- 23 Eylül 2011
- 283
- 3
Benimde mi 1 kasım diye deneme yazısı yazıyorum
Ufff daha 247 gün var geçer mi yaaa plakalara bi geçsek geriye doğru sayıcazdaha plakalarlaıBenimde mi 1 kasım diye deneme yazısı yazıyorum
Salı yaptırdım 7729 çıktı cnm senin?Senin ki 2 kasim betahcg kac cikti acaba
Sat kac canim son adet tarihi yaniSalı yaptırdım 7729 çıktı cnm senin?
Sat kac canim son adet tarihi yani
25 ocak benimkideSat kac canim son adet tarihi yani
Benim 13.81 ama dpo 9 da gec yumurtluyorum sat 25 ocak benim ki
Sat kac canim son adet tarihi yani
Benim 13.81 ama dpo 9 da gec yumurtluyorum sat 25 ocak benim ki
Boyle pat diye atladim ama senin sat kacti da 13 cikti canim.?
Benim değerim yüksek 4-5 haftalıklara göre adetöncesi hamile kalıp üstüne adet gördüm sanırsam çünkü herkesin 300-1000 arası yanılıyor muyumBoyle pat diye atladim ama senin sat kacti da 13 cikti canim.?
Sat 25 ocak yumurtlama 18 subat dpo 9 da betahcg 13.81Boyle pat diye atladim ama senin sat kacti da 13 cikti canim.?
Bi kurtajim var kurtajdan sonra cok degisti dongulerim canimGec yumurtladiysan bi sonraki regle kac gun var onu sorayim
Benim değerim yüksek 4-5 haftalıklara göre adetöncesi hamile kalıp üstüne adet gördüm sanırsam çünkü herkesin 300-1000 arası yanılıyor muyum
Benim ilk hamilliğimde yani 2012 de 1.5 ay kahverengi akıntım oldu doktor bana progestan verdi oda miğde bulantısını tavan yaptırdı iki gün kullanıp bıraktım bişey olmadı çoğunda oluyoo o hiç üzmee kendini yeni doğum yapan görümcemin bırak kahverengiyi kıpkırmızı kan geliyodu yeni doğum yaptı hiçbişey olmadı dikkat et kendine yeterDemet akintin varmi bugun benim saat 12 de lekelenmem oldu kahverengiydi rengi
Benim değerim yüksek 4-5 haftalıklara göre adetöncesi hamile kalıp üstüne adet gördüm sanırsam çünkü herkesin 300-1000 arası yanılıyor muyum
Sat 25 ocak yumurtlama 18 subat dpo 9 da betahcg 13.81
Bi kurtajim var kurtajdan sonra cok degisti dongulerim canim
Ben gittim ama doktor aniden ameliyata inince kaldı çarşamba randevum var bakalım görünüyordur heralde heyecan var duyucam kalp atışlarını oğlumda 5. Haftada duymuştumEvet senin baya yuksekmiss. Kalp atisini falan duymus olman lazim. Ultrasonda kac haftalik oldugunu gorebilirsin. Gittin mi hic doktora canim
Benim ilk hamilliğimde yani 2012 de 1.5 ay kahverengi akıntım oldu doktor bana progestan verdi oda miğde bulantısını tavan yaptırdı iki gün kullanıp bıraktım bişey olmadı çoğunda oluyoo o hiç üzmee kendini yeni doğum yapan görümcemin bırak kahverengiyi kıpkırmızı kan geliyodu yeni doğum yaptı hiçbişey olmadı dikkat et kendine yeter
Ben gittim ama doktor aniden ameliyata inince kaldı çarşamba randevum var bakalım görünüyordur heralde heyecan var duyucam kalp atışlarını oğlumda 5. Haftada duymuştum
Yaaa erken gebeliktir yaa ikiz napcam ben yaaaaaaaa yaa öleseBence sen erken yumurtlamissin canim yada cogul gebelik kese gormeye gittin mi tek mi cift mi
Dpo kactaydin o zaman canim biliyor musun:26: insallah canimCanim degerin yukselebilir. Hic tedirgin olma. Benim sat 25 eyluldu 19 ekimde degerim 21 cikmisti. Seninkiyle pek bisey yok arasinda yani.
İnsallahh bebegin sana tutunur, moralini yuksek tut