2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

günaydın, lütfen eski kötü anılarınızın bugün yaşayacağınız mutlulukları gölgelemesine izin vermeyin. artık iyice büyüdü bebeğiniz, size ne şebeklikler yapar bugun

günaydın, lütfen eski kötü anılarınızın bugün yaşayacağınız mutlulukları gölgelemesine izin vermeyin. artık iyice büyüdü bebeğiniz, size ne şebeklikler yapar bugun

beynim karıncalanıyo artık..inan elimde değil düşünmek istemiyorum eskileri ama pek mümkün olmuyo..

Canım güzel haberlerle gelirsin inşallah. Endişelerini anlıyorum, benim de ayaklarım geri geri gidiyordu. Ama kalbini ferah tut lütfen. Güzel haberlerini bekliyor olacağım, bize yazmayı unutma:107:

Canım güzel haberlerle gelirsin inşallah. Endişelerini anlıyorum, benim de ayaklarım geri geri gidiyordu. Ama kalbini ferah tut lütfen. Güzel haberlerini bekliyor olacağım, bize yazmayı unutma:107:

ahhhh ahhhh..dahada çok var randevu saatimize..2:30da giricez inşallah..
mutlaka çıkınca size yazıcam :)

kızlar bu gece hiç rahat yatamadım. bi sağa döndüm bi sola. karnımda yüklü ağırlık var rahatsız ediyo sanki...yarı uyudum yarı uyumadım gibi neden böyle oldu anlamadım:44:

Bende de öyle oluyordu eskiden. Çözümü akşam yemeğini daha erken yemekte buldum. Yatağa yatmadan hazmetmiş oluyorum midem boş oluyor. Bir de ben yatmadan önce 2. defa büyük tuvaletimi yapıyorum; bağırsaklar da boşalıyor. Karında şişlik-doluluk hissi kalmıyor:107:

günaydın herkese
aklına öyle şeyler getirme ..iyi haberlerle gel inşallah

iyiyim bende canım sağol ben hala kasığımın üstünde göbeğimin altında hissediyorum bebişimi bazen korkuyorum off detaylı var perşembe günü hayırlısıyla inşallah sorunsuz görürüm yavrumu. Aklım perşembe gününde.

sinemcim inan aynı korku bende de var ben iki kere girdim birincide kaybettiğim bebeğimde ikincisisi de bu bebeğim geç döllenme olduğundan görünmediğinde ama ikisi de alt muayene idi özellikle doktoruma sordum detaylı alttan değilmiş inşallah sorunsuz görürüz bebişlerimizi.

kızlar bu gece hiç rahat yatamadım. bi sağa döndüm bi sola. karnımda yüklü ağırlık var rahatsız ediyo sanki...yarı uyudum yarı uyumadım gibi neden böyle oldu anlamadım:44:

canım aynısı bende de oluyor kasıklarımda ve bacaklarımda sanki et kırığı gibi ağrılar oluyor.

günaydın herkese
aklına öyle şeyler getirme ..iyi haberlerle gel inşallah

Canım sabahtan beri online'sın, ilk mesajın bu. Keyifler nasıl, hafta sonun nasıl geçti?

Benimki dün sürekli aşağıdaydı, hatta vajinada hissettim tekmelerini Güzel haberlerle gel sen de gülüm:107:

kızlar bu gece hiç rahat yatamadım. Bi sağa döndüm bi sola. Karnımda yüklü ağırlık var rahatsız ediyo sanki...yarı uyudum yarı uyumadım gibi neden böyle oldu anlamadım:44:
bende 2 gündür uyukluyorum sanki gece uyumuyorum...yatak her yerime batıyor sanki...
Geçen hafta kendimi çok zorladım... çok yürüdüm çok dolaştım,mecburiyetten....cumartesi 3 buçuk saat ayakta otobüslerde geçti günüm... Eve kendimi attım hemen yattım ,bebeğim sanki kasığımın üzerine inmişti... Yoruldum ama sağ bacağımdaki o topallama ve ağrı birden geçti...karındaki o ağırlık hissi bende gazdan da kaynaklanıyor... Bağırsaklarım ,bebek ve dolu bir mide olunca göbeğim patlayacakmış gibi ağrıyor...

benimde bu 2.girişim olacak..ilki alttan muayeneydi..bunda bebek buyuk..
inşallah güzel haberlerle gelirim canım yaa :18::18::18:

canım daha öncede söylemiştim. dert etme bence...benimde oğluşum aynı seninki gibi kasığımın üstünde.21.hafta da yani geçen hafta ayrıntılım vardı herhangi bir şey çıkmadı çok şükür dr.da herhangi birşey demedi. bol bol bebişimi izledim.eliyle yüzünü kapatıp duruyordu.dr usg den gelen titreşimi hissettiği için elini yüzüne kapattığını söyledi :16:

bende çoğunlukla oradan daha aşağıda hissediyorum... Bazen vajinama baskı yapıyormuş gibi,hatta dün akşam öyle bir tekme attı ki sanki idrar kesemde bir delik açtı... Gözümden yaş geldi acısından...ben senden daha sonra gidicem doktora...eğer unutmazsan bu endişeni doktora sorup buradan da paylaşırsan sevinirim....ben bir sorun olacağını sanmıyorum ama içimiz rahatlar en azından...

canlarım çok sağolun insan şüpheye giriyor işte. Herşey güzeil olsun hepimiz için. Bebişlerimiz hep iyi olsun ki bizler de iyi olalım.

tamam canım perşembe günü randevum var sorarım

Hafta sonu misafir ile uğraşmamana sevindim ama cumartesi yine de yorulmuşsun; pazar keyfi yapmışsındır inşallah:107: Benim herşeyim güzel, rabbim bunlardan geri koymasın bir sıkıntım yok şükür:107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…