canım bu mağaza benim evime çok yakın
biz oradan abime çalışma masası almıştık ama memnun kalmadık
çok kaliteli değil.
ben de ikeadan alacağım sanırım benimkilere
tek masa iki sandalye düşünüyorum, tabure daha tehlikeli sanırım bizimkiler için
ama istiyorsan sana alıp gönderebilirim canım
karar verirsen özelden yazarız birbirimize
kızımın gözünde kist çıkınca biz de ikisine de baktırmıştık
şükür bir problem çıkmadı benimkiler de
şimdi teknoloji de çok gelişmiş
çocuğun muayene edilirken 5 saniye bir yere bakması yetiyor
uğraştırıcı değil yani
Canım gerçekten çok teşekkür ederim...
Kalitesi iyi değil diyosan ben de ikesdan alayım,hem çok da karar vermiş değilim göre göre alayım, Derinin odası beyaz mobilya,bi beyaz ahşaplardan mı alsam diyorum bi diyorum odaya renk katsın açık pembe mammut modelden mi alsam,bi göreyim öyle alayımbari,ben aslında 2 sandalye istiyorum tek başına bişey yapmıyo daha,beraber yaparsak duruyoben de otururum,hem yeğenim falan geldiğinde sen oturdun ben oturdum kavagası yapmazlar beraber de bişeyler yaparlar,sen de bence 2 sandalye bi de kendin için tabure düşünebilirsin...
evet canım fotoğraf çeker gibi karşıdan bişeyle görüntü aldılar hemen bilg.a ama onda bile zorlandık biz Derin rüşvetsiz bakmadı,şeler verdiler eline lolipop,öyle 1-2 taneye de kanmadı,bir koca kutuyu kucakladı da öyle baktı :)
çıkışta bikaç tane alıp kutuyu geri verdik gerçi... ilk defa böyle bi şekerle karşılaştı ısrarla açtırdı ve nasıl yeneceğini biliyomuş başladı yalaya yalaya yemeye,tabi mızmızlanmasın diye hemen almasak da elinden bikaç yalama sonrası babası kandırıp aldı elinden ve kıtır kıtır yedi...
bn burda goz muayenesi yapildigini hic duymadim onemli biseymiki acaba yapilmali miki?
burdadoktorlar 1-2 yaşa rasında yapılmasını öneriyolar canım,bizde bariz gözle görünür bi sorun yoktu öteledik yeni yaptırdık,yokmuş zaten çok şükür bişye,bi sonraki kontrolü 3 yaşında yaptırabilirmişiz,bence sen de 2 yaşına kadar bi ara göster için rahat olur...