2014 Kasım Anneleri

herkese iyi günler sanırım bende buraya uğramalıyım dün test yaptım. 2. çizgi silik çıktı dün gecede pembe akıntım oldu daha da tık yok. ben bundan önce 2 hamilelik geçirdim biri 6 haftalık diğeri 10 haftalık düştüler. allahım bu sefer yüzümü güldürsün geçen sene bu zamanlar hamileydim ilkine yani. okadar çok korkuyorum ki yine birşey olucak diye hamile değilmişim gibi davranıyorum. ve düşük nedenleri için doktor testler istemişti 2 testi yaptılar son test kaldı oda 17 martta olucaktı yani genetik test acaba hamileyken yapılırmı. çünkü 2 hafta kaldı.
insallah bu sefer meleğini sağlıcakla kucağına alırsın cnm hoşgeldin:KK52:

Merhaba kızlar perşembe günü kan testinde hamiş olduğumu öğrendim 119.2 çıktı değer sizce nasıl? 25 inde regl olmam lazımdı 27 de teste gittim işte. Bir kızım var 19 aylık bu benim ikinci gebeliğim :) Rabbim hepimizin hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin bebişleri :)
Selammmm benimde 23 aylık bir oğlum var erken olduğunu düşündüm ikincisi için ama oldu bikere eşim çok istedibizim için iki kat zor olucak seninki planlı mı

Selammmm benimde 23 aylık bir oğlum var erken olduğunu düşündüm ikincisi için ama oldu bikere eşim çok istedibizim için iki kat zor olucak seninki planlı mı

Planlı sayılır eşim çok istiyordu e bende iistiyorum. Aile apartmanı oldugumuz için kızım genelde babaannede zaten yorulacağımı sanmıyorum canım. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirir inşallahhhhh

Son düzenleme:
Aramıza katılan tüm arkadaşlara hayırlı olsun
Gitgide kalabalıklaşıyoruz artık sayfalar çogaldıkça takipte zorlaşıyormuş megersem
Cevap yazamadığım olursa şimdiden kusura bakmasın :KK66:))))))
Hadii Kasım Anneleri daha çoğalalım artalım eksilmeyelim
Gellll gellll Kasım'a gelllllllll

Gitgide kalabalıklaşıyoruz artık sayfalar çogaldıkça takipte zorlaşıyormuş megersem

Saolasın canım ben tüm sayfaları okudum bugün :)) şu listeyi düzenlesen artıl baksana kalabalıklaşıyoruzzz :))))

Hepimizi tek tek okurken bişey dikkatimi çekti
Mesela ben dogmuş bi oglum var ama
bir tüp bebek denemem var sonra boş gebelik dış gebelik düşûk derken bu 5. hamileligim
neredeyse burada çoğunluğumuzun geçmisi buna benzer
Tüm topiklerde mi öyle bilmiyorum ama eger kasim anneleri topigi boyleyse bunda da vardir bi hikmet
Her hamilelikte anne endiseyle doludur ama gecmiste kayıp yaşamaşlar daha da bi tedirgin
örnek ben...
daha kimseye söylemedigimiz gibi daha esimle sevinemiyoruz
şu 2 ayı daha atlatırsam rahatliicam diyorum
Sizlerde içdünyalar nasılllll???

Saolasın canım ben tüm sayfaları okudum bugün :)) şu listeyi düzenlesen artıl baksana kalabalıklaşıyoruzzz :))))[/QUOT
Ahhh liste dimi?
Büyük bir zevkle yapmak isterim ama bi yaramaz var evde bi taraftan aktif mesaim var..
Ilk annemiz yapsın diye düşünmüştüm ama onunda mazereti var :KK66:)) Eger topigimizin Ilk annesi yapmiyor ise liste konusunda bilgili, kendine güvenen :)) gönüllü bir annemiz varsa neden olmasın
Görüş ve önerilerinize Sunarım :KK66:)))))))))

