- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
Hamis arkadaslar bi sorum olucak. 7 mart bat. Ama cumadan beri beni rahatsiz edwbilecek kadar kasik agrisi cekiyoeum. Adet agrisi gibi.3 yil once dogum yapmis biriolarak hafif dogum sancisi gibi de diyebilirim. Belim de agriyo. Zaman zaman midem de bukaniyo. Pantolonun lastigi bile rahatsix ediyo. Halilelik icin calismis olmasak adet sancisi diye sicak su torbasi koyucam karnima. O kadar yani. Ben kizima hamile kaldigimda boyle oldugumu hatirlamiyorum. Bu sekilde belirtiler geciren oldu mu aranizda.
merhaba arkadasım, benimde bat 7 mart senin gibi :) dört gözle bekliyorum hayırlı haberi almayı.
Bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum şuan, bazen rahatsız edecek kadar, bazende hafif kasık ağrılarım var. Bel ağrısı, Göğüslerimde hassasiyet ve yemeklerden sonrada hafif mide bulantım var...
4 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşması yüzünden, ozaman ki belirtilerimle şimdikler aynı, o yüzden diyorum hamileyim sanırım diye ama bi yandan da ümitlenmek istemiyorum.
Durumumdan dolayı hamileliğimi erken öğrenmek zorundayım iğne kullanacağım için, 2 gün önce idrar testi yaptım ama negatifti...
Salı günü kanda baktırmayı düşünüyorum, eğer varsa düşük değerlede olsa çıkar sanırım...
Hayırlı haberlerle bu topikte oluruz inşallah bikaç gün içinde :)
Son düzenleme: