2014 Kasım Anneleri

Kızlar ben adeda yayıncılık dıkkat gelıstırıcı set aldım
Onun yapıyrz ıkı gundur
Önerırım
Sızınde onerılerınız var mı?
Bnm tosunum resım cızemıyor ya
Karalıyor anca
Sızde durum nasıl?
Benimki de duvarda karalamayi seviyor.defter de pek başarılı değil.sanki resim için daha erken. Lilipit.

Benim dikiş yerlerim acıyor erenin doğum günlerinde tesadüf mü acaba normalde hiç acı olmuyor ama 2 yıldır aynı gün acı var.sizde de oluyor mu kızlar

Onun yapıyrz ıkı gundur
Önerırım
Karalıyor anca
Sızde durum nasıl?
Bizim de aynı lili...noktaları birleştirip 1 yapma ödevimiz vardı elinden biz tutup çizdiriyoruz onun dışında karalama yapıyor.öğretmeni video atmış geçen dikkat ettim hepsi aynı çocukların...el kasları ve gelişimleriyle alakalı sanırım.

Onun yapıyrz ıkı gundur
Önerırım
Karalıyor anca
Sızde durum nasıl?

lili daha erken çizim için...
şu anda sadece büyük halka falan çiz onun içini boyasın..
henüz kalem bile tutamazlar canım

Bu gün 3 yaşımıza giriyoruz...vay be Bee 3 yıl önce bu gün saat 16:20 de hayatımın hatta hayatımızın şekli değişti.
Çişimi tutamadığımı sanarken ben küçük horozum çıkıp geldi...
Güzel mi?güzeldi...zordu,hala zor ama güzel!

nice yaşları oldun inş minik horozun..
zaman çok hızlı akıp geçiyor.... 3 yıl öncesi o heyecanı çok özlüyorum ama

lili daha erken çizim için...
şu anda sadece büyük halka falan çiz onun içini boyasın..
henüz kalem bile tutamazlar canım
Onuda yapmıyor henuz cnm :KK70:
Araba cok sevıyor, çizdim tekerlek yapmaya basladı ılk zaman karalıyordu
Şimdi tekerleğe benzer seyler cızebılıyor :KK70:
Balon yapıyrm balona ip cızıyor
Ilerleme kaydedıyoruz bıraz sankı
Instamumlar ne kadar gerçeği yansıtıyor bılmıyrm ama onların çocuklar cook uçmuş :KK70:

O zaman yap bı kardeş :p

AMAN KUZUM kimsenin çocğuna bakma valla..herşeyin bir vakti zamanı var..
ben herşey zamanında olsun kanısındayım...çocığa erkenden herşseyi verir öğrenirse eee ilerde ne yapacak neyin heyecanı olacak değilmi..
bizimklide araba delisi..
aman kuzum ben yeni bir çocğua hazır değilim ya..Allah isteyene versin inş :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

AMAN KUZUM kimsenin çocğuna bakma valla..herşeyin bir vakti zamanı var..
ben herşey zamanında olsun kanısındayım...çocığa erkenden herşseyi verir öğrenirse eee ilerde ne yapacak neyin heyecanı olacak değilmi..
bizimklide araba delisi..
aman kuzum ben yeni bir çocğua hazır değilim ya..Allah isteyene versin inş :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Hayırlısı cnmm
Is makınesı araba
Bı ara fıncanlara takmıstı
Evcılık oynuyorduk:KK70:

Hayırlısı cnmm
Is makınesı araba
Bı ara fıncanlara takmıstı
Evcılık oynuyorduk:KK70:

hepimz aynı süreçlerden geçiyoruz galiba..
aynen oyuncak fincan takımı bile var bizim evde de..
bugünlerde bizdede uçak hastalığı var..
uçak soförü olacakmış... :halay::halay::halay::halay: pilotun anlamınu bilmeyince :rapci::rapci:

hepimz aynı süreçlerden geçiyoruz galiba..
aynen oyuncak fincan takımı bile var bizim evde de..
bugünlerde bizdede uçak hastalığı var..
uçak soförü olacakmış... :halay::halay::halay::halay: pilotun anlamınu bilmeyince :rapci::rapci:
Cok yakısıklı cok yakısır
Saclara bak yavrum bnm ya yerımm

Bu gün 3 yaşımıza giriyoruz...vay be Bee 3 yıl önce bu gün saat 16:20 de hayatımın hatta hayatımızın şekli değişti.
Çişimi tutamadığımı sanarken ben küçük horozum çıkıp geldi...
Güzel mi?güzeldi...zordu,hala zor ama güzel!
horozcuuuk iyi ki doğduun anne baban sevdiklerinle güzel hayırlı yaşların olsun inşallah...

Onun yapıyrz ıkı gundur
Önerırım
Karalıyor anca
Sızde durum nasıl?
ben zekare 2-4 yaş almıştım canım geçen sene hala kullanıyoruz gittikçe zorlaşan kitapları olduğu için.. benim kızım çöp adam gibi kedi çiziyor güya bir de güneş ve balon.. her çocuk başka canım yeni başladık biz de..

horozcuuuk iyi ki doğduun anne baban sevdiklerinle güzel hayırlı yaşların olsun inşallah...

ben zekare 2-4 yaş almıştım canım geçen sene hala kullanıyoruz gittikçe zorlaşan kitapları olduğu için.. benim kızım çöp adam gibi kedi çiziyor güya bir de güneş ve balon.. her çocuk başka canım yeni başladık biz de..
Cızgı alıştırma kıtapları var cnm
Onlardan almayı düşünüyorum

Cızgı alıştırma kıtapları var cnm
Onlardan almayı düşünüyorum
kızım dergilerde olan noktaları birleştirme kısmını seviyordu noktaları birleştir sonra boya gibi bi kitap aldım biraz yaptı sonra karalamaya başladı bi halleri bi hallerini tutmuyor.. senin mink ne kadarlık oldu canım?

Teşekkürler efsun...maşallah 13. Haftayı bulmuşsunuz özeniyorum size ya...

kızım dergilerde olan noktaları birleştirme kısmını seviyordu noktaları birleştir sonra boya gibi bi kitap aldım biraz yaptı sonra karalamaya başladı bi halleri bi hallerini tutmuyor.. senin mink ne kadarlık oldu canım?

kız bebekleri dahamı ılımlı ne arkadaş yaaa..
benim arkadaşımın kızıda çok seviyor çizmeyi boyamayı..
biz anca karalama peşindeyiz :KK48::KK48:

X