• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yenikullanıcı çok gecmiş olsun sürekli kazalar buluyor cocukları malesef bizimkide masanın yanında oturuyordu ayagıylada masanın bacagına dokunuyodu bi süre sonra bacak cıktı ve kafasına indi biraz kanadı cok korktum daha fazla delinebilirdi yda az önde otursa burnu bile kırılırdı yüzü dönüktü..birde poposunu yazmıssın dışta catlak varsa zorlanmıştır yaparken.

sağol canım size de çok geçmiş olsun... popodaki çatlak o gün bi kereye mahsus oldu sanırım öyle zorlanmıştı...

Geçmiş olsun canım. Oluyor böyle şeyler üzülme, bir kaç gün lifli şeyler yedirmek lazım diye duymuştum. Bu tarz kazalar için. Pırasa ve muz gibi şeyler.

sağol canım, doktor bişey söylemedi ama ben de öyle düşünüp besledim yağ miktarını da arttırdım hem t.yağ hem z.yağ kullandım,ama muz hergün verdiğim halde vermedim bugün kabız olmasın diye,meyve olarak armutla siyah üzüm verdim

Ne haber arkadaşlar? Takipteyim ama yazamıyorum. Hızlı okumalarla geri kalmamaya çalışıyorum. Şu anda güya ders çalışıyorum. Açık öğretim sınavım var :) Cansu'm tatlı cadı olma yolunda hızla ilerliyor. Değişimine ayak uydurmaya çalışıyoruz. Teşekkür etmeyi ve özür dilemeyi öğrendi. Halen ikisini de işene gelen durumlarda kullansa da :) Biblo haliyle hepimizi parmağında oynatıyor . Yemek olayımız aynı "minik kız minik lokmalar" şeklinde. Geçenlerde 6. hastalık geçirdi inanılmaz zordu. Çok şükür geçti gitti. Kelime haznesi her gün gelişiyor. Müzik dinlemeyi seviyor. Bugün abisi kanal değiştirirken bu değil, buda değil, oda değil diye diye istediği şarkıyı buldurdu. Hep aynı dili kullanarak kalıp kuralları öğretmeye çalışıyorum. "Çocuklar çay içmez, çocuklar ne içer" deyince süt diye bağırıyor. Yada "bıçak elini keser" gibi. Hep aynı cümleyle tepki yada kural öğretmek kolay oluyor. Görüşürüz :KK39:
Allah zihin açıklığı versin canım maşallah okumaya da devam ne güzel!
Cansu'ya da maşallah abilerinden çok şey öğreniyor olmalı..

günaydın arkadaşlar nasılsınız
epeydir yazamıyorum bi uğrayım dedim
bebekler ve güzel anneleri iyilerdir umarım.
biz meriçle iyiyiz şükür, inatla konuşmuyor tek kelime ötesine geçmiyor
ve ısrarla tekrarlamıyor 15 aylıkken söylediği kelimeleri bile inadından söylemiyor.
ama anlaması gayet iyi.
bu arada cmts den beri 39 lu ateşimiz var.düşüremiyoruz.
inş 2 güne kadar geçerde antibiyotik başlamayız
yada alllah ciddi hastalıklardan korusun antibiyotik nedir diyeyim ne hasta bebekler var ağır ilaçlar alan :((

yenikullanıcı canım çok geçmiş olsun ya.
kaşla göz arasında nasıl yemiş, şükür zararlı bişey görünmemiş inş sonradanda olmaz diyelim
nasıl şimdi ?

Herkese iyi akşamlar düşen bebeklere çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Erkek annelerine bi sorum var ne zaman sünnet düşünüyorsunuz? Bi de genel mi yoksa lokal anestezi mi uygundur? 15 tatilde yaptırsam mı diye düşünüyorum çünkü ya 2 yaş öncesi ya 6 yaş sonrası diyorlar aklıma takıldı

Herkese iyi akşamlar düşen bebeklere çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Erkek annelerine bi sorum var ne zaman sünnet düşünüyorsunuz? Bi de genel mi yoksa lokal anestezi mi uygundur? 15 tatilde yaptırsam mı diye düşünüyorum çünkü ya 2 yaş öncesi ya 6 yaş sonrası diyorlar aklıma takıldı
Canım biz 6 yaş sonrasına bıraktık, doktorumuz malzeme küçük, hata payı yüksek oluyor, hatta tekrarlanan sünnetler oluyor bu yüzden deyince bıraktık bizde

yenikullanıcı, siteye baktım canım, çok hoş şeyler var, teşekkürler
bu arada mango yarın indirime giriyor
zara ise ocak ayının ilk perşembesi girecekmiş

günaydın arkadaşlar nasılsınız
epeydir yazamıyorum bi uğrayım dedim
bebekler ve güzel anneleri iyilerdir umarım.
biz meriçle iyiyiz şükür, inatla konuşmuyor tek kelime ötesine geçmiyor
ve ısrarla tekrarlamıyor 15 aylıkken söylediği kelimeleri bile inadından söylemiyor.
ama anlaması gayet iyi.
bu arada cmts den beri 39 lu ateşimiz var.düşüremiyoruz.
inş 2 güne kadar geçerde antibiyotik başlamayız
yada alllah ciddi hastalıklardan korusun antibiyotik nedir diyeyim ne hasta bebekler var ağır ilaçlar alan :KK43:(

yenikullanıcı canım çok geçmiş olsun ya.
kaşla göz arasında nasıl yemiş, şükür zararlı bişey görünmemiş inş sonradanda olmaz diyelim
nasıl şimdi ?

teşekkür ederim canım iyi gayet iyi zaten o gün de hiçbişeyi yoktu ama ben çıtırdatarak yediğini ve genzinde kanlı çizikler olduğunu görünce çok panikledim,inşallah sonradan da bişey olmaz... size de çok geçmiş olsun canım...

yenikullanıcı, siteye baktım canım, çok hoş şeyler var, teşekkürler
bu arada mango yarın indirime giriyor
zara ise ocak ayının ilk perşembesi girecekmiş

aa süpermiş yarın ben mangoya gideyim o zaman gidebilirsem... sen nasıl öğreniyosun canım indirimlerin ne zaman başlayacağını... ben o siteden şu çantaları aldım canım,baya geç geliyolar ama 1 ayı bulur gelmeleri...
http://tr.aliexpress.com/item/2014-...dren-Cartoon-Fashion-Backpack/1950600258.html
http://tr.aliexpress.com/item/2014-...design-backpack-girls-lovely/32237816325.html

linklerde hangisini seçtiğim çıkmamış papatyacım, ilk linkte koyu penbe hello kittyli olanı aldım kalp içinde hello kitty olan... ikinci linkte de kırmızı minnie mouse lu olan...
çok tereddüt ettim alsam mı almasam mı diye ama ilk linktek, önü sert plastik olan çantalardan var bizde dalmaçyalısı,ben unnadodan almıştım ama toyzz shoplarda var hep,demek ki hepsi çinden geliyo diye düşündüm...

bugün derin tam 6 kez kaka yaptı azar azar... hani artık yapmaz diye düşünüp sık sık da altını değiştirdiğim için bazılarını geç farkettiğim oldu kızardı canı acıyo sudokrem sürdüm son 3 bez değişiminde,inşallah geçer geçen seferki gibi olmaz

Ben de küçükken yapılmasından yanaydım aslında ama eşim ısrarla okula başladıktan sonra istiyor...
bugün derin tam 6 kez kaka yaptı azar azar... hani artık yapmaz diye düşünüp sık sık da altını değiştirdiğim için bazılarını geç farkettiğim oldu kızardı canı acıyo sudokrem sürdüm son 3 bez değişiminde,inşallah geçer geçen seferki gibi olmaz
inşallah cnm sudokrem mucize bir şey şifa olur inşallah..

Kızlar son 3 haftadır filan hamzayı ne zaman uyutsam 5 dk.ya kalmadan sırtı hemen terliyor.bez koyuyorum aralarda değiştriyorum ama hep terliyor hep terliyor..üşütecek de gene bronşit olucak diye çok korkuyorum..
napsam Dr.a götürüm sorsam mı bu durumu ?

Ben de küçükken yapılmasından yanaydım aslında ama eşim ısrarla okula başladıktan sonra istiyor...

