Bundan büyük mutluluk yok oğlum da bayadır annem diyor özellikle okuldan dönünce kapıyı açınca annemm diyor tüm yorgunluğum gidiyor bir de ona kızınca bazen kızmayim diye annem diyor sevimli yapıyor kendini
tüm kelimeleri neredeyse söylüyor ama cümle kurmuyor henüz daha küçük diyor etrafımdakiler tabi burdaki bıdıkları bilmiyolar:)
Bence kabızlıkla ilgili bi sorundur aklına kötü şeyler getirme iyice bak bi dıştan mı çatlamış diye görünür herhalde çok geçmiş olsun
kızım bu ara sürekli
"karnım ağrıyor" diyor,
umursamıyordum ama artık ciddiye alıyorum ve korkuyorum
cuma doktora götüreceğim
ikizlere kesinlikle balık yediremiyorum ve doktorumuz balık yemiyorlarsa balık hapı içmelerinde fayda var dedi
o haplar da içime sinmiyor
sizlerde durum nedir
canım hemen kötü düşünme
bence zorlanmıştır kakasını yaparken
Cnm yazin oglumda bn de gordum. Hatta catlak vardi. Kabizliktan olur dedi. Hatta baya bi korkuttu cocuk cerrahina goturmustuk. 5-6 yaslarinda ameliyat olmak zorunda kalabilir falan demisti. Bir suru seyi yasaklamisti. Hergun yapiyor kakasini cok sert de degil demistim kabizdir demisti dr. Simdi sadece kabiz olmamadina dikkat ediyorum herseyi veriyorum.merak etme sende zorlamistir cizilmistir. Kabz olmamadina dikkat et sadecekızlar bugün kakasını yaptıktan sonra temizlediğinde kakasını yaptığı yerde çatlak olmuş galiba ve azıcık kan sızıyodu sildim 1-2 kere yine geldi,ama çok çok az bişey... neden olur acaba yani çatlaktır heralde bağırsakla ilgili içten bişey değildir inşallah.. doktora götürmeli miyim sizce... kakası genelde öyle heryerine bulaşıcak gibi değildir katı sert de değildir ama macun oyun hamuru kıvamındadır çoğu zamn bugün de öyleydi,hergün yapar ama en az bi kere,neden olur ki bu,duyan başına gelen var mı... uyutmadan önce peçeteye bandırıp zeytinyağı sürdüm o bölgeye bastırıp ,bişey yoktu bu sefer kan falan yani,besler çatlaksa ya da yumuşatır o bölgeyi diye düşündüm...
Cnm yazin oglumda bn de gordum. Hatta catlak vardi. Kabizliktan olur dedi. Hatta baya bi korkuttu cocuk cerrahina goturmustuk. 5-6 yaslarinda ameliyat olmak zorunda kalabilir falan demisti. Bir suru seyi yasaklamisti. Hergun yapiyor kakasini cok sert de degil demistim kabizdir demisti dr. Simdi sadece kabiz olmamadina dikkat ediyorum herseyi veriyorum.merak etme sende zorlamistir cizilmistir. Kabz olmamadina dikkat et sadece
götür tabi cnm belki basit bir idrar yolu enfeksiyonudur..kızım bu ara sürekli
"karnım ağrıyor" diyor,
umursamıyordum ama artık ciddiye alıyorum ve korkuyorum
cuma doktora götüreceğim
balık yiyoruz ama bence yeterli değil bu yüzden carlson marka balıkyağı kullanıyoruz.ikizlere kesinlikle balık yediremiyorum ve doktorumuz balık yemiyorlarsa balık hapı içmelerinde fayda var dedi
o haplar da içime sinmiyor
sizlerde durum nedir
Büyük geçmiş olsun canım ne zaman ne yapacakları gerçekten belli olmuyor birkaç gün önce hamza da makineyi açıp meyve bıçağını almış ve çok şükürki hemen yanıma geldi onunla bana baktı ben de panik yapmadan aldım elinden...kızlar,
mutfakta derinin kahvaltısını yaptırdıktan sonra kendime kahvaltı hazırladım mutfaktan çıkmam gerekti telafona bakıyodum,derin de salonda çizgi film izliyodu meğer bitmiş reklam başlamış mutfağa gitmiş masaya çıkmış oturmuş bıçağıda almış dondurma gibi yalıyo çok beğenmiş gibi hımmm diyo, heralde peynir kalıntıları kalmış üstünde, bıçak da keskin incecik meyve bıçaklarından,ağzından çıkarınca hemen aldım elinden kucaklayıp sarıldım... nasıl dikkatli sokuyo ağzına,Allah korudu resmen... güya hep dikkat ediyorum,ama mutfak bu bi şekilde ulaşabiliyolar artık,zaten ayakta b,le olsa tezgahın masanın ta ortasına kadar uzanıyo nereye ne koyacağımı şaşırdım,mutfağım zaten küçük tezgahım az,buna rağmen masanın üstüne hiçbişey koyamıyorum herşey tezgah üstünde,bi de azıcık da olsa bulaşık birikse karmakarışık oluyo ortalık...
