• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
indirimleri öğrenmeme gelince ben mağaza çalışanları ile iyi anlaşırım ve
sürekli gittiğim ve birbirimize aşina olduğumuz mağazalar vardır
personel beni ben onları tanırım
sorunca söylüyorlar, samimi olunca :)

yeni kullanıcı canım güle güle kullansın
benim eşim yurt dışına özellikle de Almanya da görmüş
her çocuğun bir sırt çantası varmış, o yoksa da çek çek valizlerden varmış, küçücük, am çok şirin
hatta valiz kontrolünden de geçiyorlarmış havaalanından
ve geçersiz olmasına rağmen polisler onlara da damga basıp kontrol ediyorlarmış numaradan
sırf öz güvenleri gelişsin ve sorumluluk sahibi olsunlar diye
ben de sırt çantası alacağım ikisine de
sularını falan koyarım içlerine
kendi eşyalarını taşımaları gerektiği bilinci oluşması için

Evet önü plastik olan çantanın çekmeli valizi de var takımı, ama şimdiden almadım onu,şu an kullanmaz zaten,yaza büyür taşıyacak kıvama gelir ondan da alırım,ben çok seviyorum zaten kendi çantası olmasını,derinin önü sert plastiklerden bi çantası var zaten bu yaz hep onu kullandık,tabi boyut olarak onun taşıyacağı boy değil anaokulu çantası boyu ama anne-bebek çantası yerine onu kullandım hep,onun eşyaları yedek giysisi suyu bezi ıslak mendili yiyeceğini hep onda taşıyorum,minnie mouse lu aldığım küçük boy tam bizimkilerin kullanacağı boy işte onu taşıtmaya başlarım suyunu bi küçük oyuncağını falan koysun içine biyere giderken diye düşündüm...

indirimleri öğrenmeme gelince ben mağaza çalışanları ile iyi anlaşırım ve
sürekli gittiğim ve birbirimize aşina olduğumuz mağazalar vardır
personel beni ben onları tanırım
sorunca söylüyorlar, samimi olunca :)

sen de bize söyle canım o zaman,biz de seçilmeden kaçırmayalım, ben bugün çıkamadım bakamadım ama 1-2 gün içinde bakarım,ama şimdi ilk indirimler olur herhalde bi indirim daha olur bi sonraki seneninkileri o zaman alırız,şimdiki indirimlerde bu kış için lazım olan gözümüze takılanları alırız,internetten baktım mayoral de %30 indirime girmiş canım,ama dediğim gibi bi sonraki sene için alınacak fiyatlarda değiller daha...

yeni kullanıcı canım güle güle kullansın
benim eşim yurt dışına özellikle de Almanya da görmüş
her çocuğun bir sırt çantası varmış, o yoksa da çek çek valizlerden varmış, küçücük, am çok şirin
hatta valiz kontrolünden de geçiyorlarmış havaalanından
ve geçersiz olmasına rağmen polisler onlara da damga basıp kontrol ediyorlarmış numaradan
sırf öz güvenleri gelişsin ve sorumluluk sahibi olsunlar diye
ben de sırt çantası alacağım ikisine de
sularını falan koyarım içlerine
kendi eşyalarını taşımaları gerektiği bilinci oluşması için
canım nasılsın ?
epeydir giremedim :)
sırt çantası 3 aydır aklımda bi kısmet olmadı almak
meriiç inançta çok hevesli çantaya alalım istedi kendisi yazın
özgüveneri için katkısı olur tabi.
alalım sen ikizlre :) ben oğluma :)

yenikullanıcı, çok şükür diyelim kötüsü olmadı ya.

merice antibiyotik verdik 3 gece 39,5 altına düşmedi
vermemk için dirndik fakat dr havale geçirecek vermezseniz dedi
mecbur kaldık ona rağmen 38,5 a düştü en az ateşi.
boğazda kızarıklık yokmuş kulaktakide böyle ateş yapmaz menenjit değil ama kan ve idrar şart dedi
idrarı vermedik inş kandanda bişey çıkmazda :((

canım cok sukur 29 eylulde genel anestezi ile kucakladim Hira prensesimi halaaa ruyada gibiyim sasiriyorum cok 2 cocuklu anneyim dileyen Rabbime cok sukur isteyen herkes tatsin Insallah sağlıklı ve hayirlica:anneadayı::KK46::nazar::KK19:

canim benim cok tesekkurler :KK19:
canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün yavrunnu sağlıcakla. darısı bizlere olsun inş ..

canım nasılsın ?
sırt çantası 3 aydır aklımda bi kısmet olmadı almak
meriiç inançta çok hevesli çantaya alalım istedi kendisi yazın
özgüveneri için katkısı olur tabi.
alalım sen ikizlre :) ben oğluma :)

yenikullanıcı, çok şükür diyelim kötüsü olmadı ya.

boğazda kızarıklık yokmuş kulaktakide böyle ateş yapmaz menenjit değil ama kan ve idrar şart dedi
idrarı vermedik inş kandanda bişey çıkmazda :KK43:(
inşallah kötü bişey çıkmaz canım..

canım nasılsın ?

idrarı vermedik inş kandanda bişey çıkmazda :KK43:(

iyiyim canım, okul ev bebekler
çok şükür yoğun bir tempoda devam ediyorum, ben hep buradayım, sen de ara verme ya
çok geçmiş olsun canım
kan ve idrar da çıkar inşallah

sürekli bu ne ?
bu ne? diye geziyor evde bızdıklar
çok bunaltıcı oluyor artık

bugün oğlum mutfak masasının altına yatmış
bu ne diye başladı soru fırtınasına

annecim o vida dedim
bana diyor ki
tornavida ver, tamir edeyim
hepimiz çok şaşırdık

bu ne ?
annecim masanın bacağı dedim
bu da sandalyenin bacağı

tüm gün bu benim bacağım bu sandalyenin , bu masanın bacağı diye gezdi

evde ne kadar portakal varsa camın önüne dizmişler
bir de bana ne diyorlar?
anne bunlar benim, sakın alma
her gün yeni kelimeler öğreniyorlar ve resmen bizimle artık konuşuyorlar
iyice ballandılar aşklarım

bir de bu aralar
günde en az 20 defa çoraplarını çıkarıyorlar ve tekrar kendileri giyiyorlar

bu aralar işaret parmakları sürekli burunlarında
kaşındığı için olduğunu zannetmiyorum
annecim burna el sokulmaz, ayıp falan diyorum ya
inadıma karşıma geçip
ikisi de parmaklarını burnuna sokup karşıma geçip gözümün içine bakıyorlar

derin o kadar konuşamasa da daha biçok şey ezberinde ama dil daha dönmüyo farkındayım biçok şeyi ucundan köşesinden yakalıyo anlatıyo da anlatıyo...
bizde günler sıkılarark geçiyo genelde,çok sıkılıyo hep ama hep onunla ilgileneyim istiyo hep yanımda olmak istiyo peşimi bırakmıyo...
bu aralar sevdiği şarkıları paylaşıyım derin çok sevdi, haftasonu oyun grubunda da söylüyolar bu şarkıyı,ben de internette buldum,ben söylüyorum harekletleri de yaparak o da söylemeye ve hareketleri yapmaya çalışıyo...

bi de bunları seviyo...

Allah analı babalı büyütsün cnm ne mutlu sana.
ben de gelgitler yaşıyorum 2.çocuk için
bebim oğluşum da 6,5 senenin sonunda aramıza katıldı.yumurtlama bozukluğum var adetlerrim düzensizdi filan..
2.çocuk hemen olucak gibime geliyor bu yüzden rahat bırakıyorum kendimi ama bir yandan da istediğimiz zaman olmuyacak sonra gene strese gireceğim vs.
muallaktayım yani...
Canım inşallah kolayca istediğin zaman ikinci çocuğunu kucağına alırsın. Demek 6,5 sene bekledin oğlunu, hiç bilmiyordum. Sonrasında nasıl hamile kaldın? Tüp bebek tedavisiyle mi?

Kızlar benim en yakın arkadaşımın da bir senedir çocuğu olmuyor. Doktora gitmişler “bi sıkıntı yok, bekleyin” demiş. Çevremde geç hamile kalan yok. Herkes maşallah patır patır hamile kalıyor. Ona moral vermek istiyorum. Aramızda bi sıkıntısı olmadığı halde geç hamile kalanlar var mı? Kafasının rahat olması dışında vereceğiniz bir tavsiye var mı?

