Bundan büyük mutluluk yok oğlum da bayadır annem diyor özellikle okuldan dönünce kapıyı açınca annemm diyor tüm yorgunluğum gidiyor bir de ona kızınca bazen kızmayim diye annem diyor sevimli yapıyor kendini
tüm kelimeleri neredeyse söylüyor ama cümle kurmuyor henüz daha küçük diyor etrafımdakiler tabi burdaki bıdıkları bilmiyolar:)
Bence kabızlıkla ilgili bi sorundur aklına kötü şeyler getirme iyice bak bi dıştan mı çatlamış diye görünür herhalde çok geçmiş olsun
aynen canım çoğu zaman kızmayayım diye sevimlilik yaparak söylüyo hoşuma gittiğinin farkında... benim kızım da çok fazla konuşmuyo aslında,ama bu konuda umut vaad ediyo :) yavaş yavaş da olsa arttırıyo kelime dağarcığını,biz de daha cümleye geçiş yapmadık, albunu ve al bakalımı babasından çok duyduğu için öyle kalıp halinde ezberlemiş söylüyo ...
dıştaydı çatlama sanırım sildiğimde hemen beliriyodu çatlaklardan sızar gibi,sonraki bezdeğiştirmelerimde görmedim hiç,çok az bişeydi zaten, hem gündüz hem de akşam zeytinyağı da sürdüm...
kızım bu ara sürekli
"karnım ağrıyor" diyor,
umursamıyordum ama artık ciddiye alıyorum ve korkuyorum
cuma doktora götüreceğim
canım bence de bi götür yoktur inşallah bişeyi ama yine de ciddiye almak lazım seninkiler biraz daha derdini anlatabiliyo çünkü...
ikizlere kesinlikle balık yediremiyorum ve doktorumuz balık yemiyorlarsa balık hapı içmelerinde fayda var dedi
o haplar da içime sinmiyor
sizlerde durum nedir
ben çorba olarak veriyorum canım biliyosun,ama seviyo, hiç çorbasını denedin mi bi dene istersen, içine ne katsan olur ama ben genelde patates-somon-soğan-havuç-tereyağ-tuz ile yapıyorum... bize çinekop falan kızartığımızda da ayıklayıp derisini soyup biraz da ekmeği sıcak suyla blendardan geçiriyorum azıcık da tuz,bunu da seviyo...
ama balık yağı vericeksen facedeki grupta çok kişi veriyo balık yese bile, bi ara çok konuşulmuştu en çok carlson ve möllers öneriyolardı... ben balık yedirebildiğim için vermedim hiç ve yediği sürece vermeyi düşünmüyorum...
bi de balık çeşidine göre ve pişirme şekline göre tadı çok değişen bişey ya belki sevdikleri bi çeşit ya da pişirme şekli çıkar dene bence sık sık,aslında kızartma zararlı olsa da çocuklar genelde kızarmış balığı sever,bence hamsi falan deneyebilirsin... ama en kolay en hissettirmeden çorbasını verbilirsin...
canım hemen kötü düşünme
bence zorlanmıştır kakasını yaparken
galiba öyle oldu canım, bi daha görmedim zaten...