Çok geçmiş olsun canım. Yediğin birşey mi dokundu acaba, şimdi nasıl hissediyorsun?
eşimde aynı şeyi düşünüyor ama bilmiyorum ki...şuandada karnım midem tuhaf ...ama şimdilik bulanmıyor.beş gündür evdeyim yatıom bir kere eşim sinemaya götürdü düğün dernek filmine...üşütsem desem...bugün çıkacaktım arkadaşlarla buluşcaktık .yarın okula başlamadan bişeyler yesek otursak diyorduk ama bilmiyorum ki..halimize bak...tek tesellim bebeğim hareket ediyor..
Sadece mide ise (yani rahim-kasıklar-vajina dahil değil), üşütme de olabilir canım. Hafif şeyler ye, inşallah toparlarsın. Bebeğin de anlamış üzüntünü "ben buradayım anneciğin, üzülme" diye oynuyor
cnm son zamanları dinlenerek geçiririz inş bişey olmaz kuzularımızda tam vaktinde gelirler inş..sen üzülme sadce dikkat edecez cnm..
Maşallah paşanaAslında iyi araştırıp tek bir doktora devam etmek; sürekli aynı doktorun kontrolünde olmak lazım. Böyle kafa karışıklığı da çok can sıkıcı. Sen yeniden çalışmaya başladın yanılmıyorsam, kaç hafta daha çalışmak zorundasın?
oh hamarat arkadaşım benim...ben örgü biliyorum desem mi acaba.düz falan örebiliyorum ama hiç bişe örmedim bir iki arkı dışındakeşke bilsemde patik örsem oğluşuma...
Masallah bebisine :) insallah bi sorun olmaz canim, hepimiz icin ayni risk gecerli. Doktorun onlem amacli bilgilendirmis, kafana takma sen
Gecmis olsun canim. Canini sikma, gebelik sekeri biraz dikkatle halledilebilir bir meselesıkariz disimizi biraz artik
Ayyy, bende de aynii. Duz yatinca oluyo. Ben de korkuyodum bende bi problem mi var die. 3 gundur gece hareketlenio benim kuzum da, sanki karnimin icinde geriniyo, dönüyo. Kendi kendine coşuyo. Pozisyon degistiriyorum, bi sure daha devam edip oyle duruyo da uyuyabiliyoruz anca. Yalniz degilmisim, sevindim ;D
bizimki gündüzcü cnm.sabah başlıyor kelebeğim..
evet nane yagı masajla iyi geliyor tavsiyedir...
bizimkide dün akşam halaylar çekiyordu sanıyorsamama sen dikkat cnm bak artık heryerimiz ağrımaya başlıyor bundan daha önemlisi artık bebişler de büyüyo yormayalım onlarıda kasılmasın kuzularımız annesi
Evet canim haklisin iste ben de bi heves duramadim yerimde. Su acelecilik huyum bazen beni deli ediyo. Dunku korkudan sonra daha da toz bile almam
Ben hapşırınca oluyor canım. Orta değil ama sağ-sol kasık kısmında dediğin gibi anlık bir sızı oluyor. Gerilmedendir bence endişe etme:107:
Teşekkürler güzel temennilerin için canım. Hayırlı olsun bebeğinin odası, güzel günlerde kullanın inşallahO heyecanla kendini unutup çok koşturmuşsun ama dikkat et lütfen. İşler yapılır&yetişir nasılsa:107:
Aynen oyle canim. Dun cok korktum, hic oyle agrilarim olmamisti, daha da tovbe...
Bu arada tesekkur ederim, daha guzelleri senin meleginin olsun
Okdar talisizligin uzerine hasta olman kotu olmus canim, gecmis olsun. Hem mide bulantisi hem ishalkızlar dün gece çook kötü bir gece geçirdim.çok zor geçti.dün bütün gün aksilikler buldu bizi..arabamız çalışmadı soğuktan donmuş akü bitmiş..sonra güneş enerji sistemimiz patladı evde tektim...öğleden sonrada bir akrabamın manyakça tavırlarına sıkıldım...neyse akşam babamız geldi ve yorgun du erken den yattık saat 10 gibi.bende biraz yatakta telefonla oynadım uyumuşum..dahası uyudum sandım gece 12 de bir uyandık ki sormayın kızlar midem bulanıyor karnım ağrıyor.gece üçe kadar dolandım ve daha dayanamadım eşimi kaldırdım lavaboda zor aldık soluğu..istifar istifar...çok kötüydü.ben ilk iki ay bile bukadar çıkarmamıştım..sonra da söylemesi ayıp isal gibiydim.. ve yattık sabah 4.30 gibi uyumuşum 6,30 dada babamızı işe göndermek için uyandık..bişeyler yedik.şimdide ogluşum oynuyor ama ben hala kendimi tuhaf hissediyorum...Allahtan ogluşum oynuyor...ve yarında prof dan randevu almıştım oğlumu görmenin heyecanıyla unutmazsam sorarız dra..ya usuttun ya da yedigin bisey dokunmus. Ama bu gun de devam ederse bagirsak enfeksiyonu olabilir, ihmal etme canim. Dinlen bol bol...
günaydın herkese! umarım herkeste herşey yolundadır. biz de dün endokrine kontrole gittik. doktor ilacın dozu çok gelmiş biraz düşürelim dedi. o arada da kadın doğumdan randevu aldık bebeğimi 3 boyutlu resimli olarak görememiştim. bu gittiğimiz hastanede yapılıyormuş. oğlumu gördük ama yandan poz verdi:) çoook tatlı minik kuzum:) bebekte herşey normal dedi ama plasenta hala önde yakın dedi bu doktor. benim her zaman gittiğim doktor ayrıntılı usgnin sonucuna göre normal yerinde gözüküyo demişti. kendine de bi bakın dedim yerinde mi diye o da ayrıntılı usgye göre konuştu. sinir oldum sonra ya... en son gittiğim kadın doğumcu da erken doğum riskin olabilir dedi. valla korktum ben. böyle şeyleri çok kafaya takan bi insanım bakalım hayırlısı...
Gecmis olsun canim. Uzulme hic sen, sunun surasinda 1 ay sonra izindeyiz insallah. Dinlenerek gecirirsin son aylarini, Allah'in izniyle zamaninda kucaklarsin bebisinikendini strese sokma, demesi kolay biliyorum ama ;D
Kızlar buldunuz tatil gününü dolu dolu geçiriyorsunuz demi =)
Bende burada yalnızlıktan patlıyorum...
Kendimi örgüye vurdum bu sefer de
Zaman öyle böyle geçiyor bari elim boş durmasın demi..
selam kızlar günaydın herkeze çok çok uzun zamandır yazamıyorum işimin yoğunluğundan. geçen hafta kontrole gittik oğluşum iyi allaha şüküt 570 gr 28 cm olmuşuz büyümüşüz yani :) cuma günü tetenoz olduk ama kolum çok ağrıdı daha bugün geçti ağrımız bide bir baş ağrısı var iki gündür felaketki en felaket. 2 hafta sonrada şeker ölçümü yapılacak doktorum dikkat et bu aralar yüksek çıkmasın tahlillerin dedi. şu doğum izni bi gelse artık ya çok zorlanıyorum çok yoruluyorum yaaa
Sabah kardesimi yolcu ettik, yolu acik olsun. Evde nasil bi bosluk var simdiinsan gelene ne cabuk alisiyo
oh hamarat arkadaşım benim...ben örgü biliyorum desem mi acaba.düz falan örebiliyorum ama hiç bişe örmedim bir iki arkı dışındakeşke bilsemde patik örsem oğluşuma...
Evet canim haklisin iste ben de bi heves duramadim yerimde. Su acelecilik huyum bazen beni deli ediyo. Dunku korkudan sonra daha da toz bile almam
Aynen oyle canim. Dun cok korktum, hic oyle agrilarim olmamisti, daha da tovbe...
Bu arada tesekkur ederim, daha guzelleri senin meleginin olsun
Okdar talisizligin uzerine hasta olman kotu olmus canim, gecmis olsun. Hem mide bulantisi hem ishalya usuttun ya da yedigin bisey dokunmus. Ama bu gun de devam ederse bagirsak enfeksiyonu olabilir, ihmal etme canim. Dinlen bol bol...
Gecmis olsun canim. Uzulme hic sen, sunun surasinda 1 ay sonra izindeyiz insallah. Dinlenerek gecirirsin son aylarini, Allah'in izniyle zamaninda kucaklarsin bebisinikendini strese sokma, demesi kolay biliyorum ama ;D
Güzel olan herşeye çabuk alışılır zatenn( sonrasında ki duruma alışmak zor olur ne yazıkkii .... Sende doğum iznin geldiğinde 32. Haftada ayrılmayı düşünüyor musun ?
kızlar dün gece çook kötü bir gece geçirdim.çok zor geçti.dün bütün gün aksilikler buldu bizi..arabamız çalışmadı soğuktan donmuş akü bitmiş..sonra güneş enerji sistemimiz patladı evde tektim...öğleden sonrada bir akrabamın manyakça tavırlarına sıkıldım...neyse akşam babamız geldi ve yorgun du erken den yattık saat 10 gibi.bende biraz yatakta telefonla oynadım uyumuşum..dahası uyudum sandım gece 12 de bir uyandık ki sormayın kızlar midem bulanıyor karnım ağrıyor.gece üçe kadar dolandım ve daha dayanamadım eşimi kaldırdım lavaboda zor aldık soluğu..istifar istifar...çok kötüydü.ben ilk iki ay bile bukadar çıkarmamıştım..sonra da söylemesi ayıp isal gibiydim.. ve yattık sabah 4.30 gibi uyumuşum 6,30 dada babamızı işe göndermek için uyandık..bişeyler yedik.şimdide ogluşum oynuyor ama ben hala kendimi tuhaf hissediyorum...Allahtan ogluşum oynuyor...ve yarında prof dan randevu almıştım oğlumu görmenin heyecanıyla unutmazsam sorarız dra..
günaydın herkese! umarım herkeste herşey yolundadır. biz de dün endokrine kontrole gittik. doktor ilacın dozu çok gelmiş biraz düşürelim dedi. o arada da kadın doğumdan randevu aldık bebeğimi 3 boyutlu resimli olarak görememiştim. bu gittiğimiz hastanede yapılıyormuş. oğlumu gördük ama yandan poz verdi:) çoook tatlı minik kuzum:) bebekte herşey normal dedi ama plasenta hala önde yakın dedi bu doktor. benim her zaman gittiğim doktor ayrıntılı usgnin sonucuna göre normal yerinde gözüküyo demişti. kendine de bi bakın dedim yerinde mi diye o da ayrıntılı usgye göre konuştu. sinir oldum sonra ya... en son gittiğim kadın doğumcu da erken doğum riskin olabilir dedi. valla korktum ben. böyle şeyleri çok kafaya takan bi insanım bakalım hayırlısı...
Güneşli ve sıcak bir pazar günü, hepinize günaydın
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çözümünü bulursun. Aksi halde haftalar ilerledikçe daha da zorlar seni; mutlaka doktoruna danış gülüm. Canım benim lekelenmem en son sinemaya gittiğimiz akşam olmuştu. Açlık oyunlarına gitmiştik, altı astarı bir kez bağırmıştımBen her ne kadar bugün çok yürüdük ondan oldu desem de, paşayı ikna edemedim. Sinemada gürültüden korktu çocuk dedi durdu. O yüzden doğuma kadar bana sinema yok. Ama film de çok güzel, tam sinemada izlenecek tarz. Gidebilene iyi seyirler:107: Kardeşim için güzel temennine ben de teşekkür ederim, darısı senin kardeşlerinin başına
İnan ben nakış v.s o işlerde iyiyimdir.
Çabuk kapabiliyorum gördüğümü =)
Ama örgüyü hiç bilmiyordum, açıp açıp videoları öğrendim dün =)
Şu an gayet iyi gidiyoruz.
Benim niyetimde...
Şu figürlü atkı,bere,patikler de uzmanlaşmak =)
kızlar dün gece çook kötü bir gece geçirdim.çok zor geçti.dün bütün gün aksilikler buldu bizi..arabamız çalışmadı soğuktan donmuş akü bitmiş..sonra güneş enerji sistemimiz patladı evde tektim...öğleden sonrada bir akrabamın manyakça tavırlarına sıkıldım...neyse akşam babamız geldi ve yorgun du erken den yattık saat 10 gibi.bende biraz yatakta telefonla oynadım uyumuşum..dahası uyudum sandım gece 12 de bir uyandık ki sormayın kızlar midem bulanıyor karnım ağrıyor.gece üçe kadar dolandım ve daha dayanamadım eşimi kaldırdım lavaboda zor aldık soluğu..istifar istifar...çok kötüydü.ben ilk iki ay bile bukadar çıkarmamıştım..sonra da söylemesi ayıp isal gibiydim.. ve yattık sabah 4.30 gibi uyumuşum 6,30 dada babamızı işe göndermek için uyandık..bişeyler yedik.şimdide ogluşum oynuyor ama ben hala kendimi tuhaf hissediyorum...Allahtan ogluşum oynuyor...ve yarında prof dan randevu almıştım oğlumu görmenin heyecanıyla unutmazsam sorarız dra..
