2014 Kasım Anneleri

selam kızlar;
baya geriden okudum hamişler baya artmış.ne güzel
bende kreşe verdim bu hafta 3.haftası ve çok güzel alıştı baya değişimler var
konuşması arttı kendi başına oyun oynamıyordu ve şuan oyunlar kuruyor
okulda çok uyumluymuş evde olmasa da kendi başına uyku oyun vs gibi herşeye katılıyomuş
alışmaz çok zor bir çocuk diyodum olmaz diyodum ama şuan çok severek gidiyo maşallah.
herşeyi çabuk kapma sürecinde iyi oldu bu yaşta vermem dersten ziyade oyunlar karalamalar
yapıyo ingilizce sayı saymayı bile öğrenmiş :) seneye daha çok ders odaklı olucağı için bu sene tam zamanı oldu.
yemek yemesi evde çok zor doğru düzgün yemez yemek vermesem acıktım demez o yönde çok üzülüyorum.
kahavltıyı biraz daha fazla seviyor yemek seçiyo çok fazla hep babannesinin pimpirkliğindn oldu
vermedi çok çeşit boğazı çok kapalı yemekle hiç arası yok.çok şımarıktı nazlanmalar ağlayarak bişey istemeleri
ve şuan onlar bile düzelmeye başladı abi oldun diyoduk hep ve oda diyor birşey olsa uzun süre okul hayatı olıcak diyenlere katılmıyorum ders değil şuan oyun daha çok doğru yanlışı öğrenme arkadaş eidnme ve paylaşım yönünde çok
iyi bir yaş okul tam gün ders vermeler falan mesela anaokulunda bile ders veriyolar şuan öyle bi derdi yok
daha çok dediğim gibi oyun var park da tiyatro hayvanat bahçesi gibi. ben çok memnunum erken diye düşünenlere
de şiddetle öneririm çok rahat edersiniz. bu arada tuvaletine alıştı:):) 2 ay kadar oldu.

E efsunkarr sanada hayırlı olsun canım rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.evde olsam çalışmaya ara
verme durumum olsa bende çoktan istemiştim

melek0909 sanada çok üzüldüm cnm hayırlsı buymuş diyelim inşallah tez zamanda yine olur..

evet topiğimiz çok tatlıydı yoğunluktan fırsatım yoktu inşallah bundan sonra gelirim.gelmeyen giden çok var ama

Selam canım nasılsın
görüşülmedi valla baydır arada bakıyodum sonra baya bende giremez oldum
kuzular büyüdü benimki okullu bile oldu:):) çok memnunum valla
yemek derdi aynı bıraksam vermesem aklına gelmez çok seçiyo herşeyi yemiyo
zorlamak istemiyorum vermeyim acıksın ister diyorum oda yok vala çok üzülüyorum öyle
olunca 14 kg idi krup oldu düzeni bozuldu 1 ay önce 13 e düştü doktor kilo iyi diyo ama
bana göre zayıf boyu uzun belkide ondan zayıf görünüyor.genel olarak çocuklarda durum hepimiz de
aynı galiba.

Merhaba kreş arıyorum bende Ocak ta vericem sizin ilçe neresi acaba

Merhaba sizin kreş adı nedir nerede

Merhaba kızlar ben Aralık 2015 annesiyim 1 yıl geriden geliyorum tecrübelerinize dayanarak bana fikir verirmisin. Aralık ayında 24 ayda sütten kesilen.çalışıyorum işten gelince ve gece uyanınca emiyor şimdilik. Gece su vereyim diyorum ortalık yıkılıyor. Birde yılbaşında kreş vericez şişli Osmanbey harbiye Nişantaşı uyar bana fikri olan varsa yazarsanız sevinirim

herkese merhaba kasım anneleri
koşturmacadan böyle bir sayfamız olduğunu tamamen unutmuşum birden aklıma geldi ve mutlulukla açıp okudum son sayfaları. bebiş bekleyenlere hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. ayrıca atlas a çok üzüldüm rabbim şifa versin tez zamanda.

