inşallah canım ilk gebelik mi
evet canım 8 aydır istiyordummm...senin?
canlar şimdi başka bi markayla daha idrar tahlili yaptım o da çok çok çok silik. yarın ilk idrarla tekrar yapıcam. ilk idrarda daha iyi çıkıyomuş. bi de bi gün daha geçmiş olucak üstünden. varsa daha net çıkar di mi??? zaten cuma bat ama bekliyemicam çarşamba kan vericem sanırım.
mayısta ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı canım, 6 aydır istiyorduk
bizde bu ay geldi bebişim tabi geldiyse ben kucağıma alana kadar inanmayacağım sanırım
inşallah bebişlerimiz bizi hiç bırakmaz
öncelikle hayırlı olsun canımcanlar şimdi başka bi markayla daha idrar tahlili yaptım o da çok çok çok silik. yarın ilk idrarla tekrar yapıcam. ilk idrarda daha iyi çıkıyomuş. bi de bi gün daha geçmiş olucak üstünden. varsa daha net çıkar di mi??? zaten cuma bat ama bekliyemicam çarşamba kan vericem sanırım.
yaaa bu arada sen,ben ve carla aynı gün içindeyiz,,, 1 kasım
ayy inş canım...inş güzel haberler alırız beraber göübş büyütürüzzz
Kuzuuuu hamissinnnnnAllah sana bagislasin canim tebriklerrrrrr
göbek daha çok acır sanıyodum :) canım valla benim kullanmadığım bişe yok diyebilirim,,başlıyorum saymaya
- günlük kan sulandırıca iğne
- sabah akşam progestan 200
- folic 1
- coraspin 100
ha bide progestan iğnesi vurulmuştum
şimdi haftalar ilerleyince vitamindi şuydu buydu iyice artar ilaç sayısı
yalnız değiliz canım bizim gibi çok arkadaş var böyle iğneci
olumsuzu düşünmek istemiyorum ama kalbim sanki çıkacak yerinden sabahtan beri, zaman geçmek bilmiyor.
umarım test hatalı değildir :) bi yandan da iğne tedavisini falan düşündükçe acaba yine aynı şeyi yasarmıyım diye çoktan başladım düşünmeye
eşimi bekliyorum birazdan gidicez hastaneye :)
benim çizgide silikti ama belli oluyordu ilk bakışta, 5 dk.içinde oluştu :) bak gör ikimizde 1-2 güne kalmaz burdan hamilelik haberimizi verip arkadasların arasına katılıcaz canım, sende içini ferah tut :)
Sanırım ben de sizinleyimhsaplamalarıma göre ya 1i ya da 2si olacak meleğim.1 kasım babannemizin doğum günü 2si de benim ayarlasam denk gelmezdi
Canım az önce doktordan geldim.
Beta HCG sonucum 50 çıktı. Doktor bana hayırlı olsun gebesin diyip, iğnemi yazdı. ama 2 gün sonra artışları görmek için testi tekrarlamamı istedi. 10 gün sonrada kese için çağırdı.
Adetim 7 marttı, yani daha 4 gün var ama değer düşük gibi geldi fakat doktor ultrasonla baktı rahim kalınlaşmış güzel dedi.
Arkadaslar sizce içimi rahat tutmalımıyım :)
Bu arada ben sadece iğne ve folic asit kullanacağım canım.
gözün aydın tekrardan, çok sevindimiçin rahat olsun, değerin iyi bencede. adet günü 200leri görürsün hcg de. benim tutunmada kanama olmuştu progestan oyüzden kullandım canım. coraspinde yine kanı sulandırmak için takviye.
bende doktordan yeni geldim,5+3 teyim şuan. kese 4,5 mm. civarı,,doktorum dahaaa büyük bekliyodu galiba. hcg istedi,en geç bi saate sonucu öğrenicem, 820 çıkmıştı geçen salı. bugün 6000 lerde olmalı ama 500 olsa bile iyidir dedi. çok gerginim
canlar şimdi başka bi markayla daha idrar tahlili yaptım o da çok çok çok silik. yarın ilk idrarla tekrar yapıcam. ilk idrarda daha iyi çıkıyomuş. bi de bi gün daha geçmiş olucak üstünden. varsa daha net çıkar di mi??? zaten cuma bat ama bekliyemicam çarşamba kan vericem sanırım.
Sanırım ben de sizinleyimhsaplamalarıma göre ya 1i ya da 2si olacak meleğim.1 kasım babannemizin doğum günü 2si de benim ayarlasam denk gelmezdi
göbek daha çok acır sanıyodum :) canım valla benim kullanmadığım bişe yok diyebilirim,,başlıyorum saymaya
- günlük kan sulandırıca iğne
- sabah akşam progestan 200
- folic 1
- coraspin 100
ha bide progestan iğnesi vurulmuştum
şimdi haftalar ilerleyince vitamindi şuydu buydu iyice artar ilaç sayısı
yalnız değiliz canım bizim gibi çok arkadaş var böyle iğneci
gborg bisey sorucam
doktor benim 5.gebeligim oldugunu ogrenince progestan 200 sadece aksam al dedi ..eger bi durum olursa lekelenme gibi sabah/aksam yapariz ilacı dedi.
eczacı kadın dediki niye sabah aksam yazmamıs sana bunca kayibin varken dedi..doktoruna bi daha danış dedi..ben sallamadım kadının dedigini
Simdi sende görunce gunde 2 defa
sana kayıplarınla ilgili bir test sonucu mu yoksa önlem amaclı mı gunde iki defa
haftaya kontrolum var gündeme getircem bu konuyuda bileyim dedim