Kızlar son 3 haftadır filan hamzayı ne zaman uyutsam 5 dk.ya kalmadan sırtı hemen terliyor.bez koyuyorum aralarda değiştriyorum ama hep terliyor hep terliyor..üşütecek de gene bronşit olucak diye çok korkuyorum..

aslında sünnet işinde fikir belirtmeye hakkım var mı bilmiyorum benim kızım var ama,oğlum olsaydı sanırım ben de biraz büyüsün isterdim küçücükken yaptıramazdım yaptırmazdım, yani yıllardır insanlar yanılıyo olmazlar sanırım hep çocuklukta yapılır düğünlü eğlenceli olurdu ben yine öyle olmasından yanayım...

sağol canım ben de sudocremden çok memnunum,işe yaradı yine,baya kızarmıştı sildikçe canı da acıyodu,kızarıklık tam geçmemiş ama sönmüş ama en azından canı acımıyo silerken geçiyo yani sürmeye devam...

niye terliyo acaba,ev mi sıcak oluyo,üstü mü kalın oluyo,bi de ne gydiğinin de çok önemi var canım yatarken mutlaka pamuklu pijamalar eşofmanlar giydir, yani böyle ısıyla ilgili bi faktör yoksa sor bence doktora mutlaka terlemenin nedeni neymiş... bronşit zor canım ya inşallah bu kışı hiç olmadan atlatırlar,sizde de alerjik bronşit var biliyorum,bize de geçen kış denmişti bikaç kez de hasta oldu hatırlarsan,ama bu sefer güzel başladık çok şükür,inşallah böyle ciddi hastalanmadan atlatırız...
bi de keçiboynuzu özünü ben senden duyup almıştım çok çok memnun kaldımhep yazıyorum,ama sen hamza sevmedi diye vermiyodun sanırım,yapmayın nolur,yani zorla beslemeye karşı biçok anne biliyorum ama böyle şifa niyetine bikaşıklık şeyleri de ilaç yerine zorla verin,varsın sevmesin,oturt mama sandalyesine,tutsun birisi ellerini tut burnunu ver bi kaşıkçık,olmadı sevdiği bişeyin içine kat,meyveyi yine elinde ısırarak yesin ne güzel ama onu verebilmek için küçücük bi kaseye muz püresi yapıp yine bi kaşık katarım ben olsam içine... vücut direnci artar bağışıklık sistemi güçlenir sürekli tükettikçe,hem zaten bronşite öksürüğe çok faydalı biliyosun...

Kızlar sünnet olayını çok iyi bir cerraha sorduk eğer bir sorunu yoksa beklemenizi tavsiye ederim dedi biz de beklemeye karar verdik bir de pipisinin ucu çok çekilmiyor geriye dedik o da her banyoda yavaş yavaş çekin dedi haber vermek istedim

konu sahibi şifaa hamileydi doğum yaptı mı var mı haberi olan ?
canım cok sukur 29 eylulde genel anestezi ile kucakladim Hira prensesimi halaaa ruyada gibiyim sasiriyorum cok 2 cocuklu anneyim dileyen Rabbime cok sukur isteyen herkes tatsin Insallah sağlıklı ve hayirlica:anneadayı::KK46::nazar::KK19:

evet canım yaptı 2 aylık oldu bile,2 kızı var şimdi, face deki grupta yazıyo o da...
canim benim cok tesekkurler :KK19:

Terleme bizde de oluyo uyuyup kalkınca atleti sırt tarafı hep ıslak geçen gün yorgan değil battaniye örttüm terlememişti belki de sıcak oluyorlardır

canım cok sukur 29 eylulde genel anestezi ile kucakladim Hira prensesimi halaaa ruyada gibiyim sasiriyorum cok 2 cocuklu anneyim dileyen Rabbime cok sukur isteyen herkes tatsin Insallah sağlıklı ve hayirlica:anneadayı::KK46::nazar::KK19:

Allah bağışlasın

Allah analı babalı büyütsün cnm ne mutlu sana.
ben de gelgitler yaşıyorum 2.çocuk için
bebim oğluşum da 6,5 senenin sonunda aramıza katıldı.yumurtlama bozukluğum var adetlerrim düzensizdi filan..
2.çocuk hemen olucak gibime geliyor bu yüzden rahat bırakıyorum kendimi ama bir yandan da istediğimiz zaman olmuyacak sonra gene strese gireceğim vs.
muallaktayım yani...

yeni kullanıcı canım güle güle kullansın
benim eşim yurt dışına özellikle de Almanya da görmüş
her çocuğun bir sırt çantası varmış, o yoksa da çek çek valizlerden varmış, küçücük, am çok şirin
hatta valiz kontrolünden de geçiyorlarmış havaalanından
ve geçersiz olmasına rağmen polisler onlara da damga basıp kontrol ediyorlarmış numaradan
sırf öz güvenleri gelişsin ve sorumluluk sahibi olsunlar diye
ben de sırt çantası alacağım ikisine de
sularını falan koyarım içlerine
kendi eşyalarını taşımaları gerektiği bilinci oluşması için

Back