- 4 Nisan 2014
- 527
- 667
cidden hala ilgiye cok ihtiyaçları var. muhtemelen bende büyükle daha çok ilgilenmek zorunda kalıcam. olsun napalım kardeş gibisi yok. büyüyünce iyi ki diyecekler inş.Cnm bende onu cok merak edıyrm
Bıde bazısı ıkıncı bebekte tecrubeyle daha doya doya yasıyorsun dıyordu
Hıc oyle olmuyor
Buyuk kardesı oldugu ıcın buyumuyor, ınsan bazen yanılgıya dusuyor
Cok kucukler hala ılgımıze ıhtıyacları var
Buyukle ılgılenıp kucugu ıhmal edıyrz
Hala kucagıma aldıgımda bu tatlı ttosbık bnm mı dıyrm
Doyamadım ona
Evet cnm kesınlıklecidden hala ilgiye cok ihtiyaçları var. muhtemelen bende büyükle daha çok ilgilenmek zorunda kalıcam. olsun napalım kardeş gibisi yok. büyüyünce iyi ki diyecekler inş.
evet ya ne tatlı olur şimdi ikisi oynarken maşallah onlara :) Allah ım birbirini çok seven kardeşler olmalarını nasip etsin.Evet cnm kesınlıkle
Kardesı ıle bı oynuyorlar ınsanın nasıl hosuna gıdıyor
4.5 aylık oldu hareketlenmeye tatlı sesler cıkarmaya basladıgı zamandayız
Abısının gozunun ıcıne bakıyor yuzunu sevıyor bısıler dıyor
Abısının hosuna gıdıyor
Cok taklı dıyor
Ona sarkı söylüyor falan
Bıde senın yaz donemıne gelecek ya parklarda falan beraber surec daha guzel eglencelı gecer cnm
Alperen ısımlı cocuklar genelde zor mu oluyor nedır :) hep oyle duyuyorum
Cnm aksam bızımkıde uykuya dırenırdı
9:30 da odaya gırıyorduk 11 i buluyordu dalması ama sabah 8 de kalkardı asagı yukarı
Sımdı kardesını kıskandıgı ve bensız durmadıgı ıcın ben sabah 6 da kalkınca oda kalkıyor
6-6:30 kalkmaya basladk aksamları beraber 8:39-9 da yatıp rahat uykuya gecıyrz
Bızım sorunumuzda benle yatmak ıstemesı
Odasını ıkı yasında ayırdım yatıyordu
Gecenlerde hasta oldu onunla yattım atesı vardı
Sımdı durmadan bana dokunmak ıstıyor
Aglıyor benı cagırıyor
Bundan krtarmam kazım yakayı
Tek basına yyumuyor
Illa bana sarılcak
Dırsegımle oynayarak uyuyor
Sen doğum yaptın mı daha dün gibi hatırlıyorum ıkıncıye hamile old yazmıştınEvet cnm kesınlıkle
Kardesı ıle bı oynuyorlar ınsanın nasıl hosuna gıdıyor
4.5 aylık oldu hareketlenmeye tatlı sesler cıkarmaya basladıgı zamandayız
Abısının gozunun ıcıne bakıyor yuzunu sevıyor bısıler dıyor
Abısının hosuna gıdıyor
Cok taklı dıyor
Ona sarkı söylüyor falan
Bıde senın yaz donemıne gelecek ya parklarda falan beraber surec daha guzel eglencelı gecer cnm
Evet cnm 4,5 oldu bıleSen doğum yaptın mı daha dün gibi hatırlıyorum ıkıncıye hamile old yazmıştın
Allah'a şükür iyiler canım.Evet cnm 4,5 oldu bıle
Senın ogluslar nasıllar
Cnm fotorus fıbı bı programa at kaydet, boyutu kuculuyor o zaman, sonra o fotoyu ekleBen foto atamadım bir türlü boyut büyük diyo kaç tane denedım olmadı.var mı bunun kolay yolu
Aa haberımız yoktu cnm neler yasamıssınızHerkes3 merhaba.
Döndüm şöyle bi geçmişe baktım ne güzel hatıralar bırakmışız burda ılk göz ağrılarımızı taşıdığımız zamanlar ne kadar güzel-miş o yazılanlar kurulan hayaller.evet bende 2014 kasım annesiydim. Bebekler beraber büyüdü. Sonra ben yıne hamile kaldım istemedim dedim ama kısa sürede o hamıleliğe de alıştım. 2016 kasımda ikinci oğlum doğdu aras...
İki çock zor oldu ama allah yardım ettı.bırıncı ikinciyi çok kıskanıyor aşırı baş edemıyorum.
Ne zamandr giremedim aras böbrek genişlemesi hastalığıyla doğdu her ay ultrsn kontrelleri yapıldı sürelik arttı süreklı yükseldi böbrek hiç azalmadı capı.veee 8 aylık olunca temmuz ayında amelıyat oldu.ne günler geçirdim oğlum için yerlerde yattım aç susuz yeterki o düzelsin dedim turkıyenın en iyi profu yaptı amelıyatı.2 kasımda ultrsn kontrlu var bakalım ne çıkacak umarım dğzelmştr çektiği sıkıntılara değmiştir
Poyrazın kucukluk fotpsunı haırlıyrm gözleri falan tıpını yedıgım ne tatlıydıHerkes3 merhaba.
Döndüm şöyle bi geçmişe baktım ne güzel hatıralar bırakmışız burda ılk göz ağrılarımızı taşıdığımız zamanlar ne kadar güzel-miş o yazılanlar kurulan hayaller.evet bende 2014 kasım annesiydim. Bebekler beraber büyüdü. Sonra ben yıne hamile kaldım istemedim dedim ama kısa sürede o hamıleliğe de alıştım. 2016 kasımda ikinci oğlum doğdu aras...
İki çock zor oldu ama allah yardım ettı.bırıncı ikinciyi çok kıskanıyor aşırı baş edemıyorum.
Ne zamandr giremedim aras böbrek genişlemesi hastalığıyla doğdu her ay ultrsn kontrelleri yapıldı sürelik arttı süreklı yükseldi böbrek hiç azalmadı capı.veee 8 aylık olunca temmuz ayında amelıyat oldu.ne günler geçirdim oğlum için yerlerde yattım aç susuz yeterki o düzelsin dedim turkıyenın en iyi profu yaptı amelıyatı.2 kasımda ultrsn kontrlu var bakalım ne çıkacak umarım dğzelmştr çektiği sıkıntılara değmiştir
Ayy nasılda buyumus masallah yavruyaBenim minik yavrum aras
Anlamadım fotorus fıbı derken nasıl yanıCnm fotorus fıbı bı programa at kaydet, boyutu kuculuyor o zaman, sonra o fotoyu ekle
Fotorus gibi yazmak ıstedm cnmAnlamadım fotorus fıbı derken nasıl yanı
Aras parmagını mı emıyorAnlamadım fotorus fıbı derken nasıl yanı
Aras 3 ay eMzik tuttu sonra bıraktı parmak emmeye başladı. Odur yaşına girecek halen emiyorAras parmagını mı emıyor
Bnm bebekte emıyor