2014 Kasım Anneleri

Benim değerim yüksek 4-5 haftalıklara göre adetöncesi hamile kalıp üstüne adet gördüm sanırsam çünkü herkesin 300-1000 arası yanılıyor muyum

Evet senin baya yuksekmiss. Kalp atisini falan duymus olman lazim. Ultrasonda kac haftalik oldugunu gorebilirsin. Gittin mi hic doktora canim

Demet akintin varmi bugun benim saat 12 de lekelenmem oldu kahverengiydi rengi
Benim ilk hamilliğimde yani 2012 de 1.5 ay kahverengi akıntım oldu doktor bana progestan verdi oda miğde bulantısını tavan yaptırdı iki gün kullanıp bıraktım bişey olmadı çoğunda oluyoo o hiç üzmee kendini yeni doğum yapan görümcemin bırak kahverengiyi kıpkırmızı kan geliyodu yeni doğum yaptı hiçbişey olmadı dikkat et kendine yeter

Sat 25 ocak yumurtlama 18 subat dpo 9 da betahcg 13.81

Bi kurtajim var kurtajdan sonra cok degisti dongulerim canim

Canim degerin yukselebilir. Hic tedirgin olma. Benim sat 25 eyluldu 19 ekimde degerim 21 cikmisti. Seninkiyle pek bisey yok arasinda yani.
İnsallahh bebegin sana tutunur, moralini yuksek tut:KK16:

Evet senin baya yuksekmiss. Kalp atisini falan duymus olman lazim. Ultrasonda kac haftalik oldugunu gorebilirsin. Gittin mi hic doktora canim
Ben gittim ama doktor aniden ameliyata inince kaldı çarşamba randevum var bakalım görünüyordur heralde heyecan var duyucam kalp atışlarını oğlumda 5. Haftada duymuştum

Benim ilk hamilliğimde yani 2012 de 1.5 ay kahverengi akıntım oldu doktor bana progestan verdi oda miğde bulantısını tavan yaptırdı iki gün kullanıp bıraktım bişey olmadı çoğunda oluyoo o hiç üzmee kendini yeni doğum yapan görümcemin bırak kahverengiyi kıpkırmızı kan geliyodu yeni doğum yaptı hiçbişey olmadı dikkat et kendine yeter

Oyy canim benim insallah oyledir birsey olmaz bebisime :KK16:

X