Ben gobekten yapiyorum canimevet yaa, ben bigün sağ kola bigün sol kola yaptırıyorum ama cıkkk çok ağrıyo yinede kollarımiğne girerken sıkıntı yok ama içindekini enjekte ettiği anda etimi koparıyolarmış gibi yanıyo canım
Ben gobekten yapiyorum canim
Kizlaarr kendimi umitlendirmek ustemiyorum ama eger hesaplayicilara gore yumurtladiysam bugun implantasyon gunu. Ve simdiye kadar basima gelmeyen ani kasik agrilarim var.ozellikle oturdugum yerden kalkarken. Hizlikalkarsama iku buklum oluyorum. Bebisim yerlwsiyomu acaba kizlaaarrr???
kuzucum yumurtlama günün ayın kaçıydı?
21 subat cnm benim yumurtlama gunu
biraz erken gibi tatlım ama dilerim vardır.. benim yumurtlama günüm 7 şubattı, 18 şubatta yoğun kasık ağrım oldu ve 19 da lekelenmeki 19da öğrendim bende ama ne test yaptım öncesinde ne bişe.. bence sen martın 3 ve 5inde kanda baktır??
Internette 6-7gun sonra yerlesme olur yaziyo.bissuru siteye baktim. Hesaplaayici da ole diyo.bilmuyorum artik.ama kipirdamaya korkuyorum cnm yanicak diye. 2 testim var evde. Hafta ici yapicam artik.....
Gözün aydın, hoşgeldin aramıza
Cok tesekkur ederim :) agzim kulaklarimda hala :)
bende kasım annesi olcam inşallah daha miniminnacık bebişim
bende kasım annesi olcam inşallah daha miniminnacık bebişim
Merhabalar aranizda tup bebekle hamis kalan var mi acaba.
hayırlı olsun.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
benimki tüp bebek..
Ayy gunler gecmıyor ya gecsın dıye hergun gezmece oynuyorum valla. Rabbım hayırlısını nasıp etsın gogus uclarım acıyo benım arada ndn acaba beklenen adet 11 kmart off daha cokkk
benimde hamile kalınca hemen gögüs uçlarıma ağrı vurur dokunamamAyy gunler gecmıyor ya gecsın dıye hergun gezmece oynuyorum valla. Rabbım hayırlısını nasıp etsın gogus uclarım acıyo benım arada ndn acaba beklenen adet 11 kmart off daha cokkk