Hamis arkadaslar bi sorum olucak. 7 mart bat. Ama cumadan beri beni rahatsiz edwbilecek kadar kasik agrisi cekiyoeum. Adet agrisi gibi.3 yil once dogum yapmis biriolarak hafif dogum sancisi gibi de diyebilirim. Belim de agriyo. Zaman zaman midem de bukaniyo. Pantolonun lastigi bile rahatsix ediyo. Halilelik icin calismis olmasak adet sancisi diye sicak su torbasi koyucam karnima. O kadar yani. Ben kizima hamile kaldigimda boyle oldugumu hatirlamiyorum. Bu sekilde belirtiler geciren oldu mu aranizda.
Hepimizi tek tek okurken bişey dikkatimi çekti
Mesela ben dogmuş bi oglum var ama
bir tüp bebek denemem var sonra boş gebelik dış gebelik düşûk derken bu 5. hamileligim
neredeyse burada çoğunluğumuzun geçmisi buna benzer
Tüm topiklerde mi öyle bilmiyorum ama eger kasim anneleri topigi boyleyse bunda da vardir bi hikmet
Her hamilelikte anne endiseyle doludur ama gecmiste kayıp yaşamaşlar daha da bi tedirgin
örnek ben...
daha kimseye söylemedigimiz gibi daha esimle sevinemiyoruz
şu 2 ayı daha atlatırsam rahatliicam diyorum
Sizlerde içdünyalar nasılllll???
merhaba arkadasım, benimde bat 7 mart senin gibi :) dört gözle bekliyorum hayırlı haberi almayı.
Bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum şuan, bazen rahatsız edecek kadar, bazende hafif kasık ağrılarım var. Bel ağrısı, Göğüslerimde hassasiyet ve yemeklerden sonrada hafif mide bulantım var...
4 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşması yüzünden, ozaman ki belirtilerimle şimdikler aynı, o yüzden diyorum hamileyim sanırım diye ama bi yandan da ümitlenmek istemiyorum.
Durumumdan dolayı hamileliğimi erken öğrenmek zorundayım iğne kullanacağım için, 2 gün önce idrar testi yaptım ama negatifti...
Salı günü kanda baktırmayı düşünüyorum, eğer varsa düşük değerlede olsa çıkar sanırım...
Hayırlı haberlerle bu topikte oluruz inşallah bikaç gün içinde :)
inşallah allah gönlümüze göre verir. bugun idrar testi yaptım bende negatifti. ama daha çok erken. varsa bile çıkmaz zaten. inşallah yaşadıgın o kötü tecrübeyi bi daha yaşamazsın. ben açıkçası tedirginim erken kan testinde. ilk bebeğimde iki gün öncesinde yaptırmama rağmen negatifti. ama hamileymişim. hadi bakalım ilk sen öğreniceksin sanırım. güzel haberlerini bekliyorum
salı günüde hcg baktır canım,geç döllenme olabilir belki.. sende yinede dikkat et kendine
merhaba arkadaşlar.ben didem.27 yaşındayım.osmaniyede yaşıyorum. ben aslında 2012 temmuz annesiyim . 27 yaşındayım. perşembe günü adeitmin gecikmesi üzerine sanırım 2014 ekim sonu kasım başı annesi de olacağımiki kere test yaptım ikisinde de çok netiki çizgi çıktı. salı günü doktora gidicem,tek korkum kaldırabilirmiyim,kızım daha 1,5 yaşında zorlanırmıyım bilmiyorum...benim hikayemde bu arkadaşlar.memnun oldum .-)
cuma gece regl oldum canım. vardır bunda da bir hayır..
ben de geldim arkadaşlar hem çok mutlu, hem heyecanlı hem korku dolu günlerdeyim dua edelim birbirimize tutunma problemim dış gebelik riskim var
hımm,hayırlısı olsun canım.. biz iyi düşünelim iyi olsun ozaman :44:
hoş geldin canım,, gözün aydın öncelikle.. kendini fazla kasma, sıkma, kötü şeyler düşünme olur mudilerim iyi haberler verirsin bebişinden [/QUOT
hoşbuldum sağolasın Allah razı olsun senin ve tüm anne adaylarının bebeğini korusun Rabbim inş. amin.
Canım sabahın köründe yazıyorum buraya :)
Adetime 4 gün var ben az önce idrar testi yaptım. Çok silikte olsa ikinci çizgiyi yakaladım şükürler olsun kii :)
Görür görmez tek söylediğim şey Allahım bebeğimi koru oldu. Benim ve isteyen herkesinkini :)
Bugün yada yarın sabah doktora da gidicem, yazarım tekrar gelişmeleri :)
Arkadaslar nolur dua edin bana :)
çok sevindim senin adına. inşallah bu sefer güzel şeyler olucak.olumsuzu aklına bile getirip stres yapma kendini de bebişini de. inşallah daha güzel habeerlerini alırız. sabırsızlıkla bekliyorum.
az önce ben de idrar testi yaptım. veeeee çok çok çok silik bi çizgi gördüm. benden başkası görür mü bilmiyorum.o yüzden yarın sabah tekrarlıycam.
teşekkür ederim canım. sağlıkla alırsın inşallah sen de bebeğini kucağına.
hoş geldin canım,, gözün aydın öncelikle.. kendini fazla kasma, sıkma, kötü şeyler düşünme olur mudilerim iyi haberler verirsin bebişinden [/QUOT
hoşbuldum sağolasın Allah razı olsun senin ve tüm anne adaylarının bebeğini korusun Rabbim inş. amin.
teşekkürler tatlım :) bakalımmm ne zaman gelecek bebişlerimiz
olumsuzu düşünmek istemiyorum ama kalbim sanki çıkacak yerinden sabahtan beri, zaman geçmek bilmiyor.
umarım test hatalı değildir :) bi yandan da iğne tedavisini falan düşündükçe acaba yine aynı şeyi yasarmıyım diye çoktan başladım düşünmeye
eşimi bekliyorum birazdan gidicez hastaneye :)
benim çizgide silikti ama belli oluyordu ilk bakışta, 5 dk.içinde oluştu :) bak gör ikimizde 1-2 güne kalmaz burdan hamilelik haberimizi verip arkadasların arasına katılıcaz canım, sende içini ferah tut :)