Cok selam soyle cnmbiz onunla sürekli görüşüyoruz canım irtibat halindeyiz..
dua edin çok zor bir süreç bekliyor ablamızı
söylerim canım..Cok selam soyle cnm
Dualarimiz onunla gercekten uzuldum
Ikinci bebek daha kolay cnmsöylerim canım..
senin minik oğluş nasıl..
ikinci bebek nasıl zormu..
ay maşallah valla sizlere ikincileir doğurdunuz ya
Ikinci bebek daha kolay cnm
Birincinin zorlugu devam ediyor aksine
Bebegin ihtiyaclarini gider kenara sonra bizim buyyk kuzuyla oyna ilgilen
O moddayiz
Bnm ikincisi de mustafa
Senin mustafan ne yapiyor
Krese falan vermedin demi
Dusun cnm yya guzel oluray çok sevindim valla senin adına..
ben ikinciyi düşünemiyoum o da musti gibi olursa diye
kreşe vermedim anneanne bakıyor canım..bu senede evde dursun seneye inş kreş sonraki yıl ana okulu olur.. zaten çocuk bir ömür okula gidecek..
sen doğum iznindemisin naptın
Dusun cnm yya guzel olur
Tekrar bebek kokusu duymak harika
4 yasta esim anaokuluna verelim diyor, sen ne diyorsun iki yil anaokulu olur mu?
Ben bugun ise basladim cnm
Yarim gun calisytm cok iyi oluyor
Canım düşük yaptim.malesef.takvimide dinlemedim.allahim her isteyene versin inşallahCanım iyimisin su an. Gebelik takvimi devam ediyor. Acaba dedim bebek iyi mi?
Canım düşük yaptim.malesef.takvimide dinlemedim.allahim her isteyene versin inşallah
cok geçmiş olsun. Rabbim yine versin istedigin zamanda inşallahCanım düşük yaptim.malesef.takvimide dinlemedim.allahim her isteyene versin inşallah
benim kızım da bazen çok sinirli, istediği olana kadar çok yüksek sesle ağlıyor. tahammül çok zorlaşıyor ve benim de bağırdığım oluyor. öyle zamanlarda pınar mermer'in dediği "büyüyorlar, bunu ispat etmeye çalışıyorlar, benliğini kazanıyor, çocuğum kendini buluyor" minvalindeki cümleleriyle telkin etmeye çalışıyorum kendimi, çok zor hele de hala geceleri uykusuz bırakıyorsa..ya kızlar benim derdim var ya..
mustinin yeme sorunu hep vardı hala var..hiçbirşeyi sevmezmi bir çocuk valla sevmiyor.. zorla yiyor diyebilirim acıkma duygusu yok.. kendisi hala yemiyor zaten bu bir dert..
ikimcisi aşırı sinirli ya.. istediği şeyi diretiyor ağlıyor herşeyi fırlatıyor.... bazen dayanamıyorum kızıyorum bağırıyorum yalnış biliyorum ama sabrım tükeniyor.. sizlerde de varmu bu sorunlar
Canım aynı benim oğlan.ya kızlar benim derdim var ya..
mustinin yeme sorunu hep vardı hala var..hiçbirşeyi sevmezmi bir çocuk valla sevmiyor.. zorla yiyor diyebilirim acıkma duygusu yok.. kendisi hala yemiyor zaten bu bir dert..
ikimcisi aşırı sinirli ya.. istediği şeyi diretiyor ağlıyor herşeyi fırlatıyor.... bazen dayanamıyorum kızıyorum bağırıyorum yalnış biliyorum ama sabrım tükeniyor.. sizlerde de varmu bu sorunlar
ya kızlar benim derdim var ya..
Canım düşük yaptım maalesef.bakalim tekrar ne zaman olacaCinsiyet belli oldumu cnm
Arkadaşlar hepinize cok selam.hepnizi ve 2014 û çok özlüyorum.doyamadim o yıla.
Şimdi oğlumu size kısaca ozetleyeyim,belki yardımcı olur size.
Yemek yemeniz her öğün için tablet vb ile 1 saat, daldığında ağzına katiyorum.kendi damak tadı var canin istediğini yemek istiyor.
Tuvalet işini çok sukur hallettik.klozete çocuk lar içinde olan ikili kapak taktik.her tuvaletini yaptığında kutlamalar yaptık sürpriz yumurta ile odullendirdik.babasi koş bak oğlan tuvaletini yaptı gel baklar ile isi zevkli hale getirdik.hatta bu işi fazla abarttik sanırım.piknige gittiğimizde biraz şuraya yapayım biraz şuraya yapayım diye 200m gidiyor.yasak dediğimiz şeyleri büyüyünce vereceksiniz bana tamam mı diyor.kafayi büyümeye taktı uzun süredir.isine geldiğinde büyüdüm ben bak ayağım kocaman,Batman oldum ben çok güçlüyüm diyor.kuru kafa resimlerini çok seviyor.kuru kafa resimli tsort aldırdı bana ve kendine. tek başına hiç oynamıyor.illa ben veya babası olacak yanında.kardes istiyormusun dediğimde parçalarım onu deyip sağı solu yumrukliyor.sac hastası saçın çok güzel kokuyor saçın çok yumuşak diyor.buyuyunce ne olacağına karar verdi savcısı olacakmış.googlenin mikrofonunu basıp ateşli kuru kafa diyor ve sayfayı açıyor.babasinin oyununu oynuyor telde.bir kaç sevdiği şarkı var illa arada dinliycez.cips ve dondurma yı çok seviyor.arada sırada ısrarlara dayanamayıp alıyoruz.artik milletin yanında pot kırmaya da başladı.gizli şeyleri artık yanında konuşmuyoruz.14 kg 94 cm.yatarken görmesin hemen üstüne çıkıp zıplıyor.kumla oynamak en sevdiği şey.cok şımarık essek .
Doğum gunu kutlu olsunBu gün 3 yaşımıza giriyoruz...vay be Bee 3 yıl önce bu gün saat 16:20 de hayatımın hatta hayatımızın şekli değişti.
Çişimi tutamadığımı sanarken ben küçük horozum çıkıp geldi...
Güzel mi?güzeldi...zordu,hala zor ama güzel!
Teşekkürler lili teyzeDoğum gunu kutlu olsun
Horozumuz buyudu kocaman oldu desene
Opuyrm eren paşayı
Hatırladım sanki çiş muhabbetini. Çok güzel günlerdi.nice senelere inşallah yavrucugunla,küçük horozunla, Allahım hayırlı evlatlar etsin insalla hepsiniBu gün 3 yaşımıza giriyoruz...vay be Bee 3 yıl önce bu gün saat 16:20 de hayatımın hatta hayatımızın şekli değişti.
Çişimi tutamadığımı sanarken ben küçük horozum çıkıp geldi...
Güzel mi?güzeldi...zordu,hala zor ama güzel!