2014 Kasım Anneleri

canlar şimdi başka bi markayla daha idrar tahlili yaptım o da çok çok çok silik. yarın ilk idrarla tekrar yapıcam. ilk idrarda daha iyi çıkıyomuş. bi de bi gün daha geçmiş olucak üstünden. varsa daha net çıkar di mi??? zaten cuma bat ama bekliyemicam çarşamba kan vericem sanırım.

evet canım 8 aydır istiyordummm...senin?

mayısta ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı canım, 6 aydır istiyorduk
bizde bu ay geldi bebişim tabi geldiyse ben kucağıma alana kadar inanmayacağım sanırım

inşallah bebişlerimiz bizi hiç bırakmaz

hadi gözün aydın, inşallah bebişin seninledir

amin canım inş hiç bırakmaz kuzucummm

öncelikle hayırlı olsun canım
canım adett günün geçtimi yada kaç gün var...
benim adete 3 gün kala bu şekilde çıktı test..

Son düzenleme:
yaaa bu arada sen,ben ve carla aynı gün içindeyiz,,, 1 kasım

Sanırım ben de sizinleyim hsaplamalarıma göre ya 1i ya da 2si olacak meleğim.1 kasım babannemizin doğum günü 2si de benim ayarlasam denk gelmezdi

öncelikle hayırlı olsun canım
canım adett günün geçtimi yada kaç gün var...
benim adete 3 gün kala bu şekilde çıktı test..
Eki Görüntüle 1006407 Eki Görüntüle 1006406 [/QUOTE]

adet günüm cuma. dayanamadım yaptım ben iki gün önce hiç yoktu. bugün tam üç tane yaptım. ikisi aynı marka biri farklı. üçüde birbiri gibi çıktı. senin sonucuna çok benziyor.seninkinden daha belirgin değil ama. fotograf çekiyorum fotografta gözükmüyo benim. seninkine çok benziyo belki az daha silik olabilir. yarın ilk iş sabah sabah tekrar test yapmak. bakalım nolcak....

isyan 123 senin sonuçları gördükçe ümitleniyorum yaaa. inşallah yarın sabah daha net çıkar da biraz rahatlarım. gerçi hiç bişeyin garantisi yok kucağımıza lana kadar ama daha belirginleşirse birazcık kafam rahatlar. daha sakin bekleyebilirim.... şimdi var mı yok mu belli değil.

Canım az önce doktordan geldim.
Beta HCG sonucum 50 çıktı. Doktor bana hayırlı olsun gebesin diyip, iğnemi yazdı. ama 2 gün sonra artışları görmek için testi tekrarlamamı istedi. 10 gün sonrada kese için çağırdı.
Adetim 7 marttı, yani daha 4 gün var ama değer düşük gibi geldi fakat doktor ultrasonla baktı rahim kalınlaşmış güzel dedi.
Arkadaslar sizce içimi rahat tutmalımıyım :)

Bu arada ben sadece iğne ve folic asit kullanacağım canım.

Son düzenleme:

Canım özelden yazacaktım ama yazamadım :)
Geldim doktordan, silik çizgi gerçektende gebeliğimi müjdelemiş bana adetime daha 4 gün varken :)
İnşallahhh sende bize burdan benim gibi verirsin 1-2 güne kalmaz müjdeli haberi :)

Sanırım ben de sizinleyim hsaplamalarıma göre ya 1i ya da 2si olacak meleğim.1 kasım babannemizin doğum günü 2si de benim ayarlasam denk gelmezdi

hayırlı olsun canım,,dilerim sağlıklı bi gebelik geçirirsin

gözün aydın tekrardan, çok sevindim için rahat olsun, değerin iyi bencede. adet günü 200leri görürsün hcg de. benim tutunmada kanama olmuştu progestan oyüzden kullandım canım. coraspinde yine kanı sulandırmak için takviye.
bende doktordan yeni geldim,5+3 teyim şuan. kese 4,5 mm. civarı,,doktorum dahaaa büyük bekliyodu galiba. hcg istedi,en geç bi saate sonucu öğrenicem, 820 çıkmıştı geçen salı. bugün 6000 lerde olmalı ama 500 olsa bile iyidir dedi. çok gerginim

5000 bile olsa iyidir dedi, yukarıda 500 yazmışım:/ kafa yerinde değilkii

Arass geliyorsun yanii aramiza heey heyyyttt
aynı benim yaşadığımı yaşıyorsun
silik varsa okey tatlım
bundan sonrasına bakıcaaz artık
bencede artık kan ver erken oldugu icin belki biraz düşük sonuc alabilirsin üzülmee
ya bu kadar ısrar etmende varmış bi hayır demek ki insan hissediyoo yaa
bende en ümitsiz oldugum aydı ve bende senin gibi erkenden baslamıstım testlere

gborg bisey sorucam
doktor benim 5.gebeligim oldugunu ogrenince progestan 200 sadece aksam al dedi ..eger bi durum olursa lekelenme gibi sabah/aksam yapariz ilacı dedi.
eczacı kadın dediki niye sabah aksam yazmamıs sana bunca kayibin varken dedi..doktoruna bi daha danış dedi..ben sallamadım kadının dedigini
Simdi sende görunce gunde 2 defa
sana kayıplarınla ilgili bir test sonucu mu yoksa önlem amaclı mı gunde iki defa
haftaya kontrolum var gündeme getircem bu konuyuda bileyim dedim

canım benim adetten 2 gün önce lekelenme oldu ve gebelik testini o gün yaptık. ben anlatmıştım önceki kötü deneyimleri doktora,, lekelenmede olunca önlem için pro.iğne yaptırdı ve sabah akşam pro.200 kullan dedi. çünkü ilk gebeliğimde keseye çok yakın bir yerde kesemin 1,5 katı büyüklüğünde iç kanamam vardı. test yapılmadı hiç. kan sulandırıcı iğneyi de progestanı da coraspini de önlem amaçlı alıyorum. zararı yok ama faydası olabilir dedi dr.

Aramıza katılan tüm 2014 Kasım Annelerini tebrik ediyorum
Kasım Annelerinin bir ortak kaderi var sanırım o da hemen hemen ilk gebeligi olan anne yok gibi ...
Geçmişimiz üzücü olabilir ama
HAYIRLISIYLA BEBEKLERIMIZ BİZE BİZLERDE BİRBİRİMİZE TUTUNARAK BU SÜRECİ ATLATIP KASIM ANNESI OLACAĞIZ İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…