- 19 Şubat 2014
- 103
- 16
- 34
ayy bande hamileyiiim
Harikaaaaa canim ne zaman ogrendin? idrar mi kanda mi
hayırlı olsunnhosgeldin aramızaaaa
Teşekkür ederizzz, hoşgeldin.. Güzel haberlerini bekliyorum
Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
benoşummm
kızlar bende kısmetse kasım annesi olmak istiyorum beta hcg 13.81 çıktı, ama bugün 12 gibi lekelenmem oldu, dr gittim eve git bekle kimyasal olabilirmiş, benim merak ettiğim böyle kahverengi lekelenme olan var mı bide akıntılarınız nasıl oluyor :26:
Tabi ki ne demek uzun olabilir biraz
Ilk gebelik dış gebelikti.. ama cehaletlik işte ben anlayamadım ve tüpte buyuyen bebek 2.ayda orayı patlattı ve kanamayla açık ameliyat sonuç tek tüpüm alındı...
senelerce hamile kalamadim...
ta ki rahim filminde diğer tüpte tıkalı oldugunu görene kadar ;(((
Bahçeciye gittim yaş ve tüplerimdeki sorun nedeniyle hamile kalmamin imkansiz oldugunu soyledi ve tüp bebek yaptık.
Tuttu bebek ama 9.haftada bos gebelik teshisiyle kürtaj oldum
Kürtajdan bir ay sonra normal yolla hamile kaldım ve oğlumu dogurdum
Oglum 2 yaşındayken 2012 martta hamile kaldım yine normal.
3aylikken kalbi durdu.....
Vee mutlu son demek istiyorum artık 2014 ocak ve normal yolla hamile kaldim
bir tüp yok digeri tıkalı birde polikistik over var
yok yok yani ne ararsan...)))))
senin dışgebeligin nasil sonuclandı canım?
yani benim gibi ameliyat mi kucuk bi operasyon mu
Yeniden merhaba herkese
Bende inşAllah kasım annesi olacağım cuma günü kam değerim 480,5 çıktı çok heyecanlıyım
Sosyalim seni de burda görmek güzel kuzum herşey güzel olacak
öncelikle çok geçmiş olsun, pıhtılaşma testleriniz falan yapıldı mı acaba ben onu merak ettim:26:
inşallah canım , senide görmek güzel inşallah burda beraber bekleyeceğiz bebeklerimizi
Aynen tatlım inşAllah hepimizin herşeyleri normal gider..
Doktora ne zaman gitsem diyorum.. Acaba kan sonucum ne oldu falan çok merak ediyorum
keşke yarın bi gitsen tekrar bi betahcg baktırsan 2 günde bi 2 katına çıkması lazım çünkü kuzu, ona göre 2 hafta yada 3 hafta sonra gider kalp atımınıda duyarsın inşallah
Merhaba ben 2013 ekim annesiyim, hepinize bu uzuuun ama heyecanli yolculugunuzda iyi sanslar diliyorum. Saglikla, mutlulukla kucaginiza alin insallah bebeklerinizi. Bu 4.5 aylik taze anneye sorulariniz olursa yardimci olmaya calisirim :)
Hamis arkadaslar bi sorum olucak. 7 mart bat. Ama cumadan beri beni rahatsiz edwbilecek kadar kasik agrisi cekiyoeum. Adet agrisi gibi.3 yil once dogum yapmis biriolarak hafif dogum sancisi gibi de diyebilirim. Belim de agriyo. Zaman zaman midem de bukaniyo. Pantolonun lastigi bile rahatsix ediyo. Halilelik icin calismis olmasak adet sancisi diye sicak su torbasi koyucam karnima. O kadar yani. Ben kizima hamile kaldigimda boyle oldugumu hatirlamiyorum. Bu sekilde belirtiler geciren oldu mu aranizda.
ilk zamanlarında okadar ağrı olmaz diye duymuştum ama tabi herkesin farklı olurmuş idrar testi yapın bence en az 12 günlükken bile belli oluyor
Idrara cok guvenmiyorum ben.kizimda adete 2gun kala kanda bile cikmamisti.adet 2gun gecikince idrarda cok cok silik cikti. Bilemiyorum o yuzden.evde test var ama yarin sabah bi deniyeyim diyorum. Sanirim carsamba da kan vermeye gidicem. Hayirlisi hakkimizda.......
Yarın doktora gidicem ya olmadı sorayım sosyalim.. gerek duyarsa neden olmasın..
Allah razı olsun alina.. Amin inşAllah.. Seninde bebeğini Allah bağışlasın uzun ömür versin rabbim..
ayy bande hamileyiiim
gunaydinn kizlarr ben de hamileyim galiba sat 30ocakti 27 subatta hcg 164 cikti... ama hala emin olamiyorum: yumurta takibindeydim 10 & 15 subatta bakti dr bu ay yumurtan catlamamis demisti?? ptesi tkrr hcg ye baktirip aksam dr a gidicem. umarm sorun olmaz ve bebiss gelir isteyen & bekleyen herkese de bana da:)
hepinizin hayırlı sağlıklı içi dışı güzel kaderli kısmetli bebişleri olur inşallah, benimde
Hamis arkadaslar bi sorum olucak. 7 mart bat. Ama cumadan beri beni rahatsiz edwbilecek kadar kasik agrisi cekiyoeum. Adet agrisi gibi.3 yil once dogum yapmis biriolarak hafif dogum sancisi gibi de diyebilirim. Belim de agriyo. Zaman zaman midem de bukaniyo. Pantolonun lastigi bile rahatsix ediyo. Halilelik icin calismis olmasak adet sancisi diye sicak su torbasi koyucam karnima. O kadar yani. Ben kizima hamile kaldigimda boyle oldugumu hatirlamiyorum. Bu sekilde belirtiler geciren oldu mu aranizda.
Amin hepimizin bebegini Allah korusun...kendine dikkat et, ozellikle yaz aylarinda biraz zorlanabiliyor insan kendine iyi bak :)
Kızlar sanırım benimde bebiş geliyooooooooorsilik çizgiden sonra belirgin ve net kırmızı çizgiyi bugün gördüm çoook mutluyum sıra kan testinde inşallah Allahımdan bize verdiği emanetini korumasını diliyorum bebeğim iyiki ordasın seni şimdiden çok seviyorum annecim
gözün aydın canımYeniden merhaba herkese
Bende inşAllah kasım annesi olacağım cuma günü kam değerim 480,5 çıktı çok heyecanlıyım
Sosyalim seni de burda görmek güzel kuzum herşey güzel olacak
Kızlar sanırım benimde bebiş geliyooooooooorsilik çizgiden sonra belirgin ve net kırmızı çizgiyi bugün gördüm çoook mutluyum sıra kan testinde inşallah Allahımdan bize verdiği emanetini korumasını diliyorum bebeğim iyiki ordasın seni şimdiden çok seviyorum annecim