Iyı olmana sevdım cnm
Bızde şu var bu sıralar
-su ıstıyrm
-tamam getırıyrm oglum
-hayııırr ıstemıyrm
-tamam sonra ıcersın o zaman
-ıstıyrrmmm cok susadım
Istıyrm ıstemıyrm sendromu
Sızlerde var mı
aynen o tarz çok oluyor.. geçen de tutturdu beşiğimde yatacağım diye nerden geldiyse aklına beşiğini kaldırıp odasında yatalı 5 ayı geçti kardeş gelince ne yapacağız bakalım..Iyı olmana sevdım cnm
Bızde şu var bu sıralar
-su ıstıyrm
-tamam getırıyrm oglum
-hayııırr ıstemıyrm
-tamam sonra ıcersın o zaman
-ıstıyrrmmm cok susadım
Istıyrm ıstemıyrm sendromu
Sızlerde var mı
Maşallah ne kadar tatlı olmuş musti. Allahım hayırlı sağlıklı nice seneler nasip etsin. Tüm kasım annelerinin bebislerinin doğum günlerini kutluyorum. Hayırlı sağlıklı nice senelere inşallahEki Görüntüle 2068150 Biz 3 yaş olduk çok şükür aile arasında kutladık mustinin doğum gününü Eki Görüntüle 2068150 Eki Görüntüle 2068150
Maşallah ne kadar tatlı olmuş musti. Allahım hayırlı sağlıklı nice seneler nasip etsin. Tüm kasım annelerinin bebislerinin doğum günlerini kutluyorum. Hayırlı sağlıklı nice senelere inşallah
Eki Görüntüle 2068150 Biz 3 yaş olduk çok şükür aile arasında kutladık mustinin doğum gününü Eki Görüntüle 2068150 Eki Görüntüle 2068150
maşallahh rabbim nice güzel seneler versin inşallah.
bahtları güzel olsun..
Maşallah delikanlı olmuş. çok yakışıklı. ömrü bahtı da güzel olsun inşallahselam kızlar;
bizde 3 yaşımızı kutladık rabbim hepsine daha güzel yaşlar nasip etsin inşallah..
Eki Görüntüle 2069808 Eki Görüntüle 2069809 Eki Görüntüle 2069810
Bebişin hayırlı olsun. cumartesi benim oğlumda 3 yaşına girecek inşallah. Bezimiz daha duruyor malesef.Kızlar merhaba,efsane topic buranın yeri bi baska.ilk göz ağrılarmz geldi burda.tüm bebişlerimizin doğumgünlerini kutluyorum.cmt de bnm oğlum 3 doldurck inş.bu arada kardeş geldi 2 aylık.oğlum acayp inat gece 1 de yatıyo,kıyafetlre sardı tişört gycem dye tıttruyo bu havada.ağlmya yer arıyo o yoldan gtmeyelm burdan gdelim dye ağlıyo yol boyu.tabi kıskançlık da etkli.yoğun bi tempodayım anlıcaınız.tuvalt olayına haziranda basladım gece takıyorum bez hamileyken bikç hfta çk zorlandm sürekli çarsf deiştrmek fln derken zorlsmadım şimdi evde kaçırıyo sorunca gelmedi dye diretiyo 2 dk sonra koyveriyo.şuan bebeğin gazından ağlamasından çk dolu dolu vakit geciremiyorz ona üzülüyorum.bebiş bekleyenler var Allah kavuştrsun tek çocuk bişe diilmiş onu anladım :) 2 küçük çocukla hersy koştrma halinde.
Kızlar merhaba,efsane topic buranın yeri bi baska.ilk göz ağrılarmz geldi burda.tüm bebişlerimizin doğumgünlerini kutluyorum.cmt de bnm oğlum 3 doldurck inş.bu arada kardeş geldi 2 aylık.oğlum acayp inat gece 1 de yatıyo,kıyafetlre sardı tişört gycem dye tıttruyo bu havada.ağlmya yer arıyo o yoldan gtmeyelm burdan gdelim dye ağlıyo yol boyu.tabi kıskançlık da etkli.yoğun bi tempodayım anlıcaınız.tuvalt olayına haziranda basladım gece takıyorum bez hamileyken bikç hfta çk zorlandm sürekli çarsf deiştrmek fln derken zorlsmadım şimdi evde kaçırıyo sorunca gelmedi dye diretiyo 2 dk sonra koyveriyo.şuan bebeğin gazından ağlamasından çk dolu dolu vakit geciremiyorz ona üzülüyorum.bebiş bekleyenler var Allah kavuştrsun tek çocuk bişe diilmiş onu anladım :) 2 küçük çocukla hersy koştrma halinde.
Bebişin hayırlı olsun. cumartesi benim oğlumda 3 yaşına girecek inşallah. Bezimiz daha duruyor malesef.Allah nasip ederse mayısta doğum var nasil olacak ikisi birden bilemiyorum. Şuan oğlum o kadar inat ve hırçın ki anlatamam. Ağlamaları beni bitirdi zaten. kardeşten sonra daha da hırçın halini düşünemiyorum . Bana kafayı yedirtmezse iyidir
Kızlar ogluma Kaban alacagım
Marka onerır mısınız? Guzel goremedım
Maşallah delikanlı olmuş. çok yakışıklı. ömrü bahtı da güzel olsun inşallah
Sevgili anneler merhaba. Aklim a takilan sorular var sizler anne oldugunuz için yardimci olabileceginizi dusundum. Gebelik dusunuyorum ve rutin kontrol ler için doktora gittim. Gaz problemim vardi ve kadin dogumcu dahiliyeye yonlendirdi.. parazit için andazol diye parazit ilaci verdi.. özellikle dedim hamilelik dusunuyorum ne zaman korunmayi birakayim dedim. Tedaviden sonra dusunebilirsin dedi.. Neyse eve geldi 400 ml. Kadar dozu ictim. Sonra ilaçin hamilelik bolumune bakayım dedim. Hamilelik ve hamilelik dusunen ler KULLANMAYIN diyor. Cok sinir oldum.. ilactan sonra 1 ay korunun sonra cocuk dusunun yaziyor.. zaten ilaci bugunden itibaren biraktim..Sizin basiniza böyle bir durum geldi mi acaba .. bir daha ki adetime 15 gun var . Hemen hamile kalsam ilactan 20 gun sonra hamilelik olsa bir sey olur mu . Ne olur yardimci olur musunuz
selam kızlar;
bizde 3 yaşımızı kutladık rabbim hepsine daha güzel yaşlar nasip etsin inşallah..
Eki Görüntüle 2069808 Eki Görüntüle 2069809 Eki Görüntüle 2069810