- 19 Şubat 2014
- 103
- 16
- 34
canım benim adetten 2 gün önce lekelenme oldu ve gebelik testini o gün yaptık. ben anlatmıştım önceki kötü deneyimleri doktora,, lekelenmede olunca önlem için pro.iğne yaptırdı ve sabah akşam pro.200 kullan dedi. çünkü ilk gebeliğimde keseye çok yakın bir yerde kesemin 1,5 katı büyüklüğünde iç kanamam vardı. test yapılmadı hiç. kan sulandırıcı iğneyi de progestanı da coraspini de önlem amaçlı alıyorum. zararı yok ama faydası olabilir dedi dr.
Tamam canım tesekkur ederim..
benimde kese etrafında kanama gördu iki adet çok buyuk degil bazı gebeliklerde olabilir ama sende olduguna gore hemen ilaca basla demisti lekelenme olursa ikiye çıkaririz demisti...
yalnız varyahaziranda kaybettigim gebelikte 12.haftada lekelenme olmustu ve o zaman gittigim doktor yat dinlen normal demisti boyle progestan falan vermedi ve o hafta zaten kaybettim
ben bu ilaclari sadece tup baby tedavisinde kullandigim icin hep oyle gebeliklerde kullanilir saniyordum ;((((((((
ögrenmenin sonu yok...
gözün aydın tekrardan, çok sevindimiçin rahat olsun, değerin iyi bencede. adet günü 200leri görürsün hcg de. benim tutunmada kanama olmuştu progestan oyüzden kullandım canım. coraspinde yine kanı sulandırmak için takviye.
bende doktordan yeni geldim,5+3 teyim şuan. kese 4,5 mm. civarı,,doktorum dahaaa büyük bekliyodu galiba. hcg istedi,en geç bi saate sonucu öğrenicem, 820 çıkmıştı geçen salı. bugün 6000 lerde olmalı ama 500 olsa bile iyidir dedi. çok gerginim
çok sevindim senin adına. inşallah bu sefer güzel şeyler olucak.olumsuzu aklına bile getirip stres yapma kendini de bebişini de. inşallah daha güzel habeerlerini alırız. sabırsızlıkla bekliyorum.
az önce ben de idrar testi yaptım. veeeee çok çok çok silik bi çizgi gördüm. benden başkası görür mü bilmiyorum.o yüzden yarın sabah tekrarlıycam.
canlar şimdi başka bi markayla daha idrar tahlili yaptım o da çok çok çok silik. yarın ilk idrarla tekrar yapıcam. ilk idrarda daha iyi çıkıyomuş. bi de bi gün daha geçmiş olucak üstünden. varsa daha net çıkar di mi??? zaten cuma bat ama bekliyemicam çarşamba kan vericem sanırım.
Canım özelden yazacaktım ama yazamadım :)
Geldim doktordan, silik çizgi gerçektende gebeliğimi müjdelemiş bana adetime daha 4 gün varken :)
İnşallahhh sende bize burdan benim gibi verirsin 1-2 güne kalmaz müjdeli haberi :)
(bu arada farkettim ki bi önceki sayfada sana bunları yazacağıma, alıntı yaparken kendi mesajımı alıp yazmışım :)) Heyecandan şaşırttım iyice
Canım hiç ev testlerine para harcama... 6 - 7 tane 2 farklı markanın testini yaptım 2 günde emin olamadığıma , zorla seçiliodu 2. Çizgi hepsinde... Nasılsa kan testini yaptıracaksın bir an önce yaptır da rahatla. Test yapıcım die doğru düzgün su içmedim 2 gün :) elimde Son iki idrar testi vardı laf olsun diye dün kan verdikten sonra denedim 2.çizgi belli ama rengi halaa açıktı ki Beta hcg 800 olmuş..
doktorları anlamakta zor.. 5+3 bugün,doktorum beğenmedi kesemin büyüklüğünü. yaklaşık 5 mm.,, hcg istedi
sağol canım :)
Moralini bozma lüften, bazen kese de, bebekte 1 haftada 2 katı büyüyebiliyor ben yaşamıştım bunu :)
Sen içini ferah tut ve güzelce beslen, gerisi zaten gelecek :)
Iyi haberlerini bekliyorum aklim sende benim
Insallah yarabbim guzel sonuclar insallah
benimde hamile kalınca hemen gögüs uçlarıma ağrı vurur dokunamam
kız sen benim tahmin ettiğim kişimisin isimmi değiştrdinnnsaoo canımm saollll
neden saka yapıyım ayyy ben senin o heyecanını dua ettim sana allah yavrunu sana bağışlasın güzelim yaaa bi oğlun olsun geçirdim içimden nedense tahminlerim genelde tutarSen şaka değilsin dimi şoktayımm
neden saka yapıyım ayyy ben senin o heyecanını dua ettim sana allah yavrunu sana bağışlasın güzelim yaaa bi oğlun olsun geçirdim içimden nedense tahminlerim genelde tutar
Şimdi senin kesin mi hamileliğin ona göre konuşacam bende sandım ki neyse demet benimde bir oğlum var kız istiyorum oğlun kaç yasında benim 23 aylık adı mert bende kız istiyorum ama benimde erkek olacak sanki neredesin:Demet saç renngımız sac cınsımız hatta takımımız bıle tutuyor valla ben b pzıtıfım sanırım tek farkımız:)))
Adı emirhanŞimdi senin kesin mi hamileliğin ona göre konuşacam bende sandım ki neyse demet benimde bir oğlum var kız istiyorum oğlun kaç yasında benim 23 aylık adı mert bende kız istiyorum ama benimde erkek olacak sanki neredesin: