günaydın hatunlar..
bizim bugün ayrıntılı usg randevumuz var..ama çok korkuyorum..
doppler usg odasına kürtajdan önce girmiştim geceden beri kötü bişey duyarsam naparım sorusundan kendimi alamıyorum çıldırıcam yaa
günaydın, lütfen eski kötü anılarınızın bugün yaşayacağınız mutlulukları gölgelemesine izin vermeyin. artık iyice büyüdü bebeğiniz, size ne şebeklikler yapar bugun
günaydın hatunlar..
doppler usg odasına kürtajdan önce girmiştim geceden beri kötü bişey duyarsam naparım sorusundan kendimi alamıyorum çıldırıcam yaa
Canım güzel haberlerle gelirsin inşallah. Endişelerini anlıyorum, benim de ayaklarım geri geri gidiyordu. Ama kalbini ferah tut lütfen. Güzel haberlerini bekliyor olacağım, bize yazmayı unutma:107:
günaydın hatunlar..
kızlar bu gece hiç rahat yatamadım. bi sağa döndüm bi sola. karnımda yüklü ağırlık var rahatsız ediyo sanki...yarı uyudum yarı uyumadım gibi neden böyle oldu anlamadım:44:
günaydın herkesegünaydın hatunlar..
Bizim bugün ayrıntılı usg randevumuz var..ama çok korkuyorum..
Doppler usg odasına kürtajdan önce girmiştim geceden beri kötü bişey duyarsam naparım sorusundan kendimi alamıyorum çıldırıcam yaa
Günaydın canım. Çok şükür iyiyim ben, sen nasılsın? Bu aralar vücut o kadar alıştı ki hamileliğe, sanki ezelden hamileydim. Rahatsızlık hisleri vs kayboldu. Uzun sürmez ama sanırım, son 3 aya girince zorlamaya başlayacak yine:107:
Esmer akşam yazmamış tahlil sonuçlarını ama kötü birşey olduğunu düşünmüyorum. İnşallah kendi de bebeği de iyidir; ben de ondan haber bekliyorum.
günaydın herkese
aklına öyle şeyler getirme ..iyi haberlerle gel inşallah
günaydın hatunlar..
kızlar bu gece hiç rahat yatamadım. bi sağa döndüm bi sola. karnımda yüklü ağırlık var rahatsız ediyo sanki...yarı uyudum yarı uyumadım gibi neden böyle oldu anlamadım:44:
günaydın herkese
aklına öyle şeyler getirme ..iyi haberlerle gel inşallah
iyiyim bende canım sağol ben hala kasığımın üstünde göbeğimin altında hissediyorum bebişimi bazen korkuyorum off detaylı var perşembe günü hayırlısıyla inşallah sorunsuz görürüm yavrumu. Aklım perşembe gününde.
bende 2 gündür uyukluyorum sanki gece uyumuyorum...yatak her yerime batıyor sanki...kızlar bu gece hiç rahat yatamadım. Bi sağa döndüm bi sola. Karnımda yüklü ağırlık var rahatsız ediyo sanki...yarı uyudum yarı uyumadım gibi neden böyle oldu anlamadım:44:
sinemcim inan aynı korku bende de var ben iki kere girdim birincide kaybettiğim bebeğimde ikincisisi de bu bebeğim geç döllenme olduğundan görünmediğinde ama ikisi de alt muayene idi özellikle doktoruma sordum detaylı alttan değilmiş inşallah sorunsuz görürüz bebişlerimizi.
iyiyim bende canım sağol ben hala kasığımın üstünde göbeğimin altında hissediyorum bebişimi bazen korkuyorum off detaylı var perşembe günü hayırlısıyla inşallah sorunsuz görürüm yavrumu. Aklım perşembe gününde.
bende çoğunlukla oradan daha aşağıda hissediyorum... Bazen vajinama baskı yapıyormuş gibi,hatta dün akşam öyle bir tekme attı ki sanki idrar kesemde bir delik açtı... Gözümden yaş geldi acısından...ben senden daha sonra gidicem doktora...eğer unutmazsan bu endişeni doktora sorup buradan da paylaşırsan sevinirim....ben bir sorun olacağını sanmıyorum ama içimiz rahatlar en azından...iyiyim bende canım sağol ben hala kasığımın üstünde göbeğimin altında hissediyorum bebişimi bazen korkuyorum off detaylı var perşembe günü hayırlısıyla inşallah sorunsuz görürüm yavrumu. Aklım perşembe gününde.