bizden haberlere gelince oğlumun 8 kasım da 3 yaşı bitiyor. Maalesef uyku düzenimiz hala yok gece cok gec uyuyor. kitap okuyup tüm ışıkları kapatıyoruz. çok direniyor sürekli bişeyler istiyor. 11 12 yi buluyor uykuya geçmesi. sabah belirsiz bazen 8 bazen 10da kalkıyor. gündüz de haftasonu dışarı çıkarsak arabada uyuyor onun harıcınde uyumuyor günün 12 saati en az ayakta ve nasıl dayanıyor bilmiyorum. bi akşam 10 da uyudu sabah 5 te uyandı uyutamadım tekrar ayrıca hala bezliyiz sanırım sadece biz kaldık. tuvalete götürünce yapıyor ama gece kalkıp iki kere falan su içiyor vermezsem çok ağlıyor. sabah kuru kalkamıyor hala. günde en az 3 kere kaka yapıyor. uykusuzluk tahammülümü azaltıyor zaten kız1m da bu sene 1. sınıfa başladı onun ödevleri vs bir de tuvalet mevzusu olunca ikisine birden sinirlenmeden nasıl yetişeceğim bilemiyorum çocuğu yıpratmaktan korkuyorum erteliyorum sürekli sanırım ben de hazır değilim.

Alperen de çok sinirli inat bir çocuk. önünde abla olduğu için onun yaptığı herşeyi yapmaya çalışıyor yapamayınca hırçınlaşıyor. kızıma aldığımız herşeyden onun da var boya, kalem, defter vs ama ısrarla ablasınınkileri alıp zarar veriyor. ısırma olayı var maalesef ablasını kaç kere ısırdı hiçbir şekilde vazgeçiremiyorum. günde 4 saat görüşüyorlar onun da 2 saati kavga halinde :)
konuşmasında sıkıntı yok herşeyi net ifade edebiliyor. yemek çok seçiyor ama yediklerini güzel yiyor. gündüz bakıcı ablaya yedirtiyormuş. akşamları kendi yiyor. boyu 101 cm kilosu 15 ama çok zayıf duruyor.

benim oğlum da karalıyor canım henüz. bu yaşlarda normal diye biliyorum. ben mesela araba çiziyorum ona diyorum tekerlerini sen yap kendince çiziyor yuvarlak ama yerini tutturamıyor her zman :) yada yüz çiziyorum ona göz vs çiz diyorum. zamanla alışacaklar çizmeye inşallah :)

Insallah :)
Hayırlı olsun saglıkla gelsın
Valla duygusal olmayacak gıbı degıl kı gercekten
Karnımızda buyuduler kıpır kıpırlardı oy oyy
Annelkk cok baska bısey ya
çok teşekkürler :) ikinci nasıl oluyor? bazen düşünüyorum ilki kadar çok sevilir mi diye. insan kucagına almadan kabullenemiyor tam sanırım

Alperen ısımlı cocuklar genelde zor mu oluyor nedır :) hep oyle duyuyorum
Cnm aksam bızımkıde uykuya dırenırdı
9:30 da odaya gırıyorduk 11 i buluyordu dalması ama sabah 8 de kalkardı asagı yukarı
Sımdı kardesını kıskandıgı ve bensız durmadıgı ıcın ben sabah 6 da kalkınca oda kalkıyor
6-6:30 kalkmaya basladk aksamları beraber 8:39-9 da yatıp rahat uykuya gecıyrz
Bızım sorunumuzda benle yatmak ıstemesı
Odasını ıkı yasında ayırdım yatıyordu
Gecenlerde hasta oldu onunla yattım atesı vardı
Sımdı durmadan bana dokunmak ıstıyor
Aglıyor benı cagırıyor
Bundan krtarmam kazım yakayı
Tek basına yyumuyor
Illa bana sarılcak
Dırsegımle oynayarak uyuyor

çok teşekkürler :) ikinci nasıl oluyor? bazen düşünüyorum ilki kadar çok sevilir mi diye. insan kucagına almadan kabullenemiyor tam sanırım
Cnm bende onu cok merak edıyrm
Bıde bazısı ıkıncı bebekte tecrubeyle daha doya doya yasıyorsun dıyordu
Hıc oyle olmuyor
Buyuk kardesı oldugu ıcın buyumuyor, ınsan bazen yanılgıya dusuyor
Cok kucukler hala ılgımıze ıhtıyacları var
Buyukle ılgılenıp kucugu ıhmal edıyrz
Hala kucagıma aldıgımda bu tatlı ttosbık bnm mı dıyrm
Doyamadım ona

Buna sevndm cnm aynı asamadayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…