2014 Kasım Anneleri

iki düşükten sonra gebelik imkansız ve mucize gibi geliyor insana.. adımlar daha dikkatli oluyor.. 13 gündür yatıyorum,, napayım korkuyorum. ama bu ay hepimize uğurlu geldi sanki :)

ooooo kızlar bebişlerimiz beraber büyüyecek valla bende şu kan sulandırıcı iğneden nefret ettim 2 haftada...ama mecbur,,bebeğim için katlanıcam bu işkenceye...

Canım sende mi kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun
Desene sana burda bi kader arkadası geldi :) Eğer düşündüğüm gibi hamileysem, sanırım bugün-yarın bende başlarım iğnelerime...
Hep okuyorum, duyuyorum zorluğunu ama katlanıcaz küçük meleklerimiz için, sabır...
Neden kolundan vurunuyorsun, göbek daha az acıtıyor diye biliyorum.. Bide sadece iğne mi kullanıyorsun

Son düzenleme:
iki düşükten sonra gebelik imkansız ve mucize gibi geliyor insana.. adımlar daha dikkatli oluyor.. 13 gündür yatıyorum,, napayım korkuyorum. ama bu ay hepimize uğurlu geldi sanki :)

hemde ne mucize. yatmakla kalkmakla pek ilgisi yok ben yerimden kıpırmadım ilkinde ama rabbim nasip etmeyince olmuyor. sadece ağır kaldırmıyorum yormuyorum kendimi. hele bir ultrasonda kalp atışlarını duyayım işte ozaman mutlu olabilirim hepimiz o küçük pıt pıtları duyarız inşallah :)
.

göbek daha çok acır sanıyodum :) canım valla benim kullanmadığım bişe yok diyebilirim,,başlıyorum saymaya
- günlük kan sulandırıca iğne
- sabah akşam progestan 200
- folic 1
- coraspin 100
ha bide progestan iğnesi vurulmuştum
şimdi haftalar ilerleyince vitamindi şuydu buydu iyice artar ilaç sayısı
yalnız değiliz canım bizim gibi çok arkadaş var böyle iğneci

ya ilk gün dr tutunma problemi olabilir demişti diye yatmaya başladım,, ama değerlerim iyi artınca sıkıntı kalmadı :) ben hızımı alamadım, doktor fazla kendini yorma deyince kocam benimle daha çok ilgilenmeye başladı. yat diyo ben iş yapayım, bende yatıştayım hala

Selam cnm illaki zorlanıcaz benim bide bulantım oluyoo bazen cocuüun altını değiştiremiyorum doğunnce nasıl yetişicem ikisineallah yardımcımız olsun

Arkadaşlar merhaba,
birşey sormak istiyorum, alta doğru çok ağrım var, sizde de oluyormu acaba normalmi...:18:

kızlar meraba...bat:5 marttı ama dün yaptığım idrar testinde ikinci çizgi çıkınca gittim kan verdim ve değerim 17 çıktı..
şimdi yükselirmi diye bekliyorumm..
adet günüme 3 gün var..eğer bebeğim tutunursa bende sizinleyimmm

Arkadaşlar merhaba,
birşey sormak istiyorum, alta doğru çok ağrım var, sizde de oluyormu acaba normalmi...:18:

benimde sanki böle gaz sancım var çift taraflı ağrımm var normal diyorlar ama bilmiyorummm:18::18:

canım benimde adete 3 gün kala 17 çıktı değerim bende bekliyorum ama lekelenmem falan yok..
sen naptın tekrar baktırdınmı hcg ne

ben daha gitmedim doktora canım çünkü adet günüm daha gelmedi doktorum adet günün geçsin öle gel demişti ben beklemeden yaptım testi şimdi gideceğim ama birkaç gün beleyeyim diyorum..
inş güzel bir hamilelik geçiririz ve inş hgüzel gider...
evet canım cumartesi 63 olmuştu, lekelenmem falan da yok çok şükür şimdilik

canım çok soru sorucam ama..
adetinden kaç gün önce yapmıştın ilk testi ve ikinci testi kaç gün sonra tekrarladın acaba..

Arkadaşlar merhaba,

bendede oluyor canım korkma bebiş genişletme işlemi yapıyor içerdi kazı dolgu işleri

hiç öyle düşünme tabi ki soracaksın

şimdi şöyle canım benim pıhtılaşma problemim var yanı yumurtlamamı takip ediyorum yumurtlamadan 9. gün 13.81 çıktı 11.gün 63 çıktı , 1 kürtajım olduğu için adetlerim çok düzensizdi kuzum o yüzden adetime göre yapmadım testlerimi , bence sende 2 günde 1 yaptır 2 ye katlaması lazım değerinin

tamam canım ben yarın bir daha kan vereyim..
bende bu ay klomen kullandım ama yumurta takibi yaptırmadım..
adet döngüm 27-28 gündür..
14-15. günde çok ağrım oldu..ve 25. günde öğrendim sanırım benimde 9-10 gün falan olmuştu testi yaptğımda...
inş bebişlerimiz tutunur canım inşşş

inşallah canım sen dün verdin değil mi sat ın kaç :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…