Geçen ay Çapa’ya gidip dönor olabilmek için bir tüp kan vermiştim. Form doldurdum, bilgilendirme yaptılar. Eğer kanım bir hastayla uyumlu çıkarsa benden ilik nakli yapılabilecek ve belki de benim vasıtamla bir kişi sağlığına kavuşacak falan filan. İşten izin alıp, 3-4 saatimi harcayıp gittim. Söylenenlere ve ülkemde güzel şeyler olduğuna inandım. Ama dün öğrendim ki aldıkları kanların analizlerini yapmıyorlarmış. Sadece depoluyorlarmış. Şayet kendi kanımın analizinin yapılmasını istiyorsam bunu talep etmeli ve 200 TL vermeliymişim. Veya bi hasta yakını parayı verip tüm kanların tahlilini yaptırmalıymış. Yaptıkları bilgilendirmede bundan hiç bahsedilmemişti. Neden böyle oluyor? Neden bu ülkede çoğu şey YAPILIYORMUŞ gibi yapılıp aslında hiçbir şey yapılmıyor?

Kızlar banyoda çok zorlandığımdan bahsetmiştim ya. O sorunu sanırım sözdük. Suyunu artık daha ılık yapıyorum. Böylece kızım suyu seviyor ve oynayarak keyifle banyo yapıyor. Keyfi yerinde olunca üstünü giyerken de huysuzluk yapmıyor. Son iki haftadır artık beni bu konuda hiç üzmüyor. Hatta banyoya istekle heyecanla giriyor. Tavsiyeleriniz işe yaradı. Çok teşekkür ederim.

Ben de küçükken yapılmasından yanaydım aslında ama eşim ısrarla okula başladıktan sonra istiyor...

inşallah cnm sudokrem mucize bir şey şifa olur inşallah..

Kızlar son 3 haftadır filan hamzayı ne zaman uyutsam 5 dk.ya kalmadan sırtı hemen terliyor.bez koyuyorum aralarda değiştriyorum ama hep terliyor hep terliyor..üşütecek de gene bronşit olucak diye çok korkuyorum..
napsam Dr.a götürüm sorsam mı bu durumu ?
Canım üstü kalın olduğundan terliyor olmasın. Çocuklar sıcağı hiç sevmiyor. Bizim oda geceleri 20-21 derece falan oluyor. Kalorifer merkezi sistem ve geceleri kapanıyor. Ben kızıma pamuklu pijama giydiriyorum. Üstüne de bir yelek giydiriyorum. Yatarken üstüne ince pamuklu bir battaniye örtüyorum. Ama tüm gece üstü açık uyuyor. Kesinlikle üstünde tutmuyor. Çok şükür hiç üşütmedi bu sene. Pek geniz akıntısı sorunu da yaşamadık. Sıcak ortamda uyumanın çocukları hasta ettiğini duyuyorum çevremden. Oda sıcaklığına ve üstünün kalın olmamasına dikkat et canım.

Canım inşallah kolayca istediğin zaman ikinci çocuğunu kucağına alırsın. Demek 6,5 sene bekledin oğlunu, hiç bilmiyordum. Sonrasında nasıl hamile kaldın? Tüp bebek tedavisiyle mi?

Kızlar benim en yakın arkadaşımın da bir senedir çocuğu olmuyor. Doktora gitmişler “bi sıkıntı yok, bekleyin” demiş. Çevremde geç hamile kalan yok. Herkes maşallah patır patır hamile kalıyor. Ona moral vermek istiyorum. Aramızda bi sıkıntısı olmadığı halde geç hamile kalanlar var mı? Kafasının rahat olması dışında vereceğiniz bir tavsiye var mı?

canım ben 8 yıllık evliyim ama çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde toplam 1 buçuk senen falan bekledik, önceleri bekledik o bekleyişle stres yapıp bi de o esnada işten çıkmış olmamla birlikte çevremdeki herkesin bebek baskısıyla bi gecikme yaşandı sanırım,yıllardır düzenli iken adet düzenim bozuldu,hala olmayınca rahim filmi falan da çekildi en son çok ileri düzeyde olmadığını söyledikleri halde eşim varikosel ameliyatı oldu ve sonrasında 4.ayda hmile kaldım, eşi de bi muayene olsun ve stres beklenti içinde olmasınlar diye tavsiye edebilirim ben...

Geçen ay Çapa’ya gidip dönor olabilmek için bir tüp kan vermiştim. Form doldurdum, bilgilendirme yaptılar. Eğer kanım bir hastayla uyumlu çıkarsa benden ilik nakli yapılabilecek ve belki de benim vasıtamla bir kişi sağlığına kavuşacak falan filan. İşten izin alıp, 3-4 saatimi harcayıp gittim. Söylenenlere ve ülkemde güzel şeyler olduğuna inandım. Ama dün öğrendim ki aldıkları kanların analizlerini yapmıyorlarmış. Sadece depoluyorlarmış. Şayet kendi kanımın analizinin yapılmasını istiyorsam bunu talep etmeli ve 200 TL vermeliymişim. Veya bi hasta yakını parayı verip tüm kanların tahlilini yaptırmalıymış. Yaptıkları bilgilendirmede bundan hiç bahsedilmemişti. Neden böyle oluyor? Neden bu ülkede çoğu şey YAPILIYORMUŞ gibi yapılıp aslında hiçbir şey yapılmıyor?

nasıl yani,verilen kanların analizi yapılmıyosa nerden bilicekler uygun kan var mı yok mu hakikaten inanamıyorum... yazık...

