hepimizin içinde bir tedirginlik var anladığım kadarıyla evet bende 2 düşük sonucu hamileyim. doktora gitmeye korkuyorum yine. 2 hamileliğimde hüsran olunca artık doktorlardan nefret ettim. birazcık zamanın geçmesini istiyorum zaten hem çok yeni en azından canlanmasını beklemek istiyorum. nasılsa kalp atışları için tekrar çağırıyorlar. yarın kan testi yaptırıcam sağlık ocağında. allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın. içten içe sevinmek istesem de olmuyor. bakalım ilerideki günler bize neler getirecek yine.
ooooo kızlar bebişlerimiz beraber büyüyecekvalla bende şu kan sulandırıcı iğneden nefret ettim 2 haftada...ama mecbur,,bebeğim için katlanıcam bu işkenceye...
iki düşükten sonra gebelik imkansız ve mucize gibi geliyor insana.. adımlar daha dikkatli oluyor.. 13 gündür yatıyorum,, napayım korkuyorum. ama bu ay hepimize uğurlu geldi sanki :)
Canım sende mi kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun
Desene sana burda bi kader arkadası geldi :) Eğer düşündüğüm gibi hamileysem, sanırım bugün-yarın bende başlarım iğnelerime...
Hep okuyorum, duyuyorum zorluğunu ama katlanıcaz küçük meleklerimiz için, sabır...
Neden kolundan vurunuyorsun, göbek daha az acıtıyor diye biliyorum.. Bide sadece iğne mi kullanıyorsun
hemde ne mucize. yatmakla kalkmakla pek ilgisi yok ben yerimden kıpırmadım ilkinde ama rabbim nasip etmeyince olmuyor. sadece ağır kaldırmıyorum yormuyorum kendimi. hele bir ultrasonda kalp atışlarını duyayım işte ozaman mutlu olabilirimhepimiz o küçük pıt pıtları duyarız inşallah :)
.
Selam cnm illaki zorlanıcaz benim bide bulantım oluyoo bazen cocuüun altını değiştiremiyorum doğunnce nasıl yetişicem ikisineallah yardımcımız olsunmerhaba arkadaşlar.ben didem.27 yaşındayım.osmaniyede yaşıyorum. ben aslında 2012 temmuz annesiyim . 27 yaşındayım. perşembe günü adeitmin gecikmesi üzerine sanırım 2014 ekim sonu kasım başı annesi de olacağımiki kere test yaptım ikisinde de çok netiki çizgi çıktı. salı günü doktora gidicem,tek korkum kaldırabilirmiyim,kızım daha 1,5 yaşında zorlanırmıyım bilmiyorum...benim hikayemde bu arkadaşlar.memnun oldum .-)
Arkadaşlar merhaba,
birşey sormak istiyorum, alta doğru çok ağrım var, sizde de oluyormu acaba normalmi...:18:
benoşummm
kızlar bende kısmetse kasım annesi olmak istiyorum beta hcg 13.81 çıktı, ama bugün 12 gibi lekelenmem oldu, dr gittim eve git bekle kimyasal olabilirmiş, benim merak ettiğim böyle kahverengi lekelenme olan var mı bide akıntılarınız nasıl oluyor :26:
benimde sanki böle gaz sancım var çift taraflı ağrımm var normal diyorlar ama bilmiyorummm:18::18
özellikle oturduğum zaman baya baskı yapıyor, sanki regl öncesi gibi...
Allahım sen yardım et hepimize yolunda gitsin herşey, Cumartesi kontrol var bakalım neler olucak:18:
canım benimde adete 3 gün kala 17 çıktı değerim bende bekliyorum ama lekelenmem falan yok..
sen naptın tekrar baktırdınmı hcg ne
benimde sanki böle gaz sancım var çift taraflı ağrımm var normal diyorlar ama bilmiyorummm:18::18
özellikle oturduğum zaman baya baskı yapıyor, sanki regl öncesi gibi...
Allahım sen yardım et hepimize yolunda gitsin herşey, Cumartesi kontrol var bakalım neler olucak:18:
evet canım cumartesi 63 olmuştu, lekelenmem falan da yok çok şükür şimdilik
Arkadaşlar merhaba,
birşey sormak istiyorum, alta doğru çok ağrım var, sizde de oluyormu acaba normalmi...:18:
ben daha gitmedim doktora canım çünkü adet günüm daha gelmedi doktorum adet günün geçsin öle gel demişti ben beklemeden yaptım testi şimdi gideceğim ama birkaç gün beleyeyim diyorum..
inş güzel bir hamilelik geçiririz ve inş hgüzel gider...
canım çok soru sorucam ama..
adetinden kaç gün önce yapmıştın ilk testi ve ikinci testi kaç gün sonra tekrarladın acaba..
bendede oluyor canım korkma bebiş genişletme işlemi yapıyor içerdi kazı dolgu işleri
hiç öyle düşünme tabi ki soracaksın
şimdi şöyle canım benim pıhtılaşma problemim var yanı yumurtlamamı takip ediyorum yumurtlamadan 9. gün 13.81 çıktı 11.gün 63 çıktı , 1 kürtajım olduğu için adetlerim çok düzensizdi kuzum o yüzden adetime göre yapmadım testlerimi , bence sende 2 günde 1 yaptır 2 ye katlaması lazım değerinin
tamam canım ben yarın bir daha kan vereyim..
bende bu ay klomen kullandım ama yumurta takibi yaptırmadım..
adet döngüm 27-28 gündür..
14-15. günde çok ağrım oldu..ve 25. günde öğrendim sanırım benimde 9-10 gün falan olmuştu testi yaptğımda...
inş bebişlerimiz tutunur canım inşşş
inşallah canım sen dün verdin değil mi sat ın kaç :26:
SAT:5 Şubat
BAT:5 Mart canım...
dün verdim tatlım testi..
anladım canım sen yarın tekrar bi test yap değerin normal bence
ayy inş canım...inş güzel haberler alırız beraber göübş büyütürüzzz