2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Sancı için nts ye bağladılar birde dışkı örneği vermem istendi anlaşılan daha buradayım

Gecmis olsun tekrar. İdrar yolu enf. da sıkıntı yaaa. Neyse olsun, erkenden onlemini almis oluyosun. Ne kadar gerekiosa kal nolcak, isini bitir de cik hastaneden. Gec olsun guc olmasin Esmer anne :)

Kızlar 25. Haftadayım. Ve biraz önce banyodan çıkınca bir pet şişesi kapağının içini dolduracak kadar su geldi. Doğum başlangıcı olamaz dimi. Yani aranızda bu durumla karşılaşan var mı ? Acil olarak gitmeye gerek varmı doktora ? Yarın 5 ten sonra her ihtimale karşı doktora gitmeyi düşünüyorum.

Endişelenme bu hafta ben de onu doktoruma sordum.Eğer amnio sıvısı gelmeye başlarsa durmaz dedi.Yani çok az gelip durma falan olmazmış.Muhtemelen akıntıdır.Kendine dikkat et...

Çok sağol canım şuan iyiyim maşallah..
Buzlarla mentollerle başı baglamalarla atlattim..
Ben kabul etmesemde eşim sağolsun yemekli misafir kabul etmeye bayiliyo..
Hala beni hamile kalmadan onceki halim saniyor..

Günaydın hanımlar

Sancı için nts ye bağladılar birde dışkı örneği vermem istendi anlaşılan daha buradayım

Bebeğinin iyi olmasına sevindim canım, inşallah tahlil sonuçların da temiz çıkar. İyi haberlerini bekliyorum:107:

Bende de oluyor arada, sanırım idrar torbamızı tam boşaltamıyoruz, baskı ile beraber kontrolsüz olarak akıyor. Ama elbette kontrol ettirmende fayda var canım:107:

Doğru gülüm, 39.3mm = 3.93 cm x 7= 27.51 cm. Benim de 2 hafta önce fl değerim 3.81 cm idi. Bebeğinin boyu gayet normal:107:

Bence yaklaşımını değiştirmen lazım canım. İlk gebelikse (benim gibi), herşeyi okumakta&izlemekte&incelemekte fayda var. Başımıza geldiğinde panik olmamak-hazırlıklı olmak için. Ama her okuduğumuz&gördüğümüz bizim başımıza gelecek gibi bir karamsarlık içine girersek, o zaman sürekli panik ve endişe halinde gezeriz. Umarım düşünme tarzını değiştirip içinde bulunduğun psikolojiden çıkarsın gülüm:107:

Günaydın hanımlarrr........canım bu fl değeri nerede yazıyor?

Günaydın gülüm. Kendi doktoruna kontrole gittiğinde ultrason çıktısı verir; bebeğinin resmi ve bir takım sayılar olur üzerinde. Fetal biyometri kısmında BPD, HC, AC ve FL değerlerini görebilrisin (Başın çevresi, göbek çevresi, femur uzunluğu ve humerus uzunluğu).

Teşekkür ederim snowycim

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız iyi haftalar.
Esmer den haber varmı? İnşallah sorun yoktur.

Günaydın canım. Çok şükür iyiyim ben, sen nasılsın? Bu aralar vücut o kadar alıştı ki hamileliğe, sanki ezelden hamileydim. Rahatsızlık hisleri vs kayboldu. Uzun sürmez ama sanırım, son 3 aya girince zorlamaya başlayacak yine:107:

Esmer akşam yazmamış tahlil sonuçlarını ama kötü birşey olduğunu düşünmüyorum. İnşallah kendi de bebeği de iyidir; ben de ondan haber bekliyorum.

günaydın hatunlar..
bizim bugün ayrıntılı usg randevumuz var..ama çok korkuyorum..
doppler usg odasına kürtajdan önce girmiştim geceden beri kötü bişey duyarsam naparım sorusundan kendimi alamıyorum çıldırıcam yaa

kızlar bu gece hiç rahat yatamadım. bi sağa döndüm bi sola. karnımda yüklü ağırlık var rahatsız ediyo sanki...yarı uyudum yarı uyumadım gibi neden böyle oldu anlamadım:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…