Kızlar banyoda çok zorlandığımdan bahsetmiştim ya. O sorunu sanırım sözdük. Suyunu artık daha ılık yapıyorum. Böylece kızım suyu seviyor ve oynayarak keyifle banyo yapıyor. Keyfi yerinde olunca üstünü giyerken de huysuzluk yapmıyor. Son iki haftadır artık beni bu konuda hiç üzmüyor. Hatta banyoya istekle heyecanla giriyor. Tavsiyeleriniz işe yaradı. Çok teşekkür ederim.

sevindim canım,bugün ben de ilk kez banyoya tek başına soktum kzımı biraz taburede oturup biraz aykat durarak yıkadım,ben küvetin dışındaydım,bi kerecik popo üstü oturdu kayıp,sanırım banyo için özel kaydırmaz tabanlardan almamız lazım...

sürekli bu ne ?
bu ne? diye geziyor evde bızdıklar
çok bunaltıcı oluyor artık

bugün oğlum mutfak masasının altına yatmış
bu ne diye başladı soru fırtınasına

annecim o vida dedim
bana diyor ki
tornavida ver, tamir edeyim
hepimiz çok şaşırdık

bu ne ?
annecim masanın bacağı dedim
bu da sandalyenin bacağı

tüm gün bu benim bacağım bu sandalyenin , bu masanın bacağı diye gezdi

evde ne kadar portakal varsa camın önüne dizmişler
bir de bana ne diyorlar?
anne bunlar benim, sakın alma
her gün yeni kelimeler öğreniyorlar ve resmen bizimle artık konuşuyorlar
iyice ballandılar aşklarım
ayy cnm bazen bnde yeterrr diyesim geliyor aksama kadar bu ne die soruyor sipa. gecen gun yanlislikla yildiza ucgen dedim sorunca hayir yildizzz dedi:) hem bilio hem soruo

bu aralar işaret parmakları sürekli burunlarında
kaşındığı için olduğunu zannetmiyorum
annecim burna el sokulmaz, ayıp falan diyorum ya
inadıma karşıma geçip
ikisi de parmaklarını burnuna sokup karşıma geçip gözümün içine bakıyorlar
yaa oglumda ayni kasiniyor galiba die dusunuyorum. yapma dememeye calisiyorum natlasmasin die

derin o kadar konuşamasa da daha biçok şey ezberinde ama dil daha dönmüyo farkındayım biçok şeyi ucundan köşesinden yakalıyo anlatıyo da anlatıyo...
bizde günler sıkılarark geçiyo genelde,çok sıkılıyo hep ama hep onunla ilgileneyim istiyo hep yanımda olmak istiyo peşimi bırakmıyo...
bu aralar sevdiği şarkıları paylaşıyım derin çok sevdi, haftasonu oyun grubunda da söylüyolar bu şarkıyı,ben de internette buldum,ben söylüyorum harekletleri de yaparak o da söylemeye ve hareketleri yapmaya çalışıyo...

bi de bunları seviyo...

patates adami bebekliginden beri yapiyoruz ve cok seviyor oglum.su sira kirmizi balik favorimiz. balik soyle dio hep

sevindim canım,bugün ben de ilk kez banyoya tek başına soktum kzımı biraz taburede oturup biraz aykat durarak yıkadım,ben küvetin dışındaydım,bi kerecik popo üstü oturdu kayıp,sanırım banyo için özel kaydırmaz tabanlardan almamız lazım...

canım ikea da çok güzel banyo kaydırmaz var
17 lira falandı sanırım
ben kullanıyorum

gecen gece uyuduktan 10-15 dk dk sonra kalkti acidim acidim dio. sarildim yatirdim tekrar pispislayim die karnina dokununca farkettim mi kucuk iki araba koymus oraya. ustune yatinca da acitmis:))

bizim de favori şarkılarımız
aydede senin evin nerede?
yalancı sana kimse inanmaz
iki uzun kulağı küçük bir kuyruğum var...
ali babanın çiftliği
...

Back