Canım çok geçmiş olsun. Şu an nasılsın?
Canım içini ferah tut..
Bak paşanda iyiymiş.
O kadar şey atlattın,başından beri.
Moralini yüksek tutman lazım..
İnşallah şu erken doğum riski ihtimali ortadan kalkar iyi bir nefes alırsın.
Günaydınnnnn,
Tatilin tadını bol bol çıkarıyoruzz uyuyoruz, yatıyoruz, kalkıyoruzz sıcacıkk. Misss gibi çok güzellll
Bu arada bnde bir battaniye ördüm bebişimee başlarda hiç hosuma gitmedii elimi sürmedimm devamını getirmedimm,,,
Ama şimdi onun devamını getirip süslemesini yapacamm bitince eklerim fotosunu :)
Oğluşuma yaptığım ilk örgü işi başkada olmaz heralde :)))
Oh maşallah sana =)
Keyfinde yerinde.
Ben daha yeni yeni öğreniyorum örgüyü =)
Bilen insan 1 haftada örür benim 1 ayımı alır artık
Bitirdikten sonra paylaş çok merak ettim.
Maşallah paşana
O yanaklar tam ısırmalık duruyor =))
Ya nedense ben hala kendimi erkek annesi gibi hissediyorum :26:
Kızım olacak o benim herşeyim ama içimde bir erkek annesi yatıyor.
Amin balım çok sağol
Gittiğin filmden sonra böyle birşey yaşaman eşini korkutmuş ki izin vermiyor.
Haklıda sayılır, bizler de endişeliyiz onlarda.
Hem bende okudum fazla gürültü iyi değilmiş şu an bebişlerimiz için.
Mide sorunuyla şu an gavisconla çare bulmaya çalışıyorum fakat dediğin gibi doktoruma sormam lazım haftaya randevum var o zaman inşallah aklımdan çıkmazsa sorarım..
İnan ben nakış v.s o işlerde iyiyimdir.
Çabuk kapabiliyorum gördüğümü =)
Ama örgüyü hiç bilmiyordum, açıp açıp videoları öğrendim dün =)
Şu an gayet iyi gidiyoruz.
Benim niyetimde...
Şu figürlü atkı,bere,patikler de uzmanlaşmak =)
Canım çok geçmiş olsun. Şu an nasılsın?
Canım içini ferah tut..
Bak paşanda iyiymiş.
O kadar şey atlattın,başından beri.
Moralini yüksek tutman lazım..
İnşallah şu erken doğum riski ihtimali ortadan kalkar iyi bir nefes alırsın.
Oh maşallah sana =)
Keyfinde yerinde.
Ben daha yeni yeni öğreniyorum örgüyü =)
Bilen insan 1 haftada örür benim 1 ayımı alır artık
Bitirdikten sonra paylaş çok merak ettim.
Maşallah paşana
O yanaklar tam ısırmalık duruyor =))
Ya nedense ben hala kendimi erkek annesi gibi hissediyorum :26:
Kızım olacak o benim herşeyim ama içimde bir erkek annesi yatıyor.
Bnde çok becerikli değilim acemi işi oldu ama olsun diyorummm hafta içi süslemeyi yapayımm hemen paylaşırımm
Günaydın arkadaşlar
Dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm ama kafama takılan sorular var birincisi 2 kontrolümde de bebeğimin gözleri açık göz bebeklerini görüyoruz kocaman çıktısı da var hatta bu normal mi ki daha çok küçük ama gözleri hep açık bide 574 grmış bebeğim ama boyu 20 cm çıktı çok kısa değilmi ya bu aylarda olması gereken 29-30 cm miş offf cnm sıkıldı.Birde 2 hafta içinde detaylı usg istedi ama 250 liraymış çok para burdaki devlet hastanesinde de yapılmıyormuş tekirdağ istanbul civarında uygun fiyata bulan bilgisi olan varmıydı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
Canım kafana takma sen.
Boyu kilosu değişiriyor.
Aksi bir durum olsa doktorun kesin söylerdi.
Tekirdağı bilmem ama İstanbul-Üsküdar da ..
Zeynep kamil hastanesi ücretsiz yapıyor.