Canım sabahtan beri online'sın, ilk mesajın bu. Keyifler nasıl, hafta sonun nasıl geçti?
MERHABA CANIM BENİM
İŞ YERİNE GELİNCE DİREK BURAYI AÇIYORUM İŞLERİMİ HALLEDİNCE GEÇMİŞİ OKUYORUM...
KV DEM GELECEKTİ HAFTA SONU GELMEDİ...EŞİM ARAYIP ZAHMET ETME ANNE DEMİŞ...ZATEN O KADAR YORĞUNDUM Kİ
CUMARTESİ AKŞAMI İŞ ÇIKIŞI 45 DK ABLAMIN İŞ YERİNE YÜRÜDÜM TERS BİR YERDE OTOBÜS YOK...
DOĞALGAZ KARTINI ALDIM...YEĞENLERİM ÜŞÜMÜŞ DOĞAL GAZ KALMAMIŞ ANNEMLERDE ... 2 OTOBÜSE BİNİP GAZ ALDIM...ORDAN 2 OTOBÜSE BİNİP ANNEMLERE GİTTİM...GAZ KARTINI VERDİM...ORDAN 2 OTOBÜSE BİNİP EVE GİTTİM ...ÖYLE TERS YERDEKİ GİTTİĞİM YERLER..EŞİME BELLİ ETMEDİM ÇÜNKÜ SANAMI KALDI BU HALİNLE DEMESİN DİYE VE ŞURAM AĞRIYO DESEM BİR ÇOCUK DOĞURACAKSIN DÖKÜLÜYORSUN ŞİMDİDEN İYİCE MIZ MIZ OLDUN DİYOR...AMA ÖLÜYORDUM YORGUNLUKTAN...ONU İŞE GÖNDERDİM HEMEN YATTIM....YOLDA SÜREKLİ OKUDUM ALLAH IM KIZIM SANA EMANET DİYE...
SABAH KALKTIĞIMDA BACAĞIMIN AĞRISI GEÇMİŞTİ :)
SENİN NASIL GEÇTİ HAFTA SONUN...
bende çoğunlukla oradan daha aşağıda hissediyorum... Bazen vajinama baskı yapıyormuş gibi,hatta dün akşam öyle bir tekme attı ki sanki idrar kesemde bir delik açtı... Gözümden yaş geldi acısından...ben senden daha sonra gidicem doktora...eğer unutmazsan bu endişeni doktora sorup buradan da paylaşırsan sevinirim....ben bir sorun olacağını sanmıyorum ama içimiz rahatlar en azından...
MERHABA CANIM BENİM
İŞ YERİNE GELİNCE DİREK BURAYI AÇIYORUM İŞLERİMİ HALLEDİNCE GEÇMİŞİ OKUYORUM...
KV DEM GELECEKTİ HAFTA SONU GELMEDİ...EŞİM ARAYIP ZAHMET ETME ANNE DEMİŞ...ZATEN O KADAR YORĞUNDUM Kİ
CUMARTESİ AKŞAMI İŞ ÇIKIŞI 45 DK ABLAMIN İŞ YERİNE YÜRÜDÜM TERS BİR YERDE OTOBÜS YOK...
DOĞALGAZ KARTINI ALDIM...YEĞENLERİM ÜŞÜMÜŞ DOĞAL GAZ KALMAMIŞ ANNEMLERDE ... 2 OTOBÜSE BİNİP GAZ ALDIM...ORDAN 2 OTOBÜSE BİNİP ANNEMLERE GİTTİM...GAZ KARTINI VERDİM...ORDAN 2 OTOBÜSE BİNİP EVE GİTTİM ...ÖYLE TERS YERDEKİ GİTTİĞİM YERLER..EŞİME BELLİ ETMEDİM ÇÜNKÜ SANAMI KALDI BU HALİNLE DEMESİN DİYE VE ŞURAM AĞRIYO DESEM BİR ÇOCUK DOĞURACAKSIN DÖKÜLÜYORSUN ŞİMDİDEN İYİCE MIZ MIZ OLDUN DİYOR...AMA ÖLÜYORDUM YORGUNLUKTAN...ONU İŞE GÖNDERDİM HEMEN YATTIM....YOLDA SÜREKLİ OKUDUM ALLAH IM KIZIM SANA EMANET DİYE...
SABAH KALKTIĞIMDA BACAĞIMIN AĞRISI GEÇMİŞTİ :)
SENİN NASIL GEÇTİ HAFTA SONUN...