Bıraktırmadın mı ya tuhAras 3 ay eMzik tuttu sonra bıraktı parmak emmeye başladı. Odur yaşına girecek halen emiyor
Ikısıde sana benzıyor sankı cnmPoyraz ve ben
Diğeri de poyraz parkta kardeşini sallıyor. Bu günleri de mi görecektim
Evet kendime benzetmişim meleklerimi çoook mutluyummmmIkısıde sana benzıyor sankı cnm
Nasılda kocaman olmuslar yaa
Sapşikler yerım
Merhaba kreş arıyorum bende Ocak ta vericem sizin ilçe neresi acaba
herkese merhaba kasım anneleri
koşturmacadan böyle bir sayfamız olduğunu tamamen unutmuşum birden aklıma geldi ve mutlulukla açıp okudum son sayfaları. bebiş bekleyenlere hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. ayrıca atlas a çok üzüldüm rabbim şifa versin tez zamanda.
bizden haberlere gelince oğlumun 8 kasım da 3 yaşı bitiyor. Maalesef uyku düzenimiz hala yok gece cok gec uyuyor. kitap okuyup tüm ışıkları kapatıyoruz. çok direniyor sürekli bişeyler istiyor. 11 12 yi buluyor uykuya geçmesi. sabah belirsiz bazen 8 bazen 10da kalkıyor. gündüz de haftasonu dışarı çıkarsak arabada uyuyor onun harıcınde uyumuyor günün 12 saati en az ayakta ve nasıl dayanıyor bilmiyorum. bi akşam 10 da uyudu sabah 5 te uyandı uyutamadım tekrarayrıca hala bezliyiz sanırım sadece biz kaldık. tuvalete götürünce yapıyor ama gece kalkıp iki kere falan su içiyor vermezsem çok ağlıyor. sabah kuru kalkamıyor hala. günde en az 3 kere kaka yapıyor. uykusuzluk tahammülümü azaltıyor zaten kız1m da bu sene 1. sınıfa başladı onun ödevleri vs bir de tuvalet mevzusu olunca ikisine birden sinirlenmeden nasıl yetişeceğim bilemiyorum çocuğu yıpratmaktan korkuyorum erteliyorum sürekli sanırım ben de hazır değilim.
Alperen de çok sinirli inat bir çocuk. önünde abla olduğu için onun yaptığı herşeyi yapmaya çalışıyor yapamayınca hırçınlaşıyor. kızıma aldığımız herşeyden onun da var boya, kalem, defter vs ama ısrarla ablasınınkileri alıp zarar veriyor. ısırma olayı var maalesef ablasını kaç kere ısırdıhiçbir şekilde vazgeçiremiyorum. günde 4 saat görüşüyorlar onun da 2 saati kavga halinde :)
konuşmasında sıkıntı yok herşeyi net ifade edebiliyor. yemek çok seçiyor ama yediklerini güzel yiyor. gündüz bakıcı ablaya yedirtiyormuş. akşamları kendi yiyor. boyu 101 cm kilosu 15 ama çok zayıf duruyor.
Alperen ısımlı cocuklar genelde zor mu oluyor nedır :) hep oyle duyuyorum
Cnm aksam bızımkıde uykuya dırenırdı
9:30 da odaya gırıyorduk 11 i buluyordu dalması ama sabah 8 de kalkardı asagı yukarı
Sımdı kardesını kıskandıgı ve bensız durmadıgı ıcın ben sabah 6 da kalkınca oda kalkıyor
6-6:30 kalkmaya basladk aksamları beraber 8:39-9 da yatıp rahat uykuya gecıyrz
Bızım sorunumuzda benle yatmak ıstemesı
Odasını ıkı yasında ayırdım yatıyordu
Gecenlerde hasta oldu onunla yattım atesı vardı
Sımdı durmadan bana dokunmak ıstıyor
Aglıyor benı cagırıyor
Bundan krtarmam kazım yakayı
Tek basına yyumuyor
Illa bana sarılcak
Dırsegımle oynayarak uyuyor
Hasta oluyrx cnm bu aralar bol bolmerhaba kızlar;
hala bezli olan var mı aramızda okula giden kimler mesela
burdan baya uzak kaldık haberler neler acaba..
berraq merhaba canım;
2.kuzu 1 yaşında mı olacak maşallah valla çok giremedim
ama ilk hamileliğini hatırlıyorum ne kadar çabuk geçiş kocaman olmuş
bende evde olsam şimdiye isterdim ben de ama benm şuan çok zor
aslında araları çok olan kardeş hiç sevmiyorum ama mecburum napım
nasıl kuzular..
lilipit sen nasılsın cnm.
kuzuların nasıl
I icmimarmelike 2. de kızmı canım ne güzel
2 tane prenses kız senesimi acaba bende mi yapsam ne ):):
ay keşke 2.yi istediğim de rabbim bana kız versin bayılıyorum
kız çocuklarına.prenses nasıl iyimi.
Hasta oluyrx cnm bu aralar bol bol
Sızın kres nasıl gıdıyor
Sen nasılsın
Su dokunma mevzunda yalnız olmadıgıma sevınıyrm
Kres saat kactan kac akadar cnmhastalık sorma canım geçen ay kreşe
başlamadan önce krup oldu ondan öksürük kaldı
ve burun akıntısı şimdi gene öksürüğü çoğalınca
götürdüm gene hava falan verdik gözü mikrop kaptı damla başladık
antibiyotik falan derken böyle uğraşıyoruz ilaca çok karşıydım ama
mayıstan buraya baya ilaç kullandıkbuna da şükür diyoruz gene
kreş çok şükür iyi valla hiç beklemediğim kadar koşarak gidiyo servisine
tek başına oynarken boncukları saymalar şarkı söylemeler falan
baya gelişme oldu 3 haftada.
bende iş ev hepsiyle uğraşıyorum onun dışında bişey yok işte..
Kres saat kactan kac akadar cnm
Uyuyor mu orada yemek yıyor mu (yanı severek)
Sızede gecmıs olsun
Notmalde ogluk bana dokunarak uyuyorkreş servis olduğu için sabah 8
akşam 4,30 da bırakıyolar uyuyo orda
yemek de yiyomuş bakalım 12:30 dan en az 2:30 a
kadar uykuları var.
Notmalde ogluk bana dokunarak uyuyor
Kreste senınkını nasıl uyutanılıolae cnm
34ist aras 2016 kasımda doğdu şimdi 11 aylık ışte. Su gibi aktı geçti zaman
Poyraz tuvalete çooktan alıştı hemde 2 gün-de 30 aylıktı tam zamanında alıştrdm kardeşi de var-dı dıye acele etmedim. Ikı çock çok zor ama allah da dağına göre kar yağdırırmış
hamd olsun canım iyi. dün o kadar strese girdigim bir konuyu hallettik. bezi çıkardık sonunda :) senin oğluşun nasıl?I icmimarmelike 2. de kızmı canım ne güzel
2 tane prenses kız senesimi acaba bende mi yapsam ne ):):
ay keşke 2.yi istediğim de rabbim bana kız versin bayılıyorum
kız çocuklarına.prenses nasıl iyimi.
hamd olsun canım iyi. dün o kadar strese girdigim bir konuyu hallettik. bezi çıkardık sonunda :) senin oğluşun nasıl?
bu arlar bebekler hep kız cidden. sanırım kız senesi elini çabuk tut sende :)
çok geçmiş olsun oğluşa . bu havalarda herkes hasta zaten. alıştı canım ilk günümüzdü dün. Gelinlik çağa geldi yeni alıştı :)) zamanı gelince Rabbim nasip etsin sana da inşallah.hmm çok şükür o zaman alıştımı peki haber veriyormu gelince tuvaleti.
ben o kadar üzülüyodum ki alışmaz diye çok ağlıyodu çünkü neler yaptım alışması
için geçmi kaldık ondan mı acaba dedim ok şükür bitti.çocuk iyi tatlım kreşe gidiyo
şimdi işte orda mutlu allahıma şükürler olsun.hastalık dışında iyiyiz.
bana daha var cnm 2.ye istediğim zamanda hayırlısı ile olur inşallah.
çok geçmiş olsun oğluşa . bu havalarda herkes hasta zaten. alıştı canım ilk günümüzdü dün. Gelinlik çağa geldi yeni alıştı :)) zamanı gelince Rabbim nasip etsin sana da inşallah.