Yenikullanıcı çok gecmiş olsun sürekli kazalar buluyor cocukları malesef bizimkide masanın yanında oturuyordu ayagıylada masanın bacagına dokunuyodu bi süre sonra bacak cıktı ve kafasına indi biraz kanadı cok korktum daha fazla delinebilirdi yda az önde otursa burnu bile kırılırdı yüzü dönüktü..birde poposunu yazmıssın dışta catlak varsa zorlanmıştır yaparken.
Geçmiş olsun canım. Oluyor böyle şeyler üzülme, bir kaç gün lifli şeyler yedirmek lazım diye duymuştum. Bu tarz kazalar için. Pırasa ve muz gibi şeyler.
Allah zihin açıklığı versin canım maşallah okumaya da devam ne güzel!Ne haber arkadaşlar? Takipteyim ama yazamıyorum. Hızlı okumalarla geri kalmamaya çalışıyorum. Şu anda güya ders çalışıyorum. Açık öğretim sınavım var :) Cansu'm tatlı cadı olma yolunda hızla ilerliyor. Değişimine ayak uydurmaya çalışıyoruz. Teşekkür etmeyi ve özür dilemeyi öğrendi. Halen ikisini de işene gelen durumlarda kullansa da :) Biblo haliyle hepimizi parmağında oynatıyor . Yemek olayımız aynı "minik kız minik lokmalar" şeklinde. Geçenlerde 6. hastalık geçirdi inanılmaz zordu. Çok şükür geçti gitti. Kelime haznesi her gün gelişiyor. Müzik dinlemeyi seviyor. Bugün abisi kanal değiştirirken bu değil, buda değil, oda değil diye diye istediği şarkıyı buldurdu. Hep aynı dili kullanarak kalıp kuralları öğretmeye çalışıyorum. "Çocuklar çay içmez, çocuklar ne içer" deyince süt diye bağırıyor. Yada "bıçak elini keser" gibi. Hep aynı cümleyle tepki yada kural öğretmek kolay oluyor. Görüşürüz
evet canım yaptı 2 aylık oldu bile,2 kızı var şimdi, face deki grupta yazıyo o da...konu sahibi şifaa hamileydi doğum yaptı mı var mı haberi olan ?
Canım biz 6 yaş sonrasına bıraktık, doktorumuz malzeme küçük, hata payı yüksek oluyor, hatta tekrarlanan sünnetler oluyor bu yüzden deyince bıraktık bizdeHerkese iyi akşamlar düşen bebeklere çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Erkek annelerine bi sorum var ne zaman sünnet düşünüyorsunuz? Bi de genel mi yoksa lokal anestezi mi uygundur? 15 tatilde yaptırsam mı diye düşünüyorum çünkü ya 2 yaş öncesi ya 6 yaş sonrası diyorlar aklıma takıldı
günaydın arkadaşlar nasılsınız
epeydir yazamıyorum bi uğrayım dedim
bebekler ve güzel anneleri iyilerdir umarım.
biz meriçle iyiyiz şükür, inatla konuşmuyor tek kelime ötesine geçmiyor
ve ısrarla tekrarlamıyor 15 aylıkken söylediği kelimeleri bile inadından söylemiyor.
ama anlaması gayet iyi.
bu arada cmts den beri 39 lu ateşimiz var.düşüremiyoruz.
inş 2 güne kadar geçerde antibiyotik başlamayız
yada alllah ciddi hastalıklardan korusun antibiyotik nedir diyeyim ne hasta bebekler var ağır ilaçlar alan(
yenikullanıcı canım çok geçmiş olsun ya.
kaşla göz arasında nasıl yemiş, şükür zararlı bişey görünmemiş inş sonradanda olmaz diyelim
nasıl şimdi ?
yenikullanıcı, siteye baktım canım, çok hoş şeyler var, teşekkürler
bu arada mango yarın indirime giriyor
zara ise ocak ayının ilk perşembesi girecekmiş
Ben de küçükken yapılmasından yanaydım aslında ama eşim ısrarla okula başladıktan sonra istiyor...Herkese iyi akşamlar düşen bebeklere çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Erkek annelerine bi sorum var ne zaman sünnet düşünüyorsunuz? Bi de genel mi yoksa lokal anestezi mi uygundur? 15 tatilde yaptırsam mı diye düşünüyorum çünkü ya 2 yaş öncesi ya 6 yaş sonrası diyorlar aklıma takıldı
inşallah cnm sudokrem mucize bir şey şifa olur inşallah..bugün derin tam 6 kez kaka yaptı azar azar... hani artık yapmaz diye düşünüp sık sık da altını değiştirdiğim için bazılarını geç farkettiğim oldu kızardı canı acıyo sudokrem sürdüm son 3 bez değişiminde,inşallah geçer geçen seferki gibi olmaz
Ben de küçükken yapılmasından yanaydım aslında ama eşim ısrarla okula başladıktan sonra istiyor...
inşallah cnm sudokrem mucize bir şey şifa olur inşallah..
Kızlar son 3 haftadır filan hamzayı ne zaman uyutsam 5 dk.ya kalmadan sırtı hemen terliyor.bez koyuyorum aralarda değiştriyorum ama hep terliyor hep terliyor..üşütecek de gene bronşit olucak diye çok korkuyorum..
napsam Dr.a götürüm sorsam mı bu durumu ?
canım cok sukur 29 eylulde genel anestezi ile kucakladim Hira prensesimi halaaa ruyada gibiyim sasiriyorum cok 2 cocuklu anneyim dileyen Rabbime cok sukur isteyen herkes tatsin Insallah sağlıklı ve hayirlicakonu sahibi şifaa hamileydi doğum yaptı mı var mı haberi olan ?
canim benim cok tesekkurlerevet canım yaptı 2 aylık oldu bile,2 kızı var şimdi, face deki grupta yazıyo o da...
Terleme bizde de oluyo uyuyup kalkınca atleti sırt tarafı hep ıslak geçen gün yorgan değil battaniye örttüm terlememişti belki de sıcak oluyorlardırBen de küçükken yapılmasından yanaydım aslında ama eşim ısrarla okula başladıktan sonra istiyor...
inşallah cnm sudokrem mucize bir şey şifa olur inşallah..
Kızlar son 3 haftadır filan hamzayı ne zaman uyutsam 5 dk.ya kalmadan sırtı hemen terliyor.bez koyuyorum aralarda değiştriyorum ama hep terliyor hep terliyor..üşütecek de gene bronşit olucak diye çok korkuyorum..
napsam Dr.a götürüm sorsam mı bu durumu ?
Allah bağışlasıncanım cok sukur 29 eylulde genel anestezi ile kucakladim Hira prensesimi halaaa ruyada gibiyim sasiriyorum cok 2 cocuklu anneyim dileyen Rabbime cok sukur isteyen herkes tatsin Insallah sağlıklı ve hayirlica
canim benim cok tesekkurler
canım cok sukur 29 eylulde genel anestezi ile kucakladim Hira prensesimi halaaa ruyada gibiyim sasiriyorum cok 2 cocuklu anneyim dileyen Rabbime cok sukur isteyen herkes tatsin Insallah sağlıklı ve hayirlica
canim benim cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?