2014 Kasım Anneleri

Tamam canım tesekkur ederim..
benimde kese etrafında kanama gördu iki adet çok buyuk degil bazı gebeliklerde olabilir ama sende olduguna gore hemen ilaca basla demisti lekelenme olursa ikiye çıkaririz demisti...

yalnız varyahaziranda kaybettigim gebelikte 12.haftada lekelenme olmustu ve o zaman gittigim doktor yat dinlen normal demisti boyle progestan falan vermedi ve o hafta zaten kaybettim
ben bu ilaclari sadece tup baby tedavisinde kullandigim icin hep oyle gebeliklerde kullanilir saniyordum ;((((((((
ögrenmenin sonu yok...

doktorları anlamakta zor.. 5+3 bugün,doktorum beğenmedi kesemin büyüklüğünü. yaklaşık 5 mm.,, hcg istedi

sağol canım :)
Moralini bozma lüften, bazen kese de, bebekte 1 haftada 2 katı büyüyebiliyor ben yaşamıştım bunu :)
Sen içini ferah tut ve güzelce beslen, gerisi zaten gelecek :)

Canım özelden yazacaktım ama yazamadım :)
Geldim doktordan, silik çizgi gerçektende gebeliğimi müjdelemiş bana adetime daha 4 gün varken :)
İnşallahhh sende bize burdan benim gibi verirsin 1-2 güne kalmaz müjdeli haberi :)

(bu arada farkettim ki bi önceki sayfada sana bunları yazacağıma, alıntı yaparken kendi mesajımı alıp yazmışım :)) Heyecandan şaşırttım iyice

Canım hiç ev testlerine para harcama... 6 - 7 tane 2 farklı markanın testini yaptım 2 günde emin olamadığıma , zorla seçiliodu 2. Çizgi hepsinde... Nasılsa kan testini yaptıracaksın bir an önce yaptır da rahatla. Test yapıcım die doğru düzgün su içmedim 2 gün :) elimde Son iki idrar testi vardı laf olsun diye dün kan verdikten sonra denedim 2.çizgi belli ama rengi halaa açıktı ki Beta hcg 800 olmuş..

Ben de bi tuhaflik oldugunu anlamistim) insallah ben de hayirli haberleri paylasicam burdan. Adina gercekten cok sevindim.

Yarin sabah son idrar testimi yapicam.allah izin verirse de carsamba kan testi. Sonrada haberleri aninnda sizinle paylasicam.bu arada hayirli olsun sana da. Allah gobis fotolarini da paylasmayi nasip etsin insallah:)

sağol canım :)
Moralini bozma lüften, bazen kese de, bebekte 1 haftada 2 katı büyüyebiliyor ben yaşamıştım bunu :)
Sen içini ferah tut ve güzelce beslen, gerisi zaten gelecek :)

çok teşekkür ederim, dilerim dediğin gibi olur canım :) hala hcg sonucunu öğrenemedim,arıyoruz sıkıntı vardı cihazda daha çıkmadı diyolar :/

Oy bır suru hamıle varne guzel bugun test yaptım çıkmadı tabii doğal olarak delircem ya kan testi yaptırsammı acaba yahu yedı gun kaldı bende uyku halı basladı bu seferde

neden saka yapıyım ayyy ben senin o heyecanını dua ettim sana allah yavrunu sana bağışlasın güzelim yaaa bi oğlun olsun geçirdim içimden nedense tahminlerim genelde tutar

Canımdın yanlış anladın ben hatalı yazdım aslında özür dilerim. Adım demet ve 84 doğumluyum birden görünce şoka girdim. Rabbım hayırlısını nasıp etsın cnm bır oglum var dort yasında gönlumden kız gecıyor ama hayırlı saglıklı olsun gerısı onemlı degıl. Sana da hayırlı dogumlar cnm.

Demet saç renngımız sac cınsımız hatta takımımız bıle tutuyor valla ben b pzıtıfım sanırım tek farkımız:)))

Demet saç renngımız sac cınsımız hatta takımımız bıle tutuyor valla ben b pzıtıfım sanırım tek farkımız:)))
Şimdi senin kesin mi hamileliğin ona göre konuşacam bende sandım ki neyse demet benimde bir oğlum var kız istiyorum oğlun kaç yasında benim 23 aylık adı mert bende kız istiyorum ama benimde erkek olacak sanki neredesin:

Adı emirhan 4 yasında pardon

Son düzenleme:
KASIM 2014 ANNELERİ

Annemiz Doğum Şehir Yaş Kaçıncı
1 qborg 01.11.2014 1.
2 carlademir 01.11.2014 istanbul 39 2.
3 queenqueen 02.11.2014
4 es130813 02.11.2014
5 tikita 01.11.2014
6 demet-1984 02.11.2014 2.
7 pembebuketim 04.11.2014 1.
8 durunnehir 27.10.2014 kayseri 26
9 Bten 07.11.2014 istanbul 29 1.
10 ozlem62yıldız
11 benay-06
12 sosyalsorumsuz 02.11.2014 malatya 1.
13 tubam 10.11.2014
14 semaname 04.11.2014
15 perskızı 04.11.2014 2.
16 tuba2023
17 bbbmmm 09.11.2014
19 oyadidem 30.10.2014 osmaniye 2.
20 rain60
21 eylülyorgunu 02.11.2014
22 isyan123 1.
23 sdnur 02.11.2014
24 eslaa
25 arass 12.11.2014 bursa 2.
26
27
28
29

Eklentiler

• $KASIM2014.png
    26,4 KB · Görüntüleme: 41
kızlarr listeyi çıkarmaya çalıştım ama elimden bu kadarı geldi valla; excelde hazırladım ama kk'de yapıştırınca saçma bi görüntü çıktı... zaten oku oku herkesin detayını çıkarmaya çalış... eksikleri yollarsanız eklerim tekrar da ekim annelerin şekilli listesi gibi nasıl yapabilirim bilmiyorumm :S bi tane bilgisayar müh kasım annesi çıksaydı ne süper olurdu yada bu işlerden anlayan bir anne:) okumasına da gerek yok excel listesini yollarım anında:) sizlere ve bebişlerinize ii gecelerr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…