Saolasın canım ben tüm sayfaları okudum bugün :)) şu listeyi düzenlesen artıl baksana kalabalıklaşıyoruzzz :))))[/QUOT
Ahhh liste dimi?
Büyük bir zevkle yapmak isterim ama bi yaramaz var evde bi taraftan aktif mesaim var..
Ilk annemiz yapsın diye düşünmüştüm ama onunda mazereti var :KK66:)) Eger topigimizin Ilk annesi yapmiyor ise liste konusunda bilgili, kendine güvenen :)) gönüllü bir annemiz varsa neden olmasın
Görüş ve önerilerinize Sunarım :KK66:)))))))))

Valla cnm ben pek anlamam o işlerden ama ekim annelerine baktım ne güzel yapmışlar listeyi :KK30: Bir el atsannn :KK16:

Duyuru :KK66:)))))))

Sevgili Kasım Anneleri
Artık sayıca çoğaldığımızı belirtmek isterim..
Birbirimizi daha iyi tanımak günlerimizi takip edebilmek adına Kasım Anneleri Topiğine yaraşır bir Listeye ve onu hazırlayıp sahiplenecek gönüllü bir Kasım 2014 annesine ihtiyacımız vardır
Ilgililere Onemle Duyurulur..

Not: Tikkat Tikkat 01.03.2014 saat 1900 itibariyle duyurumuzu yapmış bulunmaktayız vay ben duymadım vay ben işitmedim olmasın hahahahahahah şaka tabii bu not

Hayirli olsun Allah hayirlisiyla sanada banada kucagimiza almayi nasip eylesin.
Ben 13 subatta transfer oldum. 26 subatta cok sukur hamile oldugumu ogrendim. 3 hafta sonra kontrolum var kese ve kalp atisi icin. Gebelik haftasi nasil hesaplaniyo biliyo musun

Amin inşallah.. benim transferim de 7 şubatta yapıldı, 13 şubatta öğrendim hamile olduğumu.. :KK16: sadece keseyi gördüm şimdiye kadar.. bu hafta içi de kalp atışı için gidicem.. inşallah duyarım bebeğimi.. :KK16:
son adet tarihini başlangıç olarak hesaplıyorsun.. daha sonra bebek biraz büyüdüğünde gelişimine göre doktorun kaç haftalık olduğunu belirliyor..

Merhaba kızlar perşembe günü kan testinde hamiş olduğumu öğrendim 119.2 çıktı değer sizce nasıl? 25 inde regl olmam lazımdı 27 de teste gittim işte. Bir kızım var 19 aylık bu benim ikinci gebeliğim :) Rabbim hepimizin hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin bebişleri :)

Merhaba hoşgeldin.. :KK3: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
benim de beklediğim adet tarihinden 2 gün sonra ölçtürdüğümde 148 çıkmıştı.. kişiye göre değişiyor bu sonuçlar.. bir kez daha ölçtürüp artışa bakabilirsin kafana takılan bir şey varsa..

İstemeden kimseyi kırmak istemem yanlış bi laf mı ediyorum onu bile bilmiyorum ama ekim annelerindede burdada çoğu asılama oldu yediğimiz içtiğimizden mi nedendir bu kadar sayısı arttı yaaa allahh herkesin gönlüne göre versin evladına kavuştursun

Merhaba hoşgeldin.. :KK3: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
benim de beklediğim adet tarihinden 2 gün sonra ölçtürdüğümde 148 çıkmıştı.. kişiye göre değişiyor bu sonuçlar.. bir kez daha ölçtürüp artışa bakabilirsin kafana takılan bir şey varsa..

Tşkler cnm hoşbuldum. Sanırım dediğin gibi kişiden kişiye değişen birşey de insanın eli yüreğinde oluyor işte. Pazartesi randevu aldım bakalım gidicem doktora. İnşallah hayırlısıyla ilerliyordur gebeliğim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Tşkler cnm hoşbuldum. Sanırım dediğin gibi kişiden kişiye değişen birşey de insanın eli yüreğinde oluyor işte. Pazartesi randevu aldım bakalım gidicem doktora. İnşallah hayırlısıyla ilerliyordur gebeliğim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

öyle gerçekten.. heyecan hiç bitmiyor.. önce değerler artacak mı, kese görünecek mi, sonra kalp atışı duyulacak mı..
İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.. :KK16:

Hepimizi tek tek okurken bişey dikkatimi çekti
Mesela ben dogmuş bi oglum var ama
bir tüp bebek denemem var sonra boş gebelik dış gebelik düşûk derken bu 5. hamileligim
neredeyse burada çoğunluğumuzun geçmisi buna benzer
Tüm topiklerde mi öyle bilmiyorum ama eger kasim anneleri topigi boyleyse bunda da vardir bi hikmet
Her hamilelikte anne endiseyle doludur ama gecmiste kayıp yaşamaşlar daha da bi tedirgin
örnek ben...
daha kimseye söylemedigimiz gibi daha esimle sevinemiyoruz
şu 2 ayı daha atlatırsam rahatliicam diyorum
Sizlerde içdünyalar nasılllll???

merhabalar , tesadüfen girdim topiğinize okuyunca kendime yakın gördüm yaşadıklarınızı. öncelikle çok tebrik ederim bebişinizi. Allah tamamına erdirsin inşallah :)
dış gebelik yaşamışsınız bende 2,5 ay oldu yaşayalı. bu hamileliğiniz normal yolla mı oldu acaba, çok ihtiyacım var vereceğiniz bilgiye psikolojik olarak..

merhabalar , tesadüfen girdim topiğinize okuyunca kendime yakın gördüm yaşadıklarınızı. öncelikle çok tebrik ederim bebişinizi. Allah tamamına erdirsin inşallah :)
dış gebelik yaşamışsınız bende 2,5 ay oldu yaşayalı. bu hamileliğiniz normal yolla mı oldu acaba, çok ihtiyacım var vereceğiniz bilgiye psikolojik olarak..

Tabi ki ne demek uzun olabilir biraz
Ilk gebelik dış gebelikti.. ama cehaletlik işte ben anlayamadım ve tüpte buyuyen bebek 2.ayda orayı patlattı ve kanamayla açık ameliyat sonuç tek tüpüm alındı...
senelerce hamile kalamadim...
ta ki rahim filminde diğer tüpte tıkalı oldugunu görene kadar ;(((
Bahçeciye gittim yaş ve tüplerimdeki sorun nedeniyle hamile kalmamin imkansiz oldugunu soyledi ve tüp bebek yaptık.
Tuttu bebek ama 9.haftada bos gebelik teshisiyle kürtaj oldum
Kürtajdan bir ay sonra normal yolla hamile kaldım ve oğlumu dogurdum
Oglum 2 yaşındayken 2012 martta hamile kaldım yine normal.
3aylikken kalbi durdu.....
Vee mutlu son demek istiyorum artık 2014 ocak ve normal yolla hamile kaldim
bir tüp yok digeri tıkalı birde polikistik over var
yok yok yani ne ararsan...:KK66:)))))
senin dışgebeligin nasil sonuclandı canım?
yani benim gibi ameliyat mi kucuk bi operasyon mu

Tabi ki ne demek uzun olabilir biraz
Ilk gebelik dış gebelikti.. ama cehaletlik işte ben anlayamadım ve tüpte buyuyen bebek 2.ayda orayı patlattı ve kanamayla açık ameliyat sonuç tek tüpüm alındı...
senelerce hamile kalamadim...
ta ki rahim filminde diğer tüpte tıkalı oldugunu görene kadar ;(((
Bahçeciye gittim yaş ve tüplerimdeki sorun nedeniyle hamile kalmamin imkansiz oldugunu soyledi ve tüp bebek yaptık.
Tuttu bebek ama 9.haftada bos gebelik teshisiyle kürtaj oldum
Kürtajdan bir ay sonra normal yolla hamile kaldım ve oğlumu dogurdum
Oglum 2 yaşındayken 2012 martta hamile kaldım yine normal.
3aylikken kalbi durdu.....
Vee mutlu son demek istiyorum artık 2014 ocak ve normal yolla hamile kaldim
bir tüp yok digeri tıkalı birde polikistik over var
yok yok yani ne ararsan...:KK66:)))))
senin dışgebeligin nasil sonuclandı canım?
yani benim gibi ameliyat mi kucuk bi operasyon mu
zorlukların olmuş Allah kolaylık versin ama hepte sonunda mutlu olmuşsun ne güzel :KK16:

X