2014 Kasım Anneleri

Cnm bende onu cok merak edıyrm
Bıde bazısı ıkıncı bebekte tecrubeyle daha doya doya yasıyorsun dıyordu
Hıc oyle olmuyor
Buyuk kardesı oldugu ıcın buyumuyor, ınsan bazen yanılgıya dusuyor
Cok kucukler hala ılgımıze ıhtıyacları var
Buyukle ılgılenıp kucugu ıhmal edıyrz
Hala kucagıma aldıgımda bu tatlı ttosbık bnm mı dıyrm
Doyamadım ona
cidden hala ilgiye cok ihtiyaçları var. muhtemelen bende büyükle daha çok ilgilenmek zorunda kalıcam. olsun napalım kardeş gibisi yok. büyüyünce iyi ki diyecekler inş.

cidden hala ilgiye cok ihtiyaçları var. muhtemelen bende büyükle daha çok ilgilenmek zorunda kalıcam. olsun napalım kardeş gibisi yok. büyüyünce iyi ki diyecekler inş.
Evet cnm kesınlıkle
Kardesı ıle bı oynuyorlar ınsanın nasıl hosuna gıdıyor
4.5 aylık oldu hareketlenmeye tatlı sesler cıkarmaya basladıgı zamandayız
Abısının gozunun ıcıne bakıyor yuzunu sevıyor bısıler dıyor
Abısının hosuna gıdıyor
Cok taklı dıyor :KK70:
Ona sarkı söylüyor falan
Bıde senın yaz donemıne gelecek ya parklarda falan beraber surec daha guzel eglencelı gecer cnm

Evet cnm kesınlıkle
Abısının hosuna gıdıyor
Ona sarkı söylüyor falan
Bıde senın yaz donemıne gelecek ya parklarda falan beraber surec daha guzel eglencelı gecer cnm
evet ya ne tatlı olur şimdi ikisi oynarken maşallah onlara :) Allah ım birbirini çok seven kardeşler olmalarını nasip etsin.

Alperen ısımlı cocuklar genelde zor mu oluyor nedır :) hep oyle duyuyorum
Cnm aksam bızımkıde uykuya dırenırdı
9:30 da odaya gırıyorduk 11 i buluyordu dalması ama sabah 8 de kalkardı asagı yukarı
Sımdı kardesını kıskandıgı ve bensız durmadıgı ıcın ben sabah 6 da kalkınca oda kalkıyor
6-6:30 kalkmaya basladk aksamları beraber 8:39-9 da yatıp rahat uykuya gecıyrz
Bızım sorunumuzda benle yatmak ıstemesı
Odasını ıkı yasında ayırdım yatıyordu
Gecenlerde hasta oldu onunla yattım atesı vardı
Sımdı durmadan bana dokunmak ıstıyor
Aglıyor benı cagırıyor
Bundan krtarmam kazım yakayı
Tek basına yyumuyor
Illa bana sarılcak
Dırsegımle oynayarak uyuyor

ayy evet bana isim koyarken söylemişlerdi cok zor cocuk olacak diye :)
benim kızım 6.5 yasında canım o bile yanlız uyumuyor siz içerde oturuyorsunuz diye uyumak istemiyor. oğlum doğduğunda kızım 3.5 yasındaydı hergün babayla uyurdu kardeş gelince bana yapıştı. seni istemesi çok doğal.

iki çocuğun da gönlünü yapmak çok zor oluyor. ben ikisini aynı saatte uyutamıyorum aynı odada yatıyorlar birbirlerini kışkırtıyorlar. kitap okutuyorlar hergün mesela. ortak kitaba karar veremiyorlar oğlum çok inatçı. birisi diyor önce benimki diğeri diyor benim istediğimi yapmadın. iki kitap okuyoruz. herşey merasim evde :) beraber yatırırsam kızımın uyuması 11 i buluyor okula gidiyor benle çıkıyor evden o yüzden en geç 10 da yatmış olmalı. kızım çabuk uykuya dalıyor şükür o sürede baba oğul takılıyorlar.

geçenlerde ikisi el ele tuttular yürüyorlar (nadir anlardan biri oğlum genelde başına buyruk firari geziyor :) ) 3 sene öncesi geldi aklıma asya soruyordu hergün ne zaman yürüyecek anne, ne zaman büyüyecek ne zaman oyun oynayacak vs vs.. büyüdüler ve oyunu bırak hergün birbirlerini yiyorlar. :)))

Evet cnm kesınlıkle
Abısının hosuna gıdıyor
Ona sarkı söylüyor falan
Sen doğum yaptın mı daha dün gibi hatırlıyorum ıkıncıye hamile old yazmıştın

Herkes3 merhaba.
Döndüm şöyle bi geçmişe baktım ne güzel hatıralar bırakmışız burda ılk göz ağrılarımızı taşıdığımız zamanlar ne kadar güzel-miş o yazılanlar kurulan hayaller.evet bende 2014 kasım annesiydim. Bebekler beraber büyüdü. Sonra ben yıne hamile kaldım istemedim dedim ama kısa sürede o hamıleliğe de alıştım. 2016 kasımda ikinci oğlum doğdu aras...
İki çock zor oldu ama allah yardım ettı.bırıncı ikinciyi çok kıskanıyor aşırı baş edemıyorum.
Ne zamandr giremedim aras böbrek genişlemesi hastalığıyla doğdu her ay ultrsn kontrelleri yapıldı sürelik arttı süreklı yükseldi böbrek hiç azalmadı capı.veee 8 aylık olunca temmuz ayında amelıyat oldu.ne günler geçirdim oğlum için yerlerde yattım aç susuz yeterki o düzelsin dedim turkıyenın en iyi profu yaptı amelıyatı.2 kasımda ultrsn kontrlu var bakalım ne çıkacak umarım dğzelmştr çektiği sıkıntılara değmiştir

Yazarken bile ağladım yaaa off
Annelik sen nelere kadirsin
Poyraz büyüdü her şeyi anlayan bir çocuk oldu tıpkı sizinkiler gibi
Fazla iştahı yok aras doğunca çok farklı bi çocuk oldu.yemez içmez uyumaz.halbukı ikisini eşit sevdgmi hissettrmeye çalışıyorum. Umarım bu günler de gecer.allh hepimizin çocuğuna saglklı güzel günler nasıp etsin.hepinizi çok özledim.allaha emanet olun

Ben foto atamadım bir türlü boyut büyük diyo kaç tane denedım olmadı.var mı bunun kolay yolu

Benim minik yavrum aras

Eklentiler

• 20170901_191211.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 45
  • 20170723_205022.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20170716-225619.png
    Screenshot_20170716-225619.png
    177 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20171022-174902.png
    Screenshot_20171022-174902.png
    198,1 KB · Görüntüleme: 55
Herkes3 merhaba.
Döndüm şöyle bi geçmişe baktım ne güzel hatıralar bırakmışız burda ılk göz ağrılarımızı taşıdığımız zamanlar ne kadar güzel-miş o yazılanlar kurulan hayaller.evet bende 2014 kasım annesiydim. Bebekler beraber büyüdü. Sonra ben yıne hamile kaldım istemedim dedim ama kısa sürede o hamıleliğe de alıştım. 2016 kasımda ikinci oğlum doğdu aras...
İki çock zor oldu ama allah yardım ettı.bırıncı ikinciyi çok kıskanıyor aşırı baş edemıyorum.
Ne zamandr giremedim aras böbrek genişlemesi hastalığıyla doğdu her ay ultrsn kontrelleri yapıldı sürelik arttı süreklı yükseldi böbrek hiç azalmadı capı.veee 8 aylık olunca temmuz ayında amelıyat oldu.ne günler geçirdim oğlum için yerlerde yattım aç susuz yeterki o düzelsin dedim turkıyenın en iyi profu yaptı amelıyatı.2 kasımda ultrsn kontrlu var bakalım ne çıkacak umarım dğzelmştr çektiği sıkıntılara değmiştir
Aa haberımız yoktu cnm neler yasamıssınız
Cok gecmıs olsunn

Herkes3 merhaba.
Poyrazın kucukluk fotpsunı haırlıyrm gözleri falan tıpını yedıgım ne tatlıydı

Poyraz ve ben
Diğeri de poyraz parkta kardeşini sallıyor. Bu günleri de mi görecektim

Eklentiler

• 20170924_174739.jpg
    20170924_174739.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 20171022_144628.jpg
    20171022_144628.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 60
X