kızlar,
mutfakta derinin kahvaltısını yaptırdıktan sonra kendime kahvaltı hazırladım mutfaktan çıkmam gerekti telafona bakıyodum,derin de salonda çizgi film izliyodu meğer bitmiş reklam başlamış mutfağa gitmiş masaya çıkmış oturmuş bıçağıda almış dondurma gibi yalıyo çok beğenmiş gibi hımmm diyo, heralde peynir kalıntıları kalmış üstünde, bıçak da keskin incecik meyve bıçaklarından,ağzından çıkarınca hemen aldım elinden kucaklayıp sarıldım... nasıl dikkatli sokuyo ağzına,Allah korudu resmen... güya hep dikkat ediyorum,ama mutfak bu bi şekilde ulaşabiliyolar artık,zaten ayakta b,le olsa tezgahın masanın ta ortasına kadar uzanıyo nereye ne koyacağımı şaşırdım,mutfağım zaten küçük tezgahım az,buna rağmen masanın üstüne hiçbişey koyamıyorum herşey tezgah üstünde,bi de azıcık da olsa bulaşık birikse karmakarışık oluyo ortalık...
canım geçmiş olsun
canım dün okuldan geldim
masanın üzerindeki bıçağı göstererek bana diyor ki
"bıçak, alamam,
keser, hayır"
ama ben orda olmasam biliyorum ki hemen eline alacak
biz dün akşam karar aldık
bıçağı masanın üzerinde bırakmayalım diye
bizim de her şey tezgahın üzerinde
şimdilik orası
kurtarılmış bölgemiz :)
çok tatlılar çook...ikizlere isimleri ile seslendiğimizde "efendim" demeleri gerektiğini öğretmeye çalışıyoruz
öyle tatlı efendim diyorlar ki
ama yerli yersiz
efendim diyorlar, çok komikler
bir de teşekkür ederim demesini öğrendiler
ama yerine uygun kullanamıyorlar henüz
ve çok şapşal oluyor aşklarım
size çok saçma gelecek ama
şimdiden kızıma doğum günü için elbise bakıyorum
önerilerinize açığım kızlar,
indirimden bulursam kaçırmak istemem
Allh korumus cnm yaa. Cok gecmis olsun. Getcekten neyi nereye koyacagini sasiriyor artik insan.kızlar,
canım geçmiş olsun, akşam Zeynep de yine düştüderin bu akşam yine çok kötü düştü,çok şükür iyi ama,alnında ceviz kadar şiş ve morluk,yine aynı tarafta göz altında kabarık bi kızarıklık... çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyo,çok düşerek büyüdü derin hem de hiç istemez hep sakınırken... Allah korusun, Allah korkutmasın...
canım geçmiş olsun, akşam Zeynep de yine düştü
perdelerin kenarlarda fonu var ya
oraya giriyor ve deli gibi dönüyor, yumak gibi oluyor
ilkinde aldım geldim, düşersin annecim dedim
mutfağa gittim, küt sesine koşarak geldim,
yine oraya girmiş, dönmüş, dönmüş
tabi başı dönmüş, koltuğun kenarına çarptı
önemli değil dedim, çok da ağlamadı
sonra bir fark ettim ki, kocaman şişmiş ve anında mosmor olmuş
derin küçükbi cam parçasını kıtır yedi ve yuttu....
ufff...
zaten o kırmıştı,temizlemiştim kalmış biparça attı ağzına ve dişlerinde sesini duydum açmaya çalıştım ağzını zor açtı biraz çiğneyip,minicik nokta kadar bi parça alabildim,ben almaya çalıştıkça yutmaya çalıştı,genzine doğru olan yerde kan sızıntıları vardı azıcık,çok korktum hala da öyle bişey olur mu ki çıkarana kadar,bi zarar gelir mi çok korkuyorum,üzerine bişeyler de yedi bi sorunu yok ağlamadı falan zaten,keyfi de yerine,bişey olur mu acaba,ne yapsam...
ay canım ya kıyamam
korkma diyecem ama biliyorum ki işe yaramayacak
canım hemen aklıma şu televizyonda çatur çutur cam yiyenler geldi
onlara hiçbir şey olmuyor
olmaz canım inşallah bir şey
ayyy içim cız etti vallahi ya
derin küçükbi cam parçasını kıtır yedi ve yuttu....
ufff...
zaten o kırmıştı,temizlemiştim kalmış biparça attı ağzına ve dişlerinde sesini duydum açmaya çalıştım ağzını zor açtı biraz çiğneyip,minicik nokta kadar bi parça alabildim,ben almaya çalıştıkça yutmaya çalıştı,genzine doğru olan yerde kan sızıntıları vardı azıcık,çok korktum hala da öyle bişey olur mu ki çıkarana kadar,bi zarar gelir mi çok korkuyorum,üzerine bişeyler de yedi bi sorunu yok ağlamadı falan zaten,keyfi de yerine,bişey olur mu acaba,ne yapsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?