2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Çok geçmiş olsun canım. Yediğin birşey mi dokundu acaba, şimdi nasıl hissediyorsun?

eşimde aynı şeyi düşünüyor ama bilmiyorum ki...şuandada karnım midem tuhaf ...ama şimdilik bulanmıyor.beş gündür evdeyim yatıom bir kere eşim sinemaya götürdü düğün dernek filmine...üşütsem desem...bugün çıkacaktım arkadaşlarla buluşcaktık .yarın okula başlamadan bişeyler yesek otursak diyorduk ama bilmiyorum ki..halimize bak...tek tesellim bebeğim hareket ediyor..

Sadece mide ise (yani rahim-kasıklar-vajina dahil değil), üşütme de olabilir canım. Hafif şeyler ye, inşallah toparlarsın. Bebeğin de anlamış üzüntünü "ben buradayım anneciğin, üzülme" diye oynuyor

çok şükür cnm çok şükür iyiki oynuyor kuzum anneye destek veriyor.yoksa soluğu bu korkuyla hastanede almıştım gerisi önemli değil..
ablamı aradım kendileri ebe hemşiredir bana dediki yeğenim oynuyormu evet dedi..boşver ozaman sana bişey olmaz zorlama çocuğumuzu ne yaparsan yap dedi çok seviliyorum ya şaka bir yana evet o ii olsun ben çekerim

cnm son zamanları dinlenerek geçiririz inş bişey olmaz kuzularımızda tam vaktinde gelirler inş..sen üzülme sadce dikkat edecez cnm..

saol cnm inş! sana da geçmiş olsun msjını okudum. havalar çok soğuk ne kadar dikkat etsek de hastalanabiliyoruz. inş vaktinde gelirler cnm benin canımı sıkan normalde devam ettiğim doktorun plasentaya bakmaya gerek duymaması ve bu radyologların incelemeden basmakalıp sonuçlar yazmaları...

ben tek doktora gidiyordum zaten o doktorumda 3 boyutlu teknoloji yok o yüzden bu doktorda varmış bebeğimi görmek istedim. plasenta önde dedi gene bu doktor. bakalım haftaya şeker yüklemesi var o zaman benim doktor ne diyecek? tekrar rapor derse de artık iyiysem biraz daha çalışayım dicem. okuldaki çocuklara da yazık. valla kafam çok karıştı cnm ya inş bebeğim erken gelmez. gelse bile sağlıklı olur inş. ben daha 6 hafta daha çalışıcam birinci dönem bitene kadar.

selam kızlar günaydın herkeze çok çok uzun zamandır yazamıyorum işimin yoğunluğundan. geçen hafta kontrole gittik oğluşum iyi allaha şüküt 570 gr 28 cm olmuşuz büyümüşüz yani :) cuma günü tetenoz olduk ama kolum çok ağrıdı daha bugün geçti ağrımız bide bir baş ağrısı var iki gündür felaketki en felaket. 2 hafta sonrada şeker ölçümü yapılacak doktorum dikkat et bu aralar yüksek çıkmasın tahlillerin dedi. şu doğum izni bi gelse artık ya çok zorlanıyorum çok yoruluyorum yaaa

Sabah kardesimi yolcu ettik, yolu acik olsun. Evde nasil bi bosluk var simdi insan gelene ne cabuk alisiyo

Kızlar buldunuz tatil gününü dolu dolu geçiriyorsunuz demi =)
Bende burada yalnızlıktan patlıyorum...
Kendimi örgüye vurdum bu sefer de
Zaman öyle böyle geçiyor bari elim boş durmasın demi..

Günaydınnnnn,
Tatilin tadını bol bol çıkarıyoruzz uyuyoruz, yatıyoruz, kalkıyoruzz sıcacıkk. Misss gibi çok güzellll
Bu arada bnde bir battaniye ördüm bebişimee başlarda hiç hosuma gitmedii elimi sürmedimm devamını getirmedimm,,,
Ama şimdi onun devamını getirip süslemesini yapacamm bitince eklerim fotosunu :)
Oğluşuma yaptığım ilk örgü işi başkada olmaz heralde :)))

Maşallahhh cnm bebeğinee
Şeker neye göre çıkıoda öyle dio doktorun bnde son gittiğimde bebiş zayıf kalmış die düşündüğümde bal, kaymak, pekmez yiyorumm sevmesemde

Canım bnm herset üst üste gelince stres yapmışşın sıkıntı yapma boşver gitsin ne olursa olsunn gerci birz zor ama olsunn hersey bebişlerimiz içinn

Takmayacaksınnn canımm takmayacaksınnnnn iki doktorda aynı şeyi demiş ayrıntılıda risk görmemişler demekki ciddi boyutta bişe değill ama sn yinede dikkat edeceksin doktorların en ufak bişeyi söylemesi bir bakımdan iyi bir bakımdan kötüü kötü olması biizi korkutuyor telaşa düşürüyorr iyi olmasıda en azından daha çok dikkat ederiz daha sık kontrole giderizz sürekli gözetim altında olurr canını sıkma ne kaldı şunun surasında bebişlerimizi kucagımaz almamıza sağlıklı sağlıklı bebekler dünyaya getireceğiz çok güzel doğum hikayelerimizi paylaşağızz

Amin balım çok sağol
Gittiğin filmden sonra böyle birşey yaşaman eşini korkutmuş ki izin vermiyor.
Haklıda sayılır, bizler de endişeliyiz onlarda.
Hem bende okudum fazla gürültü iyi değilmiş şu an bebişlerimiz için.
Mide sorunuyla şu an gavisconla çare bulmaya çalışıyorum fakat dediğin gibi doktoruma sormam lazım haftaya randevum var o zaman inşallah aklımdan çıkmazsa sorarım..

Günaydın arkadaşlar
Dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm ama kafama takılan sorular var birincisi 2 kontrolümde de bebeğimin gözleri açık göz bebeklerini görüyoruz kocaman çıktısı da var hatta bu normal mi ki daha çok küçük ama gözleri hep açık bide 574 grmış bebeğim ama boyu 20 cm çıktı çok kısa değilmi ya bu aylarda olması gereken 29-30 cm miş offf cnm sıkıldı.Birde 2 hafta içinde detaylı usg istedi ama 250 liraymış çok para burdaki devlet hastanesinde de yapılmıyormuş tekirdağ istanbul civarında uygun fiyata bulan bilgisi olan varmıydı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

Canım kafana takma sen.
Boyu kilosu değişiriyor.
Aksi bir durum olsa doktorun kesin söylerdi.
Tekirdağı bilmem ama İstanbul-Üsküdar da ..
Zeynep kamil hastanesi ücretsiz yapıyor.

Canım kafana takma sen.
Boyu kilosu değişiriyor.
Aksi bir durum olsa doktorun kesin söylerdi.
Tekirdağı bilmem ama İstanbul-Üsküdar da ..
Zeynep kamil hastanesi ücretsiz yapıyor.

Çok sağol cnm şimdi hastaneyi arayıp randevu alcam o zaman sonuçta burda 250 lira vermektense 100 lira yakıtla istanbula gidip orda yaptırmak daha mantıklı geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…