henüz hiç kasım annesi gelmemiş topiğe...
ben geldim... :) bi sorunumuz çıkmazsa 1 kasım diyo takvim
merhaba arkadaşlar...
benimde 17 şubatta transferim oldu.2 tane yavrucuğum kondu karnıma.
yavrularım annelerini bırakmadılarsa, rabbim nasip ederse bende kasım annesi olacağım inşallah...
1 mart test tarihim...heyecanla bekliyoruz...:18::18::18:
hayırlı uğurlu olsun.Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. benim bat 28 şubat. ne idrar ne kan test yapmadım ama çok eminim gebe olduğuma. eşim de kızıyor çok kaptırdın diye. hayırlısı ..
hamilemisin canım???? süpeeerrrr
merhaba arkadaşlar...
benimde 17 şubatta transferim oldu.2 tane yavrucuğum kondu karnıma.
yavrularım annelerini bırakmadılarsa, rabbim nasip ederse bende kasım annesi olacağım inşallah...
1 mart test tarihim...heyecanla bekliyoruz...:18::18::18:
offff beniim adete 10 gün var daha. yani baya bekliycem. çok fazla istemiyodum ama yazılanları okudukça heveslendim baya. şimdi heyecanla bekliyorum 7 martı...
inşallah canım...inşallah hala içimdedirler.herşeyin hayırlısı canım. ama inşallah bebişlerin seninledir ve hayırlı haberlerini alırız.
oyyy dilerim ikiz olsun
inşallah canım...inşallah hala içimdedirler.
ne olur rabbim...yardım etsin hepimize...
inşallah.2 tane koyucaz deyince doktor.nasıl bir heyecan oldu bende.inşallah ikiz olur.hiç kıyamam ben onlara...
dilerim bebiş haberlerini okuruz :) bu arada 7 marta kadar neden bekleyesin canımmmm,,, 4 ya da 5 mart gibi baktır kanda çıkar muhakkak
eveeeeeetbugün randevum vardı,hcg bakıldı 820 olmuş.. kimyasal olabilir mi diye tedirgindim. çünkü adetimden 2 gün önce 159, adet günümde 250 çıkmıştı hcg testim. doktorum tutunma problemi olabilir demişti. 4 gün sonra 820 olmuşşş
tebrik ederim. sağlıkla kucagına aldığın günleri de görürüz inşallah. allah isteyen herkese tattırsın bu muhteşem duyguyu. şimdi 2 tane mi hamişimiz var???