum desem mi acaba.düz falan örebiliyorum ama hiç bişe örmedim bir iki arkı dışındaKızlar buldunuz tatil gününü dolu dolu geçiriyorsunuz demi =)
Bende burada yalnızlıktan patlıyorum...
Kendimi örgüye vurdum bu sefer de
Zaman öyle böyle geçiyor bari elim boş durmasın demi..
Masallah bebisine :) insallah bi sorun olmaz canim, hepimiz icin ayni risk gecerli. Doktorun onlem amacli bilgilendirmis, kafana takma sen
Gecmis olsun canim. Canini sikma, gebelik sekeri biraz dikkatle halledilebilir bir meselesıkariz disimizi biraz artik
Ayyy, bende de aynii. Duz yatinca oluyo. Ben de korkuyodum bende bi problem mi var die. 3 gundur gece hareketlenio benim kuzum da, sanki karnimin icinde geriniyo, dönüyo. Kendi kendine coşuyo. Pozisyon degistiriyorum, bi sure daha devam edip oyle duruyo da uyuyabiliyoruz anca. Yalniz degilmisim, sevindim ;D
bizimki gündüzcü cnm.sabah başlıyor kelebeğim..
Günaydın, keyifli hafta sonları. Açık öğretim sınavları var, eşim yok ben yalnızım. Kardeşimin nişanı var gidemedim. Hobbit geldi sinemalara, eşim korkarsın bağırırsın diye onay vermedi; ona da gidemeyeceğim. Bana da keyifli hafta sonları
Kardesinin nisani hayirli olsun canim, uzulme gidemedin diye. Sagliginiz yerinde olsun daha cok guzel gunler gorursunuz birlikte
O da sen yalniz kalma diye geliyodur, hamile halinle icine sinmiyodur kadinin. Birakayim da rahat etsin diye dusunemiyodurbenim kv torun bakiyo diye gelemiyo beni cagiriyo hep. Ben de gitmiyorum
Masallah oglusunaa :) kramplar basliyo yavas yavas topigimizde. Hadi hayirlisi
Benim kocam da ayniii, yuvarlak suratim var zaten. hep dolunay surat diye severdi beni. Simdi tepsi surat diyo :/ her halimizle guzeliz biz, bosver kocalari.
ayy oda öyle diyor senin her halin güzel hayatım sen hep güzeldin boşuna bakma aynalara hala süpersin diyo..
Canim mumkun oldugunca ilac kullanmamaya calis. Bi arkadasim bana nane yagi onerdi. Cok iyi geldigini soyledi. O cok kullanmis hamileliginde ama ben daha hic kullanmadim. Yine de aklinda bulunsun. Kaslarinin ortasina alnina ve burnunun kenarlarina nane yagiyla masaj yapip dinlenince bas agrisi geciyomus. En azindan dogal bi yontem denemeye deger
evet nane yagı masajla iyi geliyor tavsiyedir...
Kizlar, dun bebegimin oda takimi geldi. Adamlar aksam getirdiler, ben yerlerini tarif ettim, onlar da tarif ettigim yerlere kurdular ama benim hayal ettigim gibi olmadi. Sonra sabah kalktik, hem o esyalari sildik kardesimle, hem de yerlerini degistirdik. Sonuc guzel oldu ama ben bittim. Hem de karnim sanki asagi sarkmis gibi, kasiklarimda bir baski ve gri oldu, odum koptuUstune bi de aksamina yemekli misafir var diye ortaligi yuzeysel temizledim, yemekti sofraydi, salataydi derken belim kolum dalim kirildi resmen. Ustelik kardesimin yardimlarina ragmen. Tek basima olsam asla altindan kalkamazdim. Simdi de o kadar yorgunum ki, uyumaya mecalim yok bence kuzucum da su an tepis tepis icimde, hic yorulmamis anlasilan :) tavani seyredip, hayal kuruyoruz. Bi de dans ediyoruz tabi, hatta bu kelebekler gibi bir dans degil halay herhalde
Masallah masallahh :) hep boyle iyi haberler alman dilegiyle
Caliskan ve becerikli anne adaylari is basindaben de niyet ettim biseyler ormeye, henuz icraate gecmedi ;D bakalim kismet. İzine ayrilinca artik
bizimkide dün akşam halaylar çekiyordu sanıyorsamama sen dikkat cnm bak artık heryerimiz ağrımaya başlıyor bundan daha önemlisi artık bebişler de büyüyo yormayalım onlarıda kasılmasın kuzularımız annesi
Merhaba kızlar, ya ben esneyince karnıma anlık bir ağrı giriyor...sizlerdede varmı acaba ?
Kizlar, dun bebegimin oda takimi geldi. Adamlar aksam getirdiler, ben yerlerini tarif ettim, onlar da tarif ettigim yerlere kurdular ama benim hayal ettigim gibi olmadi. Sonra sabah kalktik, hem o esyalari sildik kardesimle, hem de yerlerini degistirdik. Sonuc guzel oldu ama ben bittim. Hem de karnim sanki asagi sarkmis gibi, kasiklarimda bir baski ve gri oldu, odum koptuUstune bi de aksamina yemekli misafir var diye ortaligi yuzeysel temizledim, yemekti sofraydi, salataydi derken belim kolum dalim kirildi resmen. Ustelik kardesimin yardimlarina ragmen. Tek basima olsam asla altindan kalkamazdim. Simdi de o kadar yorgunum ki, uyumaya mecalim yok bence kuzucum da su an tepis tepis icimde, hic yorulmamis anlasilan :) tavani seyredip, hayal kuruyoruz. Bi de dans ediyoruz tabi, hatta bu kelebekler gibi bir dans degil halay herhalde
günaydın herkese! umarım herkeste herşey yolundadır. biz de dün endokrine kontrole gittik. doktor ilacın dozu çok gelmiş biraz düşürelim dedi. o arada da kadın doğumdan randevu aldık bebeğimi 3 boyutlu resimli olarak görememiştim. bu gittiğimiz hastanede yapılıyormuş. oğlumu gördük ama yandan poz verdi:) çoook tatlı minik kuzum:) bebekte herşey normal dedi ama plasenta hala önde yakın dedi bu doktor. benim her zaman gittiğim doktor ayrıntılı usgnin sonucuna göre normal yerinde gözüküyo demişti. kendine de bi bakın dedim yerinde mi diye o da ayrıntılı usgye göre konuştu. sinir oldum sonra ya... en son gittiğim kadın doğumcu da erken doğum riskin olabilir dedi. valla korktum ben. böyle şeyleri çok kafaya takan bi insanım bakalım hayırlısı...
kızlar dün gece çook kötü bir gece geçirdim.çok zor geçti.dün bütün gün aksilikler buldu bizi..arabamız çalışmadı soğuktan donmuş akü bitmiş..sonra güneş enerji sistemimiz patladı evde tektim...öğleden sonrada bir akrabamın manyakça tavırlarına sıkıldım...neyse akşam babamız geldi ve yorgun du erken den yattık saat 10 gibi.bende biraz yatakta telefonla oynadım uyumuşum..dahası uyudum sandım gece 12 de bir uyandık ki sormayın kızlar midem bulanıyor karnım ağrıyor.gece üçe kadar dolandım ve daha dayanamadım eşimi kaldırdım lavaboda zor aldık soluğu..istifar istifar...çok kötüydü.ben ilk iki ay bile bukadar çıkarmamıştım..sonra da söylemesi ayıp isal gibiydim.. ve yattık sabah 4.30 gibi uyumuşum 6,30 dada babamızı işe göndermek için uyandık..bişeyler yedik.şimdide ogluşum oynuyor ama ben hala kendimi tuhaf hissediyorum...Allahtan ogluşum oynuyor...ve yarında prof dan randevu almıştım oğlumu görmenin heyecanıyla unutmazsam sorarız dra..
günaydın herkese! umarım herkeste herşey yolundadır. biz de dün endokrine kontrole gittik. doktor ilacın dozu çok gelmiş biraz düşürelim dedi. o arada da kadın doğumdan randevu aldık bebeğimi 3 boyutlu resimli olarak görememiştim. bu gittiğimiz hastanede yapılıyormuş. oğlumu gördük ama yandan poz verdi:) çoook tatlı minik kuzum:) bebekte herşey normal dedi ama plasenta hala önde yakın dedi bu doktor. benim her zaman gittiğim doktor ayrıntılı usgnin sonucuna göre normal yerinde gözüküyo demişti. kendine de bi bakın dedim yerinde mi diye o da ayrıntılı usgye göre konuştu. sinir oldum sonra ya... en son gittiğim kadın doğumcu da erken doğum riskin olabilir dedi. valla korktum ben. böyle şeyleri çok kafaya takan bi insanım bakalım